Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Sonya, SM Studio Nederland, Almere/Amersfoort

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Meesteres Sonya, SM Studio Nederland, Almere/Amersfoort

    Naam: Meesteres Sonya
    Leeftijd: 31
    Lengte: 1.70
    Uiterlijk: Oost Europees
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Athletisch
    Cupmaat: C
    Siliconen: Nee

    hier wat linkjes die ik van haar gevonden heb:

    https://www.kinky.nl/vrouwen/bdsm/al...383-miss-sonya
    https://www.smstudio-almere.nl/meesteres-sonya/
    https://en.misssonya.com/
    https://twitter.com/BizzarladySonya
    https://onlyfans.com/bizarrladysonya

    Wow. Dat zou mijn recensie moeten zijn maar daar hebben jullie weinig aan neem ik aan 😊
    Ik heb hier al een tijdje niet meer geschreven, was een beetje druk dus had weinig tijd voor bezoekjes laat staan aan het schrijven van recensies.
    Normaal beweeg ik me wat meer richting het Antwerpse voor de wat meer Kinky onderlegde dames, merk toch wel dat ik me steeds vaker thuis voel in die richting maar nogmaals, door drukte, een (kort) ziektebed en het feit dat ik ook niet zo 1-2-3 even naar Antwerpen rij maakte dat ik even een periode rustig aan heb gedaan. Gelukkig wordt de spaarpot daar wel weer mee gevuld dus mijn budget nam ondanks de belachelijke prijsstijgingen waar we momenteel mee worden geconfronteerd flink toe. Genoeg over mijn huishoudboekje.
    Zoals gezegd, ik kijk hier nog steeds naar de advertenties en aanverwante websites waar ik de meest prachtige dames zie en mijn aandacht werd opeens getrokken door Mrs. Sonya. Vraag me niet waarom, soms word je nou eenmaal getriggerd door de uitstraling, dat geldt mn bij het wandelen maar ook bij een advertentie van een dame kan ik opeens gegrepen worden.
    Omdat ze in mijn hoofd bleef zitten heb ik de tel. gepakt en een afspraak gemaakt voor gistermiddag in Almere.
    Je rijdt er redelijk makkelijk op aan, was voor mij 40 mn, is ook wel lekker dat je niet zo lang onderweg bent dus na een relaxed ritje kwam ik ruim op tijd aan. Van tevoren al wat wensen kenbaar gemaakt en ik had het afgemaakt op een uur, kosten 250 Euries. Niet goedkoop maar ach, ik had wat gespaard en ben ook bang dat we structureel aan dat soort prijzen moeten gaan denken, mn op een locatie als Almere vind ik het wel waard, nu de dame nog 😉

    Na de ontvangst kennis gemaakt met Sonya en de foto’s liegen niet. In werkelijkheid ziet ze er minstens zo mooi uit als op de foto’s (is nog wel is anders) en ik kon snel naar haar sm kamer kon.
    Ze zag er prachtig uit met haar kleding en laarzen en voelde al snel mijn slavenhart sneller kloppen.

    De sessie begon en ik merkte al snel dat ze haar vak verstaat. Wat een klasse domina zeg, ik werd vastgebonden op het matras dat op de kooi ligt en vervolgens werd ik geblinddoekt. Ze zette klemmen op mijn tepels en kreeg er hard van lang met een zweepje, zonder dat ik hier achteraf iets van terug zag. Toen de klemmen pijnlijk werden zei ik daar wat van en haalde ze die ook direct weg, vertrouwen is een groot goed tijdens het sm spel. Ze maakte me gek met het teasen met haar scherpe nagels tot de blinddoek af ging. Het spel ging verder waarbij ze met haar lichaam steeds meer mijn lijf raakte zonder dat het seksueel werd maar god wat werd ik geil. Ik denk niet dat mijn lul nog veel harder kon worden.
    Vervolgens kreeg ik poppers en begon het anale spel. Sonya spreekt prima Engels dus tijdens het oprekken kreeg ik allemaal strenge maar vooral geile praat en ik werd steeds geiler en toen deed ze tergend langzaam haar strapon aan die ik eerst moest pijpen maar waar ze me al snel mee ging neuken. Dat deed ze vakkundig en op een manier dat ik oprecht het gevoel kreeg haar onderdanige neukslet te zijn.
    Blijkbaar was ze tevreden want ik kreeg wat kleine beloningen van haar waar ik haar erg dankbaar voor was. Ze kon zien dat ik het niet meer hield en werd losgemaakt waarna ze op me ging zitten en ik me af moest trekken terwijl ze me met haar nagels overal op mijn lichaam aanraakte kwam ik met een knallend orgasme klaar waar ik wel even een minuutje van moest bijkomen. Pfoe, dat was een ouderwets goede sessie en voor herhaling vatbaar. Gelukkig vertelde ze me in het napraatje dat ze binnenkort weer terug komt en je haar zowel vin Almere als Amersfoort kunt boeken.

    De kamer vond ik trouwens super, echt een SM dungeon gevoel dat je krijgt waardoor het net iets meer sjeu aan het spel geeft. Ik kon me ook nog even snel douchen en Sonya zorgde er voor dat ik snel en discreet over de gang kon lopen zonder dat iemand van de andere aanwezige gasten hier iets van mee kreeg, keurig hoor.
    Al met al een heerlijk uurtje gehad en heb hier gisteravond nog wel even van nagenoten.
    Last edited by jandevries; 05-10-2022, 14:05.

  • #2
    Hallo medewandelaars,

    ik kan de ervaring van Jan grotendeels onderschrijven. Ik was vandaag de eerste gelukkige die op consultatie kon bij Miss Sonya. Het is inderdaad een prachtige vrouw, waarvan je zou willen dat ze je ondeugende secretaresse is; het nieuwe uitdagende buurmeisje in je straat of je aangetrouwde tante waarvan je hoopt dat ze een liefhebber is van Jan Wolkers en dit graag in praktijk brengt. Sonya is voor en na het spel een supervriendelijke dame, die goed de Engelse taal beheerst. Bij het openen van haar kamer was zij prachtig in het zwart gekleed met hoge hakken, zwarte nylons en een fraaie lederen body. In één woord: Héérlijk!!!

    Een dag van te voren had ik haar via WA alle benodigde informatie gegeven en die had zij goed tot zich genomen, zodat het spel kon beginnen. Deze begon met een soort erotische dans, waarbij zij dicht tegen mij aan ging staan; ik haar mocht aanraken en zij mijn lichaam lichtjes begon te prikkelen. Daarna werd ik met handboeien aan het plafond vastgezet en bond zij het zaakje onderaan stevig en ging vervolgens de jongeheer, het klokkenspel en de tepels met vingers, nagels en af en toe de boel flink afknijpen testen. Deze dame predikt het spel van 'Tease & Denial' op meesterlijke wijze te beheersen en dat was vanaf het begin te merken; want tijdens dit alles kwam ze aangenaam dicht tegen mij aan staan en moest ik me enorm inhouden haar niet te zoenen, terwijl haar lippen op millimeters afstand langs mijn wang gingen. De nagels werden vervangen door elektro en deze impulsen werden afgewisseld met stevige stroomstoten. We hadden de warming up gehaald en voor dit deel was ik gelukkig geslaagd.

    Miss Sonya maakte me los. Voorzag mij van een perfect gasmasker en dirigeerde mij naar een soort massagetafel. Ik kreeg licht wat poppers toegediend en vervolgens ging zij mijn benen en armen aan elkaar fixeren. Ook daar merk je dat ze een domina is met een bak ervaring. Hulpeloos lag ik op de tafel, wachtend op wat komen zou en mijn oren gespitst of ik op deze wijze invulling kon geven aan het onverwachte. Niet dus. De elektro zat nog steeds aan mijn goede vriend gekoppeld en zo ging Sonya het spel opbouwen. De elektro wat opschroeven; de tepels wat meer testen; hier en daar een venijnige kneep en vooral onverwachts de hand op het masker zodat elke vorm van zuurstof je wordt ontnomen. En deze dame haalt niet snel de hand er vanaf en test je dus tot het uiterste. En zo gaat ze ook langzaam de boel van achter oprekken; waarbij ze de jongeheer stimuleert. En zo wordt je gevoeliger en gevoeliger en steeds kneedbaarder voor de wensen van de meesteres. Weerstand bieden heeft geen zin; want waarbij Sonya aan de ene kant je steeds steviger aanpakt, wordt ze anderzijds steeds verleidelijker. En dan komt de naakte waarheid: je bent door haar klaargemaakt voor de grote finale.

    Enigszins in een roes door haar spel en de poppers wordt je in 1x volledig door haar bevrijdt en mag je van de tafel komen. Maar voor je het beseft, moet jij je omdraaien en fluistert deze charmante blondine dat ze je van achteren gaat nemen. Maar dit is geen straf. Het voelt als de ultieme beloning en je laat je graag diep door haar nemen, waarbij ze je handmatig tot een heerlijke climax brengt. De energie die ze bij je weet los te brengen is enorm en zorgt voor een heerlijk gevoel.

    De sessie was super. De kamer op het welbekende adres in Almere vind ik minder. Direct naast de voordeur, waardoor je veel gepraat en geluid hebt dat (in elk geval mij) je uit je trance haalt.
    Wel vind ik de bereikbaarheid van deze locatie prettig en hebben ze beneden een goede douche die niet verstopt is (itt Amersfoort).
    Miss Sonya gaf aan dat ze waarschijnlijk medio november weer naar Nederland komt en dan zal ontvangen op de Amersfoort locatie. Dus heb je nu geen geluk om in haar balboekje te komen, hou dan de bekende sites in de gaten.

    Het was weer lekker om aan de wandel te zijn. Reden genoeg om de Tour-der-Meesteressen weer op te pakken. Miss Sonya was een goede eerste ervaring.

    Comment


    • #3
      Hey hallo beste lezers,

      Mijn ervaringen met Meesteres Sonya zijn uitmuntend. Ze is zoveel meer dan een gewone meesteres... Ze is een ware Rembrandt met haar zweep en strap-on. Je kunt dus eigenlijk best wel zeggen dat haar sessies puur kunst zijn. En voordat je je auto weer instapt heeft Sonya je ogen weer laten stralen op de manier dat zij dat alleen kan doen. Tel de dagen nu al op de kalender wanneer ze weer terug is in Almere... Greetings Paul

      Comment


      • #4
        Toen zij hier de vorige keer was heb ik een sessie met haar gehad. Was koude start, eerste klant om 11u. Het moest dus ook beetje op gang komen, overigens vind ik zo’n ochendsessie normaal gesproken heel fijn. Ben niet heel enthousiast over de kamer naast de voordeur in Almere. Sessie was bij tijden spannend, hadden gesproken over een rollenspel meteen vanaf het begin waar Sonya zich deels aan hield, maar voor mij niet overtuigend. Ze heeft een bepaalde manier van fisting die ik niet eerder had meegemaakt en die echt lekker was. Dat was echt bijzonder, terwijl ze echt “binnen” was bewoog ze haar hand snel, met korte bewegingen en ritmisch wat een erg lekker gevoel gaf. Ze bond mijn ballen af met een lang touw om mijn grote tenen waardoor mijn lul omhoog ging als ik mijn tenen bewoog. Geinige gimmick maar niet echt geil. Liet weinig van haar lichaam zien. De Duitse dames worden soms beetje op een voetstuk gezet, tarief van 250 geeft eerlijk gezegd ook hogere verwachtingen die voor mij niet werden waargemaakt. Aantal dingen die we vooraf per Whatsapp hadden besproken kwamen niet aan de orde. Geef mij dan maar een paar uurtjes met Stella, Miruna, Cindy, Gina Doll of Carina bijvoorbeeld. Ook nu weer: smaken verschillen en voor andere mannen is zij wellicht de droom, kan ik me echt iets bij voorstellen. Voor mij geen herhalingsgevaar. Ben benieuwd wat de onafhankelijke experts er van vinden 😉

        Comment


        • #5
          Meesteres Sonya is een werkelijk prachtige vrouw, zoals ook eerdere bezoekers hier hebben beschreven. Vaak kijk ik dan vooral naar de bekende uiterlijke kenmerken waar wij mannen gek op zijn, borsten, billen, benen, slank. En dat is bij haar natuurlijk ook geweldig om te zien. Maar haar knappe gezicht en die heldere groene ogen zijn hetgeen dat mij het meeste in beroering bracht.

          De sessie begon waarbij ik aan de wand werd vastgemaakt, ik uiteraard poedelnaakt en zij in prachtige lingerie en hoge hakken. Het blinddoek ging om en het visuele schouwspel was dus ten einde helaas. Dat werd ingewisseld door de verhoogde staat van paraatheid van al mijn andere zintuigen. De warmte van haar lichaam tegen dat van mij, haar heerlijke geur, haar fluisterende stem in mijn oor en haar nagels die over mijn borst gingen. Haar bovenbeen en knie die zacht tegen mijn ondertussen keiharde pik aan schuurde. Ze wisselde pijnprikkels af met zachte aanrakingen. Duidelijk in control en ik liet me meevoeren.

          Ze heeft me in extase gebracht, zowel aan die wand, als later op het bed. Gelukkig was dat zonder blinddoek! Ze heeft mij onderworpen aan een cumcontrol sessie, waarbij ze mijn orgasme meermaals uitstelde. In opperste staat van geilheid begon ze mij anaal te beroeren terwijl ik zo af en toe poppers moest nemen. Eerst met vingers en daarna met haar strap-on, onze blikken die elkaar vasthielden terwijl ze mij neukte. Gelukzalig lekker.

          Toen ze aan het einde mij ook begon af te trekken terwijl ze neukte, kwam ik dan ook in een mum van tijd klaar. En hoe! Mij lichaam schokkend en stotend terwijl haar strap-on nog in mij zat. Wat een finale.

          Comment


          • #6
            Sensuele kinky sessie gehad bij haar, want Sonya is nu tm as vrijdag in Amersfoort. Heerlijk teasing and denail spel, tepelspel, strap on en fisting. Mooie classy meid is het😊

            Comment


            • #7
              Vandaag een zeer sensuele konky fetish soft sm sessie gehad met Sonya in Amersfoort op de gekoelde SM kamer 7 waar normaliter Mrs. Michela ontvangt. Pegging deed ze goed en ook tepelspel, opwindend erotisch met kink sm energie die tijdens het verloop van de sessie steeds feller werd. Zeer opwindend!🙃

              Comment


              • #8
                In maart komt ze weer, wil het toch eens gaan beleven

                Comment


                • #9
                  Nou dat kan nu tm a.s. donderdag in Amersfoort😉

                  Comment


                  • #10
                    Dure week voor mij, vanmiddag bij Sonya geweest, weer net als 1e keer goede sessie, sensueel kinky met stevig strap on neukbeurt op de bok en op eind fisting in bed, en tussendoor nipleplay en fetish nylon play. Erg veel fun gehad.

                    Comment

                    Working...
                    X