Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rianne, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Rianne, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

    • Rianne
    • Nederlandse
    • 27 lentes
    • 1.70m
    • Bruin haar
    • Blauwe ogen
    • B-cup Borsten (echt)
    • Slank
    • Geen piercings, geen tattoo’s
    • Roken? Ja
    https://www.privehuislacloche.nl/rianne/

    Vandaag bij Rianne geweest. Het was GEWELDIG. Mooie slanke jonge dame mooie volle zachte stevig gevormde borsten. Ben je een billenman zoals ik dan zit je goed bij haar. Ze heeft mooie billen alles in perfecte verhoudingen. Rianne is puur, naturel met een mooie slanke body. In het contact is ze lief en zorgzaam. Ze wil graag dat je geniet en zorgt daar ook voor. Zoenen is een echte aanrader om met haar te doen. Ze zoent vol en met veel passie. Dat geldt ook voor pijpen. Neuken met haar was echt heel geil. Ze geniet zichtbaar en hoorbaar dat mij weer heel geil maakte. Het was een super GFE date!!
    Bedankt Rianne!

  • #2
    Ik had deze week de kans voor een seksdate met Rianne. Leuk buurmeisje type met een mooi lichaam en tieten en kont. Ze doet me denken aan een meisje waar ik in mijn jonge jaren verliefd op was. Ze is een meisje dat voor zichzelf zorgt en slim is. We hadden een leuk gesprek tijdens onze tijd samen. Pijpen was goed en de seks was geweldig. Ze begon me in cowgirl-stijl te berijden. Het voelde geweldig om in haar strakke kutje te komen. Langzaam kreeg ze meer en meer van mijn pik in haar totdat ze mijn pik in haar begroef. We probeerden van positie te veranderen, maar mijn kleine vriend speelde niet mee. Ze kreeg me weer hard en kreeg toen weer bovenop cowgirl. Ze bereed me hard en goed totdat ze glinsterde van het zweet. Ze gaf een geweldige GF-ervaring en behandelde me als haar minnaar of vriend. Haar sensuele aanrakingen en strelingen maakten me wild totdat ik het niet langer kon houden. Ik leegde mijn lading diep in haar met mijn pik naar de hemel gericht. De hemel was waar ik me voelde alsof ik ben terwijl ik dit schrijf.

    Comment


    • #3
      Rianne is een fantaatische GFE meid, meer dan waar voor je geld. Ze weet je van top tot teen met volle aandacht te verwennen. En een fantastische tongzoenster ook.😊

      Comment


      • #4
        Ik had een afspraak met Rianne geboekt voor een uur. Toen ze aan mij had voorgesteld zag ik een prachtige vrouw. We hadden al een goede klik voordat we überhaupt begonnen waren. Rianne vond mij zo lief, dat ik een kus op mijn mond heb gekregen van het huis. Eerst streelden we elkaar en gaven we wat kusjes. Vervolgens hadden we elkaar gezoend met passie. Hierna had ze me gepijpt. Zij kon goed pijpen. Ze wilden me serieuzer gaan pijpen door haar haren in een paardenstaart te doen. Vervolgens had ik haar geneukt in een soort doggy style. Ik kon merken dat ze echt genoot van mijn pik. Ze gaf me heel veel complimentjes waardoor ik meer zelfvertrouwen had gekregen. Tot slot heeft ze me lekker bereden.

        Ik had aangegeven wat ik heel geil vond. Daar heeft ze goed rekening mee gehouden. Voordat we begonnen waren gaf ze al aan wat ze niet fijn vond. Ik kan dat heel erg waarderen. Daardoor kon ik makkelijker rekening met haar houden. Na de sex hadden we een gezellig gesprekje gehouden met elkaar wat natuurlijk onder ons blijft. We hadden nog 5 min en ik kreeg weer een stijve. Dat kwam door haar mooie lichaam. Het lukte haar om mij voor de tweede keer klaar te laten komen.

        RIanne ik kom zeker terug voor een tweede afspraak😁.

        Comment


        • #5
          Lekkere date gehad met Rianne. Ze is super aardig en relaxed. Haar lichaam is top! Mooie verhoudingen en haar billen....ik kan er naar blijven kijken. Zo lekker zijn ze. En het hoeft niet alleen bij kijken te blijven. En natuurlijk op het einde dogy gedaan. Ik denk daar nog steeds aan terug en krijg gelijk weer zin in haar. En de rest was ook top hoor! Haar borsten, mooi rond. En zoenen is meer dan vol. Echt een GFE date.
          Bedankt Rianne.

          Comment


          • #6
            Ik kende Rianne nog niet, maar sinds vorige week wel. Leuke mooie meid, Nederlands en slank, naturel B cup borsten, geen toestanden als piercings en tattoo's en combi brunette met blauwe ogen vind ik apart en mooie. Ze vrijt lekker, tongzoenen en speels. Met ook vurigheid. Een soort vriendinnetje met de nodige geilheid. Ik had maar 45 minuten maar de volgende keer ga ik zeker langer met die leuke lekkere ding!

            Comment


            • #7
              Rianne is een mooie dame puur natuur. Lekker spontaan en maakt gelijk contact met je. De begroeting bij het ophalen was al super enthousiast. Het kwam echt over dat ze er veel zin in had. Dat was al een goed begin. Ze kan fantastisch zoenen, alsof ze verliefd op je is. Echt top! En pijpen...werkelijk perfect. Weet precies wat lekker is. Tijdens het neuken geniet ze duidelijk en ik ook. Het was echt een moment om even alles te vergeten en alleen maar te genieten van deze lieve meid. Ook bij het afscheid kwam nog een gemeende knuffel. Een echte aanrader voor een GF ervaring.
              Bedankt Rianne

              Comment


              • #8
                Rianne heb ik al meerdere malen bezocht vanwege haar meer dan uitstekende girlfriend experience service. Het is een genot met haar te vrijen en te sexen, en ook te babbelen. Ik voel mij zeer prettig bij haar en kan mij zelf zijn, ze heeft aandacht voor je en dat in combinatie met de lekkere sex en bijvoorbeeld het lekkere tongzoenen maakt het gewoon een lekkere fijne tijd om met haar te verpozen.

                Comment


                • #9
                  Deze week ook bij Rianne geweest wat een lekkere hollandse meid. Het was een feestje met haar, ze echt een next-door girl wat heerlijk kan zoenen
                  Ze heeft geweldige kont om lekker tegen aan te stoten tijdens doggy en dat laat ze ook goed merken.

                  Comment


                  • #10
                    vorige week bij Rianne op bezoek geweest
                    was weer een heerlijke ervaring
                    weer na lang elkaar niet gezien te hebben
                    eerst het standaard financiële afhandelen
                    en daarna feest we hebben elkaar heerlijk verwent
                    wouw wat kan die meid pijpen ben niet klein geschapen maar ze nam mijn lul helemaal
                    ooo wat geil
                    ik heb haar lekker gebeft en ze kwam aan haar natte kutje te merken ook lekker klaar
                    daarna lekker geneukt lekker diep stoten vind ze lekker volgens mij
                    we zijn samen klaar gekomen heerlijk alleen half uur is wel erg kort
                    Rianne je ziet me zeker weer vaker x p

                    Comment


                    • #11
                      Afgelopen vrijdag langs geweest bij Rianne. Ze is een knappe meid die je zeker een heerlijke tijd wilt geven. Ik heb gekozen voor het pretpakket wat zoenen pzc en beffen is.
                      Heb haar dan ook lekker gebeft en ze heeft een heerlijke kut met lippen om lekker op te sabbelen.
                      Ze pijpt heerlijk en heb een heerlijke tijd gehad met haar. Ze is zeker ook een gezellige meid om mee te praten en het voelt alsof je met een vriendin bent.
                      Ik ga haar zeker nog eens opzoeken.

                      Comment


                      • #12
                        Helemaal eens met bovenstaande heren. Rianne is een dame zoals je in je eigen leven tegen kan komen en je zo verliefd op kan raken of een goede vriendschappelijke klik mee kan krijgen. Maar nu kan je dus ook lekker intiem met haar gaan en genieten van de sex. Dat is dan weer ff wat extra's toch? Prima vrijster en met de juiste aandacht en sensualiteit. Voor mij is Rianne een dame die ik zeker nog een keer ga bezoeken!

                        Comment


                        • #13
                          Rianne is inderdaad een toppertje! Echte GFE ervaring en gepassioneerde sex en leuke meid in de omgang en ook leuk uitziende. Alsof ze in je straat woont het buurmeisje waar je geheimelijk naar verlangde!

                          Comment


                          • #14
                            Vandaag als afsluiting van de vakantie naar La Cloche geweest voor een blind date met Rianne. Best wel spannend zo'n blind date, want normaal kies ik voor een voorstelrondje of heb ik de foto's op de site gezien. Maar gezien het beperkt aantal dames en de goede recensies dus toch voor een blind date met Rianne. Een dat is een geweldige keuze. Na de financiële plichtplegingen, kennismaken en opfrissen kon het feest beginnen. Rianne is zeer relaxed en daardoor is de spanning snel verdwenen. Rianne is duidelijk wat ze wel niet lekker vindt. En als je haar met respect behandelt en daar rekening mee houdt hebt je een top date. Een echte Girlfriend experience. Rianne is leuk en lekker. Met haar pretpakket brengt ze je in de 7e hemel en moet je echt je best doen niet te snel klaar te komen. Verder details blijven lekker tussen ons. Rianne bedankt en tot snel!!

                            Comment


                            • #15
                              Een top date gehad met Rianne! Ze is zo puur en echt. Lekker spontaan, begint gelijk een gesprek. Ijs is ook gelijk gebroken. Lekker direct op een leuke manier. Is lekker ontspannen tijdens de sex alsof we al vaak sex hebben gehad. Heel vertrouwd. Lekker lijf mooie lekkere billen. In een woord fantastisch lieve en mooie meid. Een dikke aanrader voor een geslaagde date!
                              Bedankt Rianne.

                              Comment


                              • #16
                                Gister weer eens bij La Cloche langs geweest. Omdat er maar 3 dames waren vooraf afgesproken met Rianne. Rianne heeft geen foto's op de site maar haar recensies zagen er goed uit.
                                Rianne is een mooie verschijning slanke dame met mooie borsten (niet te groot en niet te klein) beetje girl next door zeg maar. Vooraf anaal en zoenen afgesproken. Zelf aan het experimenteren met anaal maar mijn vriend was het er niet mee eens. We hebben lekker geneukt en gezoent en uiteindelijk samen elkaar naar een hoogte punt gebracht.

                                Xx Dennis

                                Comment


                                • #17
                                  Rianne is een heel leuk meisje, Hollands en lief en ik had echt zo'n vriendinnetjes gevoel bij haar. Voelde me zeer op mijn gemak bij haar, ze heeft geduld en ook had ze alle aandacht voor me, wat ik ook een extra fijn gevoel vindt geven. Ik kon lekker met haar tongzoenen en haar plezieren met mijn tong wat ik al een feestje op zich vindt, als ik een vrouw zie en hoog genieten. Rianne werkt niet zoveel (2x per week) en ik heb al meerdere malen gemerkt dat ze druk is met klanten en je dus wel tijdig moet reserveren om daadwerkelijk zeker te zijn dat je met haar kan gaan genieten. En dat doe je dan ook zeker kan ik zeggen

                                  Ik ben nu 3 maal bij haar geweest dit jaar en ze is voor mij momenteel 1 van mijn favoriete meisjes die ik bezoek in de wereld van betaalde sex. Dus ik ga haar ook hier https://www.citygirl.nl/node/48924 nomineren voor top 5 van favoriete meisje van plezier van 2022!

                                  Comment


                                  • #18
                                    Zo dit is een verslindster van mannen op de goede manier. Hell yeah, een GFE in het kwadraat, het zoenen was zo intens en vol lekker dat ik er bijna in bleef en ook wilde blijven hahaha, klinkt raar of fout maar ik bedoel het dus positief!

                                    Rianne is een nuchtere girl next door maar in bed ben je de hare, tenminste zo heb ik het vanmiddag meegemaakt. Lekker slank lijf en moedertje natuur en een geweldige pijpbeurt en ook de sex verder opwindend en geil en gewoon toppie! Ik heb zeer genoten en geniet nu nog na!

                                    Comment


                                    • #19
                                      Afgelopen vrijdag weer langs geweest bij Rianne voor weer een heerlijk uurtje.
                                      Ik heb als extra het pretpakket genomen van beffen zoenen en pzc. Ze herinnerde me nog van de vorige keer en ze heeft me lekker gepijpt en ze is bovenop me komen zitten.
                                      Ze is een heerlijke en eerlijke meid die het je echt naar je zin maakt. Met een mooi slank lichaam. Voor mij is ze echt een topper.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Zojuist bij Rianne geweest. Dat was inmiddels een tijdje geleden omdat ik andere dames bij LC en HoD had bezocht. Maar na dit uurtje met Rianne zit het weer tussen mijn oren. Rianne is de absolute top dame van LC. Kortom vaker bij Rianne langs.
                                        Over de seks is in dit forum heel veel geschreven en ik kan alleen maar zeggen dat alles klopt, de seks is een volle 10. Maar er is meer. Rianne is een beauty. Slank, mooie borsten, mooie billen en een guitige gezichtje. En dat is nog niet alles. Je kan ook een goed gesprek met haar voeren, heeft een eigen mening en is eerlijk.
                                        Waar vind je zo’n vrouw. Ja , bij LC.
                                        De seks was zo goed dat we voor Rianne een extra handdoek nodig hadden.
                                        Ik ga hier niet in detail beschrijven wat we op de kamer hebben gedaan. Dat is voor een ieder anders en dat moet je met Rianne bespreken. Ik denk dat je bij Rianne krijgt wat je geeft. Respect levert respect op. Ik heb werkelijk nog nooit een dame zo haar best zien doen om het mij naar de zin te maken.
                                        Last edited by Paulus55; 17-11-2022, 16:24.

                                        Comment


                                        • #21
                                          Het is een feest, een date met Rianne. Meisje next door type. Dat vind ik zo aantrekkelijk, lekker normaal en geen poespas aan haar lijf. Mooie billen dat viel mij direct op, mooie strakke borsten. Ik kwam direct in de stemming. Rianne neemt initiatief, geeft ook aan dat ze het lekker vindt of laat weten wat ze prettig vindt. Het neuken met haar is erg opwindend en geil. Dat komt omdat je duidelijk kunt merken dat ze geniet, Als ze dan zegt, Zo ja, ga door... Dan is dat niet tegen dovemansoren... Het hoogtepunt is echt top. Beide waren we buitenadem en moesten even bijkomen. Rianne geeft zich helemaal en zorgt dat je een fantastische date hebt!
                                          Een topper! Dank Rianne.

                                          Comment


                                          • #22
                                            Ik ben op de bijzonder positieve recensies afgegaan en daarom een afspraak gemaakt met Rianne,
                                            maar ik was minder onder de indruk van haar.
                                            Nou weet ik niet of iedereen positief schrijft om een gratis afspraak te maken met een van de dames,
                                            heb de indruk van wel.
                                            Voor mij de volgende keer een van de andere dames dat is in ieder geval wél zeker.

                                            Comment


                                            • #23
                                              Hele fijne date beleefd met Rianne. Meteen bij het ontmoeten voelde ik al een klik, en aan het begin lieten we elkaar's wensen en grenzen weten. Eenmaal in de kamer was het beetje aanraken, beetje praten, beetje complimentjes. Ik voelde mij daar heel kwetsbaar en veilig tegelijk. Ideaal begin om dan lekker samen te gaan seksen. Want Rianne is echt een hele leuke en lieve Hollandse meid zoals ik nog nooit eerder had ervaren.

                                              De meeste details kan ik beter voor mijzelf houden, maar met de spiegel vlak naast het bed was het heerlijk om onze lichamen bezig te zien en ook om zo oogcontact te maken terwijl ik haar hard van achteren nam (zowel vaginaal als anaal). Op zulke momenten veranderde de GFE in een ware PSE! Daarna nog lekker 20 minuten bijgepraat wat echt effectieve aftercare was.

                                              Rianne, dank je wel voor de leuke tijd en hopelijk komt er een vervolg!

                                              Comment


                                              • #24
                                                Wat een feest is Rianne, Zij is echt The Girl Next Door Ze lijkt lief en onschuldig maar als je eenmaal bezig bent gaat er een waar seksbees los in haar en eenmaal bezig wordt die van jou ook ontketen. Ik had een uurtje met haar en het was een uurtje seks op pure Instinct voor ons. Op een gegeven moment liet ze mij ook achterin gaan en bij de meeste dames moet ik altijd voorzichtig doen maar bij haar kan ik gewoon volledig keihard gaan gewoon ongeremd en keihard anaal gaan en je kan ook gewoon zien dat zij het ook echt keihard van aan het genieten is en ik ook terwijl ik hem verder en harder in dauw.
                                                Deze meid is echt een nummer 1 Girl Next Door en echt een anal star

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Maandag 19 december een blinddate gehad met deze Rianne voor een uur
                                                  Ik was al bijna te laat in Utrecht want ja openbaar vervoer dat houd niet over zullen we dan maar zeggen maar ik was keurig op de afgesproken tijd aangekomen.
                                                  Netjes ontvangen door de gastvrouw en het financiële gedeelte afgehandeld en toen een minuutje wachten.
                                                  Rianne is een leuke meid om te zien en later kwamen we er ook achter dat we veel overeenkomsten hadden in gespreksonderwerpen wat een date meestal wel te goede brengt.
                                                  ik ga niet in op het sex gedeelte ja dat alles een dikke voldoende is maar dit keer geen detail
                                                  absoluut herhalingsgevaar alleen al om de gespreksonderwerpen en de sex natuurlijk

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X