Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Esther, Apeldoorn

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Esther, Apeldoorn

    Leeftijd: 37
    Uiterlijk: West-Europees
    Kleur haar: blond (lang)
    Lichaamsbouw: slank
    Cupmaat: B/C
    Siliconen: nee
    Piercing: nee
    Tattoo's: ja


    Ze adverteert af en toe op Sexjobs ( advertentie is nu niet online)

    Al een jaar of 3 komt Esther met enige regelmaat bij mij thuis voor een girlfriend experiance. Een heerlijke tongzoen bij binnenkomst, even op de bank zitten om bij te praten, elkaar teasen en opgeilen. Dan naar boven om seks te hebben op een manier die onbeschrijfelijk is. We hebben allebei een partner die van niks weet en misschien zorgt dat wel voor die extra sexuele spirit.
    Ze vindt het geil om op de plek te liggen waar mijn vrouw slaapt en mij in haar voelt stoten en klaarkomen. We hebben al meer standjes gedaan dan ik met mijn partner doe.
    Uiteraard betaal ik haar maar ze wil van mij niet haar normale tarief omdat ze er zelf veel teveel van geniet en graag door mij klaarkomt.
    Af en toe is het wel te spannend en misschien niet slim als de kans bestaat dat ze eerder thuiskomt. Maar zodra we elkaar zien verliezen we ons in elkaar en lijkt er niets anders meer te zijn.
    Mijn vrouw en ik overwegen om een schoonmaakster in dienst te nemen Esther zou dit graag doen zegt ze zodat we tussen het schoonmaken door seks kunnen hebben. Haar en ook wel beetje mijn ultieme gedachte is om seks met elkaar te hebben in een kamer terwijl mijn vrouw op de werkkamer in telefonisch overleg zit.

  • #2
    Mooi verhaal, Alex. Het idee in de laatste regel zou ik je met klem af willen raden, want dat gaat natuurlijk een keer verkeerd. Ik herken de hele situatie wel, omdat ik er zelf ook zo’n beetje in heb gezeten. Natuurlijk is het heerlijk en spannend, zolang het goed gaat. En daarom moeten jullie zo min mogelijk risico nemen en afspreken op plekken waar het geen kwaad kan. Maar als ik het zo lees zou het misschien ook een idee zijn om voor elkaar te gaan kiezen. Vervelend voor jullie partners, maar die worden nu toch alleen maar belazerd zonder het te weten en ik vermoed dat daar geen verandering in gaat komen. Het gaat een keertje fout, dat kan ik je garanderen. Maar ik weet natuurlijk niet of jullie allebei alleen een sexuele relatie willen met elkaar, of mogelijk meer. Maar je partner alleen voor andere zaken aanhouden zal niet gaan werken, vrees ik. Wat je nog wel kunt doen, is wachten tot je minnares en jij sexueel op elkaar zijn uitgekeken. Maar jullie zijn dat vermoedelijk allang op jullie partners, dus veel toekomstmuziek in die relaties zit er ook niet. Ik zou in elk geval ook praten ipv alleen maar te neuken. En stel dat je een relatie zou krijgen met Esther, zou ze dan blijven adverteren op Sexjobs ? Lijkt me voor jou geen optie. Het opzoeken van risicovolle escapades op spannende plekken zou ik je in elk geval afraden. Als het wordt gemerkt wordt het een vechtscheiding, als je het gewoon vertelt kom je er beter vanaf.
    Last edited by Hazelnoot; 24-09-2022, 19:25.

    Comment

    Working...
    X