Kadomaand

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Robin, Salon Temptation, Deventer, Staverenstraat 13B

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Robin, Salon Temptation, Deventer, Staverenstraat 13B

  Naam : Robin
  leeftijd: 30
  Uiterlijk: Oost-Europees
  Haarkleur: zwart, half lang
  Cup: C
  Tattoos: nee
  Piercings: nee
  Roken: nee

  https://www.salontemptation.nl/dames/robin/

  Robin is een mooie jonge Oost-Europese dame die vloeiend Nederlands spreekt.
  Zwarte haren ( half-lang) en draagt, ook tijdens de massage een bril met zwart montuur waardoor ze een beetje strenge schooljuf uitstraling heeft.
  Ze masseert heerlijk, eerst de achterkant waarbij ze veelvuldig met haar scherpe nagels je huid beroerd en heel sensueel ook dan al vaak je penis vastpakt. Je kunt merken dat ze het erotisch masseren echt leuk en voor haarzelf ook lekker vindt. De btb is ook heerlijk met lekker veel olie.
  Ze stelt het op prijs dat je haar ook even masseert. Ik masseer altijd zowel haar achter en voorkant en sla daarbij haar schaamlippen niet over. Je ziet en hoort haar met gesloten ogen genieten.
  Daarna ben ik weer aan de beurt en laat ze me genieten terwijl ze mijn voorkant masseert. Bij mij zit ze ook met haar kutje op mijn penis en beweegt ze heerlijk heen en op en neer waarbij
  ze er wel voor zorgt dat ik er helaas niet in glijd.
  Tijdens de handjob waar ze mee afsluit , blaast ze over je eikel en weet ze zeer kundig steeds te stoppen als ik bijna klaarkom. Ze voelt ook goed aan wanneer ik het niet meer kan inhouden. Ik zou bijna zeggen dat ze je met liefde laat klaarkomen en er werkelijk mee doorgaat tot de allerlaatste druppel uit is gekomen. Ik zou zeggen een echte aanrader hoewel; het liefst zou ik haar helemaal voor mezelf willen hebben.
Working...
X