Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Poison, SM Studio Nederland, Almere

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Meesteres Poison, SM Studio Nederland, Almere

    Naam: Mistress Poison
    Leeftijd: 35-40
    Lengte: 1.70
    Uiterlijk: Nederlandse
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: B



    Ik kende Meesteres Poison wel van de advertenties, maar iets hield me tegen, angst? Afijn ik kwam haar een keer tegen op de gang bij SM Studio Almere, en toen bleek het een hele leuke vriendelijke meid te zijn, dus dat had ik onthouden en nu dan maar eens aangedurfd een sessie aan te gaan met haar.

    We speelden in SM kamer 1, dat is een SM kamer beneden zonder bed, maar dat bleek voor het spel eigenlijk helemaal niet negatief te zijn. Meesteres Poison speelt gevarieerd en ja iets steviger dan ik gewend was, maar wel spannend en ik had binnen 10 minuten een goed vertrouwen in haar, want je voelt en ziet direct dat ze ervaren is en weet wat ze doet. Haar nippleplay bij mij was goed opgebouwd en spannend opgebouwd, en zowaar voor mij grensverleggend. Ook weet ze anaal een slaaf goed te gebruiken met toys maar ook fisting, en ook kaarsenvet spel werd spannend uitgevoerd op mijn tepels, pik en ballen. Al me al een goede SM sessie met een leuke en goede Meesteres
    Last edited by Webmaster2; 05-11-2022, 12:12.

  • #2
    Van een bezoek van mij aan Mrs Poison in Almere van 1,5 jaar geleden:

    Ik ben een regelmatige bezoeker van de studio’s in Almere en Amersfoort en lees met veel plezier de recensies over de verschillende meesteressen. Het valt op dat van meesteres Poison geen recensie is te lezen en dat is jammer want zij speelt een heel fijn SM spel. Een heerlijk nuchtere Hollandse meid die erg best doet het mij naar de zin te maken. Afspraken nakomen, hygiëne, vlot reageren, de tijd nemen, allemaal top. Iedere keer als ik bij haar ben, doet ze wel weer wat nieuws. Telkens ben ik weer verrast door de variatie die zij aanbrengt waardoor ik altijd weer heerlijk klaarkom. En ze heeft natuurlijke een prachtig lichaam waar ik geen genoeg van kan krijgen dus zoek ik haar regelmatig op. Een aanrader dus.

    Comment


    • #3
      24 mei voor het eerst na de lockdown weer bij Meesteres Poison geweest. Vooraf aangegeven dat we het rustig aan moesten doen. En dat deed Ze fantastisch heerlijk meerdere dildos in mijn kont en tot slot floepte haar hand er ook nog soepel in. Weer heerlijk van de sessie genoten en van deze fantastische en eerlijk Meesteres. 💋

      Comment


      • #4
        Ik zag haar kwaliteiten in het spel wel, maar ze is mijn type toch niet. Ik voelde een negatieve energie om haar heen en had gewoon geen klik met haar en haar manier van spelen. Dus het heeft dan ook geen zin om dat te beschrijven omdat het ook een kwestie van persoonlijke smaak is en daar kunnen we beide niets aan doen.

        Comment


        • #5
          hoi,

          Afgelopen maand heb ben ik de stap gezet om eens naar een sm meesteres te gaan. Na lang twijfelen omdat ik eigenlijk niet durfde belde er op een werkdag een paar klanten af en ik was vlak bij sm huis Almere dus ik besloot er heen te rijden.
          Bij aankomst dacht ik dat ik toch maar even moest bellen.
          er nam een vriendelijke dame op die mij vertelde dat ik even op de site moest kijken welke meesteres ik naar toe wou en dat ik met haar moest overleggen of er nog plek was.
          toen ik op de site keek trok meesteres Poison mij direct aan dus ik belde haar met de vraag of er binnen nu en een half uur plek was.
          Zij vroeg mij of ik dit al vaker had gedaan en wat mij leuk leek om te doen als spel.
          ik gaf aan dat ik voor het eerst een meesteres ging bezoeken en wat mijn grenzen waren en dat zij de rest in mocht vullen.

          toen vertelde Meesteres Poison mij dat ik om 18:00 langs mocht komen.

          Toen ik daar aankwam deed er een vriendelijke dame open die vroeg bij welke meesteres ik een afspraak had en zij wees mij naar de juiste kamer.
          Bij het binnenlopen van Poison haar kamer stelde zij zich voor.
          Toen zij ze: zozo jij bent een klein mannetje haha.
          ik speel natuurlijk een beetje vals met mijn lange hakken maar toch.
          Och en nou is het je eerste keer en dan kom je ook nog gelijk bij mij? Nou kleed je maar uit en ga daar maar zitten.
          Zou je mij kunnen betalen?

          na betalen kleede ik mij uit en toen begon de sessie.
          Geweldig!! Meesteres poison nam mij mee in het spel en omdat ik nieuw was heeft ze veel verschillende dingen met mij gedaan om te kijken wat bij mij paste zodat ik verder kan fantaseren over wat ik leuk vind.

          toen de sessie klaar was vertelde zij mij dat ik €50,- euro te veel had betaald.
          je was een beetje gespannen heh maar ik houd van eerlijkheid zij ze.
          super tof dat je zo kan kijken in een nieuwe wereld in een eerlijke omgeving.

          na de sessie heb ik even kunnen douchen en heb ik nog even wat gekletst met de zeer aardige meesteres poison.
          toen heb ik mijn werkdag afgemaakt.

          bedankt ik kom zeker terug!

          Comment


          • #6
            Recent nog een afspraak gemaakt met deze veelbelovende meesteres,

            contact vooraf verliep soepel en het spel was leuk niet speciaal.
            Er was helaas geen klik en de wensenlijst werd opgevolgd zonder enige eigen creatieve impuls.
            Anaal spel was wel heerlijk, spanking mocht harder, toen ik dat aangaf werd dit niet gewaardeerd.
            sessie geboekt voor twee uur, was binnen anderhalf uur buiten.

            Herhalingsgevaar? nee niet mijn type meesteres.

            Comment


            • #7
              Ik zie haar weer op de site van www.smstudio-almere.nl staan, daar was ze ff weg.

              Comment


              • #8
                Eind vorige maand heb ik na twee jaar weer een bezoek gebracht aan Mrs. Poison. Dit keer in Casa Cherda in Den Haag, daar was ik nog nooit geweest. Op zich had zij een ruime kamer ter beschikking, met een groot bed en diverse andere “ongemakkelijke” attributen, maar de ruimte in Almere straalt meer BDSM uit. Gelukkig gaat ze daar nu weer ontvangen.

                Ondanks dat het twee jaar geleden was waren we heel snel weer een heerlijke flow. Ik had op haar verzoek mijn roze laarzen, paars latex rokje, mijn latex borsten en wat andere kleren meegenomen en zij had een heel kinky net-pakje aan met hoge hakken. Ik moest gaan zitten op een stoel en daar werd ik met allerlei touwen in vastgebonden en geblinddoekt. Vervolgens reed ze met haar kont tegen mijn pik aan en vertelde me in geile bewoordingen wat ze met me ging in de komende tijd. Ze gaf me poppers en een al in mijn mond en ging met de zweep tekeer. Heerlijk was het om zo vast te zitten en geen kant uit te kunnen. Ze maakte me los en ik moest op het bed gaan liggen. Mijn benen werden vastgemaakt en omhoog getakeld en mijn kont was beschikbaar voor een eerste anale verkenning door de vingers en een dildo van de meesteres. Dat smaakte naar meer.

                Maar eerst moest er nog wat anders vastgemaakt worden. Mijn ballen werden met een stevig touwtje vastgemaakt en met een nietapparaat niette zij mijn pik dicht. Daarna zette ze zo’n 25-30 naalden in de huid van van mijn ballen. Mede door de poppers kwam ik in een hele geile roes terecht. Hierna werd ik met steeds grotere dildo’s genomen en ging ook haar hand er volledig in. Ze fiste me steeds harder en het ene anale orgasme na het andere ging door mij heen. Het was even genoeg. Even bij komen. Mijn benen werden losgemaakt en ik kon rechtop gaan zitten, met nog steeds de naalden in mijn ballen. Ik moest vervolgens naar een slavenbankje gaan en daar op mijn knieën op gaan zitten/liggen. De meesteres ging nog eens volop aan de gang met een voorbinddildo en haar hand, maar de finale in die positie was haar linkervoet die zij inbracht in mijn kont. Dat is zo’n overweldigend en vooral onderdanig gevoel, dat ook nu weer meerdere anale orgasmes achter elkaar kwamen.

                Ik moet weer op mijn rug op het bed gaan liggen en zij haalde naalden en de nietjes uit mijn lichaam. Ze deed nog een keer een dildo in mijn kont en begon met een vibrator op mijn pik te trillen. Langzaam maar zeker kwam daar lengte in en uiteindelijk kwam ik heerlijk klaar. Als beloning mocht ik mijn eigen sperma van haar handschoen likken.

                Uitkleden, douchen en nog even napraten. Het was een leuke middag en de volgende ontmoeting zal niet twee jaar op zich laten wachten. En dat is dan gelukkig weer in de vertrouwde kinky ruimte in Almere.

                Comment


                • #9
                  Wisselende locatie mag weer SM Studio Almere worden

                  Comment

                  Working...
                  X