Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sharon, House of Dreams, Soesterweg 271, Amersfoort

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Gisteren snel weer een tweede keer afgesproken met Sharon. Ik dacht vaak terug aan mijn vorige keer met Sharon en was te nieuwsgierig naar de striptease. Tijdens het bellen voor een afspraak de striptease duidelijk aangegeven, zodat Sharon de juiste kleding aan kon doen (en daarna weer uit). Het was alleen niet doorgekomen, dus Sharon moest improviseren.

    WOW!!!!! Het kan niet, maar mijn mond viel ervan open en tegelijkertijd had ik een grijns van oor tot oor. Ook al was het geïmproviseerd, haar striptease was fantastisch. Het is echt niet overdreven dat het haar specialiteit is. Ik ga verder niets zeggen, je moet het zelf ervaren, maar geloof me, je krijgt er geen spijt van.

    Voor de rest was het weer heerlijk. Haar uiterlijk en bewegingen stralen 100% sex uit, maar ze heeft ook een leuk karakter wat daarbij komt. Het zal zeker niet lang duren voordat ik weer met Sharon een afspraak maak.

    Comment


    • #27
      Na wat recensies te hebben gelezen over Sharon heb ik maar gelijk een afspraak met haar gemaakt. Na een vermoeide werkdag is HOD het beste plek om te bezoeken.
      ik heb een uurtje genomen. toen zij binnen kwam lopen wist ik al gelijk dat we een perfecte date zouden hebben. ze is een leuke dame waar je wel een goeie praatje mee kan hebben. de klik was er al snel en we begonnen al gelijk met knuffelen waarna het gelijk ACTIE was. het duurde niet lang voordat ik leegspoot want deze dame is zo goed! na wat massage nog een tweede ronde gehad en met een big smile HOD verlaten.

      Comment


      • #28
        Ik ben verliefd, wat een topper. Ze heeft alles en zorgt ervoor dat op je gemak bent. Volgende keer ga ik een uur.

        Comment


        • #29
          Zeker knappe meid met benen die maar niet stoppen. Leuke meid met inhoud, goodlooking en zeer goede service met extra mogelijkheden

          Comment


          • #30
            Dit is echt een lief meisjes en ze begrijpt het vak zeer goed. Niet overdreven maar het je gewoon naar je zin maken. Volgende keer doe ik een uurtje met haar.

            Comment


            • #31
              Jaaa, deze beauty eindelijk te pakken, zag haar al een x in de gang maar nooit tot een afspraak kunnen komen, en vandaag is ze er dus, gelijk gebeld, en er was zowaar plek. Wat een lekker ding en ook vriendelijk en ook nog eens lekker sensueel en ondeugend in bed. Dat is de combinatie die je als man wilt hebben nietwaar?

              Ze is wel langer dan ik maar daar merk je op bed nergens van. Ik heb haar mogen proeven en ze teasde mij ook heel lekker, en de rest kan je wel raden, intiem en pijpen en ook lekker, en geil. Topdame deze Sharon!

              Comment


              • #32
                Per toeval deze dame ook een keer mogen nemen. Echt een heerlijk ding dat er vol voor gaat. In half uurtje helemaal uitgeblust. Echt een mooie verschijning maar zodra je met haar op de kamer bent gaat het helemaal los. Smaakt zeker naar meer en ga ik zeker ook overwegen om een keer langer af te spreken.
                Pijpen doet ze voortreffelijk. Ik heb terplekke gevraagd om het zonder te doen, want dat was echt een genot.
                Daarna volgde intense sex op alle hoeken van het bed en geen standje werd overgeslagen.
                Ik mocht ook vol gaan en ze genoot er zichtbaar van en dat voelde ik ook terug.
                Bij vertrek nog een volle tongzoen dat was een aangename verassing!
                Last edited by dexter; 13-12-2021, 10:37.

                Comment


                • #33
                  Ik had al veel over haar gelezen maar Sharon werkte vaak als ik niet kan, maar ik had een vrije dag vandaag dus op tijd telefonisch een afspraak gemaakt via de gastvrouw want ze is populair begreep ik dus wilde zeker van mijn zaak zijn dat ik er haar zou kunnen ontmoeten. Ik moet zeggen wow, wat een mooie meid kwam er binnen lopen en heel lang, met Aziatische ogen en hele slanke body. Donald werd er een beetje stil van om eerlijk te zijn. Maar ze was heel vriendelijk en lief met open vizier, dus ik was toch vrij snel op mijn gemak bij haar. En toen moest de sex nog beginnen, nou daar ben ik heel enthousiast over. Haar lippen voelde ik over mijn lichaam gaan en ik mocht haar ook verwennen en dat vindt Donald leuk om te doen en zeeeeerrrrr opwindend

                  Pijpen en neuken was ook zalig en moest af en toe ff rusten om niet te snel tot een ontploffing van een orgasme te komen

                  Comment


                  • #34
                    Hoorde vandaag bij House of Dreams dat Sharon al een geruime tijd niet weer werkzaam is bij HOD. Echt jammer, was een topper.

                    Weet iemand of zij elders werkt?

                    Comment


                    • #35
                      Sinds een paar weken gestopt, heeft ze eerder gedaan , ze is niet elders werkzaam.

                      Comment


                      • #36
                        Heb nog steeds hoop dat deze vriendelijke beauty weer eens terugkomt. Weet iemand wat?

                        Comment


                        • #37
                          Sharon komt terug heren!

                          Iedere donderdag van 11-17 uur! Dus volgende week donderdag is haar 1e werkdag in het nieuwe jaar, telefonisch reserveren sterk aan te raden!

                          Inmiddels 25 lentes, zie ook https://www.privehuishod.nl/sharon/

                          Comment


                          • #38
                            Zo, dat is goed nieuws op de valreep van het nieuwe jaar zeg! Deze knapperd is zo leuk en goed in bed, meestal wel volgeboekt, ik probeer het in te plannen!

                            Comment


                            • #39
                              Erg leuk en lekker gehad vandaag met Sharon, was stil van haar verschijning, een plaatje, en o zo genoten van haar

                              Comment


                              • #40
                                Bijna alle recensies over Sharon zijn positief, helaas was mijn ervaring minder positief. De geilheid won het van het verstand en dat is nooit verstandig. Mijn vaste dames waren (langdurig) bezet en toen gekozen voor Sharon om mijn gewonnen prijs in te wisselen. Sharon is overigens een prachtige dame! Een echte beauty, zeker als je van tattoos houdt. Het begon al toen ik geen extra's wilde, uiteraard was dat geen probleem maar de blik in haar ogen was al veelzeggend. Begonnen met een prima massage met daarna een handjob. Technisch gezien allemaal prima maar geen beleving, geen knuffelen, nauwelijks aanraken etc. Wel lekker klaargekomen maar geen date om aan terug te denken. Herhalingsgevaar nul komma nul. Ik houd het erop dat de klik aan beide kanten ontbrak. Volgende keer mijn gevoel volgen dus.

                                Comment


                                • #41
                                  Echt ongelooflijk dat ik seks kan hebben met zo'n meisje. Alles aan onze date was perfect. Vanaf het moment dat ze mij vroeg om naast haar te komen liggen. Het voorspel (aanraken, zoenen, pijpen) begon en ik was vrij snel klaar voor de seks. Ze droeg een haltertopje dat haar borst en lichaam bedekte. Ik was bang dat ze een van die meisjes was die je kostte om haar borst te zien. Ik wilde beginnen met neuken. Ze begon zich toen uit te kleden en O.M.G. Haar lichaam was perfect; platte buik, mooie tieten, lange benen. Ik hoorde mezelf hardop WOW zeggen. Zo mooi. De seks was geweldig met 2 posities en het klaarkomen. Zo leuk dat ze terug is en ik de kans had om deze ervaring met haar te hebben. De rest van de maand kan nu niet meer fout gaan.

                                  Comment


                                  • #42
                                    Vandaag was het mijn dag...na mn scheiding en jaren niet intiem te zijn geweest, trok ik de stoute schoenen aan en gaf mijzelf een cadeautje...
                                    Ik was nog nooit bij een dame van plezier geweest en was daarom ook wel een klein beetje nerveus.

                                    In Amersfoort is House of Dreams een "bekende" locatie blijkbaar en via het internet kwam ik er achter waar ik moest zijn. Ik ging vandaag op de bonnefooi, om zo mij zelf niet te beperken in wat er op mij zou afkomen.. Ik werd heel vriendelijk en rustig begroet aan de deur en naar een kamer op de begane grond geleid. De gastvrouw zag dat ik wat moeilijk te been was en deed dat heel goed. Omdat ik zonder afspraak binnen kwam, stelde ze de beschikbare dames aan mij voor.

                                    Als 2e kwam daar Sharon aangelopen...prachtige lange slanke verschijning , lang donker haar zwoele blik en sexy high heels aan. Ik wist het meteen. Zij moest het worden.

                                    Eenmaal samen legde ze heel lief uit wat de mogelijkheden zijn omdat het nieuw was voor mij. Ze was heel kalm en zorgzaam.

                                    Eenmaal op bed en met de gemaakte extra keuzes, gingen we aan de slag. WOW... ik voelde mij voor het eerst sinds lange tijd weer begeert door een vrouw.. (ik weet het, ik weet het..) Alles ging heel rustig en sensueel met aandacht voor fysiek contact en omarmen. Omdat ik fysiek wat beperkt heeft sharon het meeste werk gedaan, dat deed ze echt met overgave en aandacht.

                                    Tijdens het vrijen verliep alles zo soepel en werd ik getrakteerd op een heerlijk ervaring en uiteindelijk een knallend hoogtepunt.

                                    Ik riep heel hard "Jezus Fuck WOW" , hahaha..wat heb toch veel gemist de afgelopen jaren..

                                    Sharon dank je wel voor de experience, hopelijk tref ik je binnenkort weer.

                                    Comment


                                    • #43
                                      Vandaag...na een lange tijd..weer eens met Sharon afgesproken..
                                      Erg fijn..om deze langbenige dame weer te bezoeken..haar lichaam..en haar mooie koppie en fijne uitstraling blijft toch altijd weer uitnodigend...om met haar af te spreken.
                                      Haar fijne aanrakingen en sensuele moves blijven me toch elke keer weer bij.
                                      Al met al is dit echt een topmeid.
                                      Ik zou Sharon zeker aanraden.

                                      ​​​​​

                                      Comment


                                      • #44
                                        wat een geweldige leuke en sexy meid, lekker lang en ze heeft iets Aziatisch, spannend en heel sensueel. Op een hele relaxte manier met teasen en opwarmen, ik heb echt een geweldige 3 kwartier met haar gehad.

                                        Comment


                                        • #45
                                          Dit is ook zeker een toppertje en schatje hoor. Lekker lang en slank ook en leuk aantrekkelijk koppue, lekker half uur mee gehad

                                          Comment


                                          • #46
                                            Is Sharon weer tijdelijk gestopt? Zie haar niet meer op de site staan (ook niet onder de tab dames) en de gastvrouw kon mij ook niet heel veel meer vertellen.

                                            Comment


                                            • #47
                                              https://www.privehuishod.nl/sharon/ ze staat gewoon nog op de site hoor, dames zijn soms vrij😉

                                              Comment

                                              Working...
                                              X