Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sharon, House of Dreams, Soesterweg 271, Amersfoort

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sharon, House of Dreams, Soesterweg 271, Amersfoort

    Naam: Sharon
    Leeftijd: 23
    Uiterlijk: NL/Surinaams (blanke huid)
    Lengte 1.83 cm
    Kleur haar: Bruin
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: C
    Siliconen: Nee
    Piercings: Ja
    Tatoeages: Ja
    Roken: Ja

    https://www.privehuishod.nl/sharon/

    Vandaag weer even naar House of Dreams gereden. De dames stelden zich voor en daar kwam Sharon de kamer binnen. Een prachtige verschijning, met hele lange benen. 1.83 wauw! Ze is NL/Surinaams, maar heeft gewoon een blanke huid. Ik besloot een halfuurtje te boeken met haar. Het was haar eerste dag vandaag en was nog wat onwennig, dus ik liet het even bij het standaard pakketje, met tongzoenen erbij. Eenmaal op de kamer kwam ze echt los en had ik spijt dat ik niet langer had geboekt. De seks was boven verwachting en alle remmen gingen los. House of Dreams heeft er (weer) een topper bij! Ik kom snel voor je terug Sharon
    Last edited by Citygirl.nl; 30-01-2020, 17:48. Reason: Link toegevoegd

  • #2
    Bij het voorstellen was ik direct gecharmeerd van Sharon. Haar lengte is indrukwekkend, maar bovenal is het een lieve en sexy vrouw. Even aftasten in het begin, er was genoeg tijd gelukkig. Een opwarmende massage is dan een prettige start. Sharon is met haar slanke postuur lekker flexibel en dat leverde leuke standjes op. Ze gaf veel energie en ik beaam wat de vorige recensent al noemde: Sharon is echt een topper met wie je echt lekker los kan gaan. Dank Sharon voor een fijn uurtje samenzijn.

    Comment


    • #3
      Bloedmooie jonge dame, getint en knap gezicht en heel goed in bed, wat een parel! Was voor mij 1 van mijn beste sex ervaringen van dit jaar durf ik te zeggen. Ze is nieuw in het vak, maar daar merk je niets van hoor. Helemaal goed en lekker geil, met veel aktie. Zoenen, pijpen, neuken, teasen alles top bij dit model!

      Comment


      • #4
        ik had mazzel vorige week deze lekkere lange chick te mogen palen. Wowieeee wat een benen en lekker wijfie zeg, echt model lookje, ook nog eens aardig en goed in sex, dus ik baalde al dat ik niet langer kon dan half uur omdat ze afspraken had. Helaas nog geen foto s van haar online gezien, maar ze is mega lekker en ook nog best jong!, Jammer dat ze nog niet vaak op de planning staat bij House of Dreams. Anders was ik alweer geweest dat is zeker!

        Comment


        • #5
          Wow ik was net bij House of Dreams in Amersfoort en liet gewoon ff voorstellen, nou dat was bingo, er kwam een verschrikkelijk lekker ding en mooie meid voorstellen, lang, slank, geting, mooie lach en vriendelijk knap gezicht. Sharon was haar naam, nou ik koos gelijk voor haar en heb een geweldige date met haar gehad. Vriendelijk, knap, lekker, en ook heel erotisch en sensueel en zeker geil. Ik waande me even in de hemel van sex en ben een beetje verliefd geraakt op haar, wat een prachtige meid en ook heerlijke sex!

          Tongzoenen (extra), beffen, pijpen, intiem standjes, het uur vloog om en alles van een hoog niveau. Ik denk dat Sharon nu direct van mijn favoriete meiden van het jaar is!

          Comment


          • #6
            Vorige week Maandag naar een lange tijd weer eens bij HOD geweest. Afspraak gemaakt met Sharon maar wat een prachtige dame is dit zeg. Om verliefd op te worden maar helaas kan je haar niet mee naar huis nemen. Al zou ik dat wel willen Sharon! Gezellig uurtje gehad en ik hoop stiekem dat ze dit leest. Bedankt voor de fijne herinnering en meer.

            Comment


            • #7
              Nou wat een stoot zeg! Net geweest enorm lekker ding en knap, kan zo met Victoria Secret fashion show mee lopen! Ik ben verkocht, en ze was ook relaxt naar me. Wat een spetter, en dan moest de sex nog beginnen. Ik heb mezelf een paar x moeten knijpen of ik niet droomde om met deze mooie meid sex aan het hebben was.

              Ik heb haar heerlijk gebeft, kon er geen genoeg van krijgen en vol tongzoenen zonder afstandelijkheid en ook wist Sharon raad met mijn pik die ik tot rust probeerde te manen om niet vroegtijdig te ontploffen.

              In 3 verschillende standjes geneukt en tussendoor teasen en geilen. Ik ben echt verkocht aan deze Sharon!!!

              Comment


              • #8
                Dit kan niet waar zijn... Dat dacht ik toen ik Sharon ontmoette. Heb al veel meegemaakt, maar dit was toch wel the limit. Wat een mooie, vriendelijke en geile vrouw. We hadden een leuke klik en dat maakte het nog specialer.

                Sharon is er niet elke dag, dus ik moet mijn agenda flexibel houden om een volgende afspraak met haar te plannen, want die moet er zeker komen!

                Comment


                • #9
                  Dinsdag 13 juli richting House of Dreams gegaan telefonisch een afspraak gemaakt met Sharon voor 1 uur.
                  Ja niks is gelogen het is echt een hele mooie meid en ze is super relaxed in de omgang had ook het gevoel dat ze echt zich zelf was geen fake gedoe.
                  Het was gewoon een super relaxed uurtje de tijd vloog voorbij en ze bleek de zelfde droge humor te hebben als mij ja dat is dan ook wel weer een leuke bijkomstigheid.
                  Als het kan ga ik Sharon zeker nog eens een keer bezoeken deze meid is een hele beleving op zich.

                  Comment


                  • #10
                    Dinsdag 3Augustus..een afspraak gemaakt voor 3kwartier met Sharon...dit naar aanleiding van de lovende recensies over haar.
                    ​haar....Daarin is niets gelogen over Sharon..
                    heerlijke lange benen..een lekkere kont...knap en lief koppie..en een hele leuke griet..waar je ook nog (eventueel)een leuk gesprek mee kan hebben.
                    ​​​​​​Nadat ik met haar...de extra's had doorgenomen en het gebruikelijke wassen van de edele delen/handjes etc. ...zijn we aan een heerlijk half uurtje sex begonnen.
                    Sharon weet precies..hoe ze een man opgewonden krijgt..
                    Een echt lekkere zoenpartij..met heerlijke lippen die zij heeft..het teasende pijpen van haar..en het geile gekreun van haar tijdens de Doggy style..is voor mij toch wel even in de 7e(sexy)hemel..
                    Kortom...gewoon echt een leuk/lekker en toffe 3kwartier met haar gehad...


                    En er is zeker 100%herhalingsgevaar

                    Comment


                    • #11
                      Die Sharon is inderdaad een leuke knappe meid zeg, die benen houden niet op, zo lang, en superslank, leuke knap gezicht en een heel beschaafde meid. En ook nog eens goed en speels in bed met de nodige aktie. Ik was even onder de indruk van haar, maar gelukkig duurde dat niet lang want Sharon is heel meegaand en sympatiek. Deze week zelfs 2 daagjes beschikbaar, vandaag en morgen, normaal 1 dagje of minder per week, van mij mag ze vaker komen, wat een vrouw!!!

                      Comment


                      • #12
                        2x in 1 week naar House of Dreams? Jazeker, ik had nog wat in te halen. En ik moest Sharon weer zien. Wat was dat weer genieten. Een buitengewoon ontspannen date werd het weer met lekker veel zoenen en ook nog een leuk gesprek.
                        Het is maar goed dat Sharon er niet al te vaak is, want dan zou ik zomaar 3x in de week bij HOD op de stoep kunnen staan😀!

                        Comment


                        • #13
                          Vandaag maandag bij Sharon geweest in Amersfoort. Wat is Sharon ongelooflijk knap. Uit eerdere recensies had ik dat al begrepen en dat klopt helemaal. Mooie licht getinte dame, super slank, mooie borsten en billen. Helemaal TOP! Sharon heeft heerlijke zachte lippen en kan heerlijk zoenen! De sex was fantastisch. Knuffelen, strelen, aftrekken, zoenen en pijpen, daarna in verschillende standjes heerlijk geneukt. Tijdens de sex hoorde ik haar zachtjes kreunen dat was heel opwindend. Het was een heerlijke date. In de auto eerst even bijkomen voor ik veilig aan het verkeer kon deelnemen. De hele dag een fijn gevoel aan over gehouden.
                          ik kan haar aan iedereen aanraden. Ik kan mij niet voorstellen dat er iemand spijt van krijgt die met haar heeft afgesproken. Ze is fantastisch mooi en lief!!! Deze date wil je meemaken, sex met zo'n knappe en lieve meid.
                          Gun jezelf deze belevenis!

                          Comment


                          • #14
                            Tot mijn verbazing had ik een recensie prijs gewonnen waarvoor mijn hartelijke dank.
                            Tijdens mijn bezoek aan Sharon gelijk de prijs verzilvert.
                            Heb Sharon nu een aantal keer bezocht en ja woorden schieten tekort.
                            Ze is bloedmooi maar dat zegt helemaal niks wat betreft karakter maar in dit geval is ze ook nog hartstikke lief.
                            wat betreft sex ook geen gedoe verschillende standen zoenen allemaal gewoon vol overgave
                            Ja deze meid is een topper en waarschijnlijk opdat ze niet vaak werkt en nog relatief nieuw in het vak is ook nog kwa karakter zich zelf is en niet helemaal fake kan ik altijd wel waarderen en als er een klik is helpt dat natuurlijk ook.
                            Binnenkort maar eens kijken of ik wat tijd in mijn agenda kan maken voor deze topper!

                            Comment


                            • #15
                              Maandagmiddag had ik eindelijk de mogelijkheid om Sharon in levende lijve te bewonderen. Ik was wat aan de vroege kant, en de gastvrouw vroeg of ik het erg vond om even in de tuin plaats te nemen omdat er anders geen plek voor mij was om te wachten. Heb wel vaker daar gezeten, dus absoluut geen probleem.

                              Na een paar minuten kwam daar een vrij mooie dame een sigaretje roken. Haar schoonheid en haar mooie tatoeages spraken mij erg aan. We raakte direct al aan de praat en de dame was best wel benieuwd met wie ik een afspraak had. Ik vertelde haar dat ik een afspraak met Sharon had, en wat wilde het geval.... Sharon was de dame die bij me in de tuin een sigaretje aan het roken was. Dus ook al in de tuin de extra's besproken, waarna ze weer wegging. Een paar tellen later kwam de gastvrouw mij halen, en rekende keurig af.

                              Sharon kwam mij al snel weer ophalen, en we kwamen aan in een sfeervolle kamer. De extra's afgerekend, en binnen een paar seconden lagen onze kleren op de grond en lagen we naakt op bed. Daarna volgde er een half uurtje heerlijke sex. Alles was uitstekend te noemen, bovenop het feit dat het een mooie knappe vrouw is. Na het hoogtepunt nog lekker gezellig na gekletst, en daarna met drie zoenen afscheid genomen van deze heerlijke verschijning.

                              Ze werd hier al omschreven als een ''Victoria Secret Model''. Ik wil daar de term ''heerlijk kunstwerk'' aan toevoegen.

                              Comment


                              • #16
                                Weer eens een keertje bij House of Dreams langs geweest. En een afspraak gemaakt met Sharon, wel een grote gok aangezien er geen foto'svan haar op beschikbaar zijn. Moest volledig op de beschrijving afgaan en wat er hier op het forum over haar is geschreven.

                                De beschrijving klopt op het gebied van lang en slank. Helaas dat de dame flink onder de tatoeages zit is toch wel een tegenvaller, dat zie je niet bij de beschrijving van Victoria Secret model die een aantal keren is gebruikt. Kortom een betere beschrijving op de site met goede foto's zou zeker een keuze makkelijker maken en geen onverwachte verassingen opleveren.

                                Sharon is verder een mooie meid, lekker spontaan en een leuk koppie met een lieve glimlach. Een leuk gesprek gehad en de extra's besproken, als je die er allemaal bij neemt zit je aardig aan de prijs 🙂

                                Ze heeft een vlotte babbel en stelt je snel op je gemak. In het uurtje dat we samen hadden heeft ze haar orale vaardigheden goed gedemonstreerd.
                                Verder de andere intieme zaken, die waren bevredigend. Helaas was Sharon al een kwartier voor tijd al op de klok aan het kijken en dat was toch wel weer een kleine domper.

                                Kortom wel een aardige date gehad, jammer van de tatoeages maar die zie je tegenwoordig helaas teveel.


                                Comment


                                • #17
                                  Ik heb het geluk gehad om de afgelopen maanden om de 2 weken een afspraak van een uur te kunnen boeken bij Sharon, zo ook vanmiddag. Ze is er maar 1 tot 2 middagen in de week en dan zit je snel vol met afspraken. Zeker met de looks en de skills van Sharon. Ik beoefen deze hobby al enige tientallen jaren, maar Sharon staat absoluut in mijn top 3. Een heerlijke, frisse en slimme meid, waar je ook mee kunt lachen en een goed gesprek mee kunt hebben. Ze heeft zelfs ook enkele bezoekers die alleen daarvoor komen en geen sex hebben. De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ikzelf wel wil genieten van haar mooie voorkomen en heerlijke lichaam. De vorige schrijver was niet blij met haar tatoeages, maar dat staat natuurlijk wel vermeld bij haar personalia op de site. Daarnaast stoort het mij geen moment, aan haar slanke benen lijkt geen einde te komen en ze heeft ook een heerlijk kontje. En ik moet zeggen dat ik ook steeds het uur vol maak als ik haar bezoek. Het kan natuurlijk dat er met de vorige schrijver geen klik was en de sfeer niet fijn was, dat kan soms gebeuren. Helaas heb ik de laatste tijd een paar andere favorietjes bij La Cloche en HOD even moeten overslaan, want ik raakte automatisch een beetje verslaafd aan Sharon. Binnenkort maar weer eens wat afwisseling. Maar vanmiddag heb ik weer een heerlijk uur met haar beleefd en kan er weer even tegen. Dank Sharon!

                                  Comment


                                  • #18
                                    Sharon is inderdaad een hele leuke en knappe meid, maar ook heeeeel lang, ik moet omhoog kijken, ok als ze hakken aanheeft. Ook vriendelijk en super slank en goede service, ze ging zelfs een beetje in mee met me qua tepels knijpen bij mij en verwennen met haar tong en tanden zodat de sex nog een soft kinky randje kreeg. Neuken met haar vond ik echt fantastisch, met dat uitzicht maar ook qua gevoel. Ben blij dat ze er tegenwoordig wat vaker is namelijk 2 dagen per week, de maandag en dinsdag zoals vandaag dus, meestal van 12-20 uur

                                    Comment


                                    • #19
                                      Sharon is echt fantastisch om te zien. Heel mooie en knappe meid. Er zijn eerder opmerkingen gemaakt over haar tatoeages. Ik houd op zich niet zo van tatoeages, maar die van Sharon zijn werkelijk echt heel mooi en smaakvol. Ik moet zeggen dat het niet af doet aan haar schoonheid. De sex met haar is top! Verschillende standjes was geen enkel probleem ze deed graag mee en ik hoorde haar zachtjes genieten. Dat vond ik erg opwindend. Ik heb een heerlijke tijd met haar gehad. Het is een lieve mooie meid die het je graag naar de zin maakt. Zeker niet de laatste keer geweest met haar.

                                      Comment


                                      • #20
                                        De twintig berichten hierboven hebben bijna allemaal dezelfde strekking en ik kan niet veel meer doen dan er nog zo eentje aan toevoegen. Sharon is een knappe meid, lang en slank, mooi lichaam, mooi koppie. Ze is vriendelijk en relaxed en kan lekker seksen. Ze kwam op mij heel naturel over, wekte de indruk zichzelf te zijn en niet een showtje op te voeren. Dat vind ik, naast de eerder genoemde dingen, wel een pre.

                                        Ze werkt maar een of twee dagen per week en heeft dan al aardig wat afspraken staan, dus de kans dat je haar bij het voorstelrondje treft, is klein. Even bellen dus.

                                        Comment


                                        • #21
                                          Knappe meid erg lang ze heeft iets Aziatisch en getint en welbespraakt, een ware beauty en daar ga ik dan voor. En toen bleek de sex ook nog heel lekker met haar te zijn. Sharon is zeker niet verlegen in bed en doet niet erg moeilijk. Ze probeert het echt naar je zin te maken en ik vond het lekker met haar. Pijpen was ze zeker volleerd in en deed ze erg lekker. Neuken had ik nog langer willen volhouden maar omdat ze zo lekker is had ik mijn 'kruit' snel verschoten. Maar na knuffelen in de overgebleven tijd was geen probleem

                                          Comment


                                          • #22
                                            Doordat ik ca. 80% van mijn bezoekjes aan raamdames besteed is een privehuis bezoek vaak tussendoor als ik een keer een echte GFE wil of goede recensies heb gelezen van een dame en of foto's gezien heb die mij bezighouden. Ditmaal dus alleen de recensies van Sharon heeft geen foto's en ik heb dus de gok genomen om telefonisch te reserveren want ik achtte de kans dat ik bij toeval tijdens de voorstelrond tegen zou komen klein, want ze is populair las ik. En ook maar 1 a 2 dagen per week (maandag en dinsdag ?) aanwezig.

                                            Dus dit maal met wat gezonde spanning naar Amersfoort gereden en er niet te veel van verwacht zodat het niet kon tegen vallen. Nou dat deed het ook niet toen deze lieverd en inderdaad beauty kwam voorstellen waarna we later op bed lagen kennis te maken en al snel overging in teasen en vrijen. Wat een leuke en sympathieke knappe meid. Je moet er als man wel tegen kunnen dat ze heel lang en heel slank is en wat tattoo's heeft, maar dan heb je een zeer leuke aangename dame die ook lekker aan de gang ging met mij. Tongzoenen, teasen, vrijen en later meer gas erop qua stomende sex en geiligheid. Ik ben zeer te spreken over deze jongedame!

                                            Comment


                                            • #23
                                              Vandaag voor de eerste keer afgesproken met Sharon. Je hebt soms van die dagen dat niets wilt lukken, dus dan moet je iets doen om er toch een mooie draai aan te geven. Daarom had ik een keer 1,5 uur uitgetrokken, om echt een leuke avond te beleven. Nou van een mindere dag ging het gelijk naar een hele mooie dag.

                                              Nu is er in de andere reviews veel aandacht gegeven aan het uiterlijk van Sharon. Bij sommige dames (niet bij HOD tot nu toe) waren reviewers iets te enthousiast, en viel een dame me tegen ondanks ze dan niet onaantrekkelijk was. Nu werd er al aangegeven dat ze zou kunnen lopen in een Victoria Secret fashion show. Nu ligt de lat om aan de verwachtingen te voldoen van alle lezers hier extreem hoog. En dat is misschien niet helemaal eerlijk t.o.v. Sharon, maar..... Na het lezen van de reviews, was ik blij verrast toen ze de kamer binnen liep. Wat ontzettend aantrekkelijk is een vrouw met zelfvertrouwen. Ondanks dat ze best lang is, draagt ze toch hoge hakken en loopt heel sierlijk en sensueel.

                                              Sharon is ook een vlotte dame, maar het blijft apart om gelijk over te gaan naar de daad. Gelukkig hadden we alle tijd om elkaar iets beter te leren kennen en al snel was er wel een klik. En dat kwam zeker later goed van pas. Achteraf nog veel kunnen knuffelen en ik kon haar even masseren, wat gewoon heel fijn was. 1,5 uur is best lang, maar het vloog zo voorbij.

                                              Nu mis ik in de andere reviews haar specialiteit, de striptease. Nu wilde ik dat vandaag ook ervaren, maar je moet dit van tevoren aangeven, omdat ze dan een andere outfit aan zal hebben. In mijn enthousiasme had ik dat niet aangegeven, omdat ik dacht dat dit direct met Sharon afgestemd moest worden (zoals andere extra's). We moeten het alleen wel weten, dus bij deze zal ik het op me nemen om nog een keer met Sharon af te spreken. Dat is een goed excuus om snel weer in Amersfoort een uur door te brengen

                                              Comment


                                              • #24
                                                Vandaag bij Sharon geweest. Wat een heerlijk dame zeg! Mooie lange benen en super aardig, ik had gelijk een klik met haar.

                                                zeker voor herhaling vatbaar.

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Wat een super mooie en lieve meid is Sharon. Ik heb van haar genoten. Mooi slank mooie borsten billen en benen.... Ik was direct verkocht! En dan de seks, heerlijk! Ze doet lekker mee en maakt er een echt feestje van! En dat feestje eindigde met met een heerlijk hoogtepunt.
                                                  Ik kan haar zeker aanraden om te bezoeken. Ik kom zeker nog een keer terug.

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X