Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tara, Privehuis Dreamgirls, Oude Stationsweg 43, Bergen op Zoom

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Tara, Privehuis Dreamgirls, Oude Stationsweg 43, Bergen op Zoom

    • Nederlandse
    • geboortejaar: 1997
    • 1.75m
    • Haarkleur: Donkerblond
    • Groen ogen
    • C-cup Borsten
    • Slank postuur
    • Wel tattoo’s/ geen piercings
    https://www.privehuisdreamgirls.nl/tara/

    Tata is een mooie lange slanke blonde dame die wel weet hoe ze een date tot een hoogtepunt moet brengen. Haar foto's op de website hebben mij nieuwsgierig gemaakt.

    Na het wassen duurde het niet lang of we beide in een geile stemming waren. Terwijl ik haar kutje likte begon ze me heerlijk te pijpen lekker diep wat ze echt top doet. Daarna haar lekker geneukt in 2 standjes. Het uur was voorbij gevlogen. De volgende keer maar een langere afspraak inplannen.

    Echt een aanrader is deze nieuwe aanwinst van Dreamgirls.

  • #2
    Ik ben deze week naar Dreamgirls gegaan en dit was voor mij de eerste keer daar en ook voor een sexwerker. Ik ben erg fijn ontvangen door de bloedmooie en enthousiaste gastvrouw achter de bar, dit wil ik er ook bij vermeld hebben. Helaas was er op dat moment geen dame beschikbaar dat past bij mijn wensen. Er werd voor mij keurig een afspraak gemaakt en mocht later op de dag terug komen.
    Na een paar uurtjes gewacht te hebben terug naar dreamgirls en wederom weer keurig ontvangen en gezellig. Ik zag Tara staan MIJN afspraak en geboekt voor een uurtje. In een woord WoW wat een mooie meid. Ik zag al gelijk en dacht hier krijg ik geen spijt van

    Ze liep naar mij toe ik zat aan de bar en zeiden even hallo tegen elkaar, kon zien dat ze wat gespannen was en een aardig verlegen meisje ze kijkt je ook niet aan in het begin.
    Naar de kamer gegaan met haar en een snel opfris-schoonmaak moment en ik deed met haar mee, een goed begin. Hierna gaat het beginnen we draaide naar elkaar toe zij is nog steeds verlegen
    en kijkt mij nog niet echt aan ze heeft een erg mooi zwart lingerie setje aan een lange dame, lange benen en mooi verzorgd blond haar. Ik werd er al direct hard van wow. Ze begon
    lekker tegen mij op de grinden met haar kontje, dit duurde eventjes hierna beetje kusjes geven lekker met mij handen over haar prachtig slanke lichaam lekkere zachte naturel tietjes. Ook haar handen gingen over mijn lichaam mijn rug en mijn buik en voelde erg goed nog steeds keek ze mij niet aan. Zij ging zichzelf uitkleden en haar hoge hakken gingen uit, helemaal naakt ging ze weer verder om te grinden ik kon het niet meer langer laten dus kleren ook uit. Ik helemaal naakt ging ze met haar prachtig kontje tegen mij kalejadokus aan grinden nou nou heb het geweten wat was dat lekker. Ik liet het allemaal gebeuren had vooraf ook geen wensen. Ze draaide zich om en had het gevoel of het mij jadokus al gewoon in haar mondje willde steken ik vroeg haar moet er een kapotje rond? Ja, dat gebeurde. Heerlijk heeft ze mij gepijpt en ze ging lekker door ze genoot er volgens mij ook van van beneden mij geslachtsstaaf naar boven en kletsde mijn eikel een paar keer tegen haar tongetje. Hierna begon ze mij opeens lang te deepthroaten WoW! Dit was echt van een andere wereld mijn hele staaf verdween diep in haar keel en ze kokhalste een paar keer, dit was erg geil het leek wel of zij er ook echt van genoot. Hierna wilde ik toch echt gaan genieten van haar kutje. Ik ging boven op lekker genieten van haar prachtige lichaam, terwijl ik haar lekker aan het neuken was en tijdens het neuken lekker haar tieten vastpakken en af en toe haar benen spreiden. Hierna verschillende standjes gedaan waarbij zij ook met haar bloedmooie lichaam bovenop ging. Hierna toch weer terug ik boven op haar om het verder af te maken. Ik wilde lekker in haar kutje klaarkomen ik ging lekker hard en hoe harder ik ging hoe fijner ze het leekt te vinden ik bleef nog harder doorstoten en zij begon nog harder te kreunen en dacht wow ik stond op het punt om klaar te komen en zij deed haar ogen open en keekte mij eindelijk aan ik verdween ik haar prachtige ogen deze schitterde helemaal en hebben een hele mooie kleur waarin je verdwaald, ik kwam klaar. Ik zei tegen haar sorry dat ik zo snel kwam en zei zei tegen mij ik ben ook klaargekomen op dat moment. Ik wist dat dit niet waar hoefde te zijn maar is wel geil als ze dat zegt En verklaard misschien waarom haar ogen mij opeens aankeken op dat moment - echt geil.

    Hierna was hetijs volledig gebroken, zij was niet meer zenuwachtig en ik had nog ongeveer een kleine half uur. Ik dacht wow dit is geweldig wat een knappe lekkere meid. Even snel weer een korte opfris beurt en we zijn voor ronde twee gegaan. Ze wilde mij op het bed en heeft mij lang gepijpt om mijn kalejadokus weer lekker hard te maken, ook deed ze mijn kale balletjes lekker verwennen met haar mondje (wow!) Ik deed even mij ogen dicht en liet het gebeuren ze ging mij hierna weer deepthroaten mijn ogen gingen open dit wilde ik toch even zien wat is dat geil.. Zij ging weer echt genieten d.m.v. kreunen en intenser elkaar aanvoelen en ik werd steeds harder. Ze wilde graag doggy geen probleem.. ik ging staan en ging lekker hard en zag haar tietjes lekker klapperen in de spiegel, dit vond ze volgens mij heerlijk ze bleef lekker kreunen en hoe harder ik weer ging hoe harder zij ging kreunen en opeens ging haar hand naar achter om mijn ballen te masseren tijdens het neuken. Hmmm onvergetelijk lekker. Ik stopte heel eventjes, om haar kontje vanachter te bewonderen, echt een mooi kutje en zag haar schone mooie anus wat een prachtig zicht, ik wilde mijn tong erin laten verdwijnen maar heb dat niet gedaan, misschien de volgende keer Ik wilde lekker klaarkomen voor de tweede keer we hadden nog wel wat tijd, ze zei toen neem me weer bovenop, dit heb ik gedaan ik liet toen alle remmen los ik ging haar lekker neuken en bleef maar doorgaan ze kreunde van genot ik kreunde van genot. Zij deed haar ogen weer open terwijl ik haar hard aan het stoten was, haar kutje werd opeens veel strakker om mijn lul en het voelde geweldig ik kwam hierna snel klaar terwijl wij elkaar aankeken.

    Tara echt een aanrader Dreamgirls een top club mooie ontvangst kom zeker een keertje terug en waarschijnlijk weer voor Tara.

    Heren ga goed met haar om wees lief tegen haar en ze geeft je erg veel terug.

    Comment

    Working...
    X