Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lady Lucia Lucifa, SM Studio Nederland, Almere

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Lady Lucia Lucifa, SM Studio Nederland, Almere

    www.ladylucialucifa.de

    Maanden geleden zag ik al het bericht voorbij komen dat Lady Lucia Lucifa voor het eerst naar Nederland zou komen. Haar foto's spraken mij wel aan en ben verder nog even op haar social media gaan kijken en zag daar ook meer selfies die mij wel bekoorden. Dus de afspraak gemaakt en nu, bijna 3 maanden later, was het moment daar dat ik haar in het echt zou gaan ontmoeten.

    Vorige week had ik haar mijn fantasie voor de sessie doorgestuurd waarin ik duidelijk had gemaakt dat ze mij best stevig mocht aanpakken.

    In Almere werd ik door de gastvrouw ontvangen en naar Lucia toe gebracht. De deur open dan daar stond ze. Pfoe alsof de maanden van opgebouwde verwachtingen mijn al niet geil hadden gemaakt, het aanzicht van haar deed mijn pik al gelijk stijgeren. Ze is geen dunne spriet, ik zou haar omschrijven als curvy of thick. En haar vormen kwam er mooi uit in een weinig verhullend fetisj setje. Mooi zandloperfiguur, volle billen, grote borsten. En die lippen... Wow hele grote felrode lippen. Ze word de Dominante Playmate genoemd en ik snap dat wel. Ook qua make-up heeft ze wel echt zo'n look.

    Met haar sprankelende donkere bruine ogen keek ze mij en begroetten we elkaar, maar dat was niet de juiste manier. Begroet mij zoals je een Meesteres behoort te begroeten! Ik ging op mijn knieeen en dat was al een stuk beter.

    Ik werd verzocht op te staan, mijn kleding uit te doen en weer terug op mijn knieeen te gaan. Ondertussen deed zij een strap-on om en zodra ik in positie zat moest ik die gaan pijpen. Ze pakte mijn armen en bracht haar handen naar haar billen. Wat een heerlijke volle kont zeg. Ze pakte mijn hoofd stevig vast en begon steeds dieper en sneller te gaan totdat ze mijn limiet had gevonden. Goed gedaan zei ze, maar je mond heb ik nu niet meer nodig. En een mouthgag werd geplaatst en ik werd naar het bed gedirigeerd. Ze maakte mijn handen en voeten heel stevig vast en liet haar handen over mijn lichaam heen glijden terwijl ze mij sadistisch aankeek kneep ze stevig in mijn tepels en zette daarna haar nagels erin. Ik kon mijn schreeuw niet onderdrukken. Ze ging met haar hand langs mijn keiharde pik en gaf er een aantal tikken tegen aan en greep stevig mijn ballen vast.

    De mouthgag ging af en spuug kwam van haar volle lippen af en droop naar beneden richting mijn mond en ik moest het doorslikken. Een soort tongzoen op afstand en ik genoot er van. Ze ging op het bed en kwam met haar geweldige kont boven mij. En beveelde mij om diep in te ademen en plofte vol op mijn gezicht. Ze telde af van 20 naar 1 en gaf mij weer lucht. En vrij snel daarna nog een keer. Nu proberen we 30 tellen zij ze. En het ging me goed af, dat ze er nu 40 seconden van maakte. Daar had ik het toch moeilijker mee maar ze bleef zitten en telde voor mijn gevoel tergend langzaam af en uiteindelijk kreeg ik weer zuurstof. Pfff heftig! En elke keer die billen zien, wat een genot.

    De mouthgag ging weer in en mijn voeten werden losgemaakt en het werd nu tijd om mijn andere gat te gebruiken. Eerst met haar vingers en daarna met haar strap-on. Het ging er niet gelijk goed in maar ze nam haar tijd en toen ze eenmaal in mij zat was het een genot. Ze kan goed stoten en het zag er zo lekker uit met haar tussen mijn benen in. Ze vroeg of ik het geil vond terwijl ze stevig mijn pik vast had en ja was natuurlijk het antwoord dat ik uitkreunde.

    Met ferme stoten en stroken van haar hand voelde ik het orgasme naderen en ik kreunde het uit. Ze liet mijn pik los en lachend zei ze dat het nog geen tijd was om klaar te komen en ze neukte nog even door. Om daarna weer aan mijn pik te trekken en weer te stoppen voor mijn hoogtepunt.

    Ze ging van het bed af en deed mijn mouthgag af en maakte mijn handen los. Ze zette mij op de rand van het bed en duwde mijn benen in de licht, zodat ze mij kon neuken terwijl zij stond. Ze gleed er in één keer diep in en ik mocht mijzelf aftrekken, terwijl ik jaar borsten zag schudden bij elke stoot en ze mij recht in de ogen aankeek duurde het dan ook niet lang dat de ene na de andere straal over mijzelf heen ging en ik diepkreunend mijn orgasme bereikte!

    Wat een geweldige sessie, het was die maanden wachten 100% waard. Dank je wel Lady Lucia Lucifa en ik hoop dat je snel weer terug komt!

  • #2
    Vandaag leuk spel gehad met deze inmiddels blonde Meesteres in SM Studio Almere. Kamer met airco dus goed toeven. Leuke vriendelijke en spannend uitziende Meesteres die ook duidelijk plezier in haar spel heeft.

    Goed tepelspel, fetishspel en anaalspel in combi met mindgames. Verrassende eigen stijl en ook opwindend SM spel. 😃

    Comment


    • #3
      Ik heb haar net bezocht, goede Meesteres die nu blond is, mooie ruime SM kamer en gevarieerde sessie. Goed spel met mijn kinks erin van teasing, strap on, fisting, nipleplay, facesitting, masturberen onder toezicht, lichte CBT. Klasse domina uit Duitsland, krijgen ze daar les op een BDSM school of zo? Nu 3 dagen in Almere

      Comment


      • #4
        Geile kinky trio sm ervaring gehad bij Mrs Indre Baltic en Lady Lucia Lucifa. Dames hadden er lol in mij tecdomineren met tepelspel, masturberen onder toezicht, strapon neuken en pijpen en fisting opde sling. Ze hebben speciale uitstraling en veel intensiteit in de sessie

        Comment


        • #5
          Ja die combi leek mij ook wat, dat doe ik dan volgnede keer in november als ze terugkomen!

          Comment

          Working...
          X