Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Fox, SM Studio Nederland, Almere

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Meesteres Fox, SM Studio Nederland, Almere

  Meesteres Fox
  Nederlandse
  31-33 jaar
  Brunette/roodbruin haar
  Bruine ogen
  70-D cup
  Slank
  ca. 1.73m
  C-cup
  Nederlands sprekend

  natasjafoxy@gmail.com

  https://www.smstudio-almere.nl/meesteres-fox/


  Ik had eerlijk gezegd nog nooit van deze Meesteres gehoord. Een aantrekkelijke Meesteres is Mrs. Fox zeker en met een krachtige uitstraling. Slanke body, 70-D cup borsen en felle ogen die je onderzoekend en uitdagend observeren en aan kijken. Meesteres Fox weet een goed SM spel te spelen met de do's en don'ts die je zelf aangeeft en zo heb ik een uitstekend spel gehad met diverse nippleplays en anaal gebruik van strap on tot fisting (op de lederen sling). Verder een leuk mindspel en tease en denail. Dit smaakt naar meer kan ik zeggen!

 • #2
  Afgelopen vrijdag weer een sessie geboekt bij Meesteres Fox in Almere, dit was inmiddels de 3e keer. En het wordt alleen maar beter. Eigenlijk wil ik helemaal geen recensie schrijven, ik wil haar voor mezelf houden, maar kan dit jullie niet onthouden, wat geweldig. Vanaf het moment dat je binnenkomt is het genieten, als ze je aankijkt ben je al verloren, wat een schitterende vrouw. Als de sessie begint waan je jezelf in, wat ik denk de hemel moet zijn. CBT met geweldige sounding, ze weet wat ze doet. Er is heel veel voorbij gekomen, maar ik zat in een roes van opwinding en geilheid dat ik dat allemaal niet meer weet .
  Op het eind van de sessie ben ik klaargekomen als nooit te voren, dacht dat ik erin bleef. Ook na de sessie super relaxed, geen gehaast. Eigenlijk het enige wat ik nog kan zeggen, herhalingsgevaar onvermijdelijk.

  Comment


  • #3

   Gisteren 17 februari bij meesters Fox geweest. het was de 1e keer bij meesteres Fox, na wat vervelende ervaringen met andere meesteressen is meesteres Fox een verademing. In het spel ben ik ontzettend gericht op tepelspel. Bij het aangeven van wat ik wel of niet wou gaf ik aan dat ik graag zweepslagen en CBT wou proberen. tijdens de sessie zweepslagen gehad, maar dat kon ik hebben. Ze houdt goed rekening met je.
   Als je voor meesteres Fox vaststaat en ze kijkt je recht in de ogen dan voel ik mij veilig, meesteres Fox houdt je goed in de gaten.
   Vastgebonden op het bed een lekker tepelspel, ik had nog nooit naalden in mijn tepels had gehad, aangezien ik een lichte angst voor naalden heb, maar heb ik toen toch bevestigend beantwoord op de vraag.
   Ook werd ik voor mijn gevoel goed in de gaten gehouden, wat was dat een fantastische ervaring.

   Er is natuurlijk meer voorbij gekomen in de sessie, maar dat hou ik voor mij zelf
   Al met al een fantastische sessie, een meesteres die je in de gaten houdt als je de eerste keer bij haar komt,

   Conclusie: een aantrekkelijk meesteres (mooie ogen die je indringend aanzien), waarbij het herhalingsgevaar bij mij groot is, oftewel ik zie nu al uit naar de volgende sessie. Meesteres Fox is in mijn ogen een TOP meesteres.

   Comment


   • #4
    Dinsdag 9 mei a.s. ontvangt meesteres Fox slaven bij SM studio Almere

    Comment


    • #5
     Ben er 1x geweest, recensie dus nu pas, was toen in Almere, zag nu dat ze as donderdag in Amersfoort is, leuke en goede Meesteres met een duidelijk spel en communicatie. Spannend, speels maar ook klassiek. Ook goed uitziend en Nederlands. Zeker op mijn lijst om nog een keer te bezoeken.

     Comment


     • #6
      Recent deze dame in Almere bezocht, was mijn eerste sessie met haar. En het was in één woord geweldig! Meesters Fox is niet alleen wonderschoon, maar ook zeer professioneel en intelligent. Ze heeft me op basis van vertrouwen een fantastische sessie laten beleven! Inhoudelijk ga ik daar niets over zeggen, dat is iets wat ik graag tussen haar en mij houdt, echter deze dame is spectaculair goed. Rustig, empathisch, vriendelijk....maar ook streng en bij vlagen lekker pijnlijk.
      En ze neemt vóór en na de sessie tijd voor een vriendelijk en leuk gesprek! Kortom; een dame die mij zeker nog n's gaat zien!

      Comment


      • #7
       Letterlijk en figuurlijk Adembenemend.

       Mijn eerste ervaring met Mrs. Fox. En ondanks 30 jaar SM meteen een unieke, Ziet ze er op de foto’s al prachtig uit, de werkelijkheid overtreft dat beeld vele malen. Hooggehakt gelaarsd, ranke, lange gestalte, schitterende lach, ongelofelijke ogen en een kalme, natuurlijke dominantie. Gekleed in nauwsluitend latex werkelijk een lust voor het oog. En dan moet het spel nog beginnen.

       100% veilig voelde ik me vanaf die eerste aanblik. Dus vond ik het prima om te laten verrassen. Hand- en voetboeien en spreidstang om. Pik en ballen werden stevig ingesnoerd. Een strak latexmasker op - een vreemde sensatie - was de opmaat naar een wervelend uur. Mrs. Fox had zich goed ingelezen in mijn do’s en dont’s. Ook al zo’n geruststelling. Natuurlijk deed ik niet alles goed, hoe hard ik ook probeerde, dus kwam de zweep knallend op m’n rug en billen neer. ‘Slaafjes doen gelukkig altijd wel wat verkeerd,’ lachte ze. Daarna vast aan het wiel met tepelklemmen en touwen die elkaar wonderlijk versterkten ging ik steeds een stapje verder achteruit om mezelf zo bijna ongemerkt steeds harder te pijnigen. Haar zacht gefluisterde ‘goed zo’ maakte het dat allemaal waard.

       De volgende stap was een gasmasker erbij en zo maakte ik zo voor het eerst kennis met breathplay - een van haar specialiteiten. Een kwartslag gedraaid aan het wiel, liep Mrs. Fox ineens de gang op om terug te komen met twee dames. ‘Je vond het toch leuk dat er naar je gekeken werd’, vroeg ze spottend. Wanneer de Meesteres er zin in had, sneed ze mijn adem af. Hulpeloos en machteloos moest ik dat ondergaan. Me in volledig vertrouwen compleet overgeven aan een mooie strenge, vrouw was de mooiste ervaring die ik me kon wensen. Naar de afloop mogen jullie raden, maar ik verzeker je dat die naar meer smaakte.

       100% herhalingsgevaar, zoals ze hier zeggen. En zo is het.
       Bedankt Mrs. Fox, je hebt een fan erbij :-))
       Last edited by Franzl5000; 12-11-2023, 17:27.

       Comment


       • #8
        zo dat is een prachtige recensie, zelfs recensie van de week geworden hier https://www.smdome.com/recensie-van-...udio-almere-2/

        Comment


        • #9
         Recentelijk wederom een sessie mogen beleven bij Meesteres Fox. Bij binnenkomst een allerhartelijkst welkom door deze adembenemend mooie Meesteres.
         Omdat zij slechts incidenteel sessies plant was het weer (te) lang geleden dat ik haar mocht zien. Even een prettig gesprekje voorafgaand aan het onvermijdelijke "kleedt je maar uit..." en meteen verandert zij in de Meesteres...rustig maar dwingend gingen de pols- en enkelboeien om en werd ik aan het kruis vastgezet.
         Wat er zich verder in die sessie heeft afgespeeld...dat laat ik graag tussen Meesters Fox en mijzelf...maar geloof me; deze vrouw heeft het talent je ongelofelijk te laten genieten maar schuwt het ook niet om je grenzen op te zoeken....rustig maar gedecideerd leidt ze je gedurende de sessie naar een andere wereld...een wereld van genot...en van heerlijke pijn. Ook al ben ik nog niet zo lang actief in deze scene; ik geloof niet dat het beter kan bij iemand anders....haar hele houding, haar persoonlijkheid, haar mooie figuur en niet in de laatste plaats haar ogen.....'t is dat ik een paar zwemdiploma's heb anders was ik al lang verdronken!!
         Zoals eerder gemeld op dit Forum: Meesters Fox heeft er absoluut een fan bij!!!

         Comment


         • #10
          Ik had onlangs weer het genoegen om een sessie met MistressN-Fox in Almere te mogen ondergaan.

          Het was niet de eerste en ook zeker niet de laatste keer. Zeker ook gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen.

          Wat een (h)eerlijke prachtige Meesteres is ze toch, supermooi gekleed (schaars in latex en fishnet). Vreemd genoeg ben ik toch iedere keer enigszins gespannen, dat ligt dan voornamelijk aan mijzelf. Maar dat is na binnenkomst ook zo weer weg.

          Is een fijn idee dat ze haar sub ook kent, heeft zich ingelezen en weet van de do’s en dont’s.

          Na het ontdoen van de inmiddels overbodig geworden kleding begon de sessie.

          Kreeg een latex masker op maar kon haar prachtige dwingende ogen gelukkig nog zien. Werd geboeid, letterlijk en figuurlijk. Het teasen begon, tepelklemmen gezet en CBT en ballcrushing was een feit. Wat is ze toch kundig, je weet niet wat je overkomt, ondanks pijn (=fijn) verlaat je haast het heden, in trance als het ware. Het was een adembenemende sessie, figuurlijk maar ook letterlijk. Ik had al wel ervaring met sounding en needles maar wat MistressN-Fox met mij deed, awesome. En de pin wheel deed z’n werk, ook toen ik aan het rad was vastgemaakt. Genietend van het uitzicht op de prachtige MistressN-Fox. Het zicht werd wel minder toen mijn hoofd verder in plastic werd ingepakt. Nog van een heerlijke golden shower mogen genieten. Al met al weer een fantastische sessie, op naar een volgende, die er zeker en vast komt.

          Comment


          • #11
           BDSM is voor mij vooral een (innerlijke) ontdekkingsreis en een continu leerproces. Zelf zou ik graag zoveel mogelijk willen ontdekken van deze wonderlijke BDSM wereld. Juist om die reden heb ik een bezoek gebracht aan SM Studio Almere waar ik een afspraak had staan met de spontane, beeldschone en zeer getallenteerde Mrs Fox.

           Alleerst, wat er tussen Mrs Fox en mij heeft plaats gevonden, dat blijft uiteraard tussen ons. Maar ik deel graag de door mij opgedane ervaring.

           Mrs Fox heeft een mooi slank postuur, met zorg opgemaakt, strak gekleed in latex, fish nets en op hoge kinky hakken. Ze is streng maar rechtvaardig, is goed voorbereid en heeft oog voor details. En zeer puntueel op tijd. Als gevolg van de drukte in het verkeer, kwam ik slechts 3 minuten te laat. Kan gebeuren toch? Maar ging dat onopgemerkt voorbij aan Mrs Fox? En was dat een reden voor straf? Ik laat dat graag aan jullie fantasie over.

           Daar stond ik dan, oog in oog met de strenge Mrs Fox. Haar ogen keken me strak en indringend aan. Ik voelde een licht verhoogde hartslag bij mezelf. Was het van opwinding? Of was ik licht zenuwachtig? Of toch door de stress vanwege het verkeer? Of een combinatie van dit alles?
           Ik weet het niet. Maar wat ik wel weet is dat Mrs Fox door haar sociale vaardigheden mij zeer snel gerust wist te stellen.

           En toen de sessie echt begon, heeft Mrs Fox een scala aan BDSM facetten behandeld waarbij rekening gehouden wordt met jouw specifieke wensen en grenzen. Nogmaals, wat er exact is gebeurt, dat blijft tussen ons…. maar wat ik heel erg heb kunnen waarderen naast haar zeer goed ontwikkelde BDSM vaardigheden, het feit dat ze de tijd nam voor me tijdens de sessie.

           Het was werkelijk een heerlijke sessie en ik heb er intens van mogen genieten. Mrs Fox heeft me persoonlijk ook nieuwe inzichten gegeven van mezelf waar ik echt wat mee ga doen.

           Als ik dan toch een vergelijking mag maken, dan staat voor mij Mrs Fox op BDSM gebied bovenop het Empire State gebouw in New York, terwijl ik allang blij ben dat ik me ook ergens in dat gebouw mag begeven.

           Alles bijelkaar genomen, is een bezoek aan Mrs Fox een echte aanrader! Een ervaring waar je zeker geen spijt van krijgt, en die je ook niet snel zal vergeten!

           Ik kom zeer zeker terug.

           René

           Comment


           • #12
            nice, en welke andere Mrs heb je bezocht, volgen daar ook recensies van?

            Comment


            • #13
             Thanks, bij SM Studio Nederland in Almere heb ik (nog) geen andere Mrs bezocht. Maar daar volgen dan zeker recenties van in de toekomst! 😉

             Comment

             Working...
             X