Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Tess, Arnhem

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Meesteres Tess, Arnhem


  Naam: Meesteres Tess
  Leeftijd: 34
  Lengte: 1.85
  Uiterlijk: Nederlandse
  Kleur haar: Blond
  Lichaamsbouw: Slank
  Cupmaat: E
  Siliconen: Onbekend
  Piercing: Ja
  Tatoeages: Onbekend

  http://tess4sm.nl/


  Voor de 1e keer naar Mrs Tess..
  Meesteres Tess ontving mij na een drukke werkdag. Omdat ik geniet als mijn Meesteres geniet, gaf ik haar Carte Blanche (zonder sporen).
  Meesteres Tess voor zag mij van een lichaamsbondage en zette mij tegen de muur met strakke tepel klemmen en een een speciaal voor haar gemaakte penis/ballen klem. Eea zat goed strak maar ik weigerde lang om om genade te vragen. Maar toen zij echt hard aan mijn tepels trok hield ik het niet meer. Onder tussen fonkelden haar ogen.. en dat is mijn kick nou juist.. heerlijk!
  Daarna legde zij mij vast op het bed en masseerde mijn prostaat..zij liet mij sidderen van genot. Vervolgens kroop ze op mij en duwde haar natural cup F in mijn gezicht en droeg mij op om haar tepels met mijn tong te bewerken. Nadat ze een trilgeval (melkmachine?) tegen mijn pik drukte spoot ik mijn zaad.
  Mrs Tess is vooraf en achter een hele lieve dame, die vooraf goed vraagt naar do's en don'ts.. maar in het spel is zij heerlijk gemeen, en lijkt zelf ook echt te genieten.
  Het uur vloog voorbij..

  Heerlijk..
  Last edited by Citygirl.nl; 14-01-2020, 14:12. Reason: Info en website link toegevoegd

 • #2
  Mrs Tess nu vooral in Arnhem, weg bij SM Studio Nederland

  Comment


  • #3
   Bedankt voor het doorgeven, is aangepast.

   Comment


   • #4
    Recensie van oktober 2017:

    Een tijdje geleden deze Meesteres Tess bezocht. Heb met haar een paar dagen van tevoren afgesproken wat vlot en correct gebeurde.

    Aangekomen in haar ontvangstruimte samen mijn do’s en dont’s overlopen waar ze notitie van nam en daarna kon het spel beginnen.

    Helaas was dat spel wat minder dan ik er van gehoopt had. Meesteres Tess had enkele van mijn do’s eruit gepikt die duidelijk de minste inspanning van haar vergden en probeerde mij hier een uur lang mee bezig te houden. Helaas zat er in het spel geen opbouw, noch een begin of een einde en keek de Meesteres gedurende het spel regelmatig “onopvallend”-opvallend op haar horloge.

    Volgens mij is Meesteres Tess nog niet zo lang bezig, ze maakt in ieder geval die indruk. Voor de rest vond ik 200 euro per uur best veel voor een matig spel door een Meesteres met huismoeder-looks in een leren pakje.

    http://www.tess4sm.nl/

    Comment


    • #5
     Zit ook bij dynamite beetje achteruit geholde zaak

     Comment


     • #6
      En ook dat kleine privehuisje Diane prive in Amwrsfoort zag ik ergens voirbij komen

      Comment


      • #7
       Geachte leden van dit Forum, ook ik heb een keer contact gezocht met deze meesteres. Ik heb mij keurig aan de etiquette gehouden in de mail of whattsapp. Helaas de antwoorden die zij gaf op vragen waren van een dusdanige aard dat ik er vanaf zag om een afspraak te maken.
       Volgens mij is ze al behoorlijk lang bezig in de branche en het lijkt erop dat ze er wel een beetje klaar mee is,
       Een echte ervaring is het niet, maar als het aan de voorzijde al niet lekker loopt kun je beter je geld in de zak houden

       Comment

       Working...
       X