Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lady Suna, SM Studio Nederland, Almere

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Lady Suna, SM Studio Nederland, Almere

    Naam: Lady Suna
    Leeftijd: 32
    Uiterlijk: Duitse
    Kleur haar: Rood
    Lichaamsbouw: Slank/Normaal
    Cupmaat: E
    Siliconen: Ja
    Piercing: Ja
    Tattoo's: Ja

    https://www.smstudio-almere.nl/lady-suna/

    Afgelopen weekend bij Lady Suna in Almere geweest. Op vrijdag was ze volgeboekt maar ze had op zaterdag nog plek voor mij. Ondertussen geen onbekend adres voor mij, en deze gastvrouw kent mij ondertussen ook al

    Lady Suna haalde mij op en met een grote glimlach met haar volle lippen zei ze mij gedag. In strak lak outfit en een BH waar haar borsten zowat uitpuilden. Ze heeft een aantal opvallende tattoo's die ik wel spannend vond. En ze heeft grote ogen waarmee ze mij recht aankeek. Geen schuchtere dame. Ik volgde haar richting de SM kamer waar het zou gaan gebeuren, mijn wensen waren duidelijk. Ik kon nog even douchen als ik wilde, maar ik was al volledig gedoucht en geschoren vertrokken van huis. Dus we kunnen gelijk beginnen. Ze sprak mij toe om mij te ontkleden en dat Duitse accent wind mij gelijk op, gek is dat. Een kleine inspectie rond mijn lichaam en ik was akkoord bevonden.

    Ze dirigeerde mij naar een meubel waar ik op handen en voeten plaats op moest nemen. Met een zweep ging ze over mijn lichaam, door mijn bilspleet en tikte ze zachtjes op mijn ballen en pik. Daarna tikte ze steeds iets harder op mijn achterwerk, en toen ik een kreun van pijn liet horen wist ze hoe hard ze kon gaan. Ze telde van 10 terug naar 1 op die kracht, oef. En toen hetzelfde op mijn andere bil. Ik voelde hoe alles gloeide. Ze liet haar handen zachtjes over mijn billen heen gaan en zei dat ik het goed had gedaan.

    Daarna mocht ik naar bed, waar ze mij vastbond en mijn tepels teasede en mijn pik met haar handen beroerde waar ik natuurlijk goed hard van werd. Ze zei geile dingen tegen mij, die mijn onderdanigheid goed aanspraken. Ze maakte mij los en gebood mij haar voeten te kussen te likken terwijl ik nog op het bed lag. Ze deed daarna mijn benen omhoog en begon mij anaal te inspecteren en dat beviel haar wel zo te zien, ik zorg altijd dat ik goed gespoeld ben. Met gemak gingen twee vingers erin en ze vingerde mij terwijl ze mij aftrok. Ze wist mijn prostaat te vinden en kronkelend lag ik op bed in haar macht. Ze pakte er een strap-on bij en begon mij te neuken. Met haar grote borsten schuddend heen en weer en haar kenmerkende glimlach neukte ze mij door en ik mocht mijzelf naar een hoogtepunt aftrekken. Knallend kwam ik klaar, het bed heen en weer schuddend onder haar stoten en mijn schokkende lichaam.

    Ze liet mij rustig weer op aarde landen en ik kon even douchen. We hebben daarna nog best lang leuk met elkaar gepraat, over wat ze tot nu toe vond van de Nederlandse slaven, of dat anders is dan Duitsers. Een leuke vrouw met een duistere kant die mij is bevallen!

  • #2
    deze Meesteres komt nu naar Amersfoort einde maart zie https://www.smdome.com/lady-suna-kom...dio-nederland/

    Comment


    • #3
      Ja as dinsdag en woensdag

      Comment


      • #4
        lijkt me wel wat, zijn er meer ervaringen?

        Comment


        • #5
          Om weer eens wat anders mee te maken ben ik dus net bij Lady Meesteres Suna geweest. Want mijn ervaringen met Domina's uit Duitsland zijn goed, en Lady Artemis die vandaag ook in Amersfoort is was al volgeboekt. Met Suna een goede sessie gehad met een eigen energie, looks en stijl. En dat maakt het voor mij leuk en spannend om weer een voor mij nieuwe Meesteres te kunnen ervaren. Ze hield goed rekening met mijn do's en don;ts en er werd een goed mindplay game gespeelt, een goede CBT en ook anaalspel van pegging tot fisting was voor mij zeer opwindend. Overigens voel ik mijn tepels ook nog duidelijk nagloeien!

          Comment


          • #6
            Heb nog geen goed beeld van deze Meesteres die deze week van dinsdag tm vrijdag in www.smstudio-almere.nl/agenda is samen met Lady Luna May

            Comment


            • #7
              Gistern op Koningsdag voor een 2e keer bij Lady Suna geweest, omdat het mij de vorige keer zeker bevallen was, en ik heb weer genoten en een goede classic BDSM sessie gehad, nu zelfs beter omdat ze me nu kende en dan gaan dingen nog vloeiender, ze verstaat haar vak, en leuk dat ze nu met haar collega Mrs. Luna May weer ff in Almere zijn, geloof t/m vandaag vrijdag.

              Comment

              Working...
              X