Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Moniek, Privehuis Dreamgirls, Oude Stationsweg 43, Bergen op Zoom

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Moniek, Privehuis Dreamgirls, Oude Stationsweg 43, Bergen op Zoom

    Naam: Moniek
    Leeftijd: 41
    Uiterlijk: Nederlandse
    Kleur haar: Rood
    Lichaamsbouw: Normaal
    Cupmaat: D
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Nee

    https://www.privehuisdreamgirls.nl/moniek/


    Wat een fantastisch date.
    de eerste keer dat ik met moniek afsprak kwam ik langs boz
    en dacht stap daar eens binnen.
    ik kon kiezen uit meerdere dames en mijn oog viel op een dame in mooie lingerie.
    uurtje afgesproken en naar de kamer.
    een spannend voorspel en daarna op het bed verder.
    zij boven op en niet veel later kwam ze spuitend klaar.
    daarna de rollem omgedraaid en na div standjes was het mijn beurt om te komen.
    het uur werd netjes volgrmaakt met een massage.
    nog even samen douchen en ging met een goed gevoel naar huis
    Last edited by Citygirl.nl; 09-01-2020, 16:05. Reason: Info toegevoegd

  • #2
    Enkele weken geleden een afspraakje gemaakt met moniek.
    en mijn eerste x bij dreamgirl. Wat een mooie knappe vrouw is moniek. Ze stelde mij gelijk op mijn gemak en wat ze beloofde kwam ze na. Heerlijk genoten met deze mooie dame echt een aanrader

    Comment


    • #3
      Afgelopen zaterdag heb ik een bezoek gebracht aan Moniek, Aangezien Dreamgirls een stuk rijden is voor mij eerder de week al gereserveerd voor 2h.
      Gelukkig zat het verkeer mee en was ik ruim op tijd aanwezig in Bergen op Zoom. Om de tijd te doden een rondje door het centrum gelopen. Vervolgens 10 minuten voor tijd het privehuis binnen gegaan.
      Dat was heel even een paar seconden een schrok, Bij de privehuizen waar ik tot nu toe was geweest werd je ontvangen door de gastvrouw en zag je niemand anders. Hier loop je een soort club met een bar binnen waar ook andere gasten zitten. Maarja iedereen komt daar met hetzelfde doel. Moniek zat nog even een broodje te eten en vroeg of ik daar een probleem mee had. Keurig aangegeven dat ik voor tijd was en ze rustig der broodje mag eten. Hierna ging ze nog even der tanden poetsen en kwam ze mij ophalen.

      Op de kamer zijn wij eerst het bad ingedoken waar een heerlijke PZC plaats vond, hierna zijn wij verder gegaan naar het bed.
      Moniek komt zeer rustig over en heeft mij diverse dingen zeer duidelijk en rustig uitgelegd. Ze deed er alles aan om het mij naar mijn zin te maken door elke keer te vragen of ik het lekker vind enzovoort.

      Na het tease en beffen, overgegaan op vingeren hierbij kwam Moniek spuiten klaar, een zeer leuke ervaring om mee te maken.
      Vervolgens hebben we diverse standjes gedaan waarbij Moniek telkens aan spuiten was. Het bed veranderde al snel in een waterbed. Een ervaring om echt een keer mee te maken.

      Moniek mocht je dit lezen bedankt voor de gezelligheid en de uitleg!

      Comment


      • #4
        Vandaag na 2 jaar weer eens naar Dreamgirls in BOZ geweest. Had hiervoor een afspraak gemaakt met Moniek naar aanleiding van de recensies hier.

        Ik was wat te vroeg, maar ik werd hartelijk ontvangen door de gastvrouw en kreeg wat te drinken aangeboden. Moniek was nog niet klaar dus heb even rustig gewacht aan de bar.

        Na de ontmoeting met Moniek samen naar de kamer. Daar eerst even de boel gewassen en vertelde Moniek wat ze wel en niet lekker vind.

        Tongzoenen kan ze voortreffelijk. Na een tijdje staand met elkaar gezoend en gestreeld te hebben zijn we op bed gaan liggen.

        Daar heb ik haar eerst lekker verwend en wat betreft het squirten is niks teveel gezegd. Wat kan zij heerlijk squirten. Ze bleef gaan en we hebben de lakens maar een keer vervangen voordat zij mij lekker ging pijpen en daarna nog een paar strandjes gebeukt. Hierbij kwam ze wederom spuitten klaar.

        Moniek het was een fantastisch uurtje. Ik ben met een heerlijk gevoel weg gegaan.

        Comment


        • #5
          Nu 2x bij Moniek geweest als het aan mij ligt volgen er meer en die ervaring hoe ze. Bj doet nog nooit zo'n heerlijke bj gehad echt een dame die je laat genieten en er zelf ook van kan genieten. En kan wel alles verklappen maar zien en voelen is geloven. Dankjewel Moniek😍

          Comment


          • #6
            Gisteren voor de eerste keer naar DG in Bergen op zoom geweest. Was aangenaam verrast heb best al wat privehuizen bezocht, maar deze is top, werd door de gastvrouw heel leuk ontvangen Had omdat ik hier de berichten had gelezen een afspraak gemaakt met Moniek , dacht als 50 % waar is wat over haar wordt geschreven zit ik goed, Maar WOW, wat een heerlijke ervaring heb ik met haar gehad, fantastisch Bedankt Moniek hoop je weer gauw te zien🤩

            Comment


            • #7
              Moniek is nr 3 bij verkiezing beste privehuisdame van Nederland hier: https://www.privehuizenblog.nl/favor...uis-en-waarom/

              Comment


              • #8
                Eindelijk is het gelukt af te spreken met de Squirt Queen. Ik had al veel over haar gehoord, maar Bergen op Zoom ligt voor mij niet om de hoek.

                En alle verhalen zijn waar... Dit was een uur om nooit meer te vergeten. Moniek is een een lieve gezellige vrouw en een mega sexdrive. Lekker elkaar opgegeild door te tongen, elkaar oraal te verwennen. Mijn god wat pijpte ze lekker. En met wat aanwijzingen van haar toen ik haar vingerde kwam ze meerdere keren spuitend klaar!! Zo geil!

                Ook bij het neuken kwam ze nog spuitend klaar, wat ik zo geil vond dat ik ook gelijk tot mijn knallende hoogtepunt kwam.

                Na al die nattigheid nog even goed kunnen opfrissen en met een zoen afscheid genomen. Oei, dit worden vele kilometers naar Bergen op Zoom want ik wil nu alweer terug!!

                Comment


                • #9
                  Ik heb nu twee keer een fantastische date mogen hebben met Moniek. Ook neem ik altijd wat voor de club mee en iets leuks voor Moniek.
                  Moniek krijgt mij altijd rustig van mijn trilmoren, ze is een hele lieve vrouw die ook waar maakt wat ze op haar profiel schrijft.
                  voor mijn is Moniek iemand met een hart van Goud, ze is gewoon een topper

                  Comment


                  • #10
                    Alweer tijd geleden bij Moniek geweest, maar zie nu dat ik hier nooit een recensie heb geplaatst terwijl ze dit wel verdiend
                    Bij binnenkomst toch wel verrast daar DreamGirls gewoon een luxueuze bar is waar mannen tussen dames aan de bar zitten.
                    Niet erg discreet dus en dan moet je ook nog de afspraak aan de barvrouw/gastvrouw achter de bar doorgeven.

                    Moniek stelde zich direct voor en naar de kamer. Ze is een mooie vrouw op leeftijd die van haar hobby haar werk heeft gemaakt.
                    Ze is erg op hygiëne gesteld, dus geen actie voordat je zelf hebt opgefrist aan de wastafel. Dat maakt de date wel wat minder vloeiender.
                    Gezoend en op bed beland. Beffen kan ze waarderen en met de vingers en aanwijzingen kan ze squirtend klaarkomen. Pijpen deed ze afwisseld en tijdens het neuken kwam ze weer.

                    Leuk sfeertje, niet afstandelijk en kwam geïnteresseerd over. Meer dan prima bezoekje.

                    Comment

                    Working...
                    X