Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Anouk, Rendez Vous Prive, Made, Witteweg 15

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Anouk, Rendez Vous Prive, Made, Witteweg 15

    Naam: Anouk
    Leeftijd: 45
    Uiterlijk: Westeuropees
    Kleur haar: Kort blond
    Kleur ogen: Groen
    Lichaamsbouw: Normaal
    Cupmaat: E
    Siliconen: Nee

    Link: https://www.rvp-girls.nl/dame.php?dame=607

    Grote, rijpe vrouw met kort pittig kapsel en flinke borsten.

    Deze dame heeft mij een half uur vergezeld bij een trio met Lisa en eigenlijk is dat te kort om iemand goed te kunnen leren kennen. Maar inzet was helemaal top en ze vindt het heerlijk om lekker geil bezig te zijn. Enthousiast tongzoenen was bij mij geen probleem en pijpen / aftrekken / cowgirlen dik in orde.

  • #2
    Tijdje terug bij Anouk geweest, wees niet bang, vóór Corona, en afgaande op haar profiel, ook zelfs zonder een beeld van haar te hebben, leek het me een vrouw naar m’n hart, en Rendez Vous Privé sowieso een aangenaam huis, bijna al garantie voor een geslaagd bezoekje.
    Anouk is echt een voorbeeld van ‘Hollands Welvaren’, een hele hartelijke en open flinke ‘echte vrouw’, een prachtige wat rijpere dame met een heerlijk ietwat voller en nog altijd strak lijf, geweldige borsten en billen (puur natuur), en als ze je dan ontvangt met een brede glimlach en je met die prachtigegroeneogen, in dat pittige kortharige blonde ‘koppie’, aankijkt, dan ben je verkocht, echt een dame om op te vreten. En dan moet het beste nog komen, wat een heerlijke vrouw om tijd mee te spenderen, zo ontspannen en enthousiast tegelijk, ze praat lekker en je verveelt je geen moment, echt een zalige seksuele totaalervaring, en voor zover als ik kon beoordelen gaat ze er ook zelf helemaal in op, en heeft ze het echt ook naar haar zin.
    Na zo’n belevenis moet je even bijkomen, en ook dat doet Anouk samen met jou uitgebreid, wat een leuk mens, jammer dat ’t dan eindigt, maar, schrale troost, teruggaan mag en kan altijd!
    Heel lastig om te vergelijken vaak, maar toch heel zelden zo’n ‘moordwijf’ bezocht!
    "Ontdek jezelf, herontdek jezelf, en vernieuw jezelf, telkens weer, maar blijf wel altijd jezelf!"

    Comment

    Working...
    X