Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sofie, Amersfoort

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sofie, Amersfoort

    Naam: Sofie
    Leeftijd: 33
    Uiterlijk:
    Kleur haar: blond
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: C/D
    Siliconen:nee (natuurlijk)
    Piercing: Nee
    Tattoo's: subtiel


    https://www.kinky.nl/vrouwen/erotisc.../1435768-sofie


    Al maanden ben ik op zoek naar een goede masseuse. De meeste dames die dit aanbieden zijn slecht; een aantal (handje vol) zijn goed; maar Sofie heeft me in alle opzichten verrast. Je maakt makkelijk en plezierig contact via WA. Ze werkt nu in Afrt en voor de massage ga je nog even (extra) douchen. Daarna begint het feest, waarbij Sofie de mix beheerst van een traditionele en erotische massage. Als het moet voel je al je knopen in rug en schouder; maar dan in 1x speelt ze met haar vingers en voel je zenuwen waarvan je niet weet dat ze bestaan. Zo lekker. Ze masseert je voeten, armen, benen, rug, schouders en speelt rondom en tussen je billen/benen. Na een tijd mag je je omdraaien en is het genieten aan de voorzijde, waarbij uiteindelijk alle energie naar je grote vriend vloeit met alle gevolgen vandien. Na afloop kun je weer lekker douchen en de olie die ze gebruikt is top, want die spoel je er gemakkelijk vanaf, zonder gedoe voor je kleren.Na de zomer ga ik zeker terug en kijken wat zij nog meer in haar repertoire heeft, want ik vermoed dat ik wederom aangenaam verrast ga worden.

  • #2
    Onlangs mijn 2e bezoek gebracht aan Sofie. Ik had echt zin in een goede massage en gezien mijn 1ste ervaring met haar. In de tussentijd had ik al een paar keer WA-contact gehad en zij geeft altijd antwoord. Dat siert haar en zegt iets over haar persoonlijkheid (i.t.t. de dames die alleen reageren als ze een afspraak kunnen maken - afknapper). Maar terug naar Sofie. Ze is een vakvrouw op en top; ziet er fantastisch uit; leuke gesprekspartner en haar vingers zijn magisch.

    Comment


    • #3
      werkt ze prive thuis?

      Comment


      • #4
        Dat zul je haar zelf moeten vragen. Ik ben bij haar geweest bij de massagesalon “La Femmes”. Al deze vrouwen zijn zelfstandig en huren een ruimte hier. Sommige oefenen hun professie uit op meerdere locaties in NL en B.

        Comment


        • #5
          Op de site staat, ze eindigt met een handmatig hoogtepunt of een intense intimiteit. Biedt ze extra's?

          Comment


          • #6
            Jb23 : volgens mij is Sofie vanaf komende week weer bij LF. Alle dames werken daar zelfstandig. Sommige bieden alleen massage met handmatig hp, maar als ik me herinner heeft Sofie een additionele menukaart. Gewoon vragen. En misschien dat zij je de eerste keer wilt zien om te bepalen of je hiervoor in aanmerking komt. Massage is een echte professie en nagenoeg alle dames in dit vakgebied hebben "respect" hoog in hun vaandel staan. Dus als jij je als heer gedraagt, verhoog jij je gunfactor automatisch.

            Comment


            • #7
              Sofie doet geen intiem. Ze geeft het tegenwoordig ook in haar WhatsApp profiel aan. En ik heb het haar na de eerste date voor de zekerheid nog even gevraagd of intiem mogelijk was maar dat doet ze niet (meer).
              Vind het wel jammer want ze was de eerste dame in lange tijd die ik heb ontmoet die gewoon echt heel lekker is en waar ik heel graag mee wil rollebollen.

              Comment


              • #8
                Inmiddels doet geen enkele dame bij La Femmes meer intiem. De eigenaresse wil dat er alleen nog massages met handmatig hoogtepunt worden gegeven, net zoals bij veel wat meer classy salons. De dames zijn wel erg goed daar trouwens.

                Comment


                • #9
                  2 days ago
                  Inmiddels doet geen enkele dame bij La Femmes meer intiem. De eigenaresse wil dat er alleen nog massages met handmatig hoogtepunt worden gegeven, net zoals bij veel wat meer classy salons. De dames zijn wel erg goed daar trouwens.
                  ——-
                  of je krijgt masseuses die het wel en die het niet doen , werkt ook niet echt zoals in Zwolle en soms zijn ze weer boos als je alleen massage net hoogtepunt wilt die rekenen om op die dag zoveel geld te scoren.

                  Comment

                  Working...
                  X