Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Hoe ziet jouw perfecte erotische, en of kinky (SM) sessie er uit?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Hoe ziet jouw perfecte erotische, en of kinky (SM) sessie er uit?

    Terwijl ik deze vraag stel besef ik dat perfectie in deze niet echt bestaat omdat je jezelf ook ontwikkelt in erotisch en of kinky sm spel door ervaring en in betaalde prostitutie sessies ook meestal bij de dame in kwestie een bepaalde rem of grens er op zit omdat het voor haar werk is.

    Voor mij is steeds belangrijker geworden de persoonlijke klik en vertrouwen met een dame. DaarnaaSt natuurlijk een zeer goede hygiene, positieve mindset en energie van de dame. Haar sensuele en vrouwelijke uitstraling, goede looks, goede oogcontact, geinteresseerdheid van haar in mij als persoon en zeker als speelpartner. Maar ook of ik persoonlijk plezier bij haar zie in de sessie of ze ook wil en kan genieten van de sessie en of mij. Ook al zal daar vaak wel een grens bij haar opzitten omdat het relatie is etc. Natuurlijk is het helemaal gaaf als ze momenten in dexsessie echt opgewonden raakt of geil wordt en dit ook durft toe te laten mede omdat ze weet dat ik haar vertrouwen niet beschaam en altijd een gentleman blijf in de sessie en haar grenzen niet over ga en dat ik er met niemand over zal praten wat er dan in de sessie gebeurd is op dat speciale hoge level wat soms voorkomt en dan persoonlijk is. Ook niet via recensies, omdat ze dan een te hoog verwachtingspatroon kan krijgen bij andere klanten.

    Verder heeft een perfecte sessie voor mij de volgende ingredienten: slanke knappe dame met vrouwelijke sensuele uitstraling, brains, positieve energie, openminded, creatief, eerlijk, bewust van haar uitstraling en vrouwelijkheid. En tophygiene.

    Diverse kledingstijlen spreken mij aan van classy smaakvolle lingerie van bh, slipje sets tot en met jarretelgordeltjes, chique nylons, classy smaakvolle highheels met mooie hoge hak, maar ook kinky setjes van lak etc., met hoge zwarte of rode laklaarzen met of zonder veters. Of kinky classy riemenbodies (zwart).tijdens het spel delen die uit gaan zoals BH, bodystocking, slipje zodat je haar prachtige borsten en of haar geschoren kutje kan zien en later mag teasen/proeven.

    Qua ruimte een schone sfeervolle speelruimte met riant bed met stevig matras, spiegels, sfferverlichting (color), mysterieuze sfeermuziek en iets van fijne geur via geurstokjes, wierrook of iets dergelijks. Drinken voor beide. En in een perfecte setting een ruime diepere jacuzzi, sling en of luxe comfortabele gyno chair en Andreas bondagekruis of boeien aan deur of muur voor gedeelte staand spel. En natuurlijk ook schone dpuchefaciliteiten.

    Qua spel veel teasen van de dame bij mij met haar vingers,handen, nagels, lippen, mond, tong, tanden en eventueel voeten en hoge hakken en rest van haar body gebruikend. Haar mogen teasen en verwennen met mijn handen, vingers, mond en tong op haar lichaam, borsten en ook benen, billen en haar kutje mogen beffen, alles sensueel en binnen haar grenzen en wensen. Masturberen, naar elkaar durven te kijken, uitdagen, genieten, verbaal geilmaken, aanmoedigen.

    Spel waarbij zintuigen geprikkeld worden van soft tot hard afhankelijk van welk lichaamsdeel het is, en hoe de flow van de sessie is en eventuel invloed van poppers etc.

    Denkend daarbij aan mijn tepels, kontgaatje maar ook strelingen over lichaam, aanrakingen, blazen, eventueel olieen. Bij tepels van zacht tot hard of geil met vingers, nagels, tanden en vooral tong en lippen, maar ook tepelklemmen, naaldhakken, radarwieltje etc. De mond, lippen tong van een vrouw vind ik altijd haar lekkerste en sterkste wapen!😀

    Anaalspel met vingers, fisting, voet, dikke strap ondildo en of opblaasbaar buttplugje (goede kwaliteit) vind ik ook opwindend. Sex, zoenen zou het zeer compleet maken, maar niet noodzakelijk. En meerdere uren spel. Echt orgasme bij de vrouw natuurlijk een droomscenario.

  • #2
    Ik denk niet dat ik één perfecte sessie kan beschrijven. Ik kan vandaag meer zin hebben in een softe sessie en volgende week meer behoefte hebben aan een sessie met harderere elementen. En hoewel ik geniet van sessies met een Meesteres die ik lang ken waar ik heel vaak ben geweest, is een heel nieuwe ervaring ook wel eens een leuke afwisseling.

    Dingen die denk ik altijd van belang zijn voor mij, is dat het een dame is van enig niveau en echt vrouwelijk en goed verzorgd. Gekleed in fetishkleding, bij voorkeur latex.

    Het hoeft voor mij niet altijd de meest fantastische SM kamer te zijn, maar het helpt wel. Als het een gewone slaapkamer is vind ik dat wel een afknapper.

    De sessie zelf is een vorm van bondage altijd nodig voor mij, gevoel van machteloosheid. Verder kan het alle kanten op. Een combinatie met sex is soms fijn, maar soms past in een hardere sessie weer beter als dat geen onderdeel van is.

    Comment


    • #3
      Wat ik ook stunning vindt, een knappe slanke kinky girl met hoge zwarte (of rode) laklaarzen, liefst merk Pleasure met plateauzool, mooi schoon en glimmend en dan verder dame in zwart klein strak slipje en ontblote borsten (C-D cup) of BH waarbij de borsten bloot en zichtbaar zijn, alleen dat geeft visueel al zoveel geilheid

      Comment


      • #4
        Ik vind het ook belangrijk als ik een meisje uit het vak op 1 of andere manier zie genieten. Niet voor mij ego of zo maar meer dat ik dat leuk vind en me dat ook geiler maakt. Maar veel meiden hebben dat niet of willen het niet laten zien omdat je een klant bent of zo denk ik dan

        Verder in het algemeen is voor mij perfect een sexy uitstraling, mooie meid, passie, inzet, afwisseling en een meid die je durft aan te raken op allerlei manieren, wat meer natuurlijk, dan alleen de sexuele handelingen technisch uitgevoerd. En mooie lingerie en hoge hakken vind ik erg opwindend en vrouwlijk.

        Comment


        • #5
          Ook belangrijk dat een een dame uit dit vak zich zelf weet te presenteren niet alleen via lingerie of sexy kleding maar ook de manier van bewegen en oogcontact soort van verleiden.

          Comment


          • #6
            Ja na ruim 30 jaar bezoeken van dames ga ik ook voor die persoonlijke klik met een dame zowel met haar als persoon zo ver ze dat toelaat (ik hoef natuurlijk niet in haar priveleven of gedachten te zitten, ik snap dat het werk voor ze is), en ook de persoonlijke sexuele klik in de sessie. Ook niet dat ik verwacht dat ze geil van mij wordt of zo, maar het is voor mij wel belangrijk te zien of ze kan genieten van de sessie en als er momenten van opgewondenheid bij haar zijn vind ik dat erg gaaf en hoop ik ook dat ze dat toelaat bij zich zelf en mij er op kan vertrouwen dat het tussen ons 2 blijf. Als een dame al een keer een orgasme krijgt waar ik bij ben of door mij en ze laat dat toe vind ik dat erg opwindend en leuk, en koester ik zo'n moment zonder dat ik verwacht dat het dan een volgende keer weer zo zou zijn.

            Ik heb het meerdere keren mogen mee maken en die momenten onthoud je dan wel en geven net ff die extra magie aan een sessie. Ook gewoon als een vrouw kan en wil genieten bijvoorbeeld door hoe ik haar mag teasen, of beffen etc. Of dat ze iets durft te zeggen wat ze leuk vindt met mij of te voelen of te zien, dat kan van masturberen zijn voor haar, of haar te teasen terwijl ze met zich zelf speelt, of als ze nat wordt als ik haar bef of andere dingen mag doen. En als ze zoiets toelaat of wil dat ze ook zegt hoe ze het lekker vindt zodat ik mijn best kan doen voor haar. Ik geniet dubbel en meer als ik haar ook zie genieten, of als ze door het spel fantasieen met mij krijgt en die durft te zeggen, alleen er al over praten in een sessie of vooraf op de app kan dan al erg opwindend zijn of extra spanning geven voor de sessie zelf

            Comment


            • #7
              Grappig dat jullie zoiets een 'sessie' noemen..in de muziek betekent dat iets heel anders..🤣 Leg eens het verschil uit tussen een 'sessie' of bijv. een 'geile vrijpartij'?

              Comment


              • #8
                Sessie is een gebruikelijke term bij SM. Er zijn allerlei vormen van SM natuurlijk, waarvan ook een behoorlijk gedeelte zonder seks en geen vrijen. Vandaar het woord sessie

                Comment


                • #9
                  Sessie is toch gewoon een woord voor mensen die bij elkaar zijn en samen wat doen? Of het nu muziek maken is, sex, SM, yoga of weet ik veel wat

                  Comment


                  • #10
                    Ja dat klopt. Bij mij is het de juiste combi van sfeervolle ruimte, licht en muziek. Dame in mooie lingerie en hoge hakken met afwisselende sex en teasing en ook in omgang leuk qua praten etc.

                    Comment


                    • #11
                      Ik hang niet zo naar perfectie anders ben je nooit snel tevreden. Maar een leuke goed uitziende sexy meid die ook nog vrolijk is en goed gepassioneerd vrijt met tongzoenen in haar pakketje in een leuke kamer met stevig bed vind ik al goed.

                      Comment


                      • #12
                        Bij een sessie met een kinky girl wil ik graag dat de dame een mouth dildo op mij gezicht plaats en deze dan pijpt en vervolgens boven op gaat zitten. Echt super geil

                        Comment


                        • #13
                          Wat ik vooral belangrijk vind is hoe de klik is met de dame en of het uitnodigend is.
                          Ik knap vaak af als een dame achter het raam geen oogcontact maakt en veel bezig is op de telefoon.
                          Alvorens ik binnenstap of afspraak maak kijk ik uiteraard naar de looks.
                          Ik ben zelf een liefhebber van lak en latex en bezoek meestal kinkygirls/BDSM meesteressen.
                          Bij BDSM vind ik het vooral geslaagd als een dame goed gekleed is en goed/juist communiceert. BDSM is natuurlijk een heel breed begrip, vele aspecten vind ik fijn maar velen ook niet.

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by Swartjes View Post
                            Bij een sessie met een kinky girl wil ik graag dat de dame een mouth dildo op mij gezicht plaats en deze dan pijpt en vervolgens boven op gaat zitten. Echt super geil
                            Wow ja, inderdaad heel geil! Oogcontact terwijl haar mooie lippen vlak voor je neus over die dildo ziet gaan. Heel opwindend.

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by wandelsurfer View Post
                              Wat ik vooral belangrijk vind is hoe de klik is met de dame en of het uitnodigend is.
                              Ik knap vaak af als een dame achter het raam geen oogcontact maakt en veel bezig is op de telefoon.
                              Alvorens ik binnenstap of afspraak maak kijk ik uiteraard naar de looks.
                              Ik ben zelf een liefhebber van lak en latex en bezoek meestal kinkygirls/BDSM meesteressen.
                              Bij BDSM vind ik het vooral geslaagd als een dame goed gekleed is en goed/juist communiceert. BDSM is natuurlijk een heel breed begrip, vele aspecten vind ik fijn maar velen ook niet.
                              Geen oogcontact en veel bezig zijn met de telefoon, ja dan haak ik ook wel vaak af. Hoewel in de praktijk blijkt dat dit niet altijd iets hoeft te zeggen. O.a. Stella in de Geleenstraat doet dat ook, Mrs. July had dat ook. Maar zijn wel twee toppers.

                              Comment


                              • #16
                                Originally posted by Scuderia View Post

                                Geen oogcontact en veel bezig zijn met de telefoon, ja dan haak ik ook wel vaak af. Hoewel in de praktijk blijkt dat dit niet altijd iets hoeft te zeggen. O.a. Stella in de Geleenstraat doet dat ook, Mrs. July had dat ook. Maar zijn wel twee toppers.
                                Kinkygirl Stella is inderdaad top. Nog geen ervaring met mrs July.

                                Comment


                                • #17
                                  Stella is vrijwel nooit met haar telefoon bezig, zowel niet bij het raam als op haar kamer niet. Bij het raam is ze bijna nooit omdat ze vrijwel vaak volgeboekt is, en anders is ze binnen no time weer bezet als klanten haar zien, misschien dat ze ff kijkt op de telefoon in communicatie met de klant met wie ze een afspraak heeft. Ik app altijd dat ik er dan ben en dan apt ze kort dat ze binnen zoveel minuten bij het raam is en daar zie ik haar al niet eens meer met haar telefoon, dan wacht ze tot ze me ziet en laat ze me binnen en zie haar dan ook nog wel klanten beantwoorden bij het raam die denken dat ze dan vrij is. En anders staat ze altijd netjes bij het raam met oogcontact voor de passerende klanten. Die is de vriendelijkheid zelve en positief professioneel bezig qua klantencontact.

                                  July werkt grotendeels op afspraak die staat niet vaak bij het raam te wachten op passerende klanten

                                  Jasmin had wel die neiging in haar telefoon te zitten bij het raam en soms bij sessie maar dat is sterk afgenomen, overigens nu in de Doubletstraat werkzaam.

                                  Comment


                                  • #18
                                    Maar wat is perfect, ik kan meerdere perfecte sexdates voorstellen.

                                    Comment


                                    • #19
                                      dat klopt en heeft ook te maken met eventuele 'magie' van momenten op dat moment met de dame waarmee je dan bent, gemoedstoestand en of nieuwe ervaringen die opeens extra spannend kunnen zijn omdat ze nieuw zijn.

                                      Comment

                                      Working...
                                      X