Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Benthe, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287-d

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #51
    Een bek vol tanden en hartkloppingen.
    Dat was reactie toen ik Benthe zag.

    Wat een vreselijk leuk,lief gezellig, eerlijk en geil persoon.

    Heb een top uurtje gehad.
    de volgende date staat al in de planning aangezien ik haar niet mee naar huis mocht nemen.

    Comment


    • #52
      Vorige week ook een afspraak gehad met deze knappe vrouw uit het zuiden.. ze heeft goede looks en een heerlijk lichaam, en ze is ook prettig in de omgang en kan fijn met haar kletsen.

      Dit keer een half uur bij haar geweest, volgende keer wordt dat wel langer!

      Comment


      • #53
        Twee weken geleden Benthe bezocht. Benthe is een gezellige babbelkous met uitstekende seks skills. Ze beleeft zelf ook duidelijk plezier aan de seks! Gekozen voor 1 uur met als extra's pzc en vingeren. Heerlijk uur gehad. Herhalingsgevaar groot.

        Comment


        • #54
          Ben laatst bij Benthe langs geweest. Voor het eerst dat ik uberhaupt bij zoiets op bezoek ben geweest of gedaan had. Ze babbelde heel veel en stelde mij prima gerust en hield me kalm want ik was nogal onzeker. Ze kon heerlijk pijpen, hebben gevingerd en hebben het afgemaakt met allemaal heerlijke standjes. Doggie was uiteindelijk m'n favoriet! Erg fijne ervaring geweest. Zeker voor herhaling vatbaar!

          Comment


          • #55
            Benthe is een topper. Lief sexy en een top vriendinnetje gevoel dus een gfe zoals ze dat in vaktermen dan noemen. Ze zoent ook overheerlijk en het is gewoon een fijne Hollandse meid, ga haar zeker vaker bezoeken denk ik.

            Comment


            • #56
              Een bezoekje gebracht aan deze puur hollandse meid, een echte gfe wilde ik en die ga ze mij ook. de extra's zijn prijzig maar voor af en toe wel te doen. Ik vind wel dat het allemaal best duur is geworden, maar de kwaliteiten van deze dame zijn echt toppie, lieverd bedankt voor je inzet, your bandit

              Comment


              • #57
                Benthe is een heerlijke Hollandse meid. Een echte aanrader! Ik heb een top date gehad met haar. Een date met haar is echte genieten. Ze zorgt dat te tevreden weer de deur uit gaat. En dat je weer snel terug wilt komen. En dat ga ik ook doen!
                Bedankt en tot snel!

                Comment


                • #58
                  Laatst weer eventjes binnen gewipt bij La Cloche en was aangenaam verrast dat Benthe er ook opeens weer was. Was in de veronderstelling dat ze nog op welverdiende vakantie was, maar niks was minder waar. Gelijk eventjes met de gastvrouw de financiele kant afgerekend en mijn date met Benthe kon beginnen. De vrolijke Brabantse kwam mij halen en we raakte al snel aan de praat, wat de spanning toch wel gelijk wegnam. Benthe heeft een absolute gave om je heerlijk op je gemak te voelen.

                  Eventjes de extraatjes afgerekend en een half uurtje vol plezier kon beginnen. Ook voor een (gezellige) GFE ben je bij Benthe absoluut aan het juiste adres. Een ding, op haar profielpagina wordt gesproken over aan A-cup, maar zou Benthe toch echt als kleine B-cup willen beschouwen hoor. Het half uurtje was heerlijk te noemen, waarbij Benthe en ik elkaar lekker verwend hebben. Een kort napraatje zat er gelukkig nog in, en toen zat het half uurtje er al weer op.

                  Ik wens Benthe mooie Kerstdagen toe, en ga haar zeker nog eens zien in het nieuwe jaar.

                  Comment


                  • #59
                    Voor het eerst bij HOD geweest en ten opzichte van LC is het veel beter qua privacy om naar binnen te komen (veel rustiger langs de weg)!
                    Ook qua kamer prima in orde!

                    Bij Benthe voelde ik mij vanaf het eerste moment op mijn gemak en had ik ook meteen een goede klik had qua gespreksstof.
                    Wel jammer dat haar lijstje met "bespreekbare" punten zo kort is, enigszins begrijpelijk, maar dit was absoluut geen obstakel.
                    Haar foto's komen overeen met hoe zij er in het echt uitziet!

                    Benthe pijpt lekker en verder hebben wij het heel gezellig gehad.


                    Comment


                    • #60
                      Afgelopen week nog even bij Benthe langs geweest. Wat een leukerd! Ze is niet alleen bloedmooi, je kan ook een leuk gesprek met humor met haar voeren. De sex is daarna nog lekkerder en voelt als een echte GFE. Bedankt weer Benthe, tot in het nieuwe jaar!

                      Comment


                      • #61
                        Benthe….. wat zal ik zeggen. Woerden schieten tekort. Wat een prachtige verschijning en dat niet alleen, maar ook super gezellig. Zoals anderen al hebben beschreven. Het is net een meisje uit je straat!
                        mij hou erg van dames met een slank postuur en kleinere borsten. Op de site staat cup a. Maar dit zijn perfecte kleine b cupjes😀
                        Als ik dan toch iets moet noemen wat jammer is, is dat ze niet aan tongzoenen doet. Maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Ik ga echt wel vaker naar haar toe. Waarbij het voor mij fijn is dat ze op beide locaties werkt.
                        tot snel lieve, mooie en gezellige Benthe!

                        Comment


                        • #62
                          Wat is het heerlijk om na een week werken jezelf eens te verwennen in het bijzijn van een mooie meid. De spanning en ontspanning is een combinatie die erg goed past als je een bezoekje brengt bij La Cloche. Maar het gevoel na de tijd is niet goed beschrijven. Je voelt je heerlijk opgeladen en je kunt er weer een tijdje tegenaan. Benthe is zoals ik al eerder zie een mooie vertoning. Mooie wat kleinere borsten passen perfect bij haar bouw. De foto's op de website laten goed zien hoe ze er in het echt uit ziet. Ik was al bekend bij een privéhuis dus het was voor mij niet nieuw in hoe alles werkt. Wat mij wel opvalt is dat ze het hier goed voor elkaar hebben. Van het ene kamertje naar het andere zonder andere gasten tegen te komen (dit was ik wel anders gewend...) Netjes zo. Maar goed, ik kwam voor Benthe omdat ik echt benieuwd naar haar was. Ze is gezellig, vriendelijk en laat je bovendien heerlijk verwennen. Een paar standjes gedaan en heb het idee dat op z'n hondjes haar ook wel aanspreekt haha. Pijpen doet ze passievol en ik moest oppassen dat ik niet te snel klaar kwam! Best netjes want met condoom om gaat het bij mij wat minder snel. Na lekkere sex het condoom even vol gemaakt haha. Ik was bekaf maar Benthe had duidelijk meer energie dan Ik. Kortom ze is een toppertje. Cijfer? 9.1! (Ben niet zo van de 10 haha) ben ook erg benieuwd hoe de andere dames zijn! Ik kom vast wel weer eens terug bij dit sfeervolle karakteristieke huis!

                          Veeeeel Groetjesz,

                          Ranjacob

                          Comment


                          • #63
                            Wauw wat is Benthe toch een mooie en lieve vrouw. Mooi strak lichaam lief in de omgang. En daarnaast wat kan je heerlijk sex hebben met haar! Ik kom snel bij je terug😀

                            Comment


                            • #64
                              M'n sexjaar 2022 afgesloten bij Benthe. Was m'n 4e keer met haar waardoor je elkaar ook beter leert kennen. Heerlijk op het rand van het bed gaan zitten met Benthe stout tussen m'n benen. Ze vond m'n worst heerlijk want zoog er heerlijk aan.

                              Vervolgens altijd staand doggy bij de spiegel, daarna missio op bed en de finale op zijn hondjes op bed. Heerlijk als ze met gezicht en armen op de matras ligt en haar kontje naar achteren doet voor je!

                              Op naar een mooi 23.

                              Comment


                              • #65
                                Kiezen is best lastig met zoveel mooie dames. De keuze op Benthe pakt altijd goed uit. Ook de laatste keer weer. Ik heb genoten van haar prachtige lichaam en haar enthousiaste ontvangst. Dat maakt de sex alleen maar nog beter, en meer GFE! Een echte aanrader dus!!
                                Bedankt, en fijne jaarwisseling!

                                Comment


                                • #66
                                  Tja, met zo'n goede inzet kom je graag terug. Heerlijk relaxte vrouw waarbij de sfeer er gelijk goed inzit. Ik houd wel van Brabantse gezelligheid en een grapje op zijn tijd. Dat is allemaal geen probleem bij Benthe. Weer genoten van haar mooie verschijning, haar heerlijke inzet en opwindende moves. Wederom dank Benthe en tot snel.

                                  Comment


                                  • #67
                                    Afgelopen vrijdag zou de dag zijn met Benthe. Wat zag ik er naar uit! Ik kom (aardig vroeg) bij hod aan en wat denk je was ze er niet! Uitteraard vanwege de weersomstandigheden en stakingen maar wat baalde ik er van! Hopelijk kan ik snel haar bezoeken

                                    Comment


                                    • #68
                                      Eindelijk kon ik weer een afspraak met Benthe. Het heeft door allerlei omstandigheden veel te lang op zich laten wachten. Daar waar de vorige keer mijn nieuwsgierigheid de bovenhand had, was het nu een geilzellige date. Het lijkt wel of ze nog mooier en gezelliger is dan bij de eerste afspraak.
                                      Toen Benthe mij op haalde bij de ontvangstruimte kruisten onze blikken. Ik wist gelijk dit wordt weer een topdate.
                                      De seks met Benthe daar is helemaal niks mis mee. Ik blijf het jammer vinden dat ze niet zoent, daar ben ik stiekem ontzettend nieuwsgierig naar. Dat gemis maakt wat mij betreft de date nog spannender aangezien er een verlangen is waar ik alleen naar kan gissen.
                                      Kortom als je de grenzen van Benthe respecteert beleef je een fijne tijd op de kamer

                                      Comment


                                      • #69
                                        Ik ben bij de beeldschone blonde Benthe geweest en het was zeker een topdate. Benthe is een uiterst aardige Brabantse vrouw die precies weet wat een man wilt. Benthe haar lichaam is te vergelijken met het mooiste schilderij van Picasso, je kunt er uren naar kijken en je wilt het blijven zien. Ik vind dat Benthe fenomenaal kan pijpen want het gevoel dat ik kreeg tijdens mijn pijpbeurt van haar was te vergelijken met het gevoel van het winnen van een gouden olympische medaille. Alle standjes die ik met haar deed waren voortreffelijk. Ik vind Benthe een fantastische vrouw en ik zal haar mooie glimlach nooit vergeten.

                                        Comment


                                        • #70
                                          Op basis van de profielfoto’s vanmiddag bij de Brabantse Benthe in HOD geweest. Het was mij de eerste keer op deze locatie. Gratis parkeer gelegenheid in de straat. Het is mij wel bevallen en zal daarom zeker terugkomen voor een bezoek op kort termijn. Benthe is een aantrekkelijke jonge vrouw en zeer spraakzaam. Goede klik met elkaar en dat is bij een eerste contact zeer gewenst. Je voelt je gelijk op je gemak. Heerlijk met elkaar de liefde bedreven en waar we beiden overduidelijk van hebben genoten. Afsluitend met een heerlijk orgasme. Ze ruikt overheerlijk. Daarna nog een geruime tijd fijn met elkaar gesproken over zaken die tussen ons zal blijven. Ik hoop Benthe vaker bezoeken.

                                          Comment


                                          • #71
                                            Moest voor werk heel dicht in de buurt zijn en wilde dit wel combineren met iets spannends. Had al gezien dat Benthe aanwezig zou moeten zijn en tijdig een afspraak gemaakt. Werd weer hartelijk ontvangen door Benthe en voelde me gelijk op mijn gemak. Ze praat makkelijk en haar accent vindt ik heel ontwapenend. Ze is lekker direct en weet inmiddels ook precies wat ik lekker vindt. En ze plaagt daar soms ook een klein beetje mee, maar dat kan ik zeer waarderen. Dank mooie Benthe voor je fijne gezelschap. Ik kom graag bij je terug.

                                            Comment


                                            • #72
                                              Recent ook weer bij benthe geweest, echt een goede ervaring aan over gehad, eentje die in je gedachten blijft hangen. Dus maar weer een nieuwe date met dr gehad. Ze is echt heerlijk speels bij mij echt een tijger met volle inzet, sex met haar is voor mij echt van de buitencategorie. Benthe bedankt!

                                              Comment


                                              • #73
                                                Iemand enig idee of deze mooierd nog ergens is opgedoken alweer?

                                                Comment


                                                • #74
                                                  dat zal ze ons laten weten en dan verschijnt ze automatisch op onze weekagenda op onze website

                                                  Comment


                                                  • #75
                                                    denk dat ze haar terugkeer nog uitgesteld heeft zeker?

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X