Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Benthe, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287-d

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Ben vandaag bij de Prachtige Benthe geweest - wat een leuke Jongedame is dat. Ps had voor de Gastvrouw van La Cloche een Cadeautje van Theo Blom (Domtorentjes) en ook voor Benthe ook van Theo Blom meegenomen - altijd aardige ontvangst 😉 bij La Cloche en natuurlijk ook bij House of Dreams.

    Comment


    • #27
      Na de goede recensies en de mooie foto's een afspraak gemaakt voor een uur. Benthe haalde me op en ik was onder de indruk van haar verschijning. Een prachtige vrouw en inderdaad een mooi Brabants accent. Er ontstond gelijk een leuk gesprek en de open sfeer maakte dat de date heel natuurlijk en gemakkelijk verliep. Dat is toch wel een gave! Erg leuk ook dat Benthe heel nuchter is en vooral ook humor heeft. De stemming zat er dus gelijk goed in en als je van teasen en een goede opwarmsessie houdt zit je bij Benthe goed. Haar orale kwaliteiten heb ik als zeer bovengemiddeld ervaren. En verder bleek Benthe ook behoorlijk lenig, en dat bood echt goede mogelijkheden voor creativiteit in en rond het bed. Benthe, mocht je dit lezen: super veel dank voor je inzet en passie. Ik vond je kei-goed!

      Comment


      • #28
        Vorige week voor de 2e keer bij met Benthe afgesproken, ze is superlekker ,ondanks dat er niet gezoend
        kan worden.
        Normaal kies ik dus niet voor niet tongzoenende dames, maar Benthe is een uitzondering
        Benthe is slank en supersexy en girl next door .
        Als ze bij mij in de straat zou wonen, zou ik toch regelmatig even omkijken als ze de hond aan het uitlaten was.

        Comment


        • #29
          Benthe is een schatje en heeft vandaag mijn slecht gestarte zaterdag goed gemaakt! Ben weer vrolijk en heb een zalig uur gehad met haar in La Cloche. Ik heb de lieverd achteraf nog een tientje extra fooi gegeven want ik had een leuke en lekkere tijd, want naast de sex heeft ze ook een leuk karakter en positieve energie! Thx, Benthe!

          Comment


          • #30
            Ik denk dat ik Benthe ook maar een keer ga bezoeken. Heb wel weer eens zin in een leuke Nederlandse meid!
            Afgelopen week in het SKW te Antwerpen geweest. Ook super maar voor mij wel een stuk rijden en zeker met de brandstofprijzen van nu is dat ook geen koopje.
            Privéhuis mag dan wel iets duurder zijn, maar geef mijn centjes liever aan een leuke mooie dame dan aan een oliemaatschappij.
            Recensies hier klinken allemaal prima en de foto's op de site zien er mooi uit.

            Comment


            • #31
              Vorige week voor het eerst bij deze mooi slanke jonge dame langs geweest.
              Goede recensies en mooie fotos, dus een gokje gewaagd.
              Prima ontvangen als altijd en naar de kamer gebracht. Paar minuutjes wachten tot Benthe binnenkwam.
              Het was een kamer waar ze zelf ook nog nooit was geweest. Dus voor haar ook even wennen.
              Zeker een gezellige Brabantse meid, beetje adhd chaotisch mar dat maakt het juist allemaal wat spontaner.

              Ze doet helaas niet aan zoenen, maar d'r mond skills zijn zeker prima.
              Daarna haar lichaam met mijn mond verwend, en tot slot nog in 2 standjes sex gehad.
              Genieten en gezellig met deze dame, zeker wel voor herhaling vatbaar.

              Comment


              • #32
                Benthe is een mooie slanke dame. Ze heeft een lichaam dat mooi in verhouding is. Mooie slanke buik, borsten, benen en billen. Terwijl ik achter haar aan liep naar de kamer had ik gelijk zin om lekker met haar te neuken. Pp de kamer eerst een heerlijk voorspel waardoor de zin alleen maar toe nam. Tijdens het pijpen bereikte ik bijna het hoogtepunt gelukkig wist ik dat te voorkomen. En dan is het zover. Heerlijk in diverse standjes lekker lang geneukt met haar. En op het eind dogy. Met kracht het condoom vol gespoten. Het is zo lekker ding, een echte aanrader deze gezellige en geile Nederlandse girl next door. Herhaling 100 procent.
                Bedankt Benthe.

                Comment


                • #33
                  Afgelopen zaterdag bij Benthe geweest. Zij is een goed uitziende blonde vrouw. Bij haar voel je je direct op je gemak. Bij binnenkomst vertelde ze direct dat ze last van haar rug had maar toch is gebleven omdat ze nog wat afspraken had staan. Dat noem ik nog eens karakter. Ik had het ook begrepen als naar huis was gegaan. Nu heb ik het liefst rustige seks en konden we rekening met elkaar houden. Ik heb gekozen voor de extra's pzc en beffen. Benthe heeft mij langdurig gepijpt. Ik heb haar uitgebreid gebeft. Ik weet niet of haar reacties van genot of van pijn in haar rug waren🤔. Als afsluiting hebben we geneukt. Benthe bovenop. Door haar rug kwam ze over mij heen liggen. Ik kwam lekker klaar in het condoom. Ik heb genoten. Benthe bedankt en ik hoop dat jouw rug al wat beter aanvoelt.
                  Last edited by Martin; 11-10-2022, 01:04.

                  Comment


                  • #34
                    Kijk naar de foto's! Toch schitterend? Ook in het echt. Wat een lekker ding! Ze is mooi slank, slanke mooie buik, heerlijke borsten, mooi kontje en een lekker kutje. Ik was verkocht toen ik haar zag. De foto's liegen niet. Lekkere sex met haar gehad. Lekker gepijpt door haar. Iets dat ze goed kan! En het neuken is echt top! Toch mooi om met zo'n heerlijke Hollandse dame sex te hebben. Dat smaakt naar meer, veel meer.
                    Bedankt Benthe.

                    Comment


                    • #35
                      Vandaag een leuke date gehad met Benthe, het was weer feestje, heerlijk gepijpt worden door een slanke dame.
                      Daarna snel nog een paar standjes gedaan voordat de tijd voorbij was.

                      Tot de volgende keer Benthe!


                      Comment


                      • #36
                        Ik had het geluk dat ik een afspraak kon maken met Benthe. De foto's hadden mij nieuwsgierig gemaakt en bij een vorige bezoek dacht ik een glimp van deze leuke dame te hebben opgevangen.
                        Toen ik door Benthe werd opgehaald bij de ontvangst, maakte mijn hart een sprongetje. Ze is echt een heel mooie dame en ze is ookl leuk in de omgang.
                        De seks met Benthe is helemaal top. Pijpt lekker en de standjes zijn heerlijk. Wat een genot om haar lichaam over mijn pik te voelen.
                        Haar inzet compenseert dat ze niet zoent. Vind dat eigenlijk een gemis, maar respect voor haar grenzen.
                        Voor mij is Benthe zeker nog een bezoek waard. Hopelijk matchen onze agenda's

                        Comment


                        • #37
                          Vorige week een keer op de bonnefooi Benthe tegen het lijf aan gelopen.
                          Ik moet zeggen dat ik al die positieve verhalen wel snap.
                          Ze sprong er kwa uiterlijk al uit, en op de kamer ook!
                          Skills komt ze echt niet tekort het is een heerlijke dame die echt goed kan vrijen!
                          Mij gaat ze nog een keer zien binnenkort!

                          Comment


                          • #38
                            Ik vond het ontzettend spannend om voor een eerste keer naar een privéhuis te gaan. Achteraf zijn de grote spanningen voor niets geweest maar tja dat weet je niet van te voren. Natuurlijk eerst zoveel mogelijk informatie opgezocht via de website. Hoe gaat alles in zijn werk en vooral welke dames zijn er. Dus even goed gekeken naar de agenda. Heb een paar dagen geleden een afspraak gemaakt met Benthe. Ze ziet er schitterend uit! Net zo mooi als op de foto's. Mede doordat ze je gerust en op je gemak stelt gaat gelukkig de ergste spanning snel weg. Ze is gelukkig wel in voor een praatje en heeft ook humor. Wat er verder gebeurde blijft natuurlijk een geheimpje :P Het half uur vloog echt voorbij (snelste half uur ooit!?) en dat is een goed teken! Ik kan haar erg aanbevelen ook al is het je eerste keer. Je gaat er vast geen spijt van krijgen. Ik heb geen extra's afgenomen omdat het 'basis' programma voor mij al spannend genoeg was. Maar een volgende keer ga ik dat waarschijnlijk wel doen (naast een langere tijd) want ik erg benieuwd hoe goed ze is in de extra zaken die ze aanbiedt. Mijn voorgevoel zegt dat ik me hier geen zorgen over hoef te maken Kortom, een zeer tevreden nieuwe klant. Dankjewel Benthe voor de top ervaring bij je.

                            Veel groetjes,

                            Snoepsleutel

                            Comment


                            • #39
                              Benthe is een schitterende dame. Alles mooi strak en slank. Echt een topper. Pijpen doet ze heel lekker en uitgebreid. Geen snelle actie, maar lekker lang en met veel passie. Toen ik haar zag had ik gelijk zin om met haar te neuken. Ik moest mij nog even inhouden, maar toen het zover was. .. GEWELDIG! Echt een aanrader! Het was allemaal top! Ik heb nog lang nagenoten. En nu ik er weer over schrijf krijg ik gelijk zin om weer een afspraak met haar te maken. Het is zeker niet de laatste keer geweest.
                              Tot de volgende keer Benthe.

                              Comment


                              • #40
                                De eerste date was goed bevallen en dus opnieuw een afspraak gemaakt bij Benthe. Ik prefereer toch wel de kamers bij La Cloche en gelukkig ontvangt Benthe daar ook. De date begon ontspannen met een gesprekje en met humor. En na het opfrissen kon het teasen over en weer verder gaan. Echt leuk dat Benthe zelf initiatief neemt, en dat ze initiatief ook waardeert. Echt een GFE wat mij betreft en dat maakt ook dat ik graag terugkom. Dank Benthe voor weer een heel fijn uurtje, voor je inzet en je stralende persoonlijkheid.

                                Comment


                                • #41
                                  Ook bij Benthe geweest in La Cloche. Hoop dat ze hier stiekem ook blijft werken. Net iets makkelijker bereikbaar voor iemand die met ov reist.

                                  Had om 16 uur afgesproken en was om 15.55 binnen. Ik vind het altijd geil om op tijd te zijn en alvast op te warmen. Ik kreeg de medeling dat t iets ruim gepland was en dat ze pas om 1615 beschikbaar was. Even gewacht in een kamer naast de kantine en de WC. Even daar gewacht terwijl je weet dat je iets moois te wachten staat is minder erg.

                                  Uiteindelijk naar de kamer gewezen. Daar kwam Benthe na 3 minuten ook. Wat een mooie meid. Heerlijk om haar binnen te zien komen lopen met haar string aan en bijpassend topje.

                                  ik ging me opfrissen en toen op de stoel plaats genomen. Benthe kwam heerlijk tussen m'n benen zitten. Ze gaf een heerlijke pijpbeurt waarmee ze met haar mond goed diep ging en vaak naar boven keek.

                                  Vervolgens gevraagd of ze richting de deur/muur wilde gaan. Ze ging goed met haar handen op de betreffende muur en gooide haar kontje naar achteren. Stringetje op de knieën en ik was heel snel van m'n stoel af. Achter haar gaan staan en haar heerlijk geneukt.

                                  Toen richting het bed. Benthe op haar rug en benen goed gespreid. Heerlijk m'n gang kunnen gaan en ze genoot zelf ook hoorbaar van het gebeuren.

                                  Vervolgens nam ze op ellebogen en knieën plaats en keek gewillig via de spiegel naar achteren. Mn lul vond snel haar prachtige kutje en na een paar goede stoten kwam ik grommende klaar.

                                  Heerlijk half uurtje gehad bij een lieve meid. Aanrader!

                                  Comment


                                  • #42
                                    Vandaag bij house of dreams geweest en Benthe bezocht.
                                    Ik was goed zenuwachtig maar daar kwam snel een eind aan.
                                    wat een super knappe en lieve drukte maker is zij.

                                    gekozen voor optie pzc en dat kan ze echt geweldig.
                                    geweldig uurtje met haar gehad

                                    Comment


                                    • #43
                                      Wat een fijn huis is La Cloche toch. Mijn voorkeur gaat uit naar blonde dames en gelukkig genoeg keuze bij La Cloche. Deze keer op de bonnefooi naar Utrecht gekomen en had het geluk dat Benthe tijd voor mij had. Benthe is echt een hele leuke dame en kletst lekker mee over van alles en nog wat. Was nog nooit bij haar geweest en eigenlijk wel een beetje spijt van, al waren ook mijn eerdere bezoeken bij dames in dit huis ook heel fijn. Eenmaal de kleding uitgedaan elkaar heerlijk verwend. Wat een super mooi lichaam, lekker slank, mooi gezicht, mooie borsten en mooie verzorgde handen (belangrijk voor mij). Echt mijn smaak en dus heerlijk genieten. Na wat verschillen standjes heerlijk gekomen en uitgeput nog even tegen elkaar gelegen. Benthe, ik kom zeker bij je terug en hopelijk maken we er weer een fijne date van.

                                      Comment


                                      • #44
                                        Vandaag bij Benthe geweest, een knappe en hele spontane meid die veel vertelt en eerlijk zegt wat ze denkt. Dat zorgde voor een hele relaxte en gezellige sfeer en we hebben veel gelachen. Ze vraagt steeds wat je lekker vind en ze voert vervolgens alles goed uit. Jammer dat je haar niet op haar mond mag zoenen en tijdens de seks houdt ze haar ogen dicht, dus geen GFE-achtige ervaring. Maar voor fijne seks met een lekkere jonge blonde meid, is Benthe zeker een bezoekje waard .

                                        Op de website staat dat ze cup A heeft, maar zoals je op de foto's kunt zien heeft ze zeker cup B en misschien wel C

                                        Comment


                                        • #45
                                          Mooie jonge slanke blonde dame die Benthe. Ze heeft mij heerlijk verwend. Haar spontaniteit en de manier waarop ze contact maakt vind ik erg aantrekkelijk. Opgewekt en gezellig. Dat geeft een gevoel dat je welkom bent. Ik wist door de foto's dat dat het uiterlijk wel goed zat. En niet alleen het uiterlijk de seks is ook fantastisch. Tijdens het meelopen naar de kamer, het uitkleden, het voorspel weet je al, straks mag ik je lekker neuken. Dat maakt al dat je lekker in de stemming komt. En als het dan zover is maakt dat voor mij het hoogtepunt nog heftiger. En dat was ook zo. Heerlijk geneukt met haar in diverse standjes. Gelukkig kan ik het klaarkomen redelijk uitstellen waardoor ik lekker lang van haar heb kunnen genieten. Het was een super belevenis met haar. Zeker niet de laatste keer.
                                          Benthe je bent mijn topper!

                                          Comment


                                          • #46
                                            Wauw, van de week een geweldige tijd gehad met de lieve, sexy Benthe! Ik kwam binnen zonder afspraak, het is dan altijd de vraag welke dames er op dat moment beschikbaar zijn. Ik kijk vooraf altijd even op de website, maar een dame kan bezet zijn op dat moment.
                                            Gelukkig waren er op dat moment 3 dames aanwezig, alle 3 leuke dames maar Benthe sprak mij het meest aan. Even kort besproken wat er kon en niet kon en toen was het rond. Achter Benthe aan gelopen, wat geen straf was om naar te kijken.... Eenmaal op de kamer het financiële gedeelte geregeld en toen even lekker gaan douchen.

                                            Benthe is een hele aantrekkelijke vrouw, ze doet erg haar best om je te pleasen. Lekker knuffelen, masseren en elkaar aanraken. Pijpen doet ze geweldig, wat een genot. Na enige tijd genieten was het mijn beurt. Ze smaakt erg lekker en het werd steeds natter. Heerlijk al dat vocht!

                                            Nadat ik Benthe even verwend had, was het tijd om lekker te neuken. Begonnen in standje missio, heerlijk om een dame lekker te zien meedoen als je haar aan het neuken bent. Ze doet erg goed mee en kreunt lekker. Vervolgens kwam ze op mij zitten om me te berijden. Ook dit doet ze erg lekker. Vervolgens wad het tijd om het in doggy af te maken. Lekker hard tegen haar billen kletsen. Uiteindelijk het rubber volgespoten en voldaan gaan liggen.

                                            Tijdens het bij-komen even lekker liggen praten. De tijd vliegt als je het leuk hebt!

                                            Ik had er erg van genoten, ik kom zeker nog een keer terug, misschien dan maar een afspraak maken om zeker te weten dat ze beschikbaar is. Tot snel!
                                            ​​​​​
                                            ​​​

                                            Comment


                                            • #47
                                              Benthe.... bedankt ik ben zoo sprakeloos ik kom snel weer bij je langs

                                              Comment


                                              • #48
                                                Gezien mijn eerdere goede ervaring met Benthe opnieuw een uurtje met haar afgesproken en dat was wederom een fijne ervaring. Ze herkende me nog van de eerste date. Ze praat makkelijk en creëert gelijk een fijne sfeer. En haar mooie lach en verleidelijke vormen zorgde ook direct voor de nodige opwinding. Dank Benthe voor je inzet, voor mij echt een GFE! Als ik dit schrijf zit ik weer lekker na te genieten. Hopelijk tot snel.

                                                Comment


                                                • #49
                                                  Vorige week op goed geluk aan la cloche gegaan. Na tegenvallende ervaring met Amber weer afgewacht wat er in de aanbieding was. Zo kwam Benthe zich voorstellen. Heerlijke gewone meid. Geen poespas. Lekekr kletsen en mij op mijn gemak stellen. Heel fijn.

                                                  Uurtje genoten... top!! Blijft toch leuker zonder afspraak. Zo is voorpret en spanning top. Als er bij het voorstellen niets tussen zit ga je wel onvoldaan naar huis, maar dat is wel spannend!

                                                  Comment


                                                  • #50
                                                    Laatst ook even van deze leuke brabantse genoten. Fijn gekletst, leek wel mijn vriendin.. gewoon next door meiske. Heerlijk geneukt in twee standjes en klaargekomen in doggy met uitzicht op die heerlijke billen. Top! Tot gauw Benthje, en dank je wel.

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X