Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lara, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Lara, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

    Naam: Lara
    Leeftijd: 39
    Uiterlijk: Nederlandse
    Kleur haar: Bruin/rood
    Lichaamsbouw: Normaal
    Cupmaat: C
    Siliconen: Nee
    Piercing: Ja
    Tattoo's: Ja

    https://www.privehuishod.nl/lara-2/

    Zo hey, met de neus in de boter bij deze Lara! Wat een toppertje. Ik had gelezen dat ze kan squirten en dat ze ook anaal doet. En dat wilde ik graag van mijn bucket-list afvinken haha! Lara is een lekkere gezellige Hollandse vrouw. Kreeg gelijk een lekkere zoen en we namen even door wat ik allemaal in gedachten had. En toen gingen we los. Lekker staan tongen en elkaar bevoelen, mijn pik werd gelijk flink hard al. Op het bed geploft waar ze mij begon te pijpen, en gelijk ook dr keeltje in. Ze draaide om zodat ik zoals gevraagd haar ook kon beffen en in standje 69 likte en vingerde ik haar. Ze werd goed nat, zo geil.

    Daarna gingen we neuken, condoom om en in missionaris tongend neukte ik haar in haar lekkere kutje. Daarna verplaatst naar de jacuzzi waar ze boven op mij ging en steeds harder begon te kreunen. Ze haalde mijn pik uit haar haalde en een volle straal squirtte over mij heen. Ze vingerde haarzelf en kwam kort erna nog een keer klaar. Was echt geil om te zien!!

    Toen naar het bed toe, nieuw condoom en met haar kont omhoog zat ze op het bed en ging ik langzaam haar strakke kontgaatje in, hhmm zo lekker!! Even een minuutje wennen en toen kon ik lekker neuken en ik kwam dan ook lekker klaar op die manier. Daarna samen even gewassen en voordat we de deur uit liepen kreeg ik weer een tongzoen. Dat smaakt naar meer.

    Lara dank je wel!!

  • #2
    Vanmorgen een uur Lara bezocht. Wauw x 100, wat een geweldige ervaring. Lara heeft zo ontzettend verwend, was echt hemels. Lara tot snel.

    Comment


    • #3
      Deze week vanmorgen begonnen met een bezoek aan Lara. Was wederom fantastisch. Zo een lieve en kundige vrouw die de gave heeft om je een uur lang spannend en top te verwennen. Lara bedankt weer en tot gauw.

      Comment


      • #4
        Lara is zo top dat ik deze week 2x haar heb bezocht. TOPPER

        Comment


        • #5
          Vandaag bij HOD voor het eerst een uur met Lara afgesproken. Ik was afgegaan op haar profiel op de site van HOD en op de ervaringen die eerdere bezoekers hier hebben achtergelaten.
          Toch spannend als na het afhandelen van de formaliteiten met de gastvrouw, je afspraak de kamer binnenkomt. Lara stelde zich gelijk voor met een paar naar meer smakende zoenen. Na met haar te hebben doorgenomen wat zij aan extra’s te bieden heeft (veel!!) en na de gekozen extra’s te hebben afgerekend begon de pret. En met pret bedoel ik ook pret. Wat een plezier en energie straalt deze leuke mooie vrouw uit. Al zoenend ontdeed ze mij van kleren en ook haar lingerie verdween op de grond. Op de bank zittend werd ik heerlijk door haar gepijpt, liet ze mijn pik overal langs haar heerlijke lijf glijden en bleef ze mij aankijken en tongzoenen. Daarna stak zij haar vingers in haar mooie kutje en squirtte ze niet lang daarna over mij heen. In opperste staat van opwinding leidde zij mij het bad in waarna het feest verder ging. In het water stopte ze mijn harde gereedschap in haar kutje, werd ik weer ondergesquirt en kwam ik meer dan fantastisch tot een spetterend hoogtepunt. Daarna nog op bed even lekker tegen elkaar aangelegen en wat gekletst, terwijl ik over haar klitje wreef omdat ik merkte dat ze klaar wilde komen. Ik verheug me nu al op onze volgende afspraak. Dankjewel Lara voor deze fantastische date.

          Comment


          • #6
            Mijn eerste bezoek aan Lara was erg opwindend. Ze ging naast me zitten op de bank. Heerlijk tongen en haar borsten voelen. Ze spreidde haar benen en liet zich vingeren.
            Haar kut was inmiddels lekker nat. We kleden ons uit waarna we op het bed verder gingen. Ze kwam naast me liggen en begon me zachtjes te pijpen. Mijn ballen werden niet vergeten.
            Inmiddels had ik haar flink gevingerd. Ze ontspande haar kut, er gingen vier vingers in. Voorzichtig probeerde ik met mijn hand binnen te dringen. Langzaam ging mijn hele hand er in.
            Fisten is een erg intieme manier om met een een vrouw contact te hebben. Intussen werd ik door Lara met haar mond verwend. Ze zoog me leeg tot de laatste druppel.
            Het was voor mij een super orgasme. Lange tijd niet zo goed klaargekomen.
            Het was een bijzonder ervaring. Lara voelt goed aan wat mij opwindt. Ze doet er alles aan om me op te geilen en klaar te laten komen.
            Last edited by PaulK; 04-10-2023, 14:28.

            Comment


            • #7
              Vandaag een bezoek gebracht aan Lara. Bij House of Dreams en La Cloche wordt je telkens verrast. Je denkt elke keer weer dat het niet beter kan. Nou dat kon het wel. Wat een vrouw die Lara. Een seksbeest. Niets is haar te dol. De extra’s zijn overtuiging. TZ is echt diep tongzoenen. Pijpen zonder, heerlijk tot het einde. Beffen een genot, Squirten is fenomenaal. Man, man man wat een vloedgolf. Na afloop de vloer dweilen. Fisten, geen probleem. Mij rimmen, geen probleem. Je weet werkelijk niet wat je overkomt.

              Daarbij komt nog dat ze gewoon een mooie vrouw is.

              Kortom: ga naar HOD en grijp je kans.

              Comment


              • #8
                Ik had altijd een wens: een vrouw te zien squirten. Het is gelukt! :-) lara is een leuke vrouw. Iets ouder dan ik, maar misschien daardoor voelde ik me wel op mn gemak. Ik kwam voor squirten en lara gaf aan dat dat wel zou lukken. Eenmaal op de kamer nam ze initiatief, wat ik fijn vond omdat ik geen idee had wat ik moest doen. Pijpen, zoenen en natuurlijk beffen. Ze nam t over, vingerde en een flinke straal squirt kwam over t bed. Gaaf. Uiteindelijk lekker neukend klaargekomen. Dank Lara!

                Comment


                • #9
                  Met alle lovende recensies over Lara’s kwaliteiten was het voor mij niet moeilijk mijn keuze voor haar te maken voor het verzilveren van mijn recensieprijs van de maand januari. Met een keurige bijbetaling heb ik gisteren een sexdate van een uur met haar gehad.
                  Lara is een aantrekkelijke verschijning. Inderdaad, haar kwaliteiten zijn zoals in de recensies: het sexgenot dat Lara biedt is uitstekend. PZC doet ze fijn. Haar intieme zones beneden zijn lekker schoon zodat ik met mijn tong heerlijk kon genieten. Het was fijn te merken dat ook Lara van mijn tong genoten heeft. Ik hoop niet dat Lara veel last heeft gehad van mijn onwennigheid met haar piercings.

                  Comment

                  Working...
                  X