Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Algemeen - Coco Prive, Duiven, Spoorallee 30

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Algemeen - Coco Prive, Duiven, Spoorallee 30

    Hier kunnen algemene berichten over Coco Prive geplaatst worden. Wil je een recensie schrijven over een bepaalde dame, dan kan dat hier: https://www.citygirl.nl/node/19

  • #2
    Wat mij afgelopen weken is opgevallen dat deze club echte een uitzondering is in de regio het is discreet gelegen mooi en schoon binnen.
    Altijd genoeg dames aanwezig vooral de uitschieters Tessa (zie mijn resensie) maar ook Suzan en Danielle zijn bijna dagelijks aanwezig je komt nooit voor niets .
    De ontvangst is altijd hartelijk ook aan de telefoon en als je een afspraak maak altijd op de afgesproken tijd dat heb ik wel anders mee gemaakt bij andere clubs.
    Dus heren van harte aan te bevelen ze zijn open van maandag tot vrijdag helaas het weekend niet wat wel weer jammer is .
    Kijk op twitter Coco Plaza voor welke dames er aanwezig zijn .

    Comment


    • #3
      Afgelopen woensdag weer thuis gekomen van vakantie vrijdag was het te warm om richting coco te rijden en ze waren ook tot 17.00 open .
      Maar maandag weer een van mijn toppertjes bezoeken zag dat Suzan en Tessa aanwezig zijn ik heb nu wel een mooi alibi om om te rijden nu de A50 deze week nog dicht zit

      Comment


      • #4
        Fijn privƩ-huis, waar op je privacy gelet wordt: soms mag je even in een kamer wachten zodat je geen andere klanten tegenkomt.
        Het is er netjes en schoon.
        De dame die de telefoon en ontvangst doet is altijd vriendelijk en opgewekt. Heb in de loop der jaren enkele verschillende dames bezocht daar; nog geen teleurstellingen.

        Comment


        • #5
          Vandaag weer waargenomen dat de dames die aanwezig moeten zijn er niet zijn heel vreemd wat is er aan de hand bij Coco ??zijn er dames naar elders vertrokken ?
          Wordt echt tijd dat zijn juiste informatie geven welke dames er zijn en de website gaan actualiseren want ruim 50 kilometer rijden voor niets ga ik niet meer doen clubs genoeg onderweg .
          Duidelijk werk aan de winkel daar zonde het is een mooie club op discrete locatie .

          Comment


          • #6
            algemeen probleem, overal zijn dames tekort, daarom gaan steeds meer privehuizen en clubs dicht, niet meer rendabel, ook veel ramen leeg

            allemaal in de illegaliteit en dan middels internet klanten vangen, en een overheid die amper controleert

            Comment


            • #7
              Bij Coco is het probleem gewoon slecht management. Ze gaan ervan uit dat ze een net privƩhuis hebben staan en denken : laat de mannen maar komen. Een paar dames zijn er al heel lang. Maar van de rest weten we amper iets, behalve de naam. Wel een paar vage fotootjes, maar het is wel duidelijk dat toppers die ze in het verleden wel gehad hebben, hier niet willen werken. Eigenlijk jammer, want de kamers en de bedden zijn prima. Het enige nadeel is dat er geen douche op de kamers is. Internet om dames en klanten te werven gebruiken ze hier praktisch niet en op een minuscuul twitterberichtje kun je lezen welke dames er zijn. Maar daar staan dan namen tussen die je nergens terug vindt op de site.
              Kom Coco, word eens wakker en doe eens wat meer moeite om de zaak tot bloei te krijgen! Mannen willen graag info voordat ze komen om hun geld uit te geven.

              Comment


              • #8
                Waarom gaan die mannen dan nog?

                Comment


                • #9
                  Hoeveel er nog komen weet ik niet. Maar vermoedelijk gaan ze bij gebrek aan beter in de buurt en een eindje verder rijden hebben ze geen zin in. En er is ook nog altijd een groep mannen die niets heeft met het internet en sites als deze en misschien
                  zelfs de site van het huis dus niet lezen. Die gaan net als vroeger gewoon ouderwets een potje neuken als alternatief voor moeder de vrouw. Maar het blijft jammer, ze hebben bij Coco ook op elke kamer spiegels boven het bed. Er zijn niet veel huizen die dit ook hebben.

                  Comment


                  • #10
                    Spiegel boven bed zonder dame is niet geilšŸ˜‚

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by Haagse Sjonnie View Post
                      Spiegel boven bed zonder dame is niet geilšŸ˜‚
                      Nee, daarom schreef ik ook dat het jammer is.

                      Comment


                      • #12
                        dus lekker andere privehuizen bezoeken of ramen of wat dan ook, wat niet goed is , lekker links laten liggen, vermijd negatieve energie

                        Comment


                        • #13
                          Wat is er bij Coco aan de hand ?? er staan al twee weken maar 3 dames vermeld op twitter waar zijn Danielle ,Tessa en Lisa ik hoop geen leegloop in dit huis want dat waren buiten Susan de toppers bij Coco .

                          Comment


                          • #14
                            Zoals je overal zaken ziet sluiten door damestekort en verschuiving naar de illegaliteit van dames + crisis bij mensen door hoger energie en boodschappenrekeningen hebben de privehuizen maar lees, ook de ramen, het zwaar.

                            Comment


                            • #15
                              Mooie tent, lekker discreet ook. Altijd wel genoten van de meisjes daar. Wel erg veel afwezig daar toen ik nog ging. Ik oriƫnteer me nu meer in Duitsland

                              Comment


                              • #16
                                Hoe is het daar nu,?

                                Comment


                                • #17
                                  Stond te koop, maar zal wel te hoge vraagprijs hebben

                                  Comment

                                  Working...
                                  X