Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Hoe kan je zelf voor meer kans op een geslaagde date met een DVP zorgen?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Hoe kan je zelf voor meer kans op een geslaagde date met een DVP zorgen?

  Hoe kan je zelf voor meer kans op een geslaagde date met een DVP (dame van plezier) zorgen?

  Ik hoor vaak waar dames uit het vak qua klanten negatief mee worden geconfronteerd en ik lees ook vaak kritiek van mannen of kritische recensies waarbij ik wel vaak denk, had je als man door je anders op te stellen of andere redenen, meer succes op een dat gehad?

  Dames zijn natuurlijk geen sexrobotten die maar allles moeten accepteren en ieder ook hun eigen grenzen hebben.

  Ik heb het ook door jaren ervaring en zelfreflectie meer geleerd om tot veel betere dates te komen.

  Belangrijkste voor mij is daarin: super goede hygiene, voor bezoek van dames goed douchen, scheren, anaal schoonspoelen (ivm anaalspel), lekkere aftershave op en terplekke bij de dame duidelijk nog een keer wassen en eventueel nog klein flesje aftershave bij me voor te plekke

  Vriendelijk en respectvol zijn en bij niet zeker weten of iets mag dat aan de dame vragen

  Dame niet vermoeien met grote verhalen of te veel willen in een bepaalde prijs of tijd, maar haar de ruimte geven en vertrouwen dat ze een positieve werk attitude heeft.

  Duidelijk voor maar ook tijdens het spel communiceren, want de dame kan niet je gedachte lezen wat je leuk vindt en wat niet, blijven anticiperen maar wel subtiel.

  Wat zijn jullie tips en of ervaringen zo al?

 • #2
  Hygiene en respect vinden de dames het belangrijkste. En beetje relaxt zijn met wat humor erbij geeft ook een prettige sfeer🙃

  Comment


  • #3
   Volledig schoon zijn, dus overal schoon..is 1 ding uiteraard. Daarnaast denk ik bescheidenheid i.c.m. leuke nieuwsgierigheid naar de dame..

   Comment


   • #4
    Ik denk dat het ook heel belangrijk is je te kunnen verplaatsen in de dame die je tegenover je hebt. Dus proberen snel haar te lezen watvoor karakter ze heeft en hoe de beste benadering is. Bepaald empathisch vermogen is dan wel gewenst en dat hebben veel mannen niet, zonder dat ze dat ook weten. Als ik hoor wat die dames mee maken wat mannen doen of zeggen dan heb ik alleen maar meer respect voor een dame in dit vak om dat te kunnen uitvoeren.

    Ook laten merken dat je weet wat je aan het doen bent en hoe een vrouwenlichaam in elkaar zit en niet ruw of met verkeerde aanrakingen op bepaalde delen bij de dame aan de gang gaat. Hygiene is voor mij een vanzelfsprekendheid. Toch schijnt dat het grootste probleem te zijn wat niet in orde is wat ik verneem van dames. Onbegrijpelijk.

    Comment


    • #5
     Tanden goed poetsen, geen dingen met knoflook vantevoren eten, mondwatertje en iets van pepermunt achtig snoepje.

     Comment


     • #6
      Wel goed om dit te delen, maar ik vermoed dat er een groot deel is dat hun bezoek niet zo ver vooruit plant? Die zitten in de auto terug van hun werk en hebben 'goesting' en rijden dan door naar een raambuurt of club. Die hadden tijdens de lunch toen ze nog hun broodje ei met ui aan het eten waren, niet gedacht dat ze die avond bij een dame op de kamer zouden liggen

      Comment


      • #7
       bij anaal spel goed spoelen is inderdaad een grote plus!! Ik merk dat ze dat echt op prijs stellen want het gebeurd blijkbaar heel vaak niet en dat lijkt me dan geen pretje

       Comment


       • #8
        Je schaamhaar scheren is ook een goeie plus. Ik denk dat niet het voor dames een noodzaak is, maar krijg wel te horen dat het fijner is. Meer kans ook op deepthroat haha

        Comment


        • #9
         Zowel gladgeschoren zijn als goed spoelen is bij een kinky sessie met een meesteres echt wel een must.

         Comment


         • #10
          Denk dat respect het sleutelwoord is voor een bezoek aan een dame.

          Comment


          • #11
           Denken wat jij van een dame verwacht dat zij dat zelf ook wilt en van jou verwacht als klant. Hygiene en respect zijn daarbij de 2 belangrijkste sleutelwoorden denk ik.

           Comment


           • #12
            Een beetje netjes en aardig zijn, dat lijkt me genoeg. Ik ga niet tot in extreme mij voorbereiden zoals sommigen hier alsof ik op een date ga met mn vriendin. Beetje fris ruiken en ter plekke de edele delen een wasje geven dan ben je er ook toch.

            Comment


            • #13
             Denk dat wij een schone dame verwachten en zij dat hopen bij ons.

             Comment


             • #14
              Naast vriendelijk zijn, tophygiene, en dame goed gevoel geven door beleefd te zijn, positieve energie uit te stralen en haar grenzen te respecteren. Kan een klein attent cadeautje ook een positieve invloed hebben op een geslaagde date.

              Comment


              • #15
               Fris, fruitig en vriendelijk zijn en ik heb altijd deospray en aftershave in mijn auto liggen en was altijf ff goed de edele delen en mij handen extra waar de dame bij is.

               Comment


               • #16
                Algemeen je gedrag, vrouwen scannen je heel snel, hoe je praat, hoe je gekleed bent, je verzorging, manier van aankijken, of je respectvol bent. En het lijken logische dingen maarcals je de dames wat beter kent hoor je ze wel over hoe een groep mannen zich lomp etc gedragen zonder dat die gasten het zelf in de gaten hebben. Ik lees dat soort types vaak op andere fora, ook hoe ze over dames praten, dan snap ik ook goed dat die vaak mindere ervaringen hebben of stressgedoe met dames. Want het is vaak aktie reactie.

                Comment


                • #17
                 Dat klinkt logisch, het is niet anders dan bij elk ander beroep. Als je een winkel binnen loopt en je lomp gedraagt tegenover een verkoper dan krijg je ook niet dezelfde behandeling als een klant die op een normale manier binnen stapt.

                 Comment


                 • #18
                  ja vergis je niet hoeveel mannen anders naar sekswerkers kijken of zelf gewoon zich niet verplaatsen in een ander, dus van nature geen inbeeldingskracht hebben, zonder het misschien nog verkeerd te bedoelen. En dan heb je ook de echt foute gasten die geen respect hebben of alleen aan hun eigen denken en denken dat een vrouw maar alles moet accepteren of denken dat ze dom zijn, nu die meiden hebben vaak meer emotionele intelligentie of mensen kennis dan menig man die bij ze komt. En daarom zie je een beste grote groep op een platte manier over die sekswerkers op fora discussieren, en als je daar wat van zegt dan krijg je de wind van voren.

                  Comment


                  • #19
                   Niet zeuren of pochen bij dame. Zorgen voor goede hygienen en op en top anaal schoon gespoeld. Vriendelijk zijn en over positieve leuke dingen praten.

                   Comment


                   • #20
                    Een attentie kan ook pleasen.

                    Comment


                    • #21
                     Gewoon aardig doen als een normaal mens, jezelf gewassen hebben en wat deo op. Zo moeilijk is het allemaal niet.

                     Comment


                     • #22
                      Goede open communicatie op vriendelijke toon, goede hygiene, sympathiek overkomen, een gentleman zijn dus

                      Comment


                      • #23
                       Respect voor haar, geen negatief gezeur of blufpraatjes, en zeer goede hygiene bij jezelf

                       Comment


                       • #24
                        Is het gebruikelijk dat je bij een bdsm date bij de dame nog na kunt spoelen. Zijn er dames die dit geen probleem vinden? De bdsm studio's in regio Den Haag/Amersfoort zijn voor mij minimaal 1 uur reistijd en ik ben dan altijd bang voor nog wat nalekken.

                        Comment


                        • #25
                         Hangt v dame en locatie/faciliteiten af. Ps vooraf spoelen is belangrijker...

                         Comment

                         Working...
                         X