Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Selena Geleenstraat 45 kamer 4

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Meesteres Selena Geleenstraat 45 kamer 4

    • Nationaliteit: Roemenië
    • Etniciteit: Oost-Europees
    • Talen: Engels, Roemeens
    • Leeftijd: 23 jaar
    • Lengte: 165cm
    • Haarkleur: Zwart
    • Kleur ogen: Bruin
    • Intiem kapsel: Geschoren
    • Cupmaat: DD (siliconen)
    • Tattoo(s): Ja
    • Piercing(s): Ja
    https://www.kinkydevils.nl/kinkygirl...kygirl-selena/

    Hier ook maar een topic aangemaakt voor deze dame omdat ik haar echt wel in de categorie kinky vind thuis horen.

    Zo dan, zo zie je maar dat je je toch stevig kunt vergissen in dames als je puur kijkt naar uitstraling en niet verder kijkt dan je neus lang is.
    Ik loop nou al een paar jaar door het SKW (en andere buurten) en dan merk je dat je op een gegeven moment met andere ogen naar de dames gaat kijken en dus gebeurde het dat ik ondanks dat ik haar er knetterlekker uit vind zien eigenlijk nooit aan dacht om naar binnen te stappen, vraag me niet waarom maar het zal wellicht met uitstraling te maken hebben.
    Een paar weken terug liep ik een rondje en het was vrij rustig, de meeste dames waren bezet en plots zag ik Selena staan die me erg lief toe lachte. Aangezien ze haar zwarte laklaarzen aan had werd ik plotsklaps erg geil dus besloot om is een keer een half uur te proberen bij Selena en ik moet zeggen dat ik niet beklaagd heb. We spraken af een half uurtje te teasen met pijpen en anaal spel. Allemaal niet te heftig maar Selena beheerst de kunst wel erg goed hoor. Ik ging liggen, de handboeien werden vast gemaakt en ik kreeg een blinddoek om, of ze wist wat ik leuk vind, en ik kreeg een heerlijke blowjob. Daarna voelde ik haar vingers rond mijn kontgaatje en alsof ze dat al jaren had gedaan bij me kreeg ik een geweldige prostaatmassage terwijl ze me gelijktijdig pijpte.
    Ik probeerde het nog even uit te stellen en alsof ze het voelde stopte ze gelijk en deed het condoom eraf net als mijn blinddoek om me vervolgens met haar hand naar mijn hoogtepunt te brengen, pfoeh dat was lekker zeg en ik kon wederom een dame aan mijn lijstje toevoegen.
    Selena blijkt ook een bijzonder leuke dame te zijn waar je een gezellig praatje mee kunt maken en die erg geïnteresseerd is in kinky dingetjes, die gaat me daar het komende jaar ongetwijfeld nog wel in bij brengen.
    Ze heeft er een fan bij!

  • #2
    Vorige week eindelijk weer is in staat om naar het SKW af te zakken.
    Ik had wat geld opgespaard en was in een relaxte bui dus had me voorgenomen om is uitgebreid een goede sessie te beleven indien ik ergens naar binnen zou stappen.
    Je komt aan en je waant je gelijk weer in de snoepwinkel. Ik moet wel zeggen dat ik het een stuk rustiger vond (Zowel dames als wandelaars) dan het in het verleden was maar ik denk dat Corona daar debet aan is. Zowel in de saunaclubs als de wandelgebieden is het een stuk minder dan het vroeger was maar goed, ik ben een ouwe lul en vroeger was alles beter 😉.
    Na een paar rondjes gelopen te hebben zag ik zowel Selena als Dana en hoewel Melissa er ook weer geweldig uit zag toch mijn keuze gemaakt voor Selena.
    Zoals gezegd, ik voelde me relaxed dus geboekt voor een uurtje en na een kwartiertje gevraagd of ze Dana er bij wilde halen, dus die kwam snel aangelopen met haar geile rode laarzen die Selena inmiddels ook aan had gedaan.
    Vastgeboeid op bed en een blinddoek om en de dames begonnen me heerlijk te teasen en af en toe voelde ik de lak van de laarzen op mijn lichaam terwijl ze mijn keiharde lul zachtjes masseerden.
    Onderwijl duwde Selena 3 vingers in mijn kont en masseerde ze mijn prostaat en ik moest me al snel inhouden om niet te komen.
    Ik mocht naar hartenlust de borsten van de dames likken en ze kronkelden over mijn lichaam alsof het een lieve lust was.
    De blinddoek ging af en ik kon de dames diep in hun ogen kijken terwijl ze verder gingen met het teasen over mijn lichaam, ik werd bijkans gek van geilheid.
    Enfin, na een uur trokken ze me naar een hoogtepunt en ik ben zelden zo hard klaargekomen, erg intens hoor. Wederom een geweldige ervaring maar goed, het kost ook wel wat.
    Gelukkig dat ik niet om de hoek woon want anders zou ik een flink probleem krijgen qua financiën maar ik heb me wel voorgenomen om volgende maand weer terug te gaan.

    Comment


    • #3
      Afgelopen zondag bij Selena langsgeweest. We zijn begonnen met een halfuurtje trio met Melissa, lekker teasen. Ik hou enorm van latex en lak dus beide dames verwende me ermee.

      Na een halfuurtje diende Melissa weg te gaan dus bleef ik samen met Selena.We besloten nog een half uurtje samen te blijven. Ze keek me zeer geil aan dus was direct gewonnen.
      Dat halfuurtje was echt enorm, wow. Plassex was ook mogelijk maar dat is voorlopig voor mezelf nog een brugje te ver.

      Dit was een super geile ervaring en zeker nood aan meer. Uiteindelijk bleef ik ook anderhalf uur in plaats van het uurtje dat ik genomen had.

      Comment


      • #4
        Vorige week weer is afgezakt naar het Antwerpse. Ik had een dagje tijd en wat geld op zak, evt een trio, ik liet het maar op me afkomen. Als ik iets heb geleerd in de jaren dat je het nooit kunt plannen dus ik liep om een uur of 4 een rondje en zag al wat bekende gezichten. Melissa stond zowaar vrij maar ook Beatrice en Selena stonden er weer prachtig te zijn.
        Dana stond met een lange slaaf in latex voor het raam, die zou dus wel even bezig zijn dus die zou afvallen.
        Zag wel een paar nieuwe gezichten en ook de gebruikelijke transen stonden er, jammer dat daar toch niets nieuws bij komt. Is alweer een paar jaar geleden dat ik bij een trans naar binnen ben geweest en bij de bezetting die je ziet in Amsterdam en Den Haag al dat er ook niet snel van komen. Dat dacht ik op da moment maar hoe anders zou het haan lopen.
        Eerst maar stoppen met topic vervuiling.
        Selena sprong er weer uit, laatste bezoek was prima dus snel naar binnen voor een uurtje.
        na een paar rondjes gekozen voor Selena. Nou had ik toevallig de dag ervoor weer is ongegeneerd rondgestruind op het internet op zoek naar geile filmpje en toen kwam ik bij een prachtige dame terecht, Octokuro en daar werd ik toch een partij geil dus ik had gelijk een trio in gedachten met Selena en Dana met dit filmpje in mijn achterhoofd:
        Black-Sabbath-Of-Horny-Demonesses by Octokuro - Pornhub.com
        Waarbij de dames met latex handschoenen heerlijk aan mijn lul liggen te zuigen terwijl ik vastgebonden lig.
        Eerlijk gezegd ben ik altijd een beetje timide als het gaat om wensen maar bij Selena is dat niet het geval (mits het binnen het betamelijke is natuurlijk) dus ik vertelde eea en Selena vond het alleen maar leuk, ze gaf ook aan dat ze het alleen maar prettig vindt als klanten alles vertellen, daar leert ze ook van en ze vindt het ook leuk om in die fantasie mee te gaan.
        Aldus geschiedde, ik kreeg een blinddoek om en werd vastgebonden. Ik hoorde dat ze laarzen aan deed en af en toe streelde ze mijn lul die inmiddels keihard was geworden.
        Ze belde Dana maar het was blijkbaar trio dag voor de dames want Dana was al bezig met een trio en even later werd Selena ook gebeld voor een trio. Normaal is het niet prettig als een dame gestoord wordt door een telefoontje maar nu vond ik het niet erg, ik lag daar weerloos en Selena teasde me dus ik vond het eigenlijk alleen maar spannend.
        Hoe dan ook, Selena begon me plagend te pijpen en aan mijn lul te trekken en ze bouwde de spanning vakkundig op. Ik hield het bijna niet meer en begreep dat ze bezig was met cum control, de blinddoek ging af en ik keek haar aan terwijl ze me plagend pijpte, mijn god wat geil, ze had inmiddels ook haar latex handschoenen aan gedaan en ik waande me in bovengenoemde film.
        Uiteindelijk lukte het me niet meer om het te houden en ik kwam klaar op een manier zoals ik nog niet vaak klaar gekomen ben, ik spoot bijna op mijn eigen gezicht, pff.
        Na afloop nog een praatje tijdens het schoonmaken en ik moest buiten een paar rondjes lopen voordat ik weer een beetje op adem was gekomen.
        Topbezoek!!

        Comment


        • #5
          Gisteren voor het eerst in SKW gewandeld, dus een soort ontdekkingsreis. Van te voren een lijstje gemaakt om de dames te herkennen, de 1 was niet aanwezig rond het middaguur, de andere al bezet, 1 dame die ik eventueel wou bezoeken was ff weg. Uiteindelijk de keuze gemaakt voor de mooie Selena.
          Na de kennismaking aan het raam en de afspraken qua kosten en spel zijn we naar haar kamer gelopen die zich kort achter het raam bevindt. Op de kamer nog ff de do en don’t ‘s besproken, handen even wassen , ik had thuis al gedoucht.

          Over de sessie kan ik heel duidelijk zijn , Selena kijkt goed of vraag aan je hoe ver ze kan gaan. Ze begon met teasing en spitting, vervolgens werd ik aangesloten op het elektriciteitsnet om mijn paal te stimuleren wat heerlijk op de manier hoe ze dit doet. Toen fluisterde ze , ik ga mijn slaven poesje is verkennen met mijn vingers terwijl ze met de andere hand cum control op mijn paal uitvoerde.
          Toen mijn slaven poesje voldoende was opgerekt bond ze de strap-on voor , mijn benen werden losgemaakt om in missionaris stand mijn lekker diep te nemen. Mijn armen werden later pas los gemaakt toen we over gingen in doggy positie, ik kon in de spiegel naast het bed zien hou diep ze me penetreerde met haar strap-on. Ik besloot om te verlengen tot een sessie van 60 minuten (was 45 minuten) , ze lachte en riep geweldig want ik ga gewoon door met je diep te nemen. Het slot van deze geweldige kennismaking sessie werd afgesloten met sounding, ze nam eerst de medium , maar op mijn eigen verzoek mocht ze een grotere in mijn plas buis inbrengen. Terwijl de sounding werd ingebracht trok ze aan mijn paal tot ik tot een geweldig en heerlijk orgasme kwam.

          conclusie: zeer prettige kennismaking in SKW met een dame die het vak versta , oog heeft voor de klant , zeer hygiënisch is , zeer vriendelijk, uitstekende service verlening.

          Comment


          • #6
            Zondag voor het eerst deze mooie kinky lady bezocht. Selena heeft een enorme geile blik en blijft je geil aankijken terwijl ze met je bezig is. Facesitting is een geweldige beleving en dat doet ze dan ook lekker hard. De prostaat massage en hoe zij met de (kleine) stralen tekeer kan gaan is erg geil. Als je op zoek bent naar een kinky ervaring, dan is t zeker de moeite waard om haar eens te bezoeken.

            Comment


            • #7
              Mijn god. Dit was de beste ervaring die ik ooit heb gehad met een vrouw. Misschien is de beleving nog te recent en ben ik nog teveel onder de indruk om ongenuanceerd commentaar te geven, maar dit is toch een beleving die ik wellicht nooit zal vergeten en hopelijk nog veel zal kunnen herhalen...

              Ik: op ellebogen en knieën op bed. Selena: achter mij. Onder mijn pul een bord. Selena betastte mijn ballen en lul langs vanachter. Langzaam betasten, langzaam super langzaam aftrekken. Al snel had ik veel precum. Ik werd zeer opgewonden. Als de opwinding te hoog werd stopte Selena. Ik mocht niet klaarkomen. Na een 30 misschien 40 minuten had ik een eerste zaad ontlozing. Eigenlijk maar enkele druppeltjes. Selena stopte onmiddellijk en ik had een ruined orgasm. Een eerste kleintje. Na een poosje startte Selena opnieuw, gewoon verder zachtjes aftrekken. En opnieuw kreeg ik een ontlozing. Een beetje meer. En zo ging dat 3 maal. De laatste ontlozing was meeste sperma, maar nog steeds geen volwaardig orgasme. Selena vertelde me om me nu op mijn rug te draaien. En ik moest de sperma van het bordje aan flikken terwijl ze me een laatste maal volledig deed ontlasten, ditmaal wel een volwaardige ontlasting. Fantastisch

              Comment


              • #8
                Een verslagje van mijn bezoek aan Selena vorige week.
                Ik was weer is een keertje in de gelegenheid om het SKW te bezoeken na 3 maanden maar alles zat weer tegen onderweg, lijkt wel of het met de week weer drukker wordt op de weg, maar uiteindelijk om een uur of 4 aangekomen.
                Auto kon ik direct kwijt om 1 minuut loopafstand dus zoals altijd weer gespannen de Schippersstraat ingelopen, nieuwsgierig naar de bezetting.
                Die viel niet mee, een aantal toppers bezet, afwezig en op punt om weg te gaan.
                Rondje gelopen tot Selena me naar binnen wenkte, ze had een verrassing, nieuwe laarzen. Dat werkt prima bij me want na een rondje of 2 toch maar besloten naar binnen te wippen.
                Snel ontkleed en vol trots liet ze me haar nieuwe laarzen zien, waren meer schoenen met stof over de onderbenen maar goed, ze zag er weer prima uit en aangezien mijn interesse meer uit gaat naar de laklaarzen toch maar gevraagd of ze haar zwarte laarzen aan wilde houden.
                Na een wasje naakt op bed gaan liggen en al snel in de boeien gelegd aan armen en benen. Blinddoekje ging om en ik hoorde Selena van kleding verwisselen, ondertussen aan mijn inmiddels keihard geworden pik trekken, heerlijk en ik word daar intens geil van. Laarzen gingen langs mijn gezicht en opeens kwam ze met haar kutje bovenop me zitten en beval ze me haar te likken wat ik uiteraard direct deed.
                Ze had ook een latex handschoen aangetrokken en het blinddoekje ging af toen ze me tergend langzaam begon te pijpen en af te trekken, erg geil en ik moest mijn best doen om niet direct te komen.
                Ik stelde voor om Dana er een half uurtje bij te betrekken, die was helaas bezet dus stelde Selena voor om een andere dame te vragen.
                Blinddoekje ging weer om en ik moest maar raden wie er bij kwam.
                Er werd op het raam geklopt en ik hoorde wat Roemeens geroezemoes en ik moet zeggen dat ik het erg geil vond.
                Dame 2 kwam naast me liggen en begon langzaam aan mijn lul te trekken terwijl Selena mijn prostaat begon te masseren. Langzaam begonnen ze aan mijn hoogtepunt te werken toen mijn blinddoek af mocht.
                Langzaam wennend aan het licht zag ik de rode laklaarzen naast mijn gezicht en bleek het Amira van nr 35 te zijn die haar lippen om mijn lul had, erg geil zo’n verrassing.
                Het duurde nog een minuut of 5 tot ik knallend en letterlijk spetterend klaar kwam, Selena kon net aan een sperma salvo ontwijken.

                Een praatje daarna en een wasje later stapte ik weer heerlijk voldaan naar buiten.
                De avond zou niets meer brengen dus in de auto naar huis (wat gelukkig een stuk sneller ging dan de heenreis) nog even nagenoten.

                Comment


                • #9
                  Wow, vorige week Selena bezocht en ik had via de tamtam al begrepen dat ze nieuwe witte laarzen heeft dus begin middag met de auto naar Antwerpen gereden, liep voor de verandering nu eens een keer wel vlot qua verkeer hoewel eenmaal in Antwerpen dan sta je tegenwoordig altijd 20 mn in de drukte.
                  Ik had gelukkig snel een plekje gevonden dus parkeergeld betaald en snel richting de dames.

                  Ik liep door de Schippersstraat en na een rondje gelopen te hebben stond ze opeens in haar multi hoge witte laklaarzen, zeker 25 cm hoog, gekregen van een klant, hulde voor die persoon!!
                  Ze keek me lachend aan want ze weet dat ik direct voor de bijl ga en zo geschiede.

                  Gekozen voor een uurtje kinky, nu alleen met Selena want ik had geen zin in een trio.
                  Zal het kort houden want ik val in herhaling maar de sessie was fantastisch. Blinddoek, teasen, vastbinden en ze begon met te pijpen waarna ze met mijn kont begon te spelen, de ene vinger na de andere. Ik genoot met volle teugen dus toen de blinddoek af mocht zag ik dat Selena met haar prachtige witte laarzen in de lucht me heel langzaam aan het pijpen was en aan het voor mij onbekende hoofdstuk “cum control” begon.
                  Mijn hemel, ze kreeg het voor elkaar om me tot 3 keer bijna klaar te laten komen waarbij er een paar druppels sperma vrij kwamen maar ik mijn orgasme net niet voelde dus ik lag te kronkelen op het bed terwijl ze mijn lul langzaam begon te melden.
                  Uiteindelijk liet ze me klaar komen en kwam ik klaar zoals ik zelden klaar ben gekomen, ik moest dan ook een paar mn blijven liggen.

                  Ik kon het niet laten om nadat ik weer buiten was een paar rondjes te lopen om Selena met haar laarzen te bewonderen, wat een geil gezicht zeg.

                  Al met al weer een heerlijk uurtje mogen beleven.

                  Comment


                  • #10
                    Meesteres Selena stopt in Antwerpen, morgen begint ze in Den Haag, Geleenstraat 86, raam weet ze nog niet, wel haar werktijden van 12 tot 22 uur

                    Comment


                    • #11
                      zie nu ook https://www.kinky.nl/advertenties/8915162-selena

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by Paulus2
                        Ik heb nog geen bordje gezien.
                        Inmiddels staat er wel een bordje.

                        Comment


                        • #13
                          Nu verhuisd naar nr 45

                          Comment


                          • #14
                            Speelt een leuk geil kinky spel met best veel erotiek, en veel toys en mooie soorten laklaarzen. Heb genoten.

                            Comment


                            • #15
                              Ben ook bij haar geweest maar vind haar gedrag te “gemaakt”… wel lekker lichaam maar het spel is niet spannend vind ik…🤷🏼‍♂️

                              Comment


                              • #16
                                Tijdje geleden haar bezocht in het Haagse op nummer 45k10. Ze herkende me nog van het bezoekje in Antwerpen, ik had me thuis al gedoucht dus gelijk aan de slag gegaan. Ik had van tevoren nog ff de wensen en de do en dont ‘s geappt.
                                Er volgde weer een heerlijke , erotische, kinky sessie. Ze had er duidelijk zin en mijn tepels, ballen en achteringang moesten het weer ontgelden.
                                Terwijl ze langzaam het kaarsvet op mijn lichaam liet neer druipen, moest ik mezelf tot een hoogtepunt aftrekken.
                                Na het weer reinigen van me lichaam en financiële afhandeling nog even tijdens het drinken van een colaatje wat gekletst. Na 3 ferme zoenen afscheid genomen en richting thuis.

                                Comment


                                • #17
                                  Leuke kinky soft SM sessie gehad met haar, bootwhoreshipping, nipleplay, op commando beffen, strap on spel en fisting. Top uurtje en goede hygiene. Ben tevree😃

                                  Comment


                                  • #18
                                    Ze zit nu (tijdelijk?) op Geleenstraat 45 k4.

                                    Comment


                                    • #19
                                      Ik ben verleden week vrijdag voor de eerste keer bij haar geweest en is ook direct de laatste keer voor mijn .Ze is bloed mooi maar haar sm spel en kamer plus sm uitrusting is onder de maat en ze is niet eerlijk naar de klant want ik vroeg aan haar voor de sessie heb je een sm kamer Meesteres ze werd boos toen om ik dat vroeg ze heeft een klein kamertje voor normalen sex maar absoluut geen sm kamer dat was de reden dat ze boos werd om dat het kamertje geen sm kamer was ik had weg moeten gaan toen ik de kamer zag wil gewoon kwaliteit voor mijn geld ga meestal 3 uur eens in de 3 maanden dan .Maar voor de rest is ze wel aardig en heel schoon en het is een zeer mooie meid .

                                      Comment


                                      • #20
                                        Dus je vraagt of ze een SM kamer heeft die ze niet heeft, toch ga je met haar naar binnen en gaat dan klagen over haar kamer? En je doet normaal sessies van 3 uur bij andere SM dames, dan ben ik wel benieuwd naar die inhoudelijke recensies qua spel , want dat heb je hierboven totaal niet beschreven😉

                                        Comment


                                        • #21
                                          As woensdag is ze terug

                                          Comment

                                          Working...
                                          X