Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cary, Hengelo

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cary, Hengelo

    Naam: Cary
    Leeftijd: 22
    Uiterlijk:
    Kleur haar:
    Lichaamsbouw:
    Cupmaat:
    Siliconen:
    Piercing:
    Tattoo's:


    https://www.sexjobs.nl/dames-van-ple...ecret-_8091111

    Deze dame via SJ gecontacteerd ze heeft regelmatig een adv staan. Na enkele dagen kreeg ik een reactie terug dat het mogelijk was om een date te plannen. Communicatie ging via de mail. Met haar een date van twee uur afgesproken voor 400 EUR (excl. reiskosten/ trein kaartje naar locatie) incl. tz, cim, pzc en nzc (wel overwogen keuze!). Ze bied nzc niet standaard aan dit moet je navragen c.q. extra voor betalen. Verder had ik ook met haar afgesproken dat ze sexy kleding zou aandoen voor de date, zij gaaf aan dit te kunnen, echter bij de date kwam ze met een trainingsbroek achtige kleding (mode onder jongeren tegenwoordig) dit viel dus wel tegen, gelukkig had ze wel daaronder mooie lingerie aan.

    Het is een dame van begin 20 studente uit Oost Europa, ze heeft een strakke lichaam zeer petit met een ronde kontje en kleine borsten. Haar gezicht vond ik wel tegenvallen door haar te grote neus naar mijn beleving tov haar gezicht bleek niet in verhouding te zijn. Maar goed gelukkig was de rest van haar lichaam wel prima. Ze is wel punctueel dat is wel een plus echter maakt ze de tijd niet vol kijk tussendoor op haar mobiel en ze was na 1,5uur ook weer vertrokken...

    Wat betreft de date: tz doet ze wel maar niet echt met overgave, eerder met een beetje tong, pzc doet ze wel goed met veel speeksel en tussendoor kokhalzen toen mijn pik lekker diep in haar strotje zat. Nadat mijn pik op sterkte was haar gevraagd om op zijn hondjes te gaan zodat ik haar lekker van achteren kon neuken (zc) dit was wel echt lekker, ze was lekker nat en strak. Na verschillende posities te hebben geneukt heb ik mijn eerste lading in haar mondje gespoten (ze slikt niet). Na een korte rust pauze op naar de tweede ronde waarin ik lekker in haar ben klaargekomen.

    Samenvattend, vond ik het een middelmatige date dus voor mij geen herhaling. Dit komt omdat ze een deel van de afspraken niet na komt en ze is een klokkijkster. Daarnaast vond ik haar gezicht tegenvallen ondanks dat haar lichaam wel prima was. Vind ik wel een mooi gezicht belangrijk (al is dit natuurlijk subjectief).
    Last edited by jan45; 26-06-2022, 18:57.

  • #2
    Klinkt wel goed ik vind kokhalzen wel geil.
    word het echt een klieder boel?
    kwam er veel uit haar mond en vind ze het zelf ook geil te kokhalzen?

    Comment


    • #3
      400 EUR voor slechts 2 uur?😐
      En dan maar klagen die studentes dat ze te weinig geld verdienen.
      400 EUR? Daarvoor moet ik me als kok bijna een hele week voor in een gloepens hete keuken afbeulen.😪

      Comment


      • #4
        Originally posted by Rios1974 View Post
        Klinkt wel goed ik vind kokhalzen wel geil.
        word het echt een klieder boel?
        kwam er veel uit haar mond en vind ze het zelf ook geil te kokhalzen?
        als je deepthroat kokhalzen met veel speeksel wilt tijdens de date, dan is deze dame geen goede keus!

        Comment


        • #5
          Oké wat is er dan niet goed Omdat je aangaf dat pijpen goed was met kokhalzen?

          Comment


          • #6
            Cary kan naar mijn inziens goed pijpen met tussendoor deepthroat en wat kokhalzen meer was het niet tijdens mij date met haar. Als je specifiek op zoek bent naar kokhalzen skull fuck met veel klieder boel, dan kan je beter de bekende bj dames in Rijswijk bezoeken.

            Comment


            • #7
              Aha oke op die manier ik snap je dank je wel

              Comment

              Working...
              X