Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Brenda, Den Haag, Hunsestraat 37 B4

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Meesteres Brenda, Den Haag, Hunsestraat 37 B4

    Naam: Meesteres Brenda
    Leeftijd:
    Uiterlijk:
    Kleur haar:
    Lichaamsbouw:
    Cupmaat:
    Siliconen:
    Piercing:
    Tattoo's:

    Vorige week langs gegaan bij meesteres Brenda. Ze is een blonde Poolse dame die goed Nederlands spreekt van rond de 40 jaar. Als ik wel eens een in de buurt ben ga ik langs.

    Afgelopen week was het dus weer zover. Zag haar boven staan en zij mij ook en dwong mij naar binnen wetende dat ik haar niet kan weerstaan en ook haar slaafje ben. Eenmaal binnen kreeg ik zoals gewoon harde tikken op m’n gezicht omdat ik al een tijdje niet bent geweest en de nodige beledigingen zoals: vieze geile hoer dat je bent. Ergens maakt het mij zo geil als ze mij zo toespreekt. Bek open zegt ze en ik krijg vol spuug in m’n mond. Weer flinke klappen op m’n gezicht en nogmaals op m’n gezicht gespuugd.

    daarna pas kleding uit en moest van haar doggy op t bed liggen voor een harde ass whipping. Dit doet ze lekker hard en ik moest ondertussen van haar zeggen dat ik een sloerie was. Vervolgens mocht ik op m’n rug en kwam Brenda boven mij staan en dansen. Steeds lager totdat haar billen op mijn gezicht lagen. Ruik m’n kont sletje zegt ze tegen mij en ik kon geen kant op want handen en benen zaten vast. Pas nadat ik echt in ademnood kwam ging die kont omhoog. Dit ging zeker 5/6 keer zo door. Brenda heeft prachtige billen hiervoor. Vervolgens werd ik heerlijk gepijpt en mocht ik haar neuken. Eerst in missionaris met tongzoenen erbij en daarna in doggy tegen die lekkere Kont. Ondertussen blijft meesteres Brenda mij beledigen en ik doe alles om haar goed te neuken.

    vervolgens waren de rol omgedraaid en moest ik in doggy positie gaan. Ben heerlijk doorgeneukt door meesteres Brenda en ondertussen was zij mij aan t aftrekken. Kwam heerlijk klaar met de harde voorbind dildo in mij en Brenda gaf nog een paar goeie harde stoten. Ben helemaal gek op deze vrouw.

    eenmaal aangekleed moest ik nogmaals m’n mond open doen voor een dikke roggel en harde klappen daarna. Meesteres Brenda zei dat ze mij nog harder zou neuken als ik niet binnen een week terug kwam. Dus dat ga ik zeker doen. Topper in mijn ogen deze Brenda!

  • #2
    Ze heeft mij verteld er onregelmatig te werken.
    Relaxte en gastvrije dame, biedt mij voor en na het plezier altijd wat te drinken aan.

    Comment


    • #3
      Ik ben ook een x bij haar geweest, zeer ervaren Domina met goed spel, zeer uitgebreid assortiment aan toys en ook erotische mogelijkheden.

      Comment


      • #4
        Vorige week bij deze heerlijke Milf mistress geweest. Eerst opwarmen op haar kamertje. Daarna in je blote nixie, over de gang naar een ander kamertje. Naar de sling, daar heerlijk gepijpt. Daarna heeft ze me
        geneukt. En lekker al trekkend klaar gekomen. Gauw ff onder de douche, en op haar kamertje nog een heerlijke soort van relax
        massage gehad...

        Comment


        • #5
          Jaren geleden heb ik een trio gehad met Brenda en Mrs Ice. Twee mooie meesteressen samen met jou spelen bij de sling. Erg geil. Ik kom haar af en toe tegen als ik in het pand ben bij Mrs. Andreea. Ze kijkt dan graag even toe samen met haar klant van dat moment.

          Comment


          • #6
            Ben ook bij brenda geweest.
            kende haar niet kwam voor anaal spel .
            Nou dat heb ik geweten. Ze begon met een vinger en niet veel later fiste ze me alsof haar leven ervan afging heerlijk gewoon.
            als ik dichterbij zou wonen zou ik zeker vaker naar haar toe gaan.
            Een echte aanrader.
            Sls ik weer in de buurt ben ga ik zeker terug

            Comment

            Working...
            X