Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Femke, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Femke, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

    • Femke
    • Nederlandse
    • 45 lentes
    • 1.58m
    • Blondine
    • Groen/bruine ogen
    • F-cup Borsten (echt)
    • Volslank postuur
    • Geen piercings/tattoo’s
    https://www.privehuishod.nl/femke/

    Vandaag op de bonnefooi langs gegaan bij HOD, had geen tijd om te reserveren.
    Bij het voorstellen kwamen twee dames naar voor die ik niet eerder had gezien.
    Gekozen voor Femke vanwege haar goed uitziende boezem.
    goed sensueel half uurtje met d'r gehad, zeker niet slecht.
    of ik er nog een keer ga bezoeken weet ik nog niet, aan haar licht het niet, maar het aanbod bij HOD en LaCloche is meestal wat jonger.
    Bedankt iig Femke voor het fijne halfuurtje!

  • #2
    Prima dame, prima sex, en hele lekkere grote toeters! En ik wel ff getoeterd daarmee, lol. Geil half uutje , pijpen, neuken en met die grote borsten spelen. Helemaal goed hoor. Femke is redelijk nieuw bij House of Dreams.

    Comment


    • #3
      Femke staat niet meer op de week agenda van House Of Dreams? Is dit een foutje of werkt ze er niet meer? Zou ontzettend graag eens met Femke een lieve fijne knuffel en roleplay sessie doen als ze daar voor in is.

      liefs een gevoelsjongen.

      Comment


      • #4
        Vandaag meteen om 11:00 met de charmante Femke afgesproken. Had voor haar gekozen omdat ze me me een normale sympathieke vrouw leek waar ik vast een fijn erotisch avontuur mee kon beleven. En dat klopte. Lekker samen in bad gezeten, ze heeft me gemasseerd met haar borsten, ik heb met mijn hoofd tusen haar benen gelegen en uiteindelijk heeft ze me heerlijk gepijpt. Lang geleden dat ik zo heftig klaar kwam. Super begin van mijn weekend.

        Comment


        • #5
          Afgelopen weekend een bezoekje aan Femke gebracht. Ik heb niet persé een voorkeur voor jongere of wat oudere dames, maar die laatste categorie weet toch vaak beter hoe een afspraak relaxt te laten verlopen. Ik wel wel een liefhebber van grote borsten en wauw, Femke heeft twee schitterende, natuurlijke exemplaren! Ze had hetzelfde schooluniform aan als op de foto's op de website en tijdens het voorstellen had ik al moeite om mijn blik niet af te wenden.

          Na het afrekenen van de extra's op bed beland en eerst even heerlijk liggen knuffelen en zoenen, terwijl ze ondertussen haar borsten tegen mij aandrukte. Een fijn begin en langzaam zakte ze naar beneden af voor het vervolg. Ik heb nog weinig vrouwen gevonden die echt goed met hun borsten kunnen neuken, maar Femke is er zeker één van! Mijn kleine pluim verdween bijna in zijn geheel tussen die borsten terwijl zie die op en neer beweegde! Daarna nog een paar standjes intiem mogen beleven om uiteindelijk, hoe kan het ook anders, over haar F-Cup borsten klaar te komen.

          Femke, bedankt voor de fijne date en wie weet tot de volgende keer!

          Comment


          • #6
            Na het lezen van de recensies van de collega wandelaars was ik nieuwsgierig geworden naar Femke.
            ik kan deze berichten meer dan onderstrepen. Wat een leuke dame. Niet eerder heb ik een dame bezocht met zo'n mooie grote boezem.
            Daar heeft ze mij aardig mee in de watten gelegd.
            voor mij is Femke zeker herhalingsgevaar.

            Comment


            • #7
              Femke is vandaag van ca. 13 tot 21 uur in onze zaak in Utrecht zie www.privehuislacloche.nl

              Comment


              • #8
                Femke in Utrecht bij La Cloche - het was een geweldig half uurtje bij deze vrouw in een zeer leuke kamer met één zeer leuke vrouw genaamd Femke 😊

                Comment


                • #9
                  Net een overheerlijke en relaxte date gehad met Femke.
                  Hele mooie grote tieten om mee te spelen. Ze geniet hier zelf ook echt van. Hele lekkere ontspannende body massage gehad. Daarnaast een hele goede geile pijpbeurt en als kerst op de taart even heerlijk alle stress eruit geneukt.

                  Is zeker aan te bevelen als je een beetje van de pornmilf next door houdt.

                  Comment


                  • #10
                    Ik had een afspraak gemaakt met Femke voor een uur. De extra's die ik had was tongzoenen en pijpen zonder condoom. De eerste vijftien minuten stonden we te wassen. Ik werd steeds gelezen hoe ik me moest afdrogen. Dan kon het eindelijk beginnen. Ze begon me in het begin erg langzaam te pijpen en vervolgens ging ze geleidelijk sneller. Ze had me zo goed gepijpt dat ik moest aangeven of ze kon stoppen zodat ik niet te vroeg klaar zou komen. Ondertussen heeft ze me gezoend. Alleen zoende ze niet erg passief. Het was een beetje zwakjes. Ik raad aan om tongzoenen niet bij te nemen. Tot slot hebben we geneukt. Ze heeft mij wel geleerd hoe ik me moest inhouden en hoe ik me moest afdrogen.

                    Comment


                    • #11
                      Afgelopen week een date met Femke. Hoewel ik meer val op kleine borsten was ik toch erg onder de indruk van Femke's boezem. Genoten van een geile b2b massage met als afsluiter een heerlijke pijpbeurt zonder condoom. Hier kan ik zeker een week mee vooruit tot een volgende date met een van de meisjes van HOD of LaCloche.

                      Comment


                      • #12
                        Onlangs ook bij Femke geweest. Was erg gespannen over dit bezoek. Een rijpe vrouw zin in. Veel niet tegen maar miste de passie van deze toch wel hele lieve mooie vrouw.

                        misschien had ze haar dag niet.

                        Comment


                        • #13
                          Zoals het ons allemaal vast wel vaker voorkomt werd ik deze zondagochtend wakker met een enorme zin om te genieten van een erotische date met een leuke dame. Na zorgvuldig de website uitgeplozen te hebben van House of Dreams en mijn keuze te hebben gemaakt, belde ik even na tienen. Gevraagd naar een tweetal dames, en kon meteen een afspraak maken. Met Femke, voor 2 uurtjes, in een kamer met bad, om kwart over 12 in de middag.

                          Om precies 12:15 belde ik aan, en werd binnengelaten door een frisse jonge vrouw, die me complimenteerde met mijn keuze voor mijn muts, en vertelde me dat Femke al klaar stond in de startblokken. Ze liet me binnen in de ruime kamer met bad, en liet me even alleen voor het pinapparaat. Na betaald te hebben kwam Femke de kamer binnen. Gekleed in een kort jurkje, dat haar ampele boezem niet geheel kon verbergen, met warme laarsjes en een stel sexy panty's. Het moge duidelijk zijn dat ze wat ouder is, en klein van stuk, maar met rondingen op al de juiste plaatsen.

                          Ze stelde me al gauw op mijn gemak, en begon het bad te vullen. Na gepraat te hebben, en elkaar ontdaan te hebben van onze kleding, hebben we het ons gemakkelijk gemaakt in het bad. Elkaar ingezeept en gewassen, gestreeld en kennisgemaakt. Na het badderen heb ik haar afgedroogd, en zij mij, en zijn we op het bed gaan liggen en hebben we heerlijk verder geknuffeld.

                          Ik vroeg of ik haar mocht masseren, en dat heb ik dan ook gedaan met een full body massage, van de schouders tot haar tenen, aan voor en achterkant. Daarna heb ik haar nog heerlijk relaxed liggen likken en beffen tot het haar allemaal te machtig werd en ze een hoogtepunt mocht beleven. Daarna was het mijn beurt, voor een erotische massage waarbij een hoofdrol was weggelegd voor haar zalige en volle borsten. Uiteindelijk hebben we de date afgerond met een heerlijke omhelzing en knuffel.

                          Na haar nog even geholpen te hebben met het netjes en op orde brengen van de kamer namen we afscheid met een lekkere zoen, kon ik mijn muts weer op doen, en heerlijk voldaan de koude winterkou weer in. Voor mij zeker een grote kans op herhaling!

                          Comment


                          • #14
                            Ook ik heb het genoegen gehad om een uur te besteden met Femke. Een fijne vrouw met werkelijk prachtige borsten. Een echte F-Cup, mooi van vorm, lekker vol. Wat een genot! We hebben lekker relaxt van elkaar oraal genoten. Haar pijpkunsten zijn één van de betere die ik heb meegemaakt. Ik moest haar vragen om te stoppen voordat ik al tot een hoogtepunt kwam. Ik ben lekker tussen haar borsten gegaan, wat heerlijk aanvoelt en ze keek er opwindend bij. Neuken begon met haar bovenop en daarna gewisseld naar andere standjes. Maar gevraagd of ze voor de finish weer bovenop wilde, terwijl ik haar schuddende borsten vasthield reed ze mij kreunend naar een lekker orgasme.

                            Comment


                            • #15
                              Vanmiddag bij Femke geweest. Was eerst al in Utrecht geweest maar vorige week kwam Emma niet opdagen en vandaag Monica niet. Toen toch maar naar Amersfoort gegaan ik wel zin had. Helaas was het niet wat ik er van verwacht had. Wel een aardige vrouw die echt haar best doet maar bij mij niet het geile gevoel opriep. Zoenen vond ik erg passief. Pijpen wel aardig, maar niet bijzonder.
                              Ik kreeg echt steeds minder zin. Zeker omdat ze nadat we in bad waren geweest naar de wc moest. Bij terugkomst zich gelukkig wel ging wassen maar daarna ook nog even een paar slokken ijsthee dronk. Mijn stemming was toen helemaal weg. Ze heeft me toen gepijpt waarna ik niet heel snel klaarkwam, maar dit gelukkig nog we meepakte. Daarna heeft ze me nog gemasseerd. Dat deed ze wel erg lekker. Ze begon toen ook wat meer te praten wat ik daarvoor juist zo had gemist. De gezelligheid het lachen naast passievol sex daar was ik naar opzoek. Met veel knuffelen maar ook lekker zoenen en alles erop en eraan. Dat kreeg ik wel bij Fabienne, Lucia, Leyla, Esmee, Isabel.
                              toen ik aangaf dat ze niet erg passievol zoent zei ze dat ze zich aanpaste aan de klant. Ik probeerde wel een aantal keer meer te zoenen maar er kwam niets terug. Ik ga niet de druk op voeren omdat ik dat niet respectvol vind.
                              Wel denk ik dat het aan mij ligt omdat ik erg op gevoel ga. De klik moet er zijn anders haak ik af. Zeker met zo’n onderbreking dan is bij mij het gevoel helemaal wel.
                              voor mij dus zeker geen herhaling. Gelukkig zijn er ook mannen die blij met haar zijn want dat lees ik wel over haar.

                              nogmaals aardige vrouw, maar voldeed niet aan mijn verwachtingen.

                              als laatste nog even over de gastvrouw die er altijd op woensdag is. Wat een aardige, gezellige en goedlachse vrouw. Heeft alles onder controle en dat met een goede service en aandacht voor de klant. Leuk dat je toen ik wegging nog even vroeg of ik lekker ontspannen had.

                              Comment


                              • #16
                                Balen dat je er niet van genoten hebt. Je legt de lat ook wel heel erg hoog maat. Als je de sfeer al verpest vind omdat ze even wat te drinken neemt.

                                Comment


                                • #17
                                  Als borstenliefhebber een bezoek aan “F”emke gebracht! Wat lekker stel tieten om mee te spelen en je te laten verwennen. Ik heb een heerlijk Russisch halfuurtje gehad met Femke 😋

                                  Comment


                                  • #18
                                    Als liefhebber van borsten en orale sex was Femke de ideale dame heerlijk uurtje met haar gehad . xxxx

                                    Comment


                                    • #19
                                      Ik was zonder afspraak op HOD.
                                      Ik wil met Angelique maar zij heeft al afspraak maar zij kwam wel even langs voor korte gesprek. Dat was lief van haar.

                                      Femke kwam mij ophalen. Het is kleine dame.
                                      Het zag verder goed uit.
                                      Naar kamer gebracht en even afstemmen op mijn wensen en afrekenen.

                                      Samen lekker onder de douche.
                                      Goed wassen dat viel mij wel op.

                                      Verder gezellig op bed . Zij heeft mijn wensen goed uitgevoerd. Prima dame.

                                      Daarna lekker massage.. die was erg goed. Vooral nek en schouders.


                                      Bedankt Femke..

                                      Comment


                                      • #20
                                        Een tijdje geleden had ik een afspraak gemaakt met Femke bij HOD aangezien ik van wat oudere vrouwen houd met grote borsten. Het was ook mijn eerste ervaring bij een sexclub en überhaupt met een dame en het pakte goed uit!

                                        bij aankomst deed een aardige gastvrouw open en ze bracht mij naar de kamer waarnaar ze zei dat Femke er zometeen aankomt. En man, wat een verschijning zeg, ze doet me echt denken aan een MILF next door type. prachtige F cup borsten, lekkere billen en een geil gezicht. toen ik langs dr liep sloeg ik iet wat hard op dr billen waarna ze zei “we gaan geen film opnemen he”, ik bood mn excuses aan en ging vervolgens ff snel douchen waarnaar we allebei het bed in doken. Ze begon me heerlijk te pijpen waarbij ik een aantal keer moest vragen of ze wilde stoppen want ik kwam bijna klaar. Vervolgens deed ik het condoom af en heb ik dr lekker tussen haar borsten geneukt en het voelde zo heerlijk aan. Daarna weer gewisseld naar pijpen waarbij ik jammer genoeg ben klaar gekomen, want ik wilde haar eigenlijk nog neuken. Maar het was niet erg de ervaring was heel fijn voor de eerste keer met een dame.

                                        Ik heb op de site ook MILF type gezien met grote borsten genaamd Kelly, daar ga ik binnenkort maar ook even langs.🙃

                                        Comment


                                        • #21
                                          Ben een tijd geleden bij Femke op bezoek geweest en heb een prachtige tijd gehad! Femke is een knappe dame die ook zeker wel gezellige babbel heeft. Zoent heerlijk, pijpt ook erg erg lekker! Prachtige borsten.
                                          Zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar!

                                          Comment


                                          • #22
                                            Paar dagen geleden bij Femke geweest. Was erge leuke date. Na binnenkomst snel gerust gesteld en snel op bed beland.
                                            Langzaam opgebouwd en verschillende standjes gedaan.

                                            Al met al een erg goede ervaring en ik kom zeker nog is terug.

                                            Comment


                                            • #23
                                              Ik ben al een aantal keer bij House of Dreams geweest en ik word nooit teleur gesteld er zijn allemaal mooie en leuke dames. Laatst had k gereserveerd voor Femke en dat bleek uiteindelijk een fantastische keuze te zijn. Ze ziet er prachtig uit maar wat ik heel mooi aan haar vond was hoe lief en zorgzaam ze is echt een topvrouw dus. Ik heb lekker met haar geknuffeld en gekust en verder hebben we het gewoon heel gezellig gehad. Ik zal zeker nog een keer openstaan om met Femke af te spreken maar, ik ben ook nog benieuwd naar Milou dus daar kan ik het hopelijk de volgende keer gezellig mee hebben.

                                              Femke is dus zeker een aanrader ik kom graag bij jullie terug house of dreams!

                                              gr,

                                              David

                                              Comment


                                              • #24
                                                Femke heeft nog een recensie van mij tegoed. Ik kom zeer regelmatig bij House of Dreams, had Femke al een paar keer voorbij zien komen, maar nog niet de gelegenheid gehad om met haar af te spreken. Nu dus wel. En daar heb ik geen spijt van. Leuke lieve vrouw die je erg op je gemak stelt. .We hadden een leuke klik en dus was de sex ook goed. Bedankt Femke, hoop je binnenkort weer te zien, dan breiden we ons pakketje wat verder uit haha.

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Ben je gek op borsten dan zit je bij Femke goed. Pzc ow wat doet ze dat lekker met passie. Het was zo lekker alleen maar pzc tot de hoogtepunt en klaarkomen op de borsten is ultiem. Heerlijk.

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X