Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Anouk, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Anouk, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

    Naam: Anouk
    Leeftijd: 35
    Uiterlijk: Nederlandse
    Kleur haar: Brunette
    Lichaamsbouw: Normaal
    Cupmaat: C
    Siliconen: Nee
    Piercing: Ja
    Tattoo's: Ja

    https://www.privehuishod.nl/anouk/


    Ik heb Anouk tijdje geleden al gehad bij House of Dreams. Rijpere grotere dame, qua lengte en Nederlands. Maar rijpere dames die weten wel van wanten qua sex, die hoef je niets te vertellen. Die beginnen en weten binnen no time wat je lekker vindt, dat is wel een voordeel en heeft ook iets geils. Bij Anouk zijn haar borsten C cup echt en is het prima sexen.

  • #2
    Vanavond bij Anouk geweest. Ik ken haar al een tijdje. Eerst zoenen en daarna vrijen. Een echte gfe. Aanrader!

    Comment


    • #3
      Weer bij Anouk geweest. Mijn favoriet! Met haar mooie bortsen gespeeld en lekker vrijen.

      Comment


      • #4
        En alweer bij Anouk geweest. Ik had afgelopen woensdag met haar afgesproken maar bij binnenkomst bleek zij verhinderd. Toen bij Angela geweest.
        Het was fijn om Anouk weer te zien. Ik word altijd met kussen begroet. Strelen, knuffelen, zoenen, een beetje trekken en seksen. Zoals vanouds!

        Comment


        • #5
          Afgelopen avond weer bij Anouk geweest. Het was niet zomaar een uur, het was een gratis uur. Dankzij de recensie wedstrijd. We hebben weer een uur heerlijk liggen rollebollen. Het is gewoon een vriendin voor mij.

          Comment


          • #6
            Gisteravond weer bij Anouk geweest. Het was weer een hartelijk welkom. Ze bracht mij nog een extra glaasje Spa.Lekker gevreeen en lekker gekletst. Tot de volgende keer!

            Comment


            • #7
              Afgelopen zaterdag weer een bezoek gebracht aan HOD dit keer aan Anouk, weer prima ontvangen door de gastvrouw.
              Ik was haar eerste klant die avond en moest eventjes wachten op Anouk. Gezien een van de andere dames mij wel wat over Anouk had verteld en hier eigenlijk maar van 1 persoon recensies staan met niet al te hoge verwachting aanwezig.

              Bij Anouk aangegeven dat ik nog niet heel veel ervaring heb en al een aantal DVP bezocht had, ze vertelde direct dat dat vast goed zou komen.
              Tijdens het wassen begon die al lekker hard te worden, daarna op bed beland waarbij ik Anouk de leiding had laten nemen en ze mij ging uitleggen wat vrouwen lekker vinden en hoe je dat moet aan pakken (Iets wat ik bij mijn eerdere bezoeken aan andere DVP welke ook virginservice aanbieden eigenlijk had gemist. (niet bij al mijn bezoeken deze service afgenomen hoor)). Ik vond dit een zeer plezierige ervaring en zeer leerzaam. Dit keer op een andere manier doggy gedaan dan de vorige keren wat ik nu ook veel makkelijker vond.

              Binnenkort ga ik zeker nog eens bij Anouk langs waarbij ik dan zelf ook meer de leiding zal nemen om te geen wat Anouk mij geleerd heeft direct zelf toe te passen.
              Mocht je nog geen ervaring hebben en hiervoor naar een DVP gaan dan geef ik je als tip Anouk mee.

              Comment


              • #8
                Afgelopen vrijdag weer naar Anouk geweest. Het was feest want ik had een half uur gratis gewonnen. Dankzij mijn recensies. Veder heb ik niets aan mijn vorige recensies toe te voegen. Bedankt Anouk!

                Comment


                • #9
                  Aangezien ik de lockdown wel weer zie aankomen, bezoek ik momenteel de DVP wat vaker. Vanavond was het ongeveer 2 weken geleden dat ik kennis had gemaakt met Anouk.
                  Gezien mijn zeer plezierige ervaring van vorige keer waar Anouk mij diverse dingen had geleerd. Er voor gekozen om vanavond weer bij haar langs te gaan.

                  Vanavond mijn "examen" gedaan om het geen wat ze mij de vorige keer had geleerd nu uit te testen.

                  Het was een geweldige ervaring, waarbij ik ook weer nieuwe standjes heb uitgeprobeerd en ik wederom diverse tips van Anouk heb ontvangen.
                  We hadden het zo gezellig dat we er beide ineens achter kwamen dat wel al 20 minuten te lang bezig waren. Snel gewassen en afscheid genomen.
                  Anouk bedankt voor de gezelligheid!

                  Comment


                  • #10

                    Twee weken geleden op bezoek geweest bij Anouk. Was de eerste keer dat ik met haar kon afspreken, omdat deze knapperd alleen s avonds aanwezig is.

                    Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen en moest ik even wachten, ik was iets te vroeg gearriveerd. Na een paar minuten kwam deze knappe kantoordame me ophalen en gingen we naar mijn favoriete kamer met het rode bad. Na een korte kennismaking hebben we heerlijk geknuffeld en getongzoend, waarna mijn handen afdwaalden naar haar mooie en echte borsten. Ik heb nog geprobeerd haar blouse dicht te knopen, maar de verleiding was groot...

                    Nadat we elkaar langzaam helemaal uitgekleed hadden, hebben we een heerlijk uurtje gehad. Verdere details blijven in deze heerlijke kamer. ? Als ik in de gelegenheid ben, ga ik Anouk vaker bezoeken!

                    Comment


                    • #11
                      Zojuist voor een uurtje bij Anouk geweest. Ik wist niet zo goed wat ik qua uiterlijk moest verwachten a.d.h.v. haar profiel op de House of Dreams website, maar ik was blij verrast om te zien dat er bovenop haar mooie lichaam ook een prachtig gezicht zit.dat me een beetje deed denken aan Monica Bellucci. Ze heeft hele mooie natuurlijke borsten en is lekker lang.

                      Ook in de omgang was Anouk een schat. Ik ervoer haar als erg zorgzaam. Ze deed haar uiterste best om mij de best mogelijke ervaring te geven. Zoals ook eerder door iemand anders gezegd had ze snel door wat ik lekker vond en speelde ze daar goed op in. De ervaring voelde heel erg oprecht en intiem; ik had ook aangegeven dat ik daar naar op zoek was. We hebben lekker veel lopen zoenen, ze heeft me een body-to-body massage gegeven, en daarna hele lekkere seks. Tijdens het vrijen merkte ik dat ze ook best stout kan zijn dus ik denk dat de jongens die niet per se iets intiems willen hun lol ook met haar opkunnen.

                      Ik heb een topuurtje gehad. Anouk is duidelijk een pro: super goed in je verwennen, super mooi om te zien, en ook nog leuk om gewoon mee te kletsen. Ik zou het zo weer doen.

                      Comment


                      • #12
                        Van de week spontaan naar House of dreams gegaan. Normaal heb ik wel 3/4 namen in mijn hoofd waar ik mee zou willen afspreken.
                        Nu geen van deze namen er was stelde Anouk zich voor. Ik had haar in het echt nog niet eerder gezien en op de website viel ze mij wat tegen.
                        Toen zij zich voorstelde vond ik haar echt een leuke verschijning.

                        Ik had een half uur gedaan en was na een kwartier al klaar. Ze stuurt je echter niet direct weg en we hebben de tijd nog volgekletst. Een onverwacht leuk bezoek.

                        Comment


                        • #13
                          Super gezellige meid.voor herhaling vatbaar!

                          Comment


                          • #14
                            Ik maakte een afspraak met Anouk voor een uurtje. Ik was nerveus en stelde mij gerust. We hadden geneukt en kwam één keer tot de hoogtepunt. Mijn paal was hard genoeg voor tweede hoogtepunt. Het gesprek was zo gezellig dat we bijna geen tijd meer hadden. Zij kan kon mij niet waarschuwen, omdat de klok kapot was. Helaas liep ik met een harde paal naar buiten. Het lag niet aan Anouk. Het lag meer aan het kapotte klok.

                            Comment


                            • #15
                              Anouk is leuk! Had geen afspraak gemaakt, maar bij het voorstellen werd ik door haar verrast. Leuke uitstraling, lekker lang. Samen een lekker uurtje gehad waarbij we beide volgens mij wel genoten. Daarnaast ook nog een leuk gesprek, dus al weer een goede ervaring bij House of Dreams. Ik kan er geen genoeg van krijgen.
                              We zien elkaar binnenkort weer Anouk!

                              Comment


                              • #16
                                Ik had een afspraak gemaakt met Anouk. Ik was vrij gespannen en wist niet zo goed wat ik kon verwachten. Toen kwam daar een mooie grote vrouw binnen die ook nog lief en aardig bleek te zijn. Ze zorgde vrij snel dat ik op mijn gemak was en voelde goed aan wat ik wilde. Hierdoor ging ik met een leuke ervaring rijker weer de deur uit!

                                Comment


                                • #17
                                  Vanavond op de racefiets naar HOD gegaan. Er waren 3 dames beschikbaar. Anouk stelde zich als eerste voor wat een mooie lieve dame is dit. Uit eindelijk met haar mee gegaan naar boven voor 30 min. Anouk stelde mij gelijk op me gemak. Na de extra's besproken te hebben zijn we eerst al zoenend gaan wassen daarna lekker op bed verder gaan zoenen terwijl ze lekker naast en op me lag. Wat is Anouk een lieve zachte meid met mooie rondingen ze genoot zelf zicht- en hoorbaar. Lekker met elkaar gespeeld gezoend en gevoeld. Pijpen doet ze vol passie op een lekkere en rustige manier tussen door lekker door gegaan met zoenen den voelen.hierna in 2 standjes lekker geneukt en in doggy klaar gekomen. Samen lekker uit liggen puffen en na nog 45 min zeer tevreden de fiets weer opgestapt. Anouk kijkt niet naar de klok en is voor mij de eerste dame die de 30 min ruimschoots vol maakt en zelfs wat langer.
                                  het was echt een geweldige GFE.
                                  voor herhaling vatbaar.
                                  Anouk dankjewel voor de fijne lekkere tijd samen. Tot de volgende keer en dan maak ik zeker een afspraak zodat ik zeker weer met jou samen kan genieten xxx

                                  Comment


                                  • #18
                                    Vorige week op bezoek geweest bij Anouk. Een grote vriendelijke reuzin. Ik heb een prettig uurtje bij haar gehad. Dankjewel!

                                    Comment


                                    • #19
                                      Als beginnend schrijver is de review een mix van ontmoetingen een tijd geleden en wat recenter.

                                      Nadat ik m'n eerste voorzichtige stappen in het ´stappen´ had gezet, waren de ervaringen wat zo/zo. Daarop besloot ik bij een ander huis (House of dreams) een afspraak te maken met een dame van de 'virginservice' lijst. Daarbij viel de keus op Anouk.
                                      Anouk is een mooie vrouw, met lange benen en prachtige vrouwelijke rondingen. Anouk biedt een prettig geprijsd vrij-pakketje aan met o.a. zoenen & knuffelen, wat voor mij een hele nieuwe beleving was met in vergelijking met het 'afstandelijke' ga maar liggen. Mocht de portemonnee het toelaten, dan kan ik dit iedereen aanraden aangezien het (iig voor mij) zeker wat toevoegt.
                                      Nadat Anouk de wasbeurt voor haar rekening had genomen, ontvouwde zich een uur met zoenen, knuffelen, trekken, pijpen, beffen & neuken. Daarbij voelt Anouk goed aan wat je lekker vindt.
                                      Tijdens de seks, en ook in het gesprekje achteraf, kreeg ik meerdere tips, welke geholpen hebben met het meer genieten van deze nieuwe hobby.
                                      Na deze eerste date ben ik nog vaker bij Anouk langs geweest, waarbij de spanning steeds meer afnam, en de dates steeds natuurlijker verliepen.

                                      Bedankt Anouk

                                      Comment


                                      • #20
                                        Nou die Anouk is wel groot maar zeker sexy en ik vond het wel wat hebben eens zo'n lekkere volle vrouw te neuken. Eigenlijk neukte dit qua gevoel nog veel lekkerder, had ik niet zo verwacht. Wat geinig, ja die Anouk vind ik wel wat en ook lekker nuchter en Nederlands. Werkt alleen in de avonden bij House of Dreams.

                                        Comment


                                        • #21
                                          Gisteren voor het eerst naar House of dreams geweest en afgesproken met Anouk.
                                          Door verkeersopstoppingen was ik te laat, maar toch aangebeld en dan maar wat korter.
                                          Daar heb ik geen spijt van gekregen. Ik werd hartelijk ontvangen, en naar een grote kamer in het huis geleid.
                                          Anouk is een mooie rijpere vrouw, met een goed gevoel voor gfe.

                                          Comment


                                          • #22
                                            Ja hoor, absoluut eens met de schrijvers hier, Anouk is een aanrader!

                                            Onlangs voor het eerst een uurtje met haar afgesproken en het was heel gezellig. Het was vooral het tongzoenen dat het geheel erg geslaagd maakte. Ook is haar pakketje extra's heel redelijk geprijsd. Echt een dame die oprecht haar best doet om er wat lekkers van te maken en je dus een goeie tijd geeft!

                                            Comment


                                            • #23
                                              Wat is en blijft Anouk een topper. Passievol geeft ze je een GFE waar je weken later nog warm van wordt. Anouk is mijn favoriet. Heerlijk samen wassen bij wastafel al lekker zoenen en voelen. Begin gemaakt met pijpen. Hierna snel op bed beland en Verder gegaan. Verdere details blijven tussen ons.

                                              Anouk het was erg fijn met jou. Hopelijk tot snel schatje

                                              xxx mij

                                              Comment


                                              • #24
                                                Ben gisteravond voor het eerst bij Anouk geweest. Wat een topper zeg. Een heerlijke, rustige, mooie vrouw. Niet meteen bloot op bed en rampetampen, maar rustig beginnen met zoenen, voelen, knuffelen, langzaam kleren uit.

                                                Een heerlijke sensuele ervaring in plaats van porno. Dat is vrij zeldzaam helaas, kom dus zeker een keer bij haar terug.

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Hele goede ervaring gehad met Anouk. Grote gezellige Nederlandse vrouw en rijp, dus in mijn straatje want due ervaren ladies weten van wanten en dat geldt voor Anouk dus ook. Heerlijk uur met alles er op en er aan en vol passie en energie. Anouk made my day!

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X