Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Maya, Antwerpen, Schipperstraat 22-3

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Maya, Antwerpen, Schipperstraat 22-3

    Maya
    Blondine
    Roemeense
    22 jaar
    normaal maar sexy strak figuur
    D-cup
    1.68m
    Engels sprekend

    Pas sinds enkele weken voor het eerst in Antwerpen werkzaam in de dagshift. Weleens in lingerie en laatste tijd in zwarte kinky outfits met kettinkjes en hoge zwarte laarzen. Kan bij het raam wat norsig kijken maar dat is alleen een blik, want het is een zeer vriendelijke en vrolijke dame met intelligentie en zelfverzekerdheid. Haar lichaam is misschien niet direct slank, maar zeker zeer sexy en strak in het vel met mooie volle billen en grote borsten. Zeer mooie ogen en tanden/mond, en in het spel begonnen die ogen ook te fonkelen toen ze het naar haar zin had en ook haar lach is prachtig.

    Maya biedt sex, kinky games, SM en harde SM aan, hingen ook wat speeltjes. Ik ging voor deze 1e verkenningssessie met haar voor erotische kinky date en dat is mij zeer goed bevallen!

    1 van mijn betere ervaringen van de laatste tijd mede omdat we een goede klik hadden en ze goed aanvoelde wat ik geil vond of we communiceerde daar goed over, en ze reageerde goed op haar aanrakingen wat dat met mij deed zodat ze snel zag waarmee ze door kon gaan.

    Zeer opwindende teasing met mijn tepels die werden getest door haar, erotisch spelend met vingers en lippen en tong, tot ook harder met nagels en tanden en later in de sessie ook haar hakken op mijn tepels gevoeld. Haar heerlijke frisse kutje op comando beffen was ook zeer geil waarbij ze ook verschillende poses aannam, van met 1 laars over mij heen gezet steunend op het bed wat een zeer kinky opwindende blik geeft. Maar ook op mijn mond terwijl ik omhoog keek naar die fantastische borsten die ik ook zachtjes kon kneden en ook haar geile trek en glimlach om haar mond kon zien en oogcontact kon hebben tussen door en ook via de zijspiegel nog mee kon genieten terwijl ze ook met haar vingers en nagels mijn tepels bleef zoeken. Ook een geile fisting goed opgebouwd werd uitgevoerd en ik heb tussendoor verlengd qua tijd zo goed vond ik haar en dat moment wilde ik zeker pakken. Een nieuwe kinky topper met goede looks en smaak voor outfits en superhygiene is dus nu neergestreken in het SKW. En voor diverse soorten klanten diverse services bespreekbaar

  • #2
    Het is dat ik je volg vanwege de kinky SM recensies, anders had ik deze in de rubriek raamprostitutie niet gevonden. Maar klinkt zeer veel belovend. Heeft Maya ook een advertentie of vaste werkdagen en tijden? Omdat Antwerpen niet om de hoek ligt en wat lastig is met mijn dagelijks werk als ze op de dag werkt.

    Comment


    • #3
      Ik had daar ff niet aan gedacht, heb gelijk in de SM rubriek Belgie ook een recensietopic van haar aangemaakt

      Ik heb nog geen advertentie van haar gespot. Ik weet ook niet of ze een vaste vrije dag heeft. Ze draait dagshift tot ca. 20 uur, vermoed dat ze ergens in de ochtend begint.

      Comment


      • #4
        ja lekkere en leuke meid die zowel geile sex doet als SM stuff, dus laat je niet afschrikken wat ze die dag aanheeft, ze kan zo op verzoek van tenue verwisselen (rode lingerie setje met highheels of SM kinky outfit van soort zwart leer met hoge zwarte SM laarzen).

        Dagdienst en mooi gezicht en ook tanden en ogen, ondeugend maar ook lief, lekkere volle borsten, vrouwelijk sexy heupen en volle billen. Mooi fris geschoren kutje wat heerlijk is om te beffen, ze wast zich ook netjes vantevoren. Pijpen geil met oogcontact en variatie,, opgeilen en teasen met haar tong en vingers, en ook geil neuken, ik hield het 2 standjes vol en in doggie weer gefinishd. Topmeid!

        Comment


        • #5
          2 weken terug een rondje gedaan in het Antwerpse. Wordt vanuit Nederland wel steeds meer een crime hoor om daar te geraken met de drukte op de weg).
          Na 2 rondjes zeg ik Beatrice staan, ik ben altijd gebiologeerd door haar grote tieten, maar naast haar stond een mooie blonde dame geheel in het zwart en hoewel SM mij net iets te ver gaat werd ik wel getriggerd door haar kinky kleding.
          Ik was al behoorlijk geil dus aan de deur een praatje gemaakt en afgesproken om een half uurtje naar binnen te gaan. Kort gesprekje over wat ik wel en niet lekker vind en verder liet ik Maya haar gang gaan, laat de meiden het zelf maar uitzoeken, dan merk je vanzelf wel of het wat is.
          Maya deed haar topje uit, laarzen liet ze aan, dat vind ik persoonlijk wel zo geil en nadat ik haar lekker borsten had bewonderd begon ze lekker te spelen met me en over mijn lichaam te kroelen, heerlijk, onderwijl begon ze te spelen met mโ€™n lul die dan ook snel bijzonder snel omhoog kwam. Na een vakkundige blow job was het tijd voor het neukwerk en ze kwam lekker op me zitten. Neuken was dik in orde en na 10 mn en nog 2 standje verder vroeg ik of ze het met haar hand af wilde maken, dat was geen probleem en nadat ze een vakkundige trek aan mijn lul deed kwam ik stevig klaar. Uitstekend begin van een dagje SKW en ik moest even bij komen.
          Na een wasje en een praatje (Maya lijkt een beetje ingetogen achter het raam maar is een gezellige dame) stapte ik na exact 35 mn weer naar buiten. Maya ziet me nog wel een keertje terug.

          Comment


          • #6
            Na al de positieve reacties hier gelezen te hebben, ook eens bij Maya binnen geweest.
            En kan alleen maar beamen dat ik ook een meer als opwindend kinky halfuurtje heb gehad.
            In alle opzichten is dit een toppertje, die ik snel zal terugzien!

            Comment


            • #7
              I have visited her yesterday afternoon for a soft-SM session. Not so many toys, but the game was nice anyway (footfetish, spanking, facesitting, anal play,...). However, the only disappointment is that she cheats on the time : I paid for 1h (200e) and I was out after only 45 min... It's a pitty, because otherwise, she is very pretty and quite gifted, especially for a beginner... :/

              Comment


              • #8
                ik ben er ook van de week weer geweest en dan voor lekkere gewone sex met haar in lingerie en dat was ook weer lekker en geil, met haar ondeugende pretoogje, lekkere volle tieten en mooie geile kutje wat een genot is om te mogen likken. Ik was dit keer 35 minuten binnen voor 100. Ze werken nu eenmaal niet met een stopwatch, en daar ben je zelf ook nog bij om de tijd in de gaten te houden nietwaar? Ik vind het een topdame met goede service en leuk uiterlijk en ook leuk vriendelijk karakter

                Zag dat ze voor de SM liefhebbers hier ook een apart topic heeft in de SM rubriek als Meesteres hier https://www.citygirl.nl/node/52755

                Comment


                • #9
                  Maya is weer terug en weer een heerlijk half uur van haar mogen genieten. Ondeugende teaser en haar kutje beffen is ook heerlijk, en dan een geile pijpbeurt door haar en eindigend met neuken, helemaal top weer

                  Comment


                  • #10
                    Vandaag heb ik me laten verleiden door deze knappe Maya.
                    Ze staat nu in Schippersstraat 39/1.
                    Deze jonge blondine staat altijd een beetje met haar enorme boezem te pronken terwijl ze heel verleidelijk naar je lacht. Ze heeft meestal een zwarte kink outfit aan.
                    Eens binnen was haar outfit in een knip uit. Nog voor ik mijn portefeuille uit mijn broek had genomen stond ze al helemaal naakt voor me.
                    Na het uitkleden en wasje ben ik naast haar op bed komen liggen.
                    Op bed op haar knieรซn naast me zittend met haar grote blote tieten, waar ze me geduldig langdurig mee liet spelen. Bloot zijn ze groter dan ze ingepakt lijken, rond en stevig en superzacht.
                    Voor de pijpbeurt bleef ze net zo naast me zitten, ik kon haar tieten vol in de hand blijven houden.
                    Ondertussen stond mij pik lekker stijf. Eerst condoom aan en daarna is ze lekker beginnen pijpen. Zeker een van de beste pijpbeurten die ik deze laatste maanden heb gehad.
                    In missio ging het inparkeren prima, ik voelde haar tieten wel lekker tegen me aan, en in haar flamoes gleed het uitstekend. Haar vocale begeleiding was best geil. Ik deed het heel rustig aan, totdat de explosie zich ging aandienen, snel even van positie veranderd en zij on top, toen heeft ze mij op verschillende tempo's heerlijk geneukt.
                    Dit was echt een feestje. Mooie dame. Geen haast werk. Zeker iemand voor herhaling!

                    Last edited by Cristian; 03-10-2022, 22:21.

                    Comment


                    • #11
                      39-1 Schippersstraat dagshift is haar nieuwe vaste locatie?

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by frankkinky View Post
                        39-1 Schippersstraat dagshift is haar nieuwe vaste locatie?
                        Ik denk het wel, ik heb het haar nochtans gevraagd, maar toen ze antwoorde was ik te veel afgeleid door haar prachtig lichaam en was m'n focus met andere dingen bezig๐Ÿ˜

                        Comment


                        • #13
                          Zij zit nu in Schipperstraat 22/3.

                          Comment


                          • #14
                            Doet ook nu trios met Selena van 25-3, zag haar er binnen gaan

                            Comment


                            • #15
                              Blijft een heerlijke kinky dame met goede uitstraling en vooral fijn karakter en positieve energie. Vrolijk en positief gestemd, en dat vind ik ook belangrijk, en ook een intelligente dame. Ondanks dat het voor de dames ook zwarte tijden zijn door de recessie laat Maya niet merken of daardoor haar humeur bederven. En dat merk je dan ook positieve in de sessie met haar. Ze speelt met plezier en ook een opwindende kinky spel met vele erotische elementen als je dat wil. En in die hoge zwarte laarzen is het al een zeer kinky en prettige verschijning bij het raam met die heerlijke lach en twinkeling in haar ogen. En voor de hardere SM liefhebbers verstaat ze haar vak zeer zeker ook, dan is ze een ware Meesteres, dus vergis niet

                              Comment


                              • #16
                                Maya gaat 15 dec op vakantie tm ca 16 januari. 14 dec is dus nu haar laatste werkdag

                                Comment


                                • #17
                                  En een intelligente vrolijke topmeid met top kinky skills , voor goede sessie met sm, kinky, fetish en sex/erotiek. Ik fantaseer over triosessie met haar en Dana van 21-2๐Ÿ™ƒ

                                  Comment


                                  • #18
                                    rond 17 januari terug en ze staat nu ook met foto's en contactgegevens online zie https://www.citygirl.nl/node/1597/page3#post67686 en https://www.smdome.com/kinkygirl-may...af-17-januari/

                                    Comment


                                    • #19
                                      Ze heeft mooie foto's en filmpjes zeg. Volgend weekend maar eens afreizen naar het Antwerpse

                                      Comment


                                      • #20
                                        Zijn jullie klaar voor haar komst? Zie https://www.smdome.com/maya-22-jarig...-in-antwerpen/

                                        Comment


                                        • #21
                                          Als het goed is begint ze dus morgen net als Selena van 25-3๐Ÿ˜ƒ

                                          Comment


                                          • #22
                                            Topdame, intelligent en veel positieve energie, goedlachs en sexy. Kan zeer gevarieerd spel spelen en ook voor regular sex of combi met kinkygames, SM etc. Ze heeft iets weg van de beroemde Miruna uit Den Haag.

                                            Comment


                                            • #23
                                              Inderdaad toppertje ook qua regular sex hoor, ze weet geil te teasen en haar neuken en beffen is een feest๐Ÿ™ƒ

                                              Comment


                                              • #24
                                                Heerlijke slimme kinky lady met toplaarzen. Ogen om in te verdrinken, en goede hygiene en vrolijk in de omgang. Goede sessie gehad met soft SM en erotiek. Vond haar veelbelovend en veel talent hebben. Alleen hebben ze geen echte kinky kamers zoals in Den Haag op www.geleenstraat23.nl

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Ik weet het niet...

                                                  Is het nu haar prachtige body met die onwaarschijnlijke grote en zalige zachte borsten...
                                                  Is het haar welgemeende schattige en ietwat ondeugende glimlach..
                                                  Zijn het haar doordringende, geile en sensuele ogen...
                                                  .... haar perfecte billen......
                                                  Is het haar zalige gevoel voor humor...
                                                  Is het haar hemelse manier van pijpen...
                                                  Is het haar onuitputtelijke uithoudingsvermogen..
                                                  ....haar onweerstaanbaar lekker kutje..

                                                  of...

                                                  ik denk dat ik het toch weet...
                                                  het zal wel door het samengaan van al deze elementen, dat deze Maya mij gewoon een fenomenaal lekker , geil en kinky uurtje heeft laten beleven...

                                                  TOPPER!

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X