Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sterre, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sterre, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

    Naam: Sterre
    Leeftijd: 28
    Uiterlijk: Nederlandse
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Volslank
    Cupmaat: B
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Ja

    https://www.privehuislacloche.nl/sterre/

    Afgelopen weekend was ik in Utrecht aan het shoppen en na afloop wel zin in een verzetje, een ideale gelegenheid om bij La Cloche even aan te wippen

    Ik werd voorgesteld aan Sterre, een leuke blonde Hollandse meid, geen graatmager type maar lekker volslank. Precies waar ik van houd! Het was haar eerste dag vertelde ze, dat was wel te merken dat het nog een beetje onwennig was. Maar ze deed echt haar best en ook wel leuk dat je niet met iemand te maken hebt die op routine je 'afwerkt'. Lekker relaxt gevreeën, tongzoenen deed ze heel fijn terwijl mijn handen over haar lichaam gingen. Daarna heeft ze mij gepijpt wat ze prima deed. Het neuken leek ze zelf ook van te genieten en in doggy ben ik heerlijk klaargekomen met laatste diepe stoten tegen die flinke billen aan.

  • #2
    Gisteren voor het eerst bij Sterre geweest
    dit was een aanbeveling van Floor dank hier voor
    ik heb zo lekker kunnen ontspannen ik was de hele dag zen
    wat een goed begin van de dag
    Ik heb Sterre ook lekker de Sterre laten zien al bij het beffen
    proeft ik dat ze het lekker vond
    Kortom heerlijk geneukt
    sterre je bent een super vrouw ik kom zeker gouw bij je terug
    en voor de andere heren één aan rader pas op herhaling gevaar
    sterre xxxx p

    Comment


    • #3
      Lekkere goed verzorgde volle meid op zijn tijd is ook niet verkeerd om te ketsen. En Sterre is zo'n geile meid. Lekker vol kunnen neuken en pijote me echt goed en lekker.

      Comment


      • #4
        Afgelopen donderdag weer bij Sterre geweest
        wouw wat was dat weer een geile vrij party
        we hebben alle bij zo genoten dat toe ik Sterre ging beffen en tussen haar benen kwam ze al super nat was
        volgens mij heb ik haar lekker laten komen en zij mij natuurlijk!
        na een half uur heb ik mijn pik in haar kutje gedaan en hebben we heerlijk verder geneukt
        toen ik heerlijk klaar was gekomen hebben we nog wat gebabbeld en heb ik een heerlijke ontspannen dag gehad
        jammer dat ze nog een keer er is en dat met vakantie gaat voor een weekje maar Sterre dan zie je me gelijk weer terug als je op de agenda staat
        gr p dikke kus

        (dit doe je ook heerlijk)

        Comment


        • #5
          Soms heb je geluk in deze handel. Als je geil bent en spontaan in de buurt bent, spring je binnen voor een kijkje en vind je een schat (of iets dat je tegenhoudt tot het volgende avontuur). De seks was geweldig met deze Nederlandse vrouw. Ik vind het heerlijk om haar in missionarispositie te neuken en tegelijkertijd haar kont vast te pakken. Echt een topervaring met een aardige leuke dame. Als je van volslank houdt, ga maar proberen.

          Comment


          • #6
            Wat een lekkertje is Sterre. Mooie rondingen, lekker zacht, mijn handen en tong zijn op speurtocht geweest langs al haar intieme plekjes en daar leek ze toch wel erg van te genieten! Net zoals klaver24 zegt, ze werd goed nat. Vind dat superopwindend en ik was dan ook keihard toen ze mij begon te pijpen waarbij ze af en toe wat dieper ging, wat een heerlijk gezicht om je pik volledig in zo'n mooi mondje te zien verdwijnen.

            Daarna in missionaris en uiteindelijk in doggy het rubber flink volgeschoten met mijn handen op haar heerlijke volle billen. Daarna ff gewassen en samen gelachen, leuk wijffie.

            Comment


            • #7
              Ook ik heb Sterre bezocht en was zeer verasst door hoor leuke karakter. Ook haar lichaam vond ik heerlijk lekkere volle rondingen waar je iets mee kan. Deze meid is voor mij ook een toevalatreffer geweest omdat er geen fotos op de site van haar staan. Ik ga zeker terug naar haar!!

              Comment


              • #8
                Sterre is een mooie blondine waar je het liefst de hele nacht mee vrijt. Ze weet de spanning heel goed op te bouwen. Na het wassen zijn we op bed gaan liggen. We streelden elkaars lichaam van top tot teen. Mijn handen gingen heerlijk door haar blonde kapsel. Wanneer ze pijpt, doet ze dat met veel passie en afwisseling. Ze kreunt lekker mee tijdens het intieme deel. Ik heb volop genoten van deze dame.

                Comment


                • #9
                  Vorige week bij sterre geweest, enthousiast geworden door vorige recensies een afspraak gemaakt. Absoluut geen spijt van gehad Sterre is een lieve vrolijke meid en makkelijk in de omgang Ze is vol slank Maar absoluut niet dik alles in de juiste verhouding eerst even opgefrist Daarna kreeg ik het pretpakket je te horen pzc zoenen en likken uiteraard het hele pakket genomen eerst Lekker gezoend daarna heb ik haar uitgebreid kunnen beffen super lekker daarna was ik aan de beurt pzc deed ze vol overgave lekker diep en nat op een gegeven moment hield ik het niet meer En was het tijd voor het echte werk, veel te snel klaar gekomen nog wat geknuffeld en na gepraat en na afloop gedoucht wat ik altijd wel lekker vind voor ik de deur uit ga
                  Een zeer goede ervaring voor mij de topper van La cloche
                  De gambler
                  ​​

                  Comment


                  • #10
                    In een opwelling en dus zonder ‘voorkennis’ bij La Cloche beland. Daar werd ik voorgesteld aan Sterre. Ze kwam open en spontaan over. Ze was net begonnen aan haar werkdag.

                    Ik koos voor het pretpakket (zoenen, pzc en beffen). Na het afrekenen zijn we naar de kamer gegaan. We hadden genoeg te bespreken en het klikte leuk. Een fijne GGE-sfeer. Ik belande bloot op bed en Sterre kwam meteen bovenop mij zitten. Ze begon me te zoenen en mijn pik groeide lekker. Niet veel later ging ze met haar hoofd naar beneden en begon ze mij heerlijk te pijpen. Ze leek er zelf ook van te genieten, want toen ik haar slipje uitdeed, was ze al lekker nat.

                    Sterre zat nog steeds bovenop me. En met een beetje moeite kon ik achterlangs met haar kut spelen en haar lekker vingeren. Even later zijn we gewisseld en mocht ik haar beffen. Met twee vingers in haar kut en mijn tong langs haar klit en schaamlippen, duurde het niet heel lang voordat ze klaarkwam. Wat een genot om te merken. Het is toch het allergeilste als de vrouw ook geniet. Dat is échte seks! Nadat ze even was bijgekomen schoof je een condoom om mijn pik en ging ze op haar rug liggen. We neukten in missionarishouding, zodat ik kon zien hoe mijn pik op en neer ging in haar lekkere geile kut. Bovendien konden we zo ook nog lekker zoenen tijdens het neuken.

                    Ook hier genoot Sterre zichtbaar van en het duurde ook niet lang voordat ik een zalig orgasme kreeg. Nadat ik mijzelf helemaal had leeggestoten, hebben we nog even lekker gekletst en ben ik vertrokken. Met een big smile op m’n mond en de belofte aan mezelf om nog eens terug te komen!

                    Comment


                    • #11
                      Vanochtend even gebeld naar La Cloche omdat ik op de route een tussenstopje kon maken in Utrecht en ik zag dat Sterre vandaag aanwezig zou zijn. Deze lieverd was deze tweede keer nog leuker dan de eerste keer. Denk dat ze het leuk vond dat ik weer terug was. Ik voelde me heel welkom in ieder geval. Het is echt een geil ding, ik kan het niet anders omschrijven. Zoals ook anderen nu al hebben opgeschreven. Ze geniet er echt van en dat motiveerde mij ook om haar goed te likken. Ze was goed nat en spoorde mij aan door haar gehijg en gekreun.

                      Daarna was ik aan de beurt en met volle energie werpte ze haarzelf op kleine Pietertje. Met haar lippen, haar tong wist ze me lekker te teasen en nog meer op te winden. In missionaris daarna heerlijk geneukt en fantastisch klaargekomen.

                      Ik kon erna even douchen en ging weer helemaal ontladen en fris de auto in. Wat is het toch fijn dat dit soort meiden bestaan!

                      Comment


                      • #12
                        Vanwege de warmte dit maal ff half uurtje gedaan en zo ff stoom afgeblazen en dan wel letterlijk. Met Sterre, leuke volle Hollandse meid, met goed pijpwerk en ook in standjes geneukt en zodoende mijn zaad kunnen lozen. En ben ik weer gereset voor het komende hete weekendweer

                        Comment


                        • #13
                          Weet iemand of Sterre nog werkt en dan waar ze staat niet meer dik de dames?

                          Comment


                          • #14
                            Dag als ze op onze website niet meer tussen de dames staan zijn ze niet meer werkzaam bij ons op dat moment...

                            vr gr, Privehuis La Cloche
                            www.privehuislacloche.nl

                            Comment

                            Working...
                            X