Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Huntress Artemis, SM Studio Nederland, Almere

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Huntress Artemis, SM Studio Nederland, Almere

    Lady Artemis
    23 jaar
    Groen/blauwe ogen
    Slank maat 34
    B-cup
    Donkerbruine haren
    Mix Duitse/Iranese
    1.60m
    Engels & Duits sprekend

    Lady-artemis.de

    Zeer vriendelijke en zeer knappe Meesteres, met prachtige looks en uitstraling, figuur, gezicht, ogen, en natuurlijke slanke body. En pas 23 maar zeer ervaren en speels in het spel. Geilde me goed op en ze had duidelijk plezier in wat ze met me deed en liet doen. Van tepel teasing tot torture, anaalspel van opbouw met vingers tot vuist of maten strapp on dildo's maar ook fetish spel, masturbatie onder toezicht, mindplay en bodywhoreshipping, soft spanking en CBT. Geile fisting als finale en ik ben zeer onder de indruk van deze Meesteres, weer 1 van mijn betere ervaringen op dit gebied dit jaar, en ik ben net terug thuis en nog aan het bijkomen! Lady Artemis is er nog morgen in Almere en komt later deze zomer terug beloofde ze, nou ik weet dan dat ik weer van de partij ben!

  • #2
    Ik heb getwijfeld om met Lady Artemis af te spreken, maar na de eerste recensie (en natuurlijk de fraaie foto's) besloten om er voor te gaan. Wat een prachtige vrouw (of meid eigenlijk, want zo oud is ze nog niet). Knap gezicht, heel bijzondere lichte ogen, lang golvend donker haar. Goed verzorgd, met fraai zwart gelakte nagels. Een beetje mysterieus type. Haar ogen zijn echt betoverend en bij de kennismaking stamelde ik een beetje. Misschien dat ze gekleurde lenzen in heeft waardoor ze zo licht zijn, ik durfde het niet te vragen. Ze ontving me in een lak outfit dat erg sexy was waar haar prachtige billen uitstekend in tot uiting kwamen. Mijn gestamel werd door haar lachend ontvangen, maar ze was heel relaxed. Toch was ik een beetje nerveus nog.

    Ze heeft mij in het eerste deel van de sessie flink 'gestraft', om dan in deel twee 'beloond' te worden. Venijnige kneepjes in mijn tepels, de flogger die flink over mijn billen ging en haar handen die ook nog een paar flinke tikken verkochten. Ik mocht daarna het bed op en hoopte dat ik al bij het deel beloning terecht was gekomen. Ze blinddoekte mij, bond mij vast en ik voelde tepelklemmen op mijn tepels geplaatst worden die behoorlijk strak stonden. Ze tikte er (zo te voelen en horen) tegen aan met haar nagels. Even later gevolgd met druppels kaarsvet, ik hoorde hoe het op mijn huid viel en ik kon mijn kreten van pijn maar moeilijk onderdrukken. Ze pakte daarna stevig mijn ballen vast en vroeg of ik een beloning had verdiend. Ik antwoorde dat ik hoopte van wel. Zij vond van niet en nog een paar druppels kaarsvet landden op mijn borst. Oef! Ze deed tepelklemmen af wat ook nog een flinke pijnscheut gaf. Nu vond ze het pas tijd voor een beloning.

    Ze maakte mijn handen los en kort daarna gebood ze mij om het blinddoek af te doen. Even knipperen met de ogen om te wennen aan het licht en ik werd getrakteerd op Lady Artemis die boven mijn gezicht stond. Een geweldig uitzicht op haar fraaie billen. Ik zag de billen naar beneden komen en ik haalde snel diep adem, want ze blokkeerde mijn neus en mond zodat ik niet meer kon ademen. Zo heerlijk om gevangen te zijn door zulke mooie billen. Ze bleef lang zitten en ik gaf de signalen dat ik het niet lang meer ging volhouden. Toen begon ze pas met aftellen van 10 naar 0. Wow heftig! Dit herhaalde ze een aantal keren, waarbij ze soms extra langzaam leek af te tellen.

    Ze stapte het bed af en het werd tijd voor de finale, ze begon mij anaal te vingeren en wist ook mijn prostaat te vinden. Heb het wel eerder meegemaakt en het blijft een apart gevoel. Ze wisselde vingers om met een strap-on en schoof deze soepel naar binnen. Ze neukt heerlijk en ik mocht mijzelf aftrekken. De stoten gingen diep en hard en met haar mysterieuze ogen keek ze zo ongeveer mijn ziel in. Ik voelde dat het orgasme heel dichtbij was, maar kwam er net niet. Ze merkte het en verlaagde het tempo iets, wat net iets comfortabeler was en als een fontein kwam grommend klaar.

    Zeker geen spijt van gehad dit bezoek! Daarna even kunnen douchen en opgefrist en wel, en nog even nagebabbeld. Met een knuffel en kussen afscheid genomen. Ik hoop dat deze topper nog vaker ons land komt bezoeken!

    Comment


    • #3
      Het doet me deugd om te lezen dat jullie een goede ervaring en sessie hebben gehad. Ik zou Lady Artemis oorspronkelijk op 06 mei zien, maar las toen op SM Dome dat haar bezoek naar Nederland eind mei zou worden. De dame zelf had dit niet gecommuniceerd via WA, terwijl we wel op deze wijze contact hadden. Nieuwe afspraak gemaakt voor de 25e, waarvan zij later vroeg of we het tijdstip konden verschuiven. Geen probleem. Ik moest alleen de 25e in de middag voor zaken naar Zuid-Frankrijk en gezien al dat gedoe op Schiphol, de lange wachtrijen etc hebben we besloten op het allerlaatste moment om toch een stuk eerder naar de luchthaven af te reizen. Dus ook een last minute afzegging naar Lady Artemis met uitleg. Uiteraard niet leuk en niet chique, maar het was even niet anders. Deel van de sessie toch betaald, echter nul-komma-nul reactie gekregen van deze dame.Ik begrijp best dat ze baalt, maar professioneel gezien was een reactie beter geweest. Echter het laat onverlet, dat ik het jammer vind dat ik haar niet heb mogen ervaren. De recensies zijn prikkelend en veelbelovend.

      Comment


      • #4
        Weer topsessie gehad met deze wonderschone Lady Artemis die weer 2 dagen SM Studio Almere aandoet. Ook veel humor en positieve energie en passie in haar spel. Fisting in de sling was weer de grote finale. Topsessie!😃, vandaag woensdag dus haar laatste dag.

        Comment


        • #5
          Ik kwam er niet tussen ze was beide dagen volgeboekt, maar ze komt in januari terug en dan in Amersfoort apte ze me

          Comment


          • #6
            Afgelopen week een afspraak gehad met Lady Artemis. Interessant sessie van 1,5 uur waarin ze heeft me zeker mijn grenzen laten voelen: een prettige maar binnen mijn ervaring een hevige sessie tease & denial.
            Van tevoren gaf ik aan dat ze 'alles met me mocht doen'. Dit heb ik moeten bekopen met flinke electro op mijn tepels terwijl ik stevig vast zat. Zeker iemand met kennis en ze heeft een prachtige ondeugende uitstraling.

            Comment


            • #7
              Ze noemt zich nu Huntress Artemis

              Comment


              • #8
                Whats in the name

                denk jaar geleden of zo, kan ook langer geleden zijn, ontmoet in Almere bij de sm studio in die Muziekwijk. Knappe meid zeg en ook lekker vrolijk en bijdehand op een leuke manier, en ze wist me snel in haar macht te krijgen met die ogen en mindplay talk. Met de strap on ben ik compleet doorgeneukt in doggie op bed en in de sling, want ze wilde de boel goed openen voor een finale fisting op het einde. De nodige poppers had ik dus nodig hahaahaha. Verder wist Artemis wel raad met mijn tepels en ballen. Ik ga terug voor deze bloedmooie Meesteres. Ze was binnenkort in Amersfoort las ik!

                Comment


                • #9
                  Mrs. Huntress Artemis is deze week volledig volgeboekt in Amersfoort bij www.smstudio-amersfoort.nl

                  Comment


                  • #10
                    Inderdaad ik kwam er ook niet tussen, maar ze beloofde mij dat ze weer terugkomt dit jaar.

                    Comment


                    • #11
                      Boek dan maar vast, want ze komt half april terug ditmaal in Almere😉

                      Comment


                      • #12
                        20 en 21 maart extra speelsata v Artemis in Amersfoort en 20 maart zit ze al volgeboekt.

                        Comment


                        • #13
                          En haar filmpjes zijn supergeil

                          Comment


                          • #14
                            In het echt ook, deze knappe slanke Meesteres /kinky lady zie en hoor je zelf ook echt genieten, dat vind ik extra opwindend, en ze is van zeer hoog niveau qua strap on spel, en fisting, daarbij is ze lenig en verbaal geil, en het is een echt knappe meid moet positieve vrolijke energie die aanstekelijk werkt, op zich een beetje die energie van Miruna uit Den Haag voor de kenners. Ben blij dat ze volgende weer er weer is, ik heb al weer bij haar een sessie ingepland in Amersfoort!

                            Comment


                            • #15
                              Een ware specialiste in strap on neuken

                              Comment


                              • #16
                                wat een geweldige leuke en sexy en vrolijke geile goed uitziende Meesteres is dit toch. Ik had toch echt het idee dat ze vanmiddag echt opgewonden werd tijdens het spel. Hoe ze er in op ging, en haar energie, echt geweldig, met strap on en fisting had ze mij totaal in haar macht, maar ook met teasen en mindplay, met haar mooie slanke body en prachtige hypnotiserende ogen, en ze heeft een aanstekelijke positieve vrolijke energie, zoals Miruna in Den Haag ook zo kan hebben. Zeer ervaren en goed in haar spel, ook met softe dingen tussendoor, en pas begin 20, wat je verder qua ervaring in het spel totaal niet merkt. Top dame deze Huntress Artimes!

                                Comment


                                • #17
                                  Artemis komt deze zomer weer naar Almere zie www.smstudio-almere.nl/agenda 😃

                                  Comment


                                  • #18
                                    Volgende week dus 2 dagen in Almere, meestal snel volgeboekt

                                    Comment


                                    • #19
                                      Ik heb weer een bezoek mogen brengen aan Huntress Artemis. Heerlijk voorvoegsel, Huntress. Het dekt goed de lading, ik heb de hele sessie het gevoel gehad haar prooi te zijn. Ze speelde echt met me, met mijn lichaam en mijn hersenen. Ze is geraffineerd, prachtig mooi en mysterieus.

                                      Veel van de elementen die ik in mijn sessie van vorig jaar heb gehad, kwamen nu ook weer terug. Maar nu een stuk langer heeft ze haar strap-on op mij gebruikt. Wees gewaarschuwd, ze heeft een goede conditie en ze heeft me echt stevig en lang doorgeneukt! Ik voel het nog nagloeien

                                      Comment

                                      Working...
                                      X