Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lady Indre Baltic, SM Studio Nederland

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Lady Indre Baltic, SM Studio Nederland

    Naam: Lady Indre Baltic
    Leeftijd: 29
    Uiterlijk: Oost-Europees
    Kleur haar: Blauw
    Lichaamsbouw: Normaal
    Cupmaat: C
    Siliconen: Nee
    Piercing: Ja
    Tattoo's: Ja

    https://indrebaltic.de/nl/

    Soms moet je eens een gok nemen. Ik was vrij vandaag en al vroeg in de ochtend borrelde bij mij het verlangen in een sessie. Meesteressen waar ik vaker kom, moet ik ver van te voren afspreken. Zo kwam ik terecht bij Lady Indre Baltic. Nog nooit van haar gehoord, maar een fraaie website, spannende look met dat blauwe haar.... Ik gokte het erop! In het Engels haar een whatsapp bericht gestuurd en zowaar kon ik in de ochtend al terecht bij haar.

    De voor mij bekende locatie in Amersfoort is waar ze ontving. Een bijzondere vrouw toen ik recht tegenover haar stond. Mooie lippen, spannende ogen, goed figuur met mooie naturel borsten en echt lekkere ronde billen. We praten even wat over de mogelijkheden. Haar Engels is niet perfect, maar met de enkele Duitse woorden die ik ken erbij kwamen we er prima uit.

    Ik moest op mijn knieeën en ze liep een rondje om mij heen. Haar vinger zachtjes over mijn schouders, langs mijn gezicht. Ze pakte mijn kin vast, kwam dichterbij me en gaf me de opdracht mijn mond te openen en een beetje spuug ging van haar volle lippen naar beneden mijn kant op. Met een glimlach nam ik het tot mij.

    Ze dirigeerde mij naar het bed, waar ze mijn handen en voeten vastbond. Gespreid lag ik naakt op het bed, ze liet haar nagels over mijn lichaam gaan en mijn groeiende pik pakte ze stevig beet. Ze heeft mij vervolgens onderworpen aan een flinke face-sitting, haar volle billen blokkeerde mijn ademhaling volledig. Op de momenten dat ik weer mocht ademen, pakte ze mijn pik en trok mij kort maar in hoog tempo af. Ze bracht mij al snel naar 'the edge' en plofte dan weer neer op mijn gezicht.

    Daarna maakte ze mijn voeten los, ging tussen mijn benen zitten en met een beetje glijmiddel begon ze mij anaal te verkennen. Als snel werkte ze op naar 3 vingers en gebood mij mijzelf af te trekken, maar ik mocht nog niet klaarkomen. Ze wisselde haar vingers om naar een strap-on, die ik eerst moest pijpen. Dat was nog niet makkelijk, gezien ik nog met mijn armen vastgebonden zat. De tranen sprongen mij in de ogen toen ze de voorbinddildo verder mijn mond in duwde.

    Ze maakte mij helemaal los, draaide mij om en plaatste mij op het meubel waar ze mij neukte. Met zicht op de spiegel, zag ik hoe ze sensueel haar heupen bewoog terwijl ze mij nam. Af en toe een lekkere harde diepe stoot tussendoor. Heerlijk. Ik werd weer naar het bed gebracht, waarbij ze mij verder neukte en ik mijzelf naar een knallend hoogtepunt aftrok. Ze likte even langs haar lippen toen ik nog aan het uithijgen was, duwde nog één keer hard de strap-on erin met een lach.

    Even uithijgen, onder de douche en hartelijk afscheid genomen. Ze vertelde dat ze hoopt vaker naar Nederland te komen, ze is van origine uit Litouwen maar werkt vooral in Duitsland. Hopelijk komt Nederland inderdaad vaker op haar radar!

  • #2
    Thx voor delen Scuderia | het zou fijn zijn, dat behalve deze dame, meerdere Duitse (werkzame) meesteressen af en toe naar NL afreizen. De meeste die ik heb mogen ervaren zijn wel van een Pro+ niveau.
    Ikzelf hoop eind deze maand Lady Artemis te mogen ervaren. Ze zou er deze dagen zijn, maar heeft haar komst verschoven naar 24 en 25 mei. Ben benieuwd.

    Comment


    • #3
      Ik heb een uursessie met deze Meesteres uit Estland (als ik het goed heb) gehad. En dat vond ik een goede ervaring. Aardige Meesteres en mooie ogen die ze ook goed gebruikt tijdens het spel.

      Ik vind Mrs. Indre opwindend spelen en zeer goed in tepelspel, anaal (fisting en strap on), mindplay en sensualiteit. Ik heb zeer zeker genoten

      Comment


      • #4
        Ja die Meesteressen uit Duitsland of daar werkzaam zijn spelen op hoog niveau, ik kom daar steeds meer achter, naarmate ik meer van die verschillende Meesteressen heb bezocht, en goed dat er steeds meer een paar dagen Nederland aan doen, ook spannend voor de afwisseling en variatie in persoon en spel Zo heeft Meesteres Indre Baltic een eigen identiteit qua looks en uitstraling wat al een energie geeft aan de SM sessie. En ik heb een goed SM spel met haar gespeeld en meer richting klassieke SM met af en toe een teasend of erotisch randje. Ze bouwt het spel goed op, ze luistert goed naar je wensen en checkt in het spel geraffineerd je limits en gaat zo kijken in de flow die er zeker was, of je iets meer kan hebben of durft en dat is opwindend kan ik zeggen omdat je dan een goede interactie met haar hebt.

        Anaal ben ik getest en gebruikt met strap on en ook fisting, en mijn tepels hebben ook het nodige te verduren gekregen zowel met haar vingers en nagels als met tepelklemmen. Ik ga haar zeker nog een keer bezoeken als ze dit najaar vermoedelijk oktober weer terug is in Almere

        Comment


        • #5
          Geile kinky trio sm ervaring gehad bij Mrs Indre Baltic en Lady Lucia Lucifa. Dames hadden er lol in mij tecdomineren met tepelspel, masturberen onder toezicht, strapon neuken en pijpen en fisting opde sling. Ze hebben speciale uitstraling en veel intensiteit in de sessie

          Comment

          Working...
          X