Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gina, Karin's Home, Rotterdam, Rochussenstraat 99A

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Gina, Karin's Home, Rotterdam, Rochussenstraat 99A

    • Oost Europees
    • Geboortejaar 1997
    • 1.64m
    • Haarkleur: licht bruin
    • Bruine ogen
    • C-cup Borsten
    • Slank postuur
    • Geen tattoo’s/Wel piercings
    • Roken? Ja
    https://www.karins-home.nl/gina/

    Vandaag met zonnetje in Rotterdam geweest, toch altijd aparte stad met die nieuwbouw en oude gedeeltes. Bij Karin's Home aan de Rochussenstraat belandt en prima te woord gestaan en voor Gina gekozen. Sexy slanke meid van begin 20 schat ik en volle borsten. Lekkere tijd met haar gehad en kunnen douchen. Tongzoenen, beffen was lekker en ze pijpte me ook hemels, en daarna in 2 standjes geneukt waarna ik even nagenoten heb van wat na spel met strelingen. Prima meid

  • #2
    Met Gina heb ik bij Karin's Home best een goede GFE ervaring gehad. Lekkere vrijpartij met tongzoenen, sex en teasen en het is ook een leuke sexy meid om te zien. Ik ben happy naar huis gegaan na mijn ervaring met Gina

    Comment


    • #3
      Zo he wat een knapperd is Gina! Dat lange haar tot aan haar billen, echt prachtig. Lekkere tieten en gewoon echt knap. Ze heeft mij lekker gepijpt waarbij ze ook mijn genotsknots in haar keeltje nam, supergeil vond ik. Daarna ff lekker tussen haar borsten gegaan, haar tieten duwde ze lekker tegen elkaar aan en ze keer er opwindend bij. Daarna heeft zij boven op gezeten en mij lekker bereden, daarna ik in missio flink klaar gekomen. Super!!

      Comment


      • #4
        Ja knappe meid zowel qua gezicht als lichaam en lange mooie haren. Inclusief tongzoenen lekkere sex met haar gehad, zowel oraal bij mij als bij haar, en ook deepthroat. En in 2 standjes lekker neuken, ik vond het helemaal top met Gina

        Comment


        • #5
          nou heb mij vandaag vlak voor het kerstweekend nog uitstekend vermaakt met deze beauty, lekkere sex en tijd. Eigenlijk ben ik er nog steeds opgewonden van dat ik nog wel wat ga doen vanavond denk ik ergens

          Comment


          • #6
            nou vandaag voor 2e keer met Gina geweest, die body en borsten en heerlijke girlfriend experience deden mij weer naar Rotterdam rijden waar even later Gina heerlijk op mij reed, fantastische meid!

            Comment


            • #7
              Mijn zondag kan niet meer stuk, ik had de recensies gelezen en de foto's van Gina gezien en naar Rotterdam getogen en voor de zekerheid een afspraak gemaakt met deze knapperd Gina. Helemaal ok! Vooral met zoenen en beffen bezig geweest, wat een feest!

              Comment


              • #8
                Ook bij deze lekkere dame geweest, een fijne vrouw om mee te genieten, ik kwam er zeer blij vandaan

                Comment


                • #9
                  ik vond het met Gina toppie joppie, dat lijf man, ik droom nog steeds

                  Comment


                  • #10
                    Gisteren gerserveerd bij Karins Home met Gina. Ik kwam hier vroeger regelmatig maar het was inmiddels wel een flink aantal jaren geleden. Aanvankelijk voor een half uurtje gekozen maar ik bedacht me later dat ik wel voor 45 minuten wilde gaan. Dat was geen enkel probleem vertelde de vriendelijke dame aan de balie mij.

                    Bovenstaande recensies (en de hele mooie fotos) hadden me erg enthousiast gemaakt. Gina zou een GFE bieden en dat is precies wat ik fijn vind. Helaas bleek het echt een behoorlijke tegenvaller.

                    Alles aan onze ontmoeting voelde erg plichtmatig en haastig aan. Van het introductiepraatje (ik gaf antwoord op haar vragen maar ze ging eigenlijk nergens op in en gaf ook weinig antwoord terug) tot de seks zelf tot het afscheid. Ik had het idee dat Gina me zo snel mogelijk de kamer uitwerkte.

                    De seks die was ook zeer snel voorbij. Ik zei nog tegen haar dat ik het fijn vond om rustig aan te doen, en dat we toch 45 minuten hadden, maar ze trok direct een condoom, deed die om mijn pik en begon me te pijpen. Dat deed ze lekker, maar ik lag nog maar net en had het fijn gevonden eerst elkaar even iets beter te leren kennen, te strelen en te zoenen. Ze bleef met haar lijf op afstand, waardoor ik haar niet lekker aan kon raken. Na enkele minuten pijpen ging ze op me zitten en begon me te neuken. Ook dat was fijn, maar het ging wel allemaal erg snel. Na twee minuten wilde ze een ander standje. Elke keer als mijn gezicht in haar buurt kwam draaide ze haar hoofd weg. In andere verhalen hierboven las ik over tongzoenen, dat was er bij ons niet bij. Ik vroeg het nog voor de zekerheid maar ze wilde het niet. Ook hield ze de hele tijd krampachtig haar hand bij mijn pik om te checken of het condoom nog wel goed zat. Haar andere arm zat om haar borsten geklemd 'want die deden pijn'...

                    I110 euro is best een bedrag dus ik besloot er maar zo goed mogelijk van te genieten en Gina heeft ook een lekker lijf, dus ik kwam al snel klaar. Dit was voor haar direct het startschot om van het bed te springen en zich direct aan te kleden. Ik had het fijn gevonden om nog even samen te liggen, te kletsen, maar hier was geen tijd of ruimte voor want Gina stond voor ik het wist al aangekleed in de kamer. Bizar genoeg begon ze daar plots wild te dansen en te lachen en zei ze dat ze dit zulke mooie muziek vond.

                    Ik wist echt niet wat ik er mee aan moest maar ik heb het maar gelaten. Ik heb haar bedankt en een fijne dag gewenst. Toen ik buiten naar de tijd keek zag ik dat ik krap 20 minuten nadat ik binnen kwam al weer buiten stond. Inclusief aan- en uitkleden. Ik had voor 45 minuten betaald! Behoorlijke tegenvaller en ik denk niet dat ik heel snel weer naar Karins Home terug zal komen.

                    Comment

                    Working...
                    X