Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mamba, Penthouse Prive, Baan 17, Haarlem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mamba, Penthouse Prive, Baan 17, Haarlem

    Naam: Mamba
    Leeftijd: 40
    Uiterlijk: Afrikaanse
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Volslank
    Cupmaat: DD
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Nee

    https://penthouseprive.nl/nl/sex-haarlem/category/153-mamba


    Ik was bij Privehuis La Cloche, en daar was het druk, dames bezet en kwam 1 mega volle black mama voorstellen met billen waar geen eind aan kwam. Haha. Ze was zeker ruim boven de 100 kilo. Overigens heel vriendelijk. Totaal niet mijn type, maar ik was geil en had een baldadige bui, dus ik dacht waarom niet. Ze zeggen toch weleens if you go black you will never go back, of dat dikke vrouwen zo goed zijn in bed...

    Dus in kader try before you die, heb ik het gedaan, hahaha.

    Nou sexueel is het totaal niet mijn ding, want Mamba is zonder het slecht te bedoelen een wandelend flatgebouw vlees. Op haar mega ass kan je een bloembak neerzetten. Maar verdraaid, de sex was best geil en Mamba ging er als een bezetene op mij te keer, alsof ik een lekker hapje voor haar was. Tegenspartelen heeft geen zin met deze grote vrouw bij je, maar ze zoog als een Nilfisk stofzuiger. Het neuken ging was lastig door haar omvang, maar al met al kan ik niet zeggen dat het slecht was of zo. Dus voor liefhebbers van groot, veel vlees, big black mama's en vooral mega grote super ass/billen is deze black Mamba jouw ding.

    Zoals die grote donkere zangeres die weleens bij de Wereld Draait door zit, met die bril. Weet ff niet meer hoe ze heet, met die bril, maar dan nog 1,5 x zo groot!
    Last edited by Citygirl.nl; 30-07-2021, 13:12. Reason: Locatie veranderd van La Cloche naar Penthouse Prive

  • #2
    ja ik heb haar ook gezien, en daar zijn echte liefhebbers voor hoor, dus altijd goed, big ass liefhebbers, ga voor Mamba!

    Comment

    Working...
    X