Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Monica, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Monica, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

    Monica Nederlandse
    25 lentes
    1.68m
    Blondine
    Groen/grijze ogen
    D-cup Borsten (echt)
    Slank
    Wel piercings, geen tattoo’s
    Roken? Ja

    https://www.privehuislacloche.nl/monica/

    Vandaag bij deze mooier minica geweest heb de gfe als extra genomen tongzoenen was geweldig met de en het pijpen is met heel veel gevoel en passie en ze doet het echt lang en ze geeft je echt het gevoel dat je haar vriendje bent en de sex met de is echt top en heb de ook even lekker gebeft waar ze echt van genoten heeft ik kom zeker nog bij de terug en dan voor langere tijd bedankt voor de geile en gezellige uurtje tot snel dikke kus van dennis

  • #2
    Vandaag weer bij monica geweest voor 2 heerlijke uurtjes heb weer de extra.s genomen en heb weer een ongelooflijke pijp beurt gehad en de sex was echt top en ze had een heel mooie blauwe setje aan en het tongzoenen was echt top heb weer een over heerlijke gfe gehad bedankt voor de geile date tot snel maar weer als ik weer een keer kan op een zaterdag dikke knuffel en een dikke kus

    Comment


    • #3
      Vandaag zondag trof ik Monica in Amersfoort, ze werkt inderdaad normaal in Utrecht bij La Cloche. Leuke sexy meid die er een leuke en lekkere tijd van probeert te maken. Ik vond haar vol en lekker tongzoenen. Dat maakt het altijd net spannender en lekkerder. En verder ook goede sex. Ik kan deze sportzondag nu met een voldaan gevoel tegemoet gaan voor de buis😃

      Comment


      • #4
        Gisteren voor het eerst kennis gemaakt met Monica.
        Ze is een aardige, mooie en sexy dame vol passie.
        Tongzoenen met haar was geweldig en heb echt heerlijke maar vooral lekkere sex met haar gehad.

        Bedankt voor het geile en gezellig uurtje Monica en een grote dikke knuffel van me😘

        Comment


        • #5
          Vandaag 2uurtjes met moica door gebracht we hebben heerlijk geknuffeld en ze ging al kussent naar beneden en ze likt me ballen en ze nam me lul diep in de mond ze heeft me lang gepijpt en naar een tijdje heb ik haar lekker gebeft en daar na het echte werk gedaan en kwam echt heftig klaar en ze heeft me nog gemasseerd en daar na nog een keer gedaan en toen nog even wat geknuffeld tot dat het tijd was heb weer echt genoten van je en bedankt voor de 2 geile uurtjes met je monica hoop tot snel weer dikke kus en een dikke knuffel en een hele lange geile tongzoen

          Comment


          • #6
            Monica werkt maar zo af en toe bij ofwel HOD ofwel La Cloche in Utrecht. Ze is er niet vaak en meldt soms pas de avond tevoren dat ze komt werken.
            Als je haar wilt zien moet je hun agenda dus in de gaten houden.

            Ik zag haar afgelopen zondag bij HOD en besloot het GFE pakket bij haar te nemen. Beetje prijzig maar dan krijg je ook wat.
            Monica vertelde me dat ze het liefst GFE doet, omdat ze graag echt contact maakt en het, zoals ze zegt, "warm" doet. En dat doet ze.
            Ze tongzoent met veel passie en inzet. Echt lekker. Ze is grenzeloos in haar overgave en hoe je haar mag aanraken.
            En het pijpen (en dat is zonder condoom in de GFE) is magnifiek.
            Ik ben echt een zeurpiet met pijpen, omdat ik al snel vind dat ze me pijn doen, maar bij Monica kon ik me helemaal overgeven.
            Ik weet niet of ik ooit zo goed gepijpt ben.

            Toen ze begon met pijpen zei ze ook nog eens tussen neus en lippen door dat ik gewoon in haar mond mocht klaarkomen. Wow !

            We hebben eindeloos getongd, ik ben langdurig gepijpt. Een beetje russisch gedaan, beetje assjob en in een lekkere 69 gelegen. Zij bovenop met haar kruis boven mijn gezicht, terwijl ze me weer supergoed pijpte. Hemels.

            Uiteindelijk ben ik op mijn rug liggend gillend klaargekomen in haar mond en ik heb geen zaad gezien 😉. Super.

            Daarna hebben we nog lekker op bed gelegen. Ze is gezellig en geestig en praat lekker onbeschaamd over seks en over haar werk en was belangstellend naar mijn ervaringen in andere huizen.

            Een echt goeie GFE dus, veel beter dan de girlfriends die ik in real life heb gekend 🤣.

            Comment


            • #7
              Gisteren in Utrecht bij Monica geweest. Was top! Lieve jonge meid. Donkerblond haar, lekker lijf, mooie borsten en billen.lekker ontspannen en vrij in de omgang. Het zoenen is vol en met veel passie en gevoel. Pijpt goed en lekker lang. In standje 69 een heerlijk uitzicht op haar heerlijke lijf. En het neuken is natuurlijk het hoogtepunt van de date. Gedurende de date weet je...straks mag je haar heerlijk neuken. Verschillende standjes gedaan en op het eind dogy. Uitzicht op haar strakke lekkere kontje. Geweldig hoor.
              Bedankt en tot de volgende keer!

              Comment


              • #8
                Dinsdag 20 september een uurtje met Monica doorgebracht bij La Cloche
                een leuke verschijning leuk en gezellig in de omgang.
                wat extra's afgenomen en de pret kon beginnen vol tongzoenen pijpen zc echt niet normaal lekker zelden zoiets meegemaakt en het seks gedeelte is ook prima in orde met deze meid.
                mocht ze weer op de agenda staan en mijn weg leid toevallig al richting Utrecht of Amersfoort dan probeer ik mijn agenda er wel op af te stemmen absoluut herhalingsgevaar!

                Comment


                • #9
                  Dan moet je morgen dus in La Cloche wezen😉

                  Comment


                  • #10
                    Vandaag langs geweest bij deze mooie dame, wat is Monica toch een lekker ding.
                    Een date met Monica is alsof het je eigen (stoute) vriendin is. En ze kan zo lekker pijpen en gaat maar door.

                    Nog snel een paar standjes gedaan en was de tijd alweer voorbij
                    Volgende keer toch het pretpakket erbij nemen.

                    Comment


                    • #11
                      Ik ben afgelopen zondag bij monica geweest in amersfoort.Wat een mooie lieve meid,pret pakket erbij genomen en het was geweldig. Ik ga haar zeker snel weer opzoeken..pijpen is geweldig maar haar heerlijke body kussen en dan in alle standjes geneukt en lekker in haar kutje klaar gekomen.

                      Comment


                      • #12
                        Na jarenlang dit forum te volgen (en natuurlijk de voorganger) dan nu mijn eerste post! Inmiddels heb ik er al veel bezoeken op zitten en ik moet zeggen dat het bij la cloche en house of dreams bijna altijd een hele fijne ervaring is. Natuurlijk heb je soms een mindere klik met een meid, maar over het algemeen ben ik altijd tevreden.
                        Dan nu over mijn bezoek bij Monica. Vorige week zondag heb ik een afspraak met haar gemaakt, wat toch altijd spannend is zonder foto's te zien. De omschrijving gaf mij echter genoeg een beeld om te voorzien dat dit wel goed zou komen. Toen Monica de kamer binnenkwam was dat gevoel bevestigd: ik zou het geen lingeriemodel noemen (zoals bijvoorbeeld wel Chantal of Beau bij house of dreams), maar het is een prachtige girl next-door met een hele ondeugende uitstraling. Sinds kort neem ik altijd tongen als extra, dus dit keer ook. Al snel lagen we zoenend op het bed en begonnen we elkaar te strelen, zij trok me heerlijk af en ik had mijn handen vol aan haar grote tieten. Hierna stelde ze voor dat ik het condoom omdeed omdat dat met haar mooie lange nagels moeilijk ging. Geen probleem natuurlijk en ze daalde langzaam af en nam mijn stijve lul in haar mond. Ze pijpte me zonder handen en nam hem lekker diep in haar keeltje. Toch was mijn pik iets te groot voor haar en ze ging er al snel op zitten en bereed me heerlijk. Dit deed ze zo goed dat dit misschien mijn favoriete deel van de date was terwijl ik normaal gesproken het liefst zelf bovenop lig. Genietend liet ik haar haar gang gaan en wachtte tot ze moe zou worden. Tot mijn verbazing hield ze dit nog erg lang vol, terwijl het tempo toch erg hoog lag. Uiteindelijk toch geswitcht naar missionaris met haar benen in mijn nek. Ze zag er super mooi uit en keek mij de hele tijd recht in mijn ogen aan, we waren beide aan het genieten! Vlak voordat ik klaarkwam weer van standje gewisseld naar doggy en toen voelde ik nog meer hoe strak haar kutje is. Het duurde niet meer dan 15 seconden voor ze mijn pik helemaal leeggemolken had. Ze had zelf ook wel door dat haar strakke kutje mij teveel geworden was en maakte er een grapje over. De date zat erop en ik heb weer genoten. Monica is een aanrader!

                        Comment


                        • #13
                          Tijdje terug in november de mooie Monica bezocht in La Cloche (soms is ze ook in HOD in Amersfoort ). Ze is lief en houdt erg van knuffelen en tongzoenen. Ik vind dat ze een prachtige verschijning is en ze weet hoe je verwend wilt worden. Ook ik liet me niet onbetuigd en heb haar heerlijk kunnen beffen en het zoenen en intiem was geweldig. Ik zie ernaar uit dat ze binnenkort weer terugkomt van vakantie, ik kan niet wachten

                          Comment


                          • #14
                            Deze week voor het eerst Monica bezocht. Echt een leuke dame. Ik had 45 min en voor het GFE pakket gekozen. Ze ziet er leuk uit heeft mooie grote borsten waar je lekker mee mag spelen. Haar pijpkunsten zijn werkelijk fenomenaal. Tongzoenen doet ze vol overgave. Minpuntje je proeft wel dat ze rookt. .Ze is erg gezellig en leuk om mee te praten.

                            Comment


                            • #15
                              dit is net als Rianne, Coco, Lynx en Cindy een topdame qua girfriend experience. Leuke meid die vol passie met je vrijt en tongzoent, er hoefde voor mij geen einde aan te komen, vond de sex al niet eens meer belangrijk maar dat was na het zoenen en voorspel ook meer dan voortreffelijk. En dan ook leuk dat ze Nederlandse is, dat zie je steeds minder worden in de prostitutie maar dat gehalte qua afkomst is bij La Cloche meer dan in orde. Misschien niet altijd veel dames daar, al wordt het beter, maar er zit wel een beter niveau qua looks en services en qua afkomst daar dan bij de vele andere privehuizen of ramen

                              Comment


                              • #16
                                Een geweldige vrouw, een topper. Echt genieten, heerlijk neuken in diverse standjes en klaargepijpt worden zonder, mits je pzc erbij neemt natuurlijk. Heerlijke meid, dank lieve monica.

                                Comment


                                • #17
                                  Ik kan alle lofuitingen hier over Monica alleen maar beamen. Top vriendin in bed die zelf ook zeker lijkt te genieten. Topper deze leuke Hollandse twintiger.

                                  Comment


                                  • #18
                                    Oei nu zie ik Monica opeens vandaag op aanwezig staan bij La Cloche, en ik heb morgen ook daar al een afspraak met Myleena. Zouden ze 2 dagen achter elkaar gek vinden als ik ga?

                                    Comment


                                    • #19
                                      Hoe vaker je komt hoe leuker ze dat vinden hoor. Ps morgen weer andere gastvrouw en dame dus niemand die het dan weet😉

                                      Comment


                                      • #20
                                        Een week geleden bij Monica geweest. Weer gelijk voor 2 uur met bad gegaan omdat dit voor mij spannend voelt. Het kan enorm leuk zijn maar ook zwaar tegenvallen en alles daar tussenin.
                                        Monica is een leuke lieve meid die er iets leuks van wil maken. Ze pijpt lekker en haar verschillende standjes geneukt en doggy kwam ik heerlijk klaar. Heerlijk gezoend en ik had er weinig last van dat ze rookt.


                                        Comment


                                        • #21
                                          Onlangs een leuke date met Monica gehad,extras erbij genomen. Heerlijk geprijpt zc, paar standjes genomen en vervolgens door haar klaargepijpt zc. Heerlijk. Dank je lieve Monica

                                          Comment


                                          • #22
                                            Monica is een erg aantrekkelijke en leuke dame om te zien! Maar ook om te ervaren. Ze maakt het je naar je zin op de kamer en is zeker in voor een lekker voorspel.
                                            Ze bouwt de spanning goed op en dan……gaat ze los!
                                            Eerst een heerlijke pijpbeurt gevolgd door een geweldige intieme sessie waarbij we allebei hebben genoten van de standjes die we niet vaak nemen.

                                            Comment


                                            • #23
                                              Topmeid met toppassie en super gfe, en Nederlands, daar heeft La Cloche een patent op zulke meiden, net als Rianne, Claire, Cindy, Emma en Coco bijvoorbeeld.

                                              Comment


                                              • #24
                                                Lekkere ochtendwip gemaakt met Monica, echt een leuke lekkere meid. Ze pijpte lekker en bovenop me reed ze me sensueel naar een heerlijk hoogtepunt met mijn handen op haar lekkere tieten. Als ik een keer wat meer tijd heb, ga ik zeker voor een langere date bij haar langs.

                                                Comment


                                                • #25
                                                  De foto’s van Monica hebben mij een tijdje laten twijfelen en dat was niet zo verstandig. Zonder enige twijfel is Monica echt een geweldige dame. Ze is mooi, lief, vrolijk, heeft een geweldig lichaam en heeft zeer goede skills. De manier waarop ze mij gepijpt heeft! wauw!! Vol overgave en heerlijk diep wat ik echt geweldig vind. Soms is deepthroat een extra maar dit was gewoon standaard bij Monica. ik heb dus geen extra’s gekozen, maar toen ze bovenop kwam en ik haar tegen mij aantrok om van die heerlijke borsten te kunnen genieten terwijl ze mij neukte, zoenden we als vanzelf en vol overgave. Fantastische date met een prachtige vrouw! Bedankt lieverd.

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X