Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Tayra, SM Studio Almere

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Meesteres Tayra, SM Studio Almere

    Naam: Meesteres Tayra
    Leeftijd: 33
    Lengte: 1.73
    Uiterlijk: Caribisch
    Kleur haar: Donker krulhaar
    Lichaamsbouw: Slank, sexy
    Cupmaat: C
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee

    https://www.bdsm2day.nl/profiel/492
    Meesteres Tayra | Castricum (sexjobs.nl)
    Meesteres Tayra (@meesterestayra) • Instagram-foto's en -video's


    Meesteres Tayra is een Nederlandse dame met vleugje Caribisch bloed, mooi figuur en een knappe verschijning.
    Ze ontvangt is een van de mooiste studio's van Nederland, verdeelt over 3 kamers met aparte douchegelegenheid en diverse thema achtige kamers met bondagebanken, SM bed en een kamer met sling.
    De locatie is erg privé en heeft discrete parkeergelegenheid.
    Mrs.Tayra had door haar verschijning al direct de "overmacht", ik mocht nog wel vertellen wat mijn wensen waren maar ze domineerde mij direct door haar ogen en verbale kwaliteiten.
    Daar ik aangaf CBT liefhebber te zijn werd ik na het douchen naar de kamer met de sling geleidt en maakte ze mij vakkundig en goed met mijn edele delen naar voren vast zodat ik mezelf gelijk klein en onderdanig voelde.
    Ze begon met haar handen mijn ballen te teasen door er steeds wat harder in te knijpen, dit voelde gelijk al erg goed mede door het fraaie uitzicht wat ik had op haar lichaam en mooie borsten.
    Ze pakte een van haar eigen ballcrushers en zette mijn kloten vast in het martelwerktuig en begon met een radarwieltje uitdagend over mijn pik en ballen heen en weer te bewegen.
    Het feit dat ze zelf van dit soort attributen in huis had bevestigde mij dat ze meer CBT slaven in haar stal had en dus ook een ruime ervaring hiermee had.
    Ook tijdens het spel merk je aan haar verbale uitingen dat je met een intelligente en creatieve dame te maken hebt.
    Het spel ging ondertussen door met het meer martelen en druk uitoefenen op mijn trouwgereedschap wat mij, onder het gedwongen gebruik van poppers, al snel in de juiste onderdanige slavenstemming bracht.
    Ze bleef aan de gang en waar (soms) andere meesteressen zouden stoppen ging zij nog een tandje verder; I love it !
    Ik was zo onderdanig en geil dat ik haar aanbod om op een andere kamer het spel voort te zetten resoluut afwees en haar smeekte om mij, hangend in de sling verder aan te pakken.

    Ze keek dreigend mijn richting uit deed een butplug in mijn slavenkutje en stak veen kaars aan en begon steeds dichterbij het heet pulserende kaarsvet op mijn edele delen te laten druppen, ze stak een tweede kaars aan en ging verder met 2 handen ieder voorzien van een kaars opdat ik mijzelf niet meer kon concentreren waar de pijnscheuten vandaan kwamen. Ik moest nu zelf poppers nemen en ze gaf zelf aan hoeveel keer en als ik er bijvoorbeeld 5 snuiven op had zitten moest ik er nog een extra namen; ik was volledig maar dan ook 100% volledig in haar macht.
    Op een gegeven moment had ze 5 kaarsen aangestoken die hun gemene martelwerk op onnavolgbare wijze uitvoeren, wat een pijn moest ik doorstaan en hoe hard bleef mijn pik tijdens het incasseren van al deze martellingen.
    Er was nog maar een weg om uit deze extase te komen en dat was middels een kneitergeil orgasme wat ik niet meer kon tegenhouden; ik spoot naar mijn gevoeld de hele boel onder en moest haar handschoen van haar haar trekhand aflikken, wat ik maar al te graag voor deze fantastische Meesteres overhad.
    Last edited by Uncle George; 04-04-2022, 13:01.

  • #2
    Ik heb deze Meesteres ook enkele malen bezocht. Sinds kort heeft ze een nieuwe mooie ruime discrete studio in het centrum van een oude stad en niet meer op een industrieterrein.

    Zoals haar mooie foto’s laten zien is het een prachtige verschijning. Ze heeft een fraai gezicht en heerlijke vrolijke twinkelende bruine ogen Altijd tiptop verzorgt en sexy. Ze ontvangt je vriendelijk en overlegt vooraf goed en geeft in haar spel daar haar eigen invulling aan.

    Wat ik zo onvoorstelbaar gaaf aan haar vindt is dat ze ongegeneerd vrij snel en heftig je onverwachts kan aanpakken en je oprecht voluit uitlacht als je het zwaar hebt in de sessie. Wat mij dan altijd erg opwindt… tevergeefs probeer ik het dan nog even langer vol te houden….

    Wat ik echt super opwindend bij haar vindt is met name: Nipple torture, Face/Dick slapping, Spitting. Face-sitting (gekleed) Whipping (stevig, niet snoeihard), Sounding, (doet ze erg goed) Pegging (3 sizes strapon: de grootste kan ik echt niet hebben)

    Dame is aan te raden. Wil het liefst meerdere uren je onder handen nemen dus zorg dat je goed uitgerust bent en een gevulde portemonnee en ballen hebt. :-)

    Comment


    • #3
      Deze vrouw heeft in de korte kolksteeg in Amsterdam gewerkt

      Comment


      • #4
        Originally posted by Bertje View Post
        Deze vrouw heeft in de korte kolksteeg in Amsterdam gewerkt
        Klopt. In 2019 haar frequent bezocht in Amsterdam. Maart 2020 is zij gestart in Alkmaar Oudorp bij Studio Private Pleasures en goed jaar later bij Studio Desire aan de Koningsweg in het oude centrum. Heb haar met enige regelmaat bezocht de laatste tijd wat minder… door de filmpjes op twitter toch maar weer eens een afspraak gemaakt.

        Ik werd weer allerhartelijkst door haar zelf ontvangen bij de discrete ingang aan de Koningsweg en jmocht haar volgen door de 60 m2 heerlijke koele studio. Wat op zich niet bepaald een straf is met het uitzicht op haar prachtige bilpartij verpakt in een soort latex hotpants. Ze lachte toen ze zag dat ik al een bobbel in mijn broek had en kneep er gelijk stevig in. Ja ze is een erg fraaie verschijning in haar kinky outfit met haar mooie krullend bos haar en prachtige donkerbruine ogen. Terwijl ik nog even een blik gegund werd op haar uitpuilende decollete werd ik na het betalen van de fee verzocht mij te gaan uitkleden en te gaan douchen.

        Na het douchen stond ze mij al op te wachten en werd ik in het midden van de studio staand met handboeien en katrol vastgelegd. Ze kwam voor mij staan en fluisterde in mijn oor: Heb je mij gemist? Voordat ik kon antwoorden kreeg is al een knietje in mijn kruis…ik kreunde het uit. Ze lachte. Ze kwam weer heel dicht voor mij staan… ik rook haar heerlijk frisse parfum, zag hoe mooi opgemaakt ze was en bewonderde weer haar heerlijk decollete. Daar had ik helaas niet veel tijd voor want mijn tepels werden door haar opeens hard geknepen.. gekneed. Ik kreunde het uit van pijn/geiligheid en mijn piemel stond snoeihard. Ze lachte weer en sloeg met de vlakke hand een aantal keren hard tegen mijn piemel… Ze pakte touw en begon het zaakje beneden strak af te binden. Tering wat geil! Ze pakte een klein paardrijzweepje en begon mij venijnig afwisselend op mijn tepels en op de kop van mijn eikel te slaan. Spuugde in mijn mond… heerlijk! Toen mijn borstkast al aardig rood werd stopte ze en plaatste tepelklemmen. pppfffffff

        Haar aandacht werd verlegd naar de achterzijde van mijn lijf. Met een paddle zweep werden mijn billen wat opgewarmd tot ik ze licht voelde gloeien. Ze pakte de bullwhip en ging nu voor mij staan en begon mij daarmee te slaan. De zweepslagen kwamen op mijn bovenrug aan want niet bepaald prettig was maar het aangezicht van haar lijf zo sexy kinky en haar lach kon ik het nog een beetje volhouden al ben ik niet echt een die hard masochist. Ze ging weer heerlijk dicht voor mij staan en kneep mij hard in mijn ballen… ze spuugde weer in mijn mond en haalde de tepelklemmen er vanaf en begon mijn tepels te ‘strelen’ tering wat pijnlijk! Ze liet de katrol lijnen iets zakken en ik moest mij iets voorover buigen. Kon even niet zien wat ze pakte maar opeens voelde ik een forse strapon in mijn kontje. Vrij agressief begon ze mij te nemen.. Van achteren uit begon ze in mijn tepels te knijpen en fluisterde in mijn oor: heb je mij gemist sletje? Kreunend kon ik dat alleen maar beamen.


        Ze maakte mij los van het katrol, kneep weer hard in mijn ballen en gebood mij op het kingsize bed te gaan liggen. Vastgelegd aan het bed met mijn handen en voeten ging ze op mijn borstkas zitten terwijl ik een geweldig uitzicht had op haar rug en kontje. Ze pakte wat spullen wat ik niet kon zien omdat ze opeens met haar onderlijf stevig op mijn gezicht ging zitten. Ik snakte naar adem maar mijn hemel wat een heerlijk opwindend gevoel. Ze liet mij even wat ademen en ging weer op mijn gezicht te zitten. Dit herhaalde zich een aantal keren tot ik opeens vrij ruw een forse geribbelde metalen dilatator voelde binnendringen in mijn plasbuis. Nu ben ik wel wat gewend, zij heeft mij zelf met de wereld van sounding een paar jaar geleden laten kennismaken. Maar vaak ging dat voorzichtig van klein naar groot formaat. Nu niet. Ik schat in dat maatje 12 of 14 ruw werden binnengebracht. Inwendig/uitwendig werd ik nu manueel gemasseerd. Spannend geil. Opeens stopte het. Mijn rechterhand werd los gemaakt en kreeg de opdracht met mezelf te spelen. Ze ging weer op mijn gezicht zitten en zei: ik tel af vanaf 10 en bij 1 stopt de sessie. Het hoeft geen uitleg dat ik voordat zij bij 3 was aangekomen ik gruwelijk heftig klaarkwam.

        Comment


        • #5
          Meesteres Tayra ontvangt nu voortaan bij www.smstudio-almere.nl

          Comment


          • #6
            Werkt zij nog, recensies zijn veelbelovend.

            Comment

            Working...
            X