Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nina, Den Haag, Geleenstraat 74 kamer 3

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nina, Den Haag, Geleenstraat 74 kamer 3

    Blondine
    Bulgaarse
    30-35 jaar
    D-cup Borsten
    Slank/normaal postuur
    Engels sprekend

    Ik kwam jaren geleden bij Nina regelmatig toen ze nog op nr 23 werkte in de begintijd van o.a. Stella, Vernice/Vanessa, Cindy o.a. daar nog werkten.

    Ik geraakte nu na vele jaren weer binnen bij Nina op nr 74k3 het middelste raam dus. Ze heeft beneden achter een leuke ruime kamer met veel SM toys. Het was een leuk wederzien in goede sfeer. Een leuk kinky spel met combi erotiek, dus o.a. teasen, opgeilen, nippleplay, beffen en fisting.

    Zullen zeker meer bezoekjes volgen😉

  • #2
    Ook ik heb de draad met Nina weer opgepakt. Ze kan nors of verveeld overkomen aan het raam maar eenmaal binnen is het gewoon een leuke meid met een mooie lach en heel veel mogelijkheden. Voor de wederkennismaking koos ik voor een half uurtje voor 100 euri. Ze nam lekker de tijd: ze bond mijn ballen af, teasen, voorbindlul om en ik werd op mijn knieen gezet om haar te pijpen. Behoorlijk diep tot kokken toe. Geen nood, ik moest op bed en daar kwam ze al op me zitten en begon mijn throat te neuken. Zo nu en dan een lekkere spuugklodder hield het soepel. Na een poosje klom ze van me af en mocht ik mijn kont aanbieden. Nou, ze weet wel raad met slettebakjes! Ondertussen geile taal uitslaand neukte ze me met lange, diepe halen. Zalig! Omdat de gemoederen hoog opliepen en ik wat oververhit raakte, dirigeerde ze me op de grond. Handdoek eronder en daar klaterde haar golden shower al in mijn mond en over mijn pik. Dat hielp wel en al snel spoot ik over mijn buik heen.
    Kortom: een fijne start en smakend naar meer. Voor deze dame moet je iets meer moeite doen maar dan heb je ook wat. Een goddelijk lijf, veel mogelijkheden en daarnaast ook gewoon een prima babbel. Mij gaat ze zeker nog zien.

    Comment


    • #3
      Alweer paar jaar geleden nam Stella me mee naar nr. 74 voor een trio met Nina. Had onthouden dat Nina toen wel erg leuk was.

      Ben nu weer opnieuw naar haar geweest. Alleen met haar en dat was super! Heerlijk kinky spel gespeeld. Ze ziet er echt goed uit met haar haar sexy opgestoken. Eerst spel aan het kruis, werd daarna met blinddoek nog op naar bed geleid voor vervolg. Volop teasen, pik afgebonden en door de geile setting bleef hij keihard. Alles kwam aan bod, haar mooie borsten aanbidden, spel met strapon, heel goede fisting. Heel goed oogcontact en keek lekker naar zichzelf en ons spel via de spiegels. Mocht/moest haar kutje likken terwijl ze me aftrok en op die manier tot heerlijk orgasme kwam.

      Echt een heerlijk uurtje, ze is mooi, geil en leuk! Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

      Comment


      • #4
        Ik had kort geleden Nina paar keer gezien toen ik op nr 74 was voor Clindy. Ze is bloedmooi dus ze was top of mind toen ik vandaag even rondliep. We hebben een heerlijke sessie gehad, ze bond me vast op de stoel en ging me heerlijk uitdagen met haar lichaam en teasde me tot ik er gek van werd. Pijpte me plagerig. Ze maakte me los, ging tegen het kruis staan en liet me haar aan het kruis zetten en haar lichaam aanbidden. Ik kon mijn ogen, handen en mond niet van haar mooie borsten afhouden… ik kwam echt in een geile roes door haar, ze kreunt zachtjes mee en toonde haar lichaam, ook in de spiegel. Het werd tijd om me (dwars) op het bed te leggen en me anaal te verkennen. Heel rustig, met wat poppers, met haar vingers. Toen ik open en nat was heeft ze me ontzettend goed gefist, terwijl ze me aankeek, het viel me op hoe mooi ze is, haar ogen en mond heel goed gevormd. Ik mocht haar beffen, mooi en fris kutje, en ze liet duidelijk blijken er van te genieten, om me vervolgens af te trekken met veel olie waardoor ik heerlijk klaarkwam. Ik was weer even vergeten hoe mooi en lekker ze is, en leuke meid ook.
        Last edited by Johnboy; 27-11-2022, 17:55.

        Comment


        • #5
          Ik had kort geleden Nina paar keer gezien toen ik op nr 74 was voor Clindy. Ze is bloedmooi dus ze was top of kind toen ik vandaag even rondliep. We hebben een heerlijke sessie gehad, ze bond me vast op de stoel en ging me heerlijk uitdagen met haar lichaam en teasde me tot ik er gek van werd. Pijpte me plagerig. Ze maakte me los, ging tegen het kruis staan en liet me haar aan het kruis zetten en haar lichaam aanbidden. Ik kon mijn ogen, handen en mond niet van haar mooie borsten afhouden… ik kwam echt in een geile roes door haar, ze kreunt zachtjes mee en toonde haar lichaam, ook in de spiegel. Het werd tijd om me (dwars) op het bed te leggen en me anaal te verkennen. Heel rustig, met wat poppers, met haar vingers. Toen ik open en nat was heeft ze me ontzettend goed gefist, terwijl ze me aankeek, het viel me op hoe mooi ze is, haar ogen en mond heel goed gevormd. Ik mocht haar beffen, mooi en fris kutje, en ze liet duidelijk blijken er van te genieten, om me vervolgens af te trekken met veel olie waardoor ik heerlijk klaarkwam. Ik was weer even vergeten hoe mooi en lekker ze is, en leuke meid ook.

          Comment


          • #6
            Nina kan je goed hebben voor een geil kinky met sex spel, ze heeft iets geils met die ogen en grote borsten, en je moet haar ff kennen dan is het een aardige meid, die weet wat ze doet.

            Comment


            • #7
              Ik wil Nina bezoeken. Wat zijn haar werktijden en welke dagen

              Comment


              • #8
                Iedere dag van 's middags tot 's avonds laat.

                Comment


                • #9
                  Vandeweek weer eens spontaan bij Nina naar binnen gegaan. Steeds als ik haar bezoek vraag ik me af waarom ik niet vaker naar haar toe ga... Ze is knap, sexy, mooi lijf en is lekker kinky. Ze droeg een mooi hardblauw lakjurkje. Eenmaal naakt in de kamer mocht ik haar lichaam voelen. Lekker zo met zo'n glad jurkje, ik zag snel haar tepels hard worden. Tot m'n genoegn veranderde ze iets aan het bovenstuk waardoor haar prachtige borsten pront naar voren staken. Ze heeft verrukkelijke borsten en tepels. Ik verwende z, ging op m'n knieën voor haar en ze plaatste één been op de rand van het bed, zodat ik goed bij haar gladde en zachte kutje kon. Haar likken, m'n handen op de borsten, heerlijk, en ik kon het precies zien in de spiegel als ik langs haar keek of omhoog keek. Ze kreunde lekker en keek me geil aan. Tijd om om bed te gaan en met mij te gaan spelen, eerst met m'n pik en al snel met m'n kontgaatje. Ze deed de lange plastic handschoenen aan (dat vind ik ook wel beetje jammer want niet zo sexy) dus dat beloofde een goede en diepe fisting te worden. Fantastisch terwijl ze me uitdagend, half lachend en geil aankijkt. Haar haar opgestoken, top. We hadden maar een uurtje dus na enige tijd ging de handschoen uit en gingen we in 69 positie. Ik like haar lekkere kutje wat ze merkbaar kon waarderen, terwijl zij me met veel olie en goed aftrok. Duurde niet lang voordat ook ik lekker klaarkwam. Even gezellig nagepraat, Nina is een heel erg leuke vrouw. Heerlijk uurtje!

                  Comment


                  • #10
                    Pas weer bij Nina geweest. Er wordt niet veel over haar geschreven en dat verbaast me wel een beetje, want ze is heel mooi, haar gezicht en lijf echt fantastisch. Ik heb fijne klik met haar in het spel. Ze is erg opwindend, vind een rollenspel leuk en haar goede Engels helpt dan ook. Heerlijke sessie waarbij ze me goed gebuikte en lekker aftrok.

                    topper!

                    Comment


                    • #11
                      ze is gestopt

                      Comment

                      Working...
                      X