Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Anna-Sofie, Privehuis Amersfoort Prive, Woestijgerweg 27

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Recent Anna-sofie ook eens in Utrecht bezocht heerlijk dat ze daar ook wat later op de avond te vinden is, half uurtje bij d'r geweest en daarna als een roos geslapen.
    en een droom gehad waaruit ik niet wakker wilde worden.
    Hoop dat het d'r bevalt in Utrecht, lijkt het tot nu toe wel op, dan ga ik dit namelijk zeker nog eens herhalen.

    Comment


    • #27
      Vorige week eindelijk eens een bezoekje mogen brengen aan Anna-Sofie. En het was een absolute topervaring. Hoewel Anna-Sofie redelijk nieuw is in het vak, doet ze het waanzinnig en weet ze een man het duidelijk naar zin te maken. Het mooiste aan Anna-Sofie vond ik haar borsten, wat een mooi stel was dat zeg.

      Naast dat het ook een lief persoon is, heeft Anna-Sofie ook een makkelijke babbel, dat maakt de date helemaal compleet. Voordat je het weet is de tijd weer om en sta je met een brede glimlach weer buiten de deuren van House of Dreams.

      Dank je wel Anna-Sofie voor deze topervaring.

      Comment


      • #28
        Zo te zien werkt ze nu meer in La Cloche, al 2 weken niet meer op agenda in House of Dreams en wel deze week in La Cloche, zelfs vandaag extra zag ik www.privehuislacloche.nl en ook hier in dit topictitel is locatie en naam aangepast van House of Dreams Amersfoort in Privehuis La Cloche

        Comment


        • #29
          toppertje en Nederland en die geweldige echt grote borsten en dan ook nog sympathieke en sexy meid, die ook vurig is en een sensationele tongzoenster, wat een geweldige meid is dit, qua sex maar ook in omgang en lekker lijf met de juiste heupen, grote borsten etc. Ik hou daarvan!!

          Comment


          • #30
            Vandaag op de valreep nog even bij Anna-sofie geweest,
            wederom een heerlijk half uurtje sex om het weekend mee in te knallen. Tongzoenen kan ze echt heel goed, en niks is fake, ze geniet met volle teugen.
            als Chantal weer terug is ga ik voorstellen een trio met deze 2 favorieten van mij te doen, de ultieme droom.
            Ik hoop dat het te plannen is beide zij drukbezet en dat is niet voor niks, bedankt Anna-sofie en jij ook een goed weekend!

            Comment


            • #31
              Even een kleine recensie mbt mijn ontmoeting zojuist met Anna-Sofie. Voor mij een nieuw meisje en wat voor één? Ten eerste bloedmooi. Ze was nog niet opgemaakt wat haar eerlijk gezegd een prachtige natuurlijke uitstraling gaf. Wat ik nog veel belangrijker vindt dan het uiterlijk, is wie is Anna-Sofie en hoe is het contact. Hiervan kan ik alleen maar zeggen dat dat een “tien” is. Lief, goed gesprek, lekker verwennen, heerlijk pijpen. Ik ben een oude bok van 67 en Anna-Sofie had dat perfect door. Ze vroeg wat ik lekker vindt en vervolgens heeft ze mij een een uur lang heerlijk verwent, met al klap op de vuurpijl een explosie in haar mond. In dat uur ook leuk met elkaar gepraat. Intelligente meid.

              ik ging allereerst lichamelijk voldaan de deur uit maar ook daarnaast een beetje trots. Anna-Sofie gaf aan dat ik lief was en levendige ogen had. Dat “lief” is voor mij fijn om te horen omdat ik het belangrijk vindt dat het respect wat ik probeer te geven ook binnen komt.

              Anna-Sofie bedankt. Je gaat mij terug zien en ik ga proberen dat een keer aan het einde van de dag te doen.

              Comment


              • #32
                Ik had een afspraak gemaakt met Anna-Sofie bij privéhuis Utrecht. Vervolgens hadden we een heel diep gesprek met elkaar. Zij kon erg om mij lachen. We kwamen tijdens het gesprek achter dat we veel gemeen hadden. Het gesprek was zo intens dat we de tijd vergeten waren waardoor we nog geen tien minuten over hadden om intiem bezig te gaan. maar de laatste tien minuten begin ze mij te pijpen. Dat doet zij heerlijk. Anna-Sofie, ik om zeker terug maar deze keer meer intimiteit.

                Comment


                • #33
                  je bedoelt Privehuis La Cloche denk ik daar werkt ze nu het meeste en soms in Amersfoort bij House of Dreams

                  Comment


                  • #34
                    Ik had vandaag een afspraak gemaakt met Anna-sofie bij privéhuis Utrecht, Ik heb haar een halfuurtje gewacht, en ze kwam naar me , ze is een mooi dame , maar heel slecht ervaring geweest, Ik had een afspraak met 45 minutes , ze was bezig met roken en met haar mobile spelen binnen de kamer , Ik ga niet meer terug naar haar , en ook naar la cloche, Ik heb betaald voor een slecht ervaring

                    Comment


                    • #35
                      Dinsdag een afspraak voor 45 minuten gemaakt om langs te gaan . Het begin liep stroef. De extra’s waren naar haar zeggen gebruikelijk variatie 80 of 100euro. Toen ik deze toch maar vriendelijk afsloeg, sloeg de stemming om . Na overleg met haar directie door haarzelf werd de afspraak gecanceld. Als alternatief was er een ander voorgesteld, heb ik deze toch afgewezen. Er werd verteld dat de dames zich te goed voor mij voelden. Merkte wel dat Anna-Sofie het moeilijk had met de situatie maar voor mij een negatieve ervaring om nooit te vergeten. 😡

                      Comment


                      • #36
                        Verhaal zal altijd wel iets meer hebben van 2 kanten, maar beter dat een dame niet gedwongen is en zelf mag melden dat ze niet wil, dan dat ze van de exploitant de kamer op moet met een klant. Ook beter voor jou als klant als en dame niet met je wil was het toch niet leuk geworden. Hoe vervelend ook, maar goed dat dames die vrijheid hebben en de exploitant ze niet dwingt ook al loopt hij hier ook geld en klant door mis.

                        Comment


                        • #37
                          Mag ook denk ik nier, dan is het gedwongen prostitutie, het blijft mensenwerk. Ik heb het wel eens meegemaakt in Den Haag dat een dame niet met mij wilde. Prima, heb ik geen problemen mee. Heb ook gehoord dat dames op voorhand bepaalde klanten niet willen of op camera mee kijken. Goed dat er huizen zijn waar ze dan niet gepusht worden en ook correct als de dame dat in kwestie aan de klant mag vertellen, hoe lastig misschien ook.

                          Comment


                          • #38
                            Originally posted by pieterjan72 View Post
                            Dinsdag een afspraak voor 45 minuten gemaakt om langs te gaan . Het begin liep stroef. De extra’s waren naar haar zeggen gebruikelijk variatie 80 of 100euro. Toen ik deze toch maar vriendelijk afsloeg, sloeg de stemming om . Na overleg met haar directie door haarzelf werd de afspraak gecanceld. Als alternatief was er een ander voorgesteld, heb ik deze toch afgewezen. Er werd verteld dat de dames zich te goed voor mij voelden. Merkte wel dat Anna-Sofie het moeilijk had met de situatie maar voor mij een negatieve ervaring om nooit te vergeten. 😡
                            Dit klopt niet helemaal, ik was zelf de gastheer die dag door ziekte gastvrouw. En zoals u al schreef heet Anna-Sofie het zelf aan u mede gedeeld dat ze niet wilde, en dat kwam omdat ik dat tegen haar zei omdat ze die vrije keuze had en mij vertelde geen goede energie te voelen met u. Ik zei tegen haar vertel het dan zelf aan mijnheer, ik ga je niet dwingen te gaan als je je er niet prettig bij voelt, en ja dat vind ik als exploitant ook vervelend, maar het zij zo. Inderdaad had ze er moeite mee het te vertellen, daarna bent u na voorstel aan andere dame gegaan dus ik heb u verder niet meer gezien en kan dus ook nooit tegen u gezegd hebben dat de dames zich tegoed voor u voelde Het is een nuance verschil maar wel zoals het daadwerkelijk was. En natuurlijk begrijpelijk dat u dit vervelend vond als ervaring. Verder heeft u dus ook geen ervaring met haar gehad omdat u uw geld terug heeft gekregen en u geen erotische samenzijn met Anna-Sofie heeft gehad.

                            Vriendelijke groet,

                            Comment


                            • #39
                              Ah Anna-Sofie vandaag in Utrecht, eindelijk kan ik haar ontmoeten, had haar al een keer in de gang gezien en de vele positieve recensies gelezen of proberen te boeken dat ze volgeboekt was, dus nu mijn kans gegrepen en afspraak gemaakt via de gastvrouw, recensie volgt heren!

                              Comment


                              • #40
                                Nou vorige week dus geweest en geen spijt gehad, ik had een klik met haar en ze gaf een uitmundende service. Wel nu op vakantie dus. Ze heeft een lekker wellustig lijf met echte grote borsten, leuk gezicht en wel wat direct en lompig met opmerkingen maar daar kan ik wel weer om lachen, want de schat bedoelt het niet verkeerd. Tongzoenen is lekker vol en ook pijpte ze me geil en met veel gevoel en variatie, allemaal dik in orde voordat we nog wat standjes en teasen en elkaar daagden. Ja geslaagd bezoek!

                                Comment


                                • #41
                                  Afgelopen week mijzelf nog eens uitgebreid getrakteerd op Anna-sofie, gelukkig maar want ik zie dat ze deze week op haar wel verdiende vakantie is. Het was ook wel een stomend uurtje wat we hadden bij la cloche met die warmte, maar voor mij wel de ultieme manier om m'n dag door te komen. Kan niet wachten tot ze weer terug is. Voor mij op dit moment echt me favoriete dame!

                                  Comment


                                  • #42
                                    Een aantal weken geleden het geluk gehad dat deze dame vrij was, tijdens onze eerste afspraak was er meteen een klik.
                                    Werkelijk een plaatje om te zien met een heerlijk figuurtje en met heerlijke dikke (echte) borsten.
                                    In totaal 45 minuten met o.a. PZC met CIM voor €180.
                                    Niet goedkoop ze was het voor mij zeker waard.

                                    Comment


                                    • #43
                                      Aah gelukkig is Anna- Sofia niet al te lang op vakantie geweest.
                                      ik had inmiddels aardig wat kruid voor d' r opgespaard.
                                      Zij had er ook duidelijk weer zin in na d' r vakantie.
                                      Wat volgde was echt vonkende sex.
                                      Ook haar borsten en lichaam kom ik graag voor terug.
                                      Toppertje deze dame

                                      Comment


                                      • #44
                                        een poosje terug 11-7-2022 ook een bezoekje gebracht aan deze Anna-Sofie in Utrecht had van te voren gereserveerd voor een uur.
                                        Het begon gelijk goed toen ik aan kwam hoorde ik dat ze verhindert was en er pas over 40min zal zijn tja vond het geen probleem het was prima weer dus maar Utrecht een beetje verkend.
                                        later toen ik terug kwam was ze er en na een paar minuten wachten werd ik opgehaald door Anna-Sofie een leuke verschijning lange meid en grote borsten daar kom niet om heen.
                                        Tijdens het praten merkte we dat er een bepaalde klik was wat het altijd net iets soepeler maakt ik was benieuwd na haar pijp skils en dat was voortreffelijk te noemen ook op die manier na een hoogtepunt toe gewerkt.
                                        Al met al een leuke meid en zal der zeker nog eens gaan bezoeken!

                                        Comment


                                        • #45
                                          Ik ben echt verslaafd aan deze vrouw.
                                          een date van een uur gehad met extra's.
                                          We hebben nu een aantal keer gedate dus ze weet precies wat ik lekker vindt!
                                          Zakje echt helemaal en leeg en het kwam echt uit m'n tenen!
                                          Ze is nog jong en hoop dat ze dit nog lang met dezelfde energie blijft doen. Mij gaat ze snel weer zien!

                                          Comment


                                          • #46
                                            Bij La Cloche met deze stoute Nederlandse girl geweest, en erg genoten van haar. En die echte grote joekels van haar, mjammie🤪

                                            Comment


                                            • #47
                                              Anna-Sofie wat een leuke meid. Vrolijke meid lange verlegen dame die pas een paar maanden in het vak zit. Aangezien ik ook wat verlegen ben hadden we meteen wat om te praten. Ik had voor 45 min een afspraak en kan we zeggen dat dit de leukste is geweest. Na een goed gesprek lekker gezoend en elkaar afgelast wat we lekker vonden. Ze vertelde me waar ze erg geil van werd, omdat mij dat ook lekker leek hebben we dat gedaan waarbij ik heerlijk ben klaar gekomen. Kan deze man weer een tijdje mee door.

                                              Anna-Sofie ik wil er zeker een vervolg aan geven je bent een toppertje

                                              Comment


                                              • #48
                                                Kom net weer bij La Cloche vandaan,en weer Anne- Sofie gedaan. Lekker met die grote joekels spelen. En ook tongzoenen en geile sex in standjes gedaan, blijft een mooie geile meid😃

                                                Comment


                                                • #49
                                                  Originally posted by martin aston View Post
                                                  je bedoelt Privehuis La Cloche denk ik daar werkt ze nu het meeste en soms in Amersfoort bij House of Dreams
                                                  Bedankt. Ik had het niet opgemerkt. Ik zal daar beter op letten.😅

                                                  Comment


                                                  • #50
                                                    Voor mij alweer even geleden dat ik Anna-Sofia bezocht heb, Dus snel naar lacloche gegaan en ze was nog beschikbaar, ze keek me erg geil aan bij het voorstellen dus gelijk maar voor een uur gekozen.
                                                    2x klaargekomen na zeer goede sessies met d’r. Heerlijk om zo’n mooie dame te vrijen. Ik vind het echt wonderbaarlijk dat alles bij haar naturel is en zo goed aanvoelt. See you next time!

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X