Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Algemeen, Raambuurten, Amsterdam

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • En meer extras mogelijk in privebuizen en douchen en ook veel Nederlandse meiden

    Comment


    • Originally posted by Scuderia View Post

      Peepshows is echt iets voor de Wallen, dat vind je volgens mij nergens anders in Nederland. Ben benieuwd of je bij een dame bent binnen gelopen op de Ruysdaelkade!
      Er zaten er vroeger zelfs een op het Damrak, in de bocht van de Nieuwendijk en in de Reguliersbreestraat. Inderdaad tegenwoordig alleen nog maar op de Wallen.

      Comment


      • https://www.sexdome.nl/prostitutie/g...m-is-verdeeld/

        Gaan de Wallen sluiten? Coalitie in Amsterdam is verdeeld

        Comment


        • Halsema wil het doordrukken, terwijl haar eigen partij de meeste tegenstand lijkt te hebben op het plan. Das apart.

          Wel lijken bijna alle partijen te beseffen hoe het spelletje werkt, ze eisen dat eerst dat nieuwe erotische centrum er echt staat voordat ze ramen gaan sluiten op de Wallen. Dat je niet de situatie krijgt dat de Wallen sluiten en het alternatief uiteindelijk niet komt.

          Comment


          • ja maar uiteindelijk in de praktijk is het zo dat er meestal iets dicht gaat en niets nieuws open

            Comment


            • https://www.sexdome.nl/nieuws/strijd...-op-de-wallen/

              Strijd om de rosse buurt: hoe de stad al jarenlang grip probeert te krijgen op de Wallen

              Comment


              • https://www.sexdome.nl/prostitutie/g...g-op-afspraak/

                wordt het steeds gekker!

                Comment


                • Gordijntje dicht en aanbellen??? Serieus? Dwat wordt druk met aanbellen met al die mannen die willen weten hoe de dame eruit ziet.

                  Comment


                  • Originally posted by Willy Wonka View Post
                    Gordijntje dicht en aanbellen??? Serieus? Dat wordt druk met aanbellen met al die mannen die willen weten hoe de dame eruit ziet.
                    Nee joh, niet aanbellen, 'gewoon' een QR-code scannen. Maar daar zijn ze op Amstel 1 nog niet uit, hoe ze dat juridisch willen implementeren. Het zal wel met een sisser aflopen.

                    Dat het allemaal anders moet, kunnen we met zn allen wel over eens zijn, alleen het hoe gaan we verder, zal de nodige voeten in de klei hebben. Het zal wel een hele opluchting zijn, als al die apies kijkende tyfus toeristen, niet meer komen.

                    Comment


                    • zonder die toeristen geen prostituees meer, die verdienen daar juist aan, vandaar ook de slechte service, veel burgers uit Nederland bezoeken geen Wallen voor sex...

                      en Amsterdam zonder toeristen is natuurlijk ook geen optie voor gemeente qua verdiensten

                      gewoon sluiten en ergens een goed prostitutiecentrum maken zonder overlast, maar dat gaat men ook niet doen

                      ramen gaan overal dicht, staat ook steeds meer leeg

                      Comment


                      • Mja is ook kip en ei verhaal. Door alle toeristen, komt de gemiddelde Nederlandse wandelaar niet meer. Pakweg 15 jaar geleden stond de Wallen nog wel eens op mijn lijstje om een rondje te lopen, het was vooral de giga drukte die mij daar weghouden.

                        De gemeente Amsterdam wil af van het imago als stad voor de vrijgezellenfeestjes waar je lekker tegen de kerk kan pissen en lallend door het centrum kan feesten. Het aanbod toeristen kunnen ze niet meer aan, ze willen zich richten op meer kwalitatieve toeristen die op een andere manier hun geld uitgeven dan zuipen en neuken. Daar is wel iets voor te zeggen natuurlijk, het centrum is nu een soort attractiepark ook met al die toeristen winkels.

                        Het beleid van de gemeente is breder dan alleen wegtrappen van sekswerkers, ze willen een bepaald soort toerisme weren uit hun stad. De Wallen trekt dat soort toerisme aan, dus de Wallen aanpassen/verplaatsen is niet een doel op zich. Het zit in een breder pakket van verbeteringen voor de stad mbt toerisme.

                        Comment


                        • rondlopen is wat anders dan naar binnen gaan toen was de service ook al matig en zeker slechter dan in andere raambuurten omdat ze niet aan klantenbinding doen gezien de toeristen

                          Comment


                          • Rondlopen is wat anders dan naar binnen gaan. Ja duh. Ik spreek over mijn eigen ervaring, en je weet heus wel wat ik bedoel met 'een rondje lopen' door een redlight gebied.

                            En die klantenbinding doen ze niet door toeristen, dus als de toeristen wegblijven, wordt klantenbinding ook weer belangrijker.

                            Comment


                            • ja maar dan zijn er niet genoeg klanten daarom staat er ook steeds meer leeg, toen die toeristen er niet of minder waren door corona

                              Comment


                              • Ongeloofelijk... Echt typisch zo'n plan dat achter de vergadertafel leuk klinkt, maar in de praktijk niet gaat werken.

                                Met gesloten gordijnen werken op de Wallen, gemeenteraad duwt het door

                                23 december 2022
                                De gemeenteraad van Amsterdam wil dat sekswerkers op de Wallen met gesloten gordijnen gaan werken en klanten alleen op afspraak langs kunnen komen. Een motie daarover is aangenomen, zo meld PIC Amsterdam. Hoe dat in de praktijk gaat werken, moet nog worden uitgezocht.



                                De Gemeente Amsterdam wil graag meer rust brengen in het Wallengebied en sprak daar op 21 december over. Verschillende ideeën zijn besproken, waaronder een vervroegde sluitingstijd voor de raamprostitutie en de horeca in het gebied. Op vrijdag en zaterdag moet om 03.00 uur in de nacht beiden gesloten zijn, daar is definitief akkoord op gegeven door de gemeenteraad.

                                Een ander voorstel kwam van D66. Het idee is om de gordijnen dicht te laten, waardoor sekswerkers niet meer te zien zijn vanaf de straat. Dit zou overlast moeten voorkomen in de straten. Klanten zouden dan via een QR-code op de deur een afspraak moeten kunnen maken. Hoe dat precies in de praktijk gaat, wordt nog uitgezocht. Maar de motie is aangenomen om dit doel te bereiken. Op termijn zal je dus op de Wallen geen sekswerkers meer zien in het iconische rode licht.

                                Gek genoeg is een beperking om alcohol te schenken niet aangenomen door de gemeenteraad, terwijl de overlast toch vooral komt van dronken toeristen.

                                Sekswerkers verliezen veiligheid met dichthouden gordijnen

                                Daar waar meerdere politieke partijen denken dat sekswerkers het niet prettig vinden dat er naar ze gekeken wordt en dus het gordijn sluiten prima is, zijn de sekswerkers zelf er fel op tegen. Vrijwel elke belangenorganisatie heeft zich hierover uitgesproken. Met een gesloten gordijn kan de sekswerker namelijk niet inschatten of ze een klant wel wil binnen laten. Een dame moet die beslissing kunnen maken, op basis van veiligheid. Ondanks protesten van PIC Amsterdam, Sekswerk Expertise en Soa Aids Nederland heeft de gemeenteraad het voorstel toch aangenomen om met gesloten gordijnen te werken.

                                Dit, samen met de vroegere sluiting in het weekend, raakt de dames die werken in het gebied zeer hard. Het zal ze financieel raken en vooral de veiligheid komt in het geding.

                                Comment


                                • alles gaan ze stap voor stap sluiten dat proces is al lang geleden onder Ascher in gang gezet. Hoe is de raambezetting op de kade eigenlijk deze dagen?

                                  Comment


                                  • Slecht en veel leeg. De marktwerking zorgt al automatisch voor sluitingen op den duur

                                    Comment


                                    • Zijn er trouwens op de kade Nederlandse meiden van onder de 35?

                                      Comment


                                      • Niets is meer zoals het was. De wallen is een attractie geworden waar je met een wafel met Nutella in de ene en een hippe koffie in de andere hand naar binnen gelokt wordt door dames die jou binnen 5 minuten weer buiten willen hebben. Kost je 100 euro maar dan weet je zeker dat je genaaid wordt. 25 jaar geleden kon je voor 500 guldens de hele nacht van bil en uitgebreid eten en drinken. Topavonden gehad, rondje lopen en een lekkere dame kiezen, als deze bezet was even een drankje in de Old Sailor en daarna weer proberen. Fantastische tijden met vele dames gehad. De fijnste vond ik de Thaise dames in de Oudekennissteeg. Kai en Lek waren mijn favorieten.
                                        Je moet spuiten anders kan je niet komen.

                                        Comment


                                        • Dat is het al 20 jaar met bad attitude vd meiden daar en vaak onder invloed, of pooiers erom heen en dan van die kutkamers en absurd duur parkeren.

                                          Comment


                                          • eva spreekt nederlandse, eind 30 denk ik..(volgens mijn van nederlandse komaf) grote borsten(dikke lippen) iemand ervaring?(vlak bij de kerk steeg)

                                            Comment


                                            • Die kleine zwartharige Roemeense Chantal is weer terug op de kade, staat ook op kinky

                                              Comment


                                              • Originally posted by Simpel maar waar View Post
                                                Die kleine zwartharige Roemeense Chantal is weer terug op de kade, staat ook op kinky
                                                Heb je een linkje naar Kinky?

                                                Comment


                                                • ff Chantal ingevoerd op kinky in zoekveld, en zie daar https://www.kinky.nl/vrouwen/escort/...27942-chantall

                                                  Comment


                                                  • aha! Dubbel LL op het eind! Daar ga je al!😂😉

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X