Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ines, Den Haag, Geleenstraat 98 kamer 02

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ines, Den Haag, Geleenstraat 98 kamer 02

    Naam: Ines
    Stad: Den Haag
    Straat: Geleenstraat 98 k2
    Leeftijd: 18 - 25
    Lengte: 1.60 - 1.70
    Uiterlijk: Oost-Europees
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: B
    Siliconen: Nee
    Piercing: Ja, neuspiercing
    Tatoeages: Weet ik niet meer


    Afgelopen week wezen slenteren door de straten, aardig wat aanbod. Maar jullie raden het al; ik had weer zin in een jong bikinimeisje! En het was bingo weer😁

    Ik zag dit lolita dame al vaker staan, uhm ik bedoel liggen. Ze ligt er altijd heel gemakkelijk bij. Gevraagd naar de mogelijkheden en hup snel naar binnen.

    Ines heet ze, 22 jaar en komt uit Roemenië. Topje ging snel uit en de theezakjes kwamen tevoorschijn (jammer). Vervolgens ging het slipje ook uit en zag ik een zeer smakelijke dame voor mij staan. Ik had inmiddels al betaald maar vroeg toch nog om een likbeurt. Het is toch een genot om een jong dame te verwennen met een befbeurt. Ze ging akkoord voor dit keer!
    Ze ging even extra wassen (zeker een pluspunt) en nam plaats op bed. Ik nam op mijn buik plaats en likte haar warm en kaal spleetje.
    Na vijf minuten werd ze aardig nat maar helaas geen finish. Komt ook door het aandringen van haar. Door alle plezier en genot helemaal niet in de gaten gehad dat ik op mijn arm lag.. mooi zeg kramp in mn onderarm. Snel rollen omgedraaid en cd ging erom.

    Ines trok lekker aan mn leuter en intussen zoog en likte ze aan mijn tepels. Ze begon heerlijk te pijpen, wel een beetje hard en in snelle tempo. Ines ging op haar ruggetje liggen en prikte mn stamper in haar kleine gleufje. Echt een geil gezicht! Kon lekker mijn gang gaan en ze klemde zich helemaal om mij. Overgegaan naar doggy. Heerlijk zitten ketsen tegen die mini kontje. En zij luid en duidelijk kreunen. Intussen helemaal bezweet en uitgeput. Ik mocht liggen op bed en cd ging eraf. Ze spuugde heerlijk smerig op mn pik en begon met haar kleine handje te trekken. Ze zat binnen handbereik waardoor ik haar kontje kon aaien haha! Ik spoot mn eigen warme vla om mn eigen buik. Zalig bezoekje! Ines maakte mn buikje schoon en we gingen allebei opfrissen. Dolblij het pand verlaten en ik kom zeker terug!

    Ps: Ines doet aan kinky, maar beschikt over weinig attributen zover ik het zag en heeft een normaal bed. Dus geen kruis of dergelijke dingen.

  • #2
    Mijn ervaring is dat deze meid niet veel bijzonders is op kinky gebied. Inspitatieloos en looks ook niet bijzonder.

    Comment


    • #3
      Ik heb Ines de laaste weken ook eens bezocht. Om te beginnnen de theezakjes zijn door de dokter omgetoverd tot minimaal C of D cup en zien er lekker uit. Een prachtig kutje waar ik zelfs na 45 jaar wandelen een nacht van gedroomd heb. Ines doet inderdaad Kinky maar ze heeft een hekel aan poppers dus dat zal denk ik geen groot deel van haar carriere worden.(voor mij jammer genoeg)

      Ze is beslist goed in kinky en heeft een uitstekende werkhouding. vriendelijk, geintereseerd en ik vind haar een klassieke kinky schoonheid.(mijn mening dus voor wat het waard is voor de forum lezers) Inzake de kinky spulletjes; deze liggen kennelijk niet allemaal in haar kamer om de niet kinky klanten af te schrikken dus soms haalt ze wat op dat behoorlijk aan de maat is qua dildo😁
      Ik heb een paar keer een half uurtje doorgebracht met haar en ik vond het zeer aangenaam en had een prima klik met haar.

      Gr Taan

      Comment

      Working...
      X