Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Candy, Karin's Home, Rotterdam, Rochussenstraat 99A

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Candy, Karin's Home, Rotterdam, Rochussenstraat 99A

    Naam: Candy
    Leeftijd: 21
    Uiterlijk: Surinaams/Ethiopisch
    Kleur haar: Bruin
    Lichaamsbouw: Superslank
    Cupmaat: B
    Siliconen: Nee
    Piercing: Ja
    Tattoo's: Nee

    https://www.karins-home.nl/candy/

    Ik viel met mijn neus in de boter, en de boter was genaamd Candy! Een echt lolita type, klein met haar 1.55m en heel slank, heel knap jong koppie. Ze is pas net begonnen bij Karins Home. Even gepraat bij het ontdoen van de kleding, ze spreekt prima Engels. Ze is half Surinaams en half Ethiopisch. Ze heeft een mooie zachte donkere huid.

    Ze ging aan de slag met m'n fluit, een zucht van genot glipte uit mij toen ze haar warme mond om mijn pik deed en ze pijpte lekker met af en toe oogcontact met haar bruine grote ogen. Daarna hebben we lekker geneukt, met haar bovenop ben ik klaargekomen terwijl ik haar borstjes in de handen had.

    Daarna met een kus op de wang afscheid genomen van dit lekkere poppetje!

  • #2
    Vanmiddag even bij Karin's huisje binnen geglipt en lekkere geile tijd gehad met die mooie gekleurde meisje. Lekkere sex met ook behoorlijke ongeremdheid en geilheid, ik vond het helemaal geweldig. Candy doet haar naam eer aan, een lekker snoepje

    Comment


    • #3
      Ben ook bij haar in Rotterdam geweest bij Karins Home, mooie leuke lieve meid. Leuk in omgang en ook zag ik wat plezier bij haar en ook goede hygiene. Ik vond het leuk en opwindend maar haar en denk zeker dat ik voor haar terug wil komen. Leuke sexy meid hoor!

      Comment


      • #4
        Doet ze ook zoenen?

        Comment


        • #5
          Volgens haar profielpagina niet www.karins-home.nl/candy Is wel een leuke dame om te zien. Ik ben volgende week voor werk in Rotterdam denk dat ik gelijk maar weer eens langs ga om een uurtje te relaxen.

          Comment


          • #6
            Tijdens het voorstellen kwam Candy iets wat verlegen over. Eenmaal op de kamer was die verlegenheid al snel weg.

            a het was ritueel heerlijk van haar pijp kunsten mogen genieten. Daarna hebben we lekker geneukt en hebben we de tijd volgemaakt met een goed gesprek.

            Candy spreekt Engels en Duits. Tongzoenen doet ze niet, voor mij geen probleem om een goede date te hebben.

            Comment


            • #7
              Nu weer eens geweest en voor de 2e keer met Candy geweest en het was minstens net zo goed als de 1e keer, die is een lieve maar ook zeer ondeugend meid met passie. Ja ben zeer te spreken over haar hoor.

              Comment


              • #8
                Ik vond het lekker meisje om te beffen, ze doet haar naam voor mij dus eer aan, Candy, een snoepje om lekker aan te likken maar dat deed ze ook goed aan mijn paal. Ja leuk

                Comment


                • #9
                  Zeer lieve meid die zeer speels is. en ook lekker met je praat in goed verstaanbaar engels. Voor de rest ze heeft lekker kontje en tieten en je ken der ook lekker likken vooral als ze op je gaat zitten want ze niet erg vond.
                  Gr
                  The guy who lifte you and had nice eyes

                  Comment


                  • #10
                    Een week of 2 geleden nog bij Candy geweest. De laatste date viel wat tegen en je merkt dat ze er geen zin meer in had. Ze vertelde dat ze wilde stoppen met dit werk en ze wil gaan dansen in een club.



                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by Euromaster View Post
                      Een week of 2 geleden nog bij Candy geweest. De laatste date viel wat tegen en je merkt dat ze er geen zin meer in had. Ze vertelde dat ze wilde stoppen met dit werk en ze wil gaan dansen in een club.
                      Kan haar alleen nog maar via de link op het forum vinden op de website dus lijkt te kloppen. Heb haar net gemist dan, enig idee waar ze wilde gaan dansen?

                      Comment

                      Working...
                      X