Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Maze, Karin's Home, Rotterdam, Rochussenstraat 99A

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Maze, Karin's Home, Rotterdam, Rochussenstraat 99A

    Naam: Maze
    Leeftijd: 29
    Uiterlijk: Nederlands
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Normaal
    Cupmaat: D Cup
    Piercing: Ja
    Tattoo's: Ja, veel

    https://www.karins-home.nl/maze/

    Ik heb een lekker uur gehad met Maze. Mooie meid met veel tattoo's en dat zag er best opwindend uit vond ik. Ze heeft mooie borsten die mijn handen heerlijk opvulden en ook mijn pik ging er nog tussen toen ze mij lekker aan het opgeilen was. Ze pijpte met en keek mij af en toe aan met haar mooie blauw/grijze ogen. Hmmmm! Af en toe nam ze 'm lekker diep in haar keeltje, supergeil. We hebben nog even in standje 69 gezeten waarbij ik haar lekkere kutje likte en ik mijn handen over haar lekkere billen liet gaan.

    Even een kleine break omdat ik anders het condoom al zou volspuiten met alleen de orale diensten en daarna lekker geneukt waarbij ze eerst mij bereed en ik daarna in doggy en vervolgens missio spoot ik het condoom voor mijn gevoel helemaal vol haha.

    Daarna nog even een gezellige klets, ook wel leuk als je lekker Nederland kan lullen, en even opfrissen. Fluitend liep ik naar buiten de zon in!

    Maze ik zie je snel weer hoop ik, je bent a-MAZE-ing

  • #2
    Maze leuke spontane dame. Ik zelf heb geen moeite met dames die veel tattoo's hebben.


    Na het was ritueel gekozen om te starten met een pijpbeurt zonder rubbertje. Man o man, geen spijt van gekregen. Ze pijpt heerlijk en neemt hem over de hele lengte in haar keeltje. Heerlijke sex, verschillende standjes en na afloop nog een fatsoenlijk gesprek.

    Zoals DickDickie99 als schreef je ben a-MAZE-ing

    Comment


    • #3
      Het is al weer een tijd geleden dat ik in Rotterdam was voor werk. Van de gelegenheid gelijk gebruik gemaakt om een nieuwe dame te ontmoetten Maze is haar naam.

      Geheel met de andere recensies eens!

      Super date gehad met deze spontane dame. Maze heeft geen haast en zeker geen klokkijker. Je wensen voelt ze goed aan en ze gaat er lekker in mee.

      Ik hoop binnen kort weer richting dit gezellige adresje te gaan. Op mijn verlanglijstje staan nog Sky, Gina, Nicolette en Demi.


      Comment


      • #4
        nou ben er weer geweest en ja blijft voor mij een lekker toppertje die Maze. Ditmaal half uurtje maar gewoon lekker en erg goed qua sex

        Comment


        • #5
          Twee weken geleden met Maze geweest na al deze lovende recensies.

          Goede seks gehad.
          De blowjob was zoals gezegd zeker een aanrader maar wat mij tegen viel was dat ze bleef vragen of ik haar billen mooi vond. Snapte ik niet helemaal we hadden geen gfe afgesproken en het haalde de sfeer ook wel naar beneden. Zo ook mijn pik..

          Beetje jammer, voor zeurende vrouwen neem ik wel een relatie 👍🏼

          Comment


          • #6
            Vandaag geile wip met Maze , wat een aparte naam eigenlijk? Was goed vooral haar manier van pijpen vond ik lekker en geil en met veel gevoel, verder leuke sexy meid en verzorgd en ook actief tijdens de sex, daar was allemaal niets mis mee. ja ben tevree over deze Maze

            Comment


            • #7
              is een lekkertje dit hoor

              Comment


              • #8
                Originally posted by DickDickie99 View Post
                is een lekkertje dit hoor
                Maze is al een tijdje niet meer werkzaam bij KH. Iemand een idee waar ze nu ontvangt?

                Comment

                Working...
                X