Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prijsstijgingen in de prostitutie

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Privehuis Utrecht Prive heeft verhoogd, alle raamdames in de Doubletstraat in Den Haag wat bekend stond als de goedkope raamstraat. Meer weer ik zo ff niet, maar heb ook geen kijk op andere gebieden of steden in detail of daar verhogingen zijn. Misschien dat andere mensen weer weten?

    Comment


    • Utrecht Privé vind ik een matig privéhuis, heb daar geen 80 euro voor over. En 50 voor de Doubletstraat al helemaal niet.

      Comment


      • Gaat mij vooral om de dame, als er echt een topper in de Doubletstraat is dan heb ik daar best 50 euro voor over en neem ik de matige kamers voor lief.

        Comment


        • Gaat toch over het algemeen qua prijsstijgingen in de prostitutie? Ik weet ook zo 123 niet waar er prijsstijgingen zijn.

          Comment


          • Originally posted by Scuderia View Post
            En vind je dat goed IsabelHOD of vind je dat de prijzen ook omhoog moeten?
            Ja wel, alles wordt duurder ook voor ons en bij ons staan prijzen altijd jaren stil

            Comment


            • Bij privehuizen zie ik nu wat meer verhogingen, logisch met de huidige energieprijzen. Maar het is er niet rustiger, terwijl het bij de ramen veel stiller wordt. Zou dat toch met de hogere prijzen te maken hebben bij de ramen?

              Comment


              • Bij de ramen worden toch geen hogere prijzen gevraagd nu (uitgezonderd de Doubletstraat)?

                Ik snap wel dat prijzen verhoogd worden bij privehuizen, het is nog maar afwachten of en wat bedrijven krijgen aan steun in energie-kosten. Die komen anders ook niet meer uit lijkt me. Helemaal als het merendeel van de tijd de verwarming staat te loeien omdat klanten en dames 90% van de tijd naakt zijn

                Maar het gevolg is wel dat de gemiddelde consument steeds meer gedwongen wordt tot keuzes maken waar zijn geld heen gaat. Dan valt de plezier-uitjes dan vaak als eerste af. Kan me wel voorstellen dat klanten de hand op de knip houden en minder spontaan de raambuurten langs lopen?

                Comment


                • Ik moet ook de kost verdienen als sekswerker en omdat in deze tijd alles duurder wordt na de ingrepen van Poutin en de energie zelfs heel duur moet ik mijn prijs voor een uurtje seks ook verhogen.

                  Comment


                  • Ja logisch, het leven wordt voor iedereen duurder, je ziet ook loonsverhogingen in het bedrijfsleven doorgevoerd worden

                    Comment


                    • En zijn er nog prijsmutaties waargenomen de laatste tijd in de prostitutiemarkt?

                      Comment


                      • Heb her en der Meesteressen gezien die de prijzen hebben verhoogd. En de Duitse Meesteressen die naar Nederland komen vragen ook steevast een hoger tarief dan we hier gewend zijn.

                        Comment


                        • ja die Mrs uit Duitsland vragen afhankelijk waar ze werken in Duitsland uurtarieven van vaak 300 Euro of soms 250 of 350 Euro, met name in Munchen en Berlijn waar veel geld zit qua rijkere klanten. Ze verlagen dan voor de Nederlandse markt als ze hier zijn hun tarieven naar 250 Euro. Terwijl in Nederland de gangbare prijs is voor de betere en knappere kinky dames of Meesteressen 200 Euro per uur is. Bij de ramen zie ik geen prijsverhogingen qua Meesteressen/kinkygirls die ook vaak gewone sex doen. En verder heb ik alleen Mrs. Nadia haar uurtarief naar 220 zien gaan de rest is gelijk gebleven zoals Carina op 180, Alesia, Vernice, Michela 200 en Gina Doll (ook normaal werkend in Munchen etc.) 250 per uur. Ook de raamdames in Belgie hanteren nog 200 per uur, en zie ik geen verhogingen.

                          Comment


                          • in de provincie Utrecht begon Utrecht Prive met een prijsverhoging, de andere privehuizen als House of Dreams, Amersfoort Prive en La Cloche zitten nu ook op diezelfde prijs, Dynamite ging ook omhoog maar zit er een fractie onder, maar ik begrijp dat daar de aanwezigheidslijsten nooit kloppen en meerdere oudere Latina dames zitten?

                            Comment


                            • Prostitutie verandert van prijs om de zoveel jaar, terwijl andere prijzen in ons leven continue stijgen

                              Comment


                              • Ik kan mij niet heugen wanneer ik zelf een prijsstijging heb meegemaakt bij een dame. Denk 2 jaar na de invoering van de Euro of zo?

                                Comment


                                • Je doelt dan op dames bij de ramen? De prijs is in de meeste gebieden inderdaad al heel lang hetzelfde gebleven volgens mij. Het ging toen van 50 gulden direct naar 50 euro, maar daarna is er niks veranderd.

                                  Alleen de raambuurten waar het tarief al jaren lang lager ligt, zoals Doublet en ook in Duisburg, schijnt nu vaker 50 euro te zijn. En je hoort nog wel eens verhalen over de Wallen waar de prijs hoger is komen te liggen.

                                  Comment


                                  • nee dat is niet waar, dat zie ik vaker mensen schrijven, maar op zandpad was toen een tussenfase van andere bedragen, verkeerd collefctief geheugen het is niet direcht met meer dan 100% verdubbeld

                                    Comment


                                    • waren toen inderdaad andere prijzen, weet nu dat het ff gek wat met omrekenen

                                      Comment


                                      • alles wordt duurder in het leven, bijna continue, en dat de prostitutie het dan eens in de zoveel jaar doet, valt dan wel mee, en bij ramen of zo is al jaren geen spraken van een prijsverhoging

                                        Comment


                                        • Nou het is allemaal reuze meegevallen he met de prijsstijgingen in de prostitutie

                                          Comment


                                          • alleen bij wat privehuizen, maar die zijn nog steeds goedkoper dan de ramen

                                            en dan die ramen in de Doubletstraat zijn duurder geworden, maar goed dat hebben die meiden ook wel verdiend met dat rare volk wat er rondloopt en veel voor weinig willen

                                            Comment


                                            • Het is rustig op het tarievenfront

                                              Comment


                                              • alleen bij die onvoorspelbare thuismarkt is het niet te volgen

                                                Comment


                                                • de prijsstijgingen zijn qua percentages in de afgelopen 10 jaar niets bij alle andere dingen in het leven wat een veelvoud in procenten duurder is geworden, terwijl die meiden, huizen ook die hogere kosten hebben en dus erop achteruit gaan, terwijl meestel mensen wel salatisverhoging ter compensatie hebben gehad,

                                                  Comment


                                                  • Prijsverhoging is maar betrekkelijk. Ik betaalde in 1993 ook al 100 gulden (een snip voor een wip) voor een half uur pijpen en neuken in een filmclub in Rotterdam noord en 15 gulden voor de film.
                                                    Last edited by Pius6; 30-12-2023, 18:58.

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X