Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sofia, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sofia, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

    • Nederlandse
    • 25 lentes
    • 1.70m
    • Blond
    • Blauwe ogen
    • B-cup borsten
    • Normaal postuur
    • Geen piercings/tattoo’s
    • Roken? Nee
    https://www.privehuislacloche.nl/sofia-3/

    Het was afgelopen zaterdag dat ik tijd had voor een verzetje en in de regio Amersfoort ook moest zijn, dus eens gecombineerd met het veel beschreven privehuis House of Dream aldaar. Gemakkelijk en gratis parkeren daar en een leuk aantal sexy dames stelde zich aan mij voor. Waaronder de Nederlandse blondine Sofia dus een andere Sofia waar hier op Citygirl al een recensietopic van is, want die is getint en niet blond en de Sofia waar ik was was die dag nieuw begonnen bij House of Dreams.

    Leuke sexy dame waarmee ik een goede GFE had. Tongzoenen deed ze lekker en vol en met een leuke opbouwend voorspel wond ze mij behoorlijk op. Dame is verder lekker naturel dus B-cup zonder sili en prima postuur en geen tatoo's etc. En ze smaakte lekker fris. Ook wist ze mij heerlijk te pijpen en hebben we in missionarisstandje en doggy geneukt wat ook zalig was en ik lekker tot mijn gerief kwam bij deze Sofia. Ja voor herhaling vatbaar zoals ze dat dan zeggen

  • #2
    Ik was gisteren bij haar, leuke frisse en goed uitziende meid, lange stijle blonde haren, leuke knappe snoet en erg sexy en ook vrolijk en leuk in de omgang en Hollandse. Sex ook lekker en goed, ze was lekker actief en meegaand en ik heb erg genoten van Sofia

    Comment


    • #3
      Eergisteren toch maar eens besloten om een privéhuis te proberen en wat was het een eerste keer om niet meer te vergeten!

      Aangekomen op de locatie kon ik meteen doorlopen voorbij de poort en werd ik discreet ontvangen. De gastvrouw deed open en begeleide mij naar een kamer en onderweg vroeg ze of ik een afspraak had maar ik gaaf aan dat het een spontaan bezoek was (vooraf wel gekeken wie er allemaal waren en er is meer dan genoeg keuze wel handig voor het vervolg om even te bellen).
      In spanning zat ik te wachten tot de dames een voor een binnen kwamen lopen. Maar mn aandacht viel meteen op de dame die naar beneden kwam, toen de deur nog op een kier stond, Sofia.
      Ze heeft een lekker lichaam en een echt knap gezicht.

      Ze kwam letterlijk met de deur in huis vallen maar dat gaf meteen een hele leuke spontane indruk we konden er beide om lachen en ik wist toen mijn keuze is gemaakt! (Al hoewel dat bij de trap ook al 99% zeker was).

      Ik koos voor 45 minuten + zoenen op de kamer aangekomen stelde ze mij meteen op m’n gemak en begon ze mij heerlijk te zoenen. Wat kan ze dat lekker!! Daarna kleren uit en samen op bed liggen waar het lekker aftasten, teasen, zoenen en heerijk elkaar plagen was. Haar handen gingen langzaam naar beneden en daarna een heerlijke pijpbeurt waar ze zeker liet zien dat ze lekker diep kon gaan. Een woord: Amazing. Daarna begonnen we in missionaris en bouwde we het tempo op. Haar lichaam was echt om te genieten, lekker volle B cup waar ik geen genoeg van kreeg. Daarna gingen we door in doggy en wat een lekker kontje heeft zij zeg, ik kwam heerlijk klaar.

      Vervolgens lekker naast elkaar gelegen een echte GFE ervaring beetje gekletst, gestreeld en door naar ronde twee. Ze begon heerlijk boven op mij en liet zien dat ze goed wist wat ze moest doen. Een echte aanrader!! Daarna nam ik het touw zelf in handen en daar liet ze zich ook aan over. Nog een keer doggy gedaan om het af te maken aangezien die billen zeer zeer verslavend zijn (herhalingsgevaar 100%). Genoten van die 3 kwartier die voorbij gevlogen waren. Zeker voor herhaling vatbaar althans voor mij sowieso wel.

      Sofia is echt amazing!

      Comment


      • #4
        Mooie leuke Hollandse blondine met lekkere heupen is dit zeg. Lekker gezoend en elkaar verwend en verkend, met genoegen aan beide zijden was te merken. Daarna verder lekker oraal elkaar verwennen om met neuken te eindigen en dat in meerdere standjes. Echt goed en leuk goed uitziend meisje!

        Comment


        • #5
          Vandaag in de middag op goed geluk na Hod het was er druk alle kamers waren bezet en moest zelfs 20 min wachten is dat in dit weer geen straf.
          Maar ja er kwam een kamer vrij en de voorstelronde kon beginnen veel dames beschikbaar en ik koos voor Sofia en gekozen voor een uur
          Een goede keus bleek een hartstikke leuke vriendelijke meid goed uitziend ook en heel fijn in de omgang.
          Sex met Sofia is geweldig verschillende standjes tongzoenen alles erop en eraan en afgemaakt met de hand.
          Na de daad ook nog een bijzonder leuk gesprek over niet alledaagse onderwerpen waar we op 1 lijn lagen kan soms ook een fijne bijdragen zijn aan het geheel.
          Ik zal Sofia zeker nog eens bezoeken een toppertje deze meid!

          Comment


          • #6
            Leuke ondeugende sexy blondine is deze Sofia. Lekkere gfe gehad dus met lekker tongzoenen, neuken, pijpen en tessen opgeilen. Voor herhaling vatbaar!😊

            Comment


            • #7
              Sofia is een fijne meid die wel weet wat je wil . ze doet het met overgave ook nog leuk mee te praten .
              kom zeker nog bij haar terug .

              Comment


              • #8
                Donald was vanmiddag even in het huis der dromen en daar een leuke blonde droommeid bezocht en leuke tijd mee gehad. Sofia moet mooie lacht, pretoogjes en lekker in bed tijdens het sexen. Ze tongzoent heerlijk en uitdagend. En ze wist de kleine Donald beneden al snel groot te krijgen waarmee ik haar lekker ging verwennen op zijn gewoon en doggie. Ik wil Sofia nog wel een keer mee maken. Ze werkt geloof ik veel in Amersfoort maar ook soms in Utrecht bij La Cloche zoals morgen donderdag

                Comment


                • #9
                  Gisteren weer eens een bezoek gebracht aan House of Dreams. Het was tijd voor een nieuwe ervaring. Ik kies standaard twee keer voor zeker (dames die ik ken en waarvan ik weet dat het toppertjes zijn) en daarna één keer een nieuwe dame om mijn horizon te verbreden en om in de toekomst de keuze alleen maar moeilijker te maken. Nou, met Sofia is er een topper bij gekomen. Ze is ronduit in alle opzichten een pracht vrouw. Pas een week of zes in het vak en nu, voor mij, al een begrip.

                  Ten eerste haar uiterlijk. Een wonderschone dame, normaal postuur, prachtige borsten, mooie billen en een kutje waar je alleen maar van kan dromen.
                  Haar gezichtje is van ongekende schoonheid, echt adembenemend.
                  Mijn grootste passie is een vrouw oraal verwennen. Dan zit je bij Sofia goed. Ze is schoon en fris en haar kutje lijkt speciaal gemaakt om te beffen. Mooie kleine lipjes die je opzij buigt en dan een kleine gevoelig klitje. Daarnaast laat ze zich ook lekker likken, zichtbaar genietend.

                  Verder een naturel lichaam, echt. Één kleine, niet opvallende tattoo, geen piercings en echte mooie borsten.

                  Pijpen is zoals het hoort, diep, langzaam en snel afgewisseld, kortom heerlijk. Neuken is met haar getrainde lichaam bovenop het ultieme genot. Bewegend vanuit haar heupen heeft ze me klaar gereden.

                  Wat ik ook prettig vindt is dat de geluiden die ze maakt tijdens de seks, echt zijn. Geen onnatuurlijk gehijg en woorden als “lekker schatje”. Nee, ze kreunt als ik het verwacht, als ik voel dat ze echt nat wordt.

                  Dus looks en seks is iets geweldigs bij Sofia. Maar wat mij het meest aanspreekt is “Sofia”. Een dame die van nature naturel is in haar omgang. Vanaf het allereerste moment mooie gesprekken. Ze heeft een mening en praat je niet naar je mond maar is van de inhoud. Goedlachs, niet gemaakt en eerlijk. Ik probeer een dame altijd samen te vatten in één woord en dat is bij Sofia “naturel”.

                  Heb je tijd en is Sofia vrij, ga langs. Ze is soms in HOD en soms in LC. Kijk even op de agenda.

                  En Sofia, bedankt, je ziet me terug

                  Comment


                  • #10
                    Gisteren voor de 2de keer Sofia bezocht voor een uurtje.
                    Ze herkende me meteen toen ze me zag en toen kon de pret beginnen.
                    Eerst even wat bijgepraat en toen over na het echte werk.
                    Over de sex kan ik een heel verhaal gaan houden maar kan het kort houden het is gewoon top alles lekker relaxed geen gezeur of gedoe want ze is heel relaxed in de omgang.
                    Voor we het door hadden was het uur al weer voorbij.
                    Sofia gaat me zeker nog een keer terug zien!

                    Comment


                    • #11
                      Vandaag maar weer is naar de fijnste plek ik Amersfoort geweest. Mocht plaats nemen in kamer recht tegenover de ingang 1 van mijn favoriete kamers. De dames kwamen om voor te stellen deur stond open dus zag ze de gang in komen lopen. Als laatste kwam sofia de hoek om. Wat een prachtige dame kwam daar aan. Prachtig mooi blond haar erg mooi lichaam. Aan de altijd zeer vriendelijke gastvrouw (erg vriendelijke vrouw die je een welkom thuis gevoel geeft) aangegeven een half uurtje met Sofia te willen blijven.
                      eerst even lekker gedouched en toen samen op bed plaats genomen. Wat lag ik daar met een prachtige dame echt een Girl next door. We hebben er een heerlijk feestje van gemaakt.
                      Sofia bedankt voor de fijne tijd samen. Je doet dit werk nog niet zo lang gaf je na afloop aan maar je doet het super.
                      sofia kreunt lekker natuurlijk houd je ook bezig als ze zelf klaar komt dan moet je door gaan en geeft ze geen kans om te stoppen wat lekker is dat.
                      Met een voldaan gevoel het huis weer verlaten. Met weer een favoriete dame er bij.

                      Comment


                      • #12
                        Sofia de leuke sexy blonde droommeid is er vandaag zaterdag weer, dus Donald heeft snel een afspraak gemaakt en lekker geneukt met haar nadat we ook lekker tongzoenden en Sofia mij lekker pijpte. Deze meid is leuk en sexy en ook lekker ondeugend geil in bed

                        Comment


                        • #13
                          Sofia maar weer eens bezocht het was een fijne date . ook nog even lekker geklets . ga haar zeker vaker bezoeken .

                          Comment


                          • #14
                            Sofia is een leuke sexy droommeid met een mooi lichaam alles puur natuur, prachtige borsten, mooie billen en een kutje waar je alleen maar van kan dromen. ze heb mooie schaamlipjes en laat ze zich ook lekker likken en zichtbaar genietend. en hebben elkaar lekker verwend in standje 69 en daarna lekker geneukt in diverse standjes en naar een half uurtje me condoom volgespoten
                            Sofia, bedankt voor deze geile ontmoeting

                            Comment


                            • #15
                              Wat een leuke sexy blondine is dit zeg. Ik liet me vroeg in de middag verrassen via voorstelronde van de dames bij House of Dreams. En ik viel gelijk voor Sofia dus gekozen en geen spijt van gehad!

                              Enthiousast meisje en vrolijk en ook lekker met haar te kunnen vrijen en te seksen. Ik had haar zo een weekendje mee willen nemen voor een gezellige tijd. Ja lieve leuke meid!😃

                              Comment


                              • #16
                                Leuke spontane goed geluimde sexy meid. Was bij haar gisteren in House of Dreams in Amersfoort, was er wel erg druk qua klanten was even kunst en vliegwerk voor de gastvrouw maar de meiden hielpen parmantig mee om de gasten ongezien van elkaar door de gangen te loodsen😃

                                Ook zag ik net dat Sofia in hun nieuwere filiaal in Utrecht bij La Cloche werkt, daar is het wat gemoedelijker en rustiger. En mooie nieuwe kamers met meer douches op de kamer.

                                Sofia is grappig in omgang, heeft leuke humor en insteek dat maakte mij al vrolijk. Daarnaast is ze erg sexy en met beide beentjes op de grond. Nederlands en blond en geinteresseerd maar ook een lekkere knuffel met wel de juiste ondeugd. Want ik heb een goede en ook geile tijd met haar gehad. Ze pijpt heel lekker met gevoel en is niet vies van lekker intiem lichamelijk contact. Ze zorgde voor een fijne sfeer. Die gaat mij snel weer zien en hoop dat ze dan zoals vandaag ook wat meer in Utrecht zal zijn, voor mij ook dichterbij en wat relaxter. Dankjewl Sofia! 😃

                                Comment


                                • #17
                                  Dame opgezocht op basis van recensies hier.. Sofia is vriendelijk in haar manier van praten en communiceren.

                                  Ik vraag altijd van tevoren wat er mogelijk is en wat de kosten zijn Gekozen voor het pretpakket beffen,PZC .TZ .Hygiene was helemaal ok Sofia is heel vriendelijk en luisterde heel goed naar mijn wensen. Daarnaast een plaatje om te zien en erg enthousiast om er wat van te maken. Woody keerde blij huiswaards en komt zeker terug, heel goede ervaring!

                                  Comment


                                  • #18
                                    Afgelopen woensdag op weg naar mijn werk even een verzetje bij Sofia gezocht. Het was de tweede keer bij haar. Vooral haar vrolijkheid en haar ongedwongenheid spreekt mij aan. Heerlijke sex gehad, ze wist nog goed waar ik van hield... lekker lang voorspel en veel teasen. Het uurtje vliegt voorbij. Bij HOD lopen enkele dames rond bij wie je je 100% op je gemak voelt en bij wie je helemaal jezelf kan zijn en Sofia is daar absoluut eentje van. Dank je wel Sofia en tot de volgende keer!

                                    Comment


                                    • #19
                                      Vanmiddag bij Sofia in Amersfoort geweest om 15.15 uur. Wat een ontzettend mooie meid!!!! Echt, zoals eerder werd gezegd een plaatje. Er staat bij de omschrijving, normaal postuur. Ik zou zeggen slank tot normaal postuur. Ze heeft een mooi lichaam, vrouwelijke vormen mooie taille, volle mooie borsten en zulke lekkere billen!! We waren boven, ik dacht kamer 6, deze kamer heeft veel en grote spiegels. Ik kon haar goed van alle kanten bekijken. We begonnen naast het bed staand, en achter haar een grote spiegel. Ze stond met haar rug baar de spiegel, tijdens het zoenen en strelen kon ik tegelijkertijd haar rug, billen en benen in de spiegel zien. Dat was heel geil om te zien. Op het bed heerlijk verder gegaan. Pijpen doet ze meer dan uitstekend. En neuken met haar is een waar feest! Deze topper mag je niet missen. Ze werkt niet alle dagen dus let goed op zou ik zeggen. Je krijgt er geen spijt van, dat kan ik garanderen. Ik heb nog lang nagenoten. Met een enorme glimlach zat ik terug in de auto. Wat een fijne en geile ervaring. Wat is het toch fantastisch om op deze manier sex te hebben met meisjes waar je alleen maar van kunt dromen. Mijn droom is uitgekomen.
                                      Bedankt voor je inzet Sofia! Je hebt het mij erg naar de zin gemaakt.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Al een aantal malen bij Sofia geweest en ik blijf bij haar terugkomen. Het is een mooie vrouw en ze geeft je het gevoel dat het je eigen vriendin is. Verder is ze heel relaxed en kun je merken dat ze het werk ook voor haar eigen plezier doet en kan genieten van de dingen die je samen op de kamer beleeft. Ze heeft een goed geheugen want wat ik tijdens mijn eerste bezoek had verteld wist ze zich nu nog te herinneren. Dat is ook het bewijs dat ze begaan is met haar klanten. Haar twinkelende ogen staan altijd ondeugend en nu ze terug is van vakantie is haar door de zon gekleurde huid prachtig om te zien. Het is echt een genoegen om met haar op de kamer te zijn. Ik begreep van haar dat ze de komende weken wat minder vaak in de gelegenheid is om te werken dus grijp je kans op de dagen dat ze wel werkt!

                                        Comment


                                        • #21
                                          ik zag op de website www.privehuislacloche.nl dat Sofia vandaag een keer in Utrecht was/is, dus ik direct afspraak gemaakt en een fantastisch uur gehad. Van deze meid wordt je humeur direct vrolijk in deze moeilijke tijden. En dan bedoel ik nog niet eens vanwege haar uiterlijk wat zeer sexy en leuk is, en ook niet de sex die ook voortreffelijk en lekker was, maar gewoon van haar energie, humor en gezelligheid. Leuke vrolijke slimme Hollandse blondine met inhoud die ook nog eens lekker weet te verleiden, teasen en te sexen. Ik zit nu ff als een blij ei thuis na te genieten!

                                          Sofia bedankt!

                                          Comment


                                          • #22
                                            Een paar weken terug een afspraakje gemaakt met deze mooie dame. Na aangebeld te hebben naar een kamer gebracht in afwachting van Sofia. Had van te voren de recensies gelezen en had vol verwachting de afspraak gemaakt. En toen kwam ze binnen! Ik wist geen woord uit te brengen bij de verschijning van deze mooi dame. Na een fijne omhelzing naar de kamer gegaan. De extra diensten besproken en TZ erbij genomen. Ik vind het tongzoenen het fijnste bij het spel van plezieren en seksen. Wow, wat heeft deze dame een geweldig gevoel om het een man naar de zin te maken. Ik schrijf niet over de intieme zaken omdat dat bij iedereen anders kan zijn. Ik en Sofia hebben een leuke tijd gehad. Ik ga zeker snel terug om meer van het lekkers te proeven. O ja, we hebben ook tussendoor een mooi gesprek gehad en Sofia is een dame van de wereld.
                                            Sofia bedankt en hopelijk weer tot snel.
                                            Rocky

                                            Comment


                                            • #23
                                              Vandaag zat deze ondeugende blondine bij Privehuis La Cloche, en dus snel gebeld door geile Rien voor een afspraakje en hete date, want ik had natuurlijk al eerder een goede ervaring met Sofia😃.

                                              Leuke meid en sexy en spontaan in omgang, en ze kende me gelukkig nog en dat bevordert dan zeker de date want je kent elkaar dan al beter. En zo was het ook. Lekkere geile sexbeurt en vrijpartij, dus Rien heeft weer genoten en zijn kleine pikkie leeg gespoten😜

                                              Comment


                                              • #24
                                                Deze dame klinkt erg leuk en een beetje Jasmijn-achtig qua service! Klopt dat want dan ga ik eens kijken of ik de twee dames eens kan combineren, weer iemand of ze samenwerken?

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Vandaag op de laatste dag met de oude tarieven gelukkig nog tijd om naar La Cloche te gaan. Ik zag Sofia op de agenda staan en na de recensies hier gelezen te hebben een afspraak gemaakt. De stoep naast de ingang was opengebroken, maar je kon er gelukkig nog net langs. Binnen hoefde ik niet lang te wachten voordat Sofia me op kwam halen. Ik had verwacht/gehoopt dat ze lichtblond haar zou hebben, maar het was meer donker, meer goudbruin. Ze heeft een gebruinde huid en is gewoon een knappe Nederlandse jongedame 😎 Sofia deed meteen haar kleding uit en ik vertelde haar over mijn ervaring met Coco eerder deze week. Toen begon ze me ook kusjes te geven, net als Coco eerder 😙 Daarna de extra's besproken en haar pakket genomen met o.a. TZ en PZC. Ze waste mijn pik met haar hand en dat voelde meteen goed 😋 Toen samen op bed gaan liggen en uitgebreid liggen zoenen 😚 Ik vroeg of ze naar onder wilde gaan en ze kuste heerlijk mijn lichaam en stopte niet bij mijn stijve lul. Toen begon ze met haar fantastische PZC en ik voelde haar heerlijke warme mondje over mijn jongeheer heen gaan. Ze deed het lekker zonder spuug 😊 Even later wilden we verder gaan naar het neuken. Maar toen ze het condoom om had gedaan en ik bij Sofia naar binnen wilde gaan werd mijn erectie wat minder 😔 We zochten naar een oplossing en met vakkundig handwerk (inclusief ballen) en geile geluiden wist ze me weer terug in de wedstrijd te krijgen. Toen konden we beginnen en heb ik haar lang in missionaris genomen. Ze doet heel goed mee, ook vocaal. Helaas kwam ik niet tot een orgasme, maar ik was wel helemaal bezweet 😅 We hadden het inmiddels beiden erg warm gekregen, ondanks dat de verwarming uitstond* Ze gaf me nog een prettige massage zodat ik helemaal ontspannen weer vertrok.

                                                  Sofia doet erg haar best om het je naar je zin te maken en wat ze doet, doet ze goed. Ze deed me ook erg aan Sophie denken, zowel qua uiterlijk als dienstverlening, wel heeft ze wat kleinere borsten.

                                                  Eenmaal weer thuis heb ik nog een tijdje lekker kunnen nagenieten en het zelf afgemaakt. Bedankt Sofia!


                                                  *Ik zag dat in meerdere kamers de laatste tijd. Volgens mij was dat 'vroeger' nog niet zo, maar LC moet de rekeningen natuurlijk ook omlaag krijgen. Het voelde nergens nog koud aan, hoewel de winter natuurlijk nog moet beginnen.

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X