Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eva, Salon 261, Alphen aan den Rijn, Eikenlaan 261

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Eva, Salon 261, Alphen aan den Rijn, Eikenlaan 261

    Naam: Eva
    Leeftijd: 26
    Uiterlijk: Nederlands
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Rondingen op de juiste plekken
    Cupmaat: C of D
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Ja

    https://www.salon261.nl/alphen/info.php?id=Eva

    Eva is een lekkere Nederlandse vrouw, ze is niet zo slank als dat op de foto's staat maar ze heeft wel echt een lekker figuur. Mooie rondingen. Op de website staat dat ze een C cup heeft maar kan ook zomaar een D Cup zijn, ik heb echt mijn best gedaan het goed te beoordelen hoe groot ze zijn haha. Ze heeft flinke billen en dat was een plezier in doggystyle, maar dat was pas aan het einde. Ik vind dat ze ook een knappe verschijning is al met al. Met een leuke babbel ook nog.

    We hebben eerst lekker gespeeld met elkaar lichaamsdelen, tongen hebben elkaar beroerd en elkanders lichaamsdelen beproefd. Zoenen deed ze echt lekker en dat is voor mij wel een must, een goeie tongpartij warmt mij ten zeerste op. Oraal ben ik ook zeker bevredigd door haar, ze weet wat ze doet. En haar heerlijke rondingen kon ik nog meer bevoelen zodra zij mijn paal beklom en kreunend rijdend over mijn genotsknots ging.

    Daarna omgewisseld in doggystyle waar ze haar flinke billen goed naar boven duwt, een geil uitzicht waar ik mijn moment supreme dan ook in beleefde.

  • #2
    Leuke ervaring gehad met deze sexy Eva. Mooie volle borsten, en lekkere volle billen. Verder standaard sex, dus neuken, beffen en pijpen. Verder aardige en goed uitziende meid. Dus prima voor een keer tussen door om even te ontladen

    Comment


    • #3
      Ja dit is wel een lekkertje voor goede sex, dat moet ik ook beamen, ik heb lol gehad met haar en lekkere sex, dat zonder meer, zal niet de laatste keer zijn denk ik zo.

      Comment

      Working...
      X