Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Voorbereiden voor anale sessie

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Originally posted by Creative Spirit View Post
    Min manier is wat lastiger, je moet het plannen.
    4 dulcolax slikken, binnen 4 tot 12 uur ben je leeg. De krampen moet je van op de koop toe nemen. Weinig eten, een uur bange voren scheren douchen en goed spoelen.
    daarna alcst wat vaseline in brengen. Want door het spoelen verdwijnt ook het natuurlijke glijmiddel. Succes verzekerd
    Is dat niet een beetje dubbelop, een laxeermiddel én goed spoelen? Klinkt wel vrij heftig om mogelijk een halve dag krampen te hebben vanwege het laxeermiddel.

    Comment


    • #27
      Ik ben meestal brandschoon en dat op een easy way

      Comment


      • #28
        Daarom, ben daarom ook nieuwsgierig naar de motivatie van Creative Spirit .

        Comment


        • #29
          Originally posted by Scuderia View Post
          Daarom, ben daarom ook nieuwsgierig naar de motivatie van Creative Spirit .
          dit werkt gewoon goed bij mij en ik ben dan ook echt schoon, vele andere manieren wel geprobeerd, zeepwater oa maar de dames klagen niet en dat is het belangrijkste, als je goed schoon bent dat verhoogt het plezier bij het spelen voor alle partijen. ( bijkomend voordeel je stinkt ook niet)

          Comment


          • #30
            Vind het te prijzen dat je er zoveel moeite in steekt om echt schoon te zijn. Ik doe ook zeker mijn best ervoor, maar als ik elke keer een halve dag met krampen in m'n maag moet rondlopen dan zou ik het denk ik niet de moeite waard vinden.

            Comment


            • #31
              bijzonder als er veel gemakkelijkere manieren zijn die zowel qua tijd, geld en zonder nadelen te doen zijn?

              Comment


              • #32
                Ik vind het onbegrijpelijk dat anno 2023 met internet, Google, fora als deze tot je beschikking, je als klant die van anaal bij jezelf houdt niet begrijpt dat dames uit dit vak niet zitten te wachten op vieze mannen, terwijl je heel snel simpel kan uitvinden hoe simpel je jezelf anaal schoon kan krijgen.

                En dat je uberhaupt tijdens een sessie geen gene hebt als je daar niet schoon bent.

                Comment


                • #33
                  Er zijn heel veel mannen die zich totaal niet bewust zijn van zichzelf op allerlei fronten, dus verbaast bij niks. Lijkt me slim als een Meesteres bij een nieuwe klant dat ook standaard vermeld bij het maken van een afspraak. Bij de ramen is dat lastiger natuurlijk.

                  Comment


                  • #34
                    ik doe het schoonmaken altijd in een paar stappen.
                    eerst een snelle spoeling en dan er uit persen
                    2e en 3e keer spoelen zorgen dat er zoveel water in je darmen komt dat het een beetje pijnlijk voelt. Dat er uit persen en dan rustig wachten omdat er later nog meer komt (meestal wel 3 of 4 keer persen)
                    4e keer nog weer een snelle spoeling

                    is ongeveer 2 a 3 uur voorbereiding maar ik laat mij dan ook diep fisten. En ja soms komt er tijdens het spel nog wat vrij, zeker als je langer speelt (het lichaam stopt natuurlijk niet met produceren ​) . krijg vaak te horen dat ik heel goed schoon ben 😀

                    Comment


                    • #35
                      Originally posted by frankkinky View Post
                      Ik ben meestal brandschoon en dat op een easy way
                      En welke manier doe jij Frank? Ik gebruik zelf een anaaldouche maar ben wel benieuwd wat beter werkt een klysma of een douche.

                      Comment


                      • #36
                        Weinig eten, soepje bijvoorbeeld

                        Douchen en met douche slang spoelen en uitpersen totdat leeg, heel soms ff half uur ff wachten in badjad etc en indien nodig ff na spoel 2e keer

                        verder dan compleet schoon en fris , intiem geschoren, ook oksels etc, zo geen plek voor zweet ergens te gaan zitten en met lekkere frisse aftershave naar de dame in kwestie, daar waar ze bij is ook nog een x extra intiem alles wassen en dan moet het goed gaan

                        Comment


                        • #37
                          Oksels scheren? Dat vind ik best extreem

                          Comment


                          • #38
                            dat is tegenwoordig heel normaal hoor

                            https://www.manify.nl/care/oksels-scheren/



                            WANNEER HET AANKOMT OP SCHEERTRENDS VAN MANNEN, KAN HET NOGAL EEN RAADSEL ZIJN WELKE LICHAAMSBEHARING HELEMAAL WEG MOET EN WELKE JE GEWOON KAN LATEN ZITTEN. MET GOED GEKAPTE BORSTHAREN WEK JE EEN VERZORGDE INDRUK. MAAR MET GLADGESCHOREN BENEN WEK JE DE DE WEER DE INDRUK DAT JE PROFESSIONEEL WIELRENNER BENT OF TE VEEL VENUS RECLAMES HEBT GEKEKEN.

                            Maar hoe zit dat dan met oksels scheren? Moet je die kleine afro’tjes elimineren of is een klein bosje shag geaccepteerd?
                            Als man je oksels scheren: ja of nee?


                            Recent onderzoek heeft uitgewezen dat slechts 1 op de 5 Nederlandse mannen zijn schaamstreek én oksels onthaart. Dit betekent dat maar 20% van de mannen rondloopt met kale oksels. En dat is mooi, want gaf 37% van de vrouwen aan dat zij vinden dat mannen met kale oksels aantrekkelijker zijn.
                            To shave or not to shave


                            Het lijkt een eeuwige innerlijke strijd te zijn tussen ‘het maakt vrouwelijker’ en ‘het is hygiënischer’. Maar is het daadwerkelijk hygiënischer? En maakt het je vrouwelijker wanneer je je oksels scheert? Wij hebben de afweging voor je gemaakt en zijn tot een conclusie gekomen…
                            Hygiëne


                            Ja, onder de okselharen zitten zweetkliertjes. En ja, dit ga je ruiken als je niet een strak deo-plan aanhoudt en regelmatig de geur bestrijdt. Voornamelijk wanneer je heel veel okselhaar hebt kan zweetlucht hierin blijven hangen. Maar wist je dat okselhaar ook zo zijn voordelen heeft? Het groeit en bloeit daar niet voor niks: die donkere lokken van je hebben een functie. Zo voorkomen ze dat je huidirritaties krijgt, wanneer je hard werkt doordat je armen niet langs je borstkas schuren. Ook houden ze je warm in de winter.

                            Maar dat is niet alles! Onder de oksels zitten kliertjes die feromonen produceren. Feromonen zijn geurtjes die helpen bij het aantrekken van het andere geslacht. Dit ‘lokgeurtje’ wordt vastgehouden en verspreid door de okselharen. Gooi die handjes maar eens lekker in de lucht dus, met je eigen natuurlijke Axe-effect. Kennelijk word je daar alleen maar aantrekkelijker van.


                            Vrouwelijk


                            37% van de vrouwen geeft dus aan liever kale oksels te zien. Dit betekent ook dat 63% dit graag anders ziet. Want haar is lekker mannelijk. Het geeft die testosteron-vibes af. En die zijn af en toe nét wat je nodig hebt in je leven. Kale oksels zijn dus géén must, blijkbaar houden de meeste vrouwen nog steeds van een zacht vachtje onder de armen. Met oog op hygiëne en eventuele luchtjes, zouden we zeggen: scheer of trim die bosjes wanneer je loopt te zweten met 32 graden in de zomer.

                            Niemand wordt blij van de penetrante lucht die het resultaat kan zijn van oud zweet dat blijft hangen in je okselhaar. Maar met oog op looks neigt de publieke mening tóch meer naar het in staat houden van deze oerman-lichaamsbeharing. Betekent dit dat je de lokken wild moet laten groeien? Als in: donkere zwarte krullen onder de mouwen van je t-shirts uit? Nee, er is nog zo iets als ‘gewoon netjes bijhouden’.

                            Daarom hieronder dé guide voor nette, maar toch mannelijke kapseltjes onder je oksels. Zo voorkom je nare luchtjes, maar ontwijk je tegelijkertijd ook de Siamese naaktkat-look.

                            De guide voor rocksels


                            De oksels scheren is niet het antwoord, maar de oksels trimmen is een grote stap in de goede richting. Om te beginnen heb je een trimmer nodig. Het is aangeraden om je oksels te trimmen onder de douche, dan voorkom je irritaties. Key is hierbij om een lengte te kiezen die kort genoeg is, maar niet té kort. Te korte haren gaan namelijk jeuken en irriteren. En geloof ons: daar heb jij geen zin in.

                            Je zou ervoor kunnen kiezen om de langste haren weg te knippen met een schaar, maar een trimapparaatje zorgt voor een wat nettere look. Zet je trimmer op een lage stand en trim de lange haren gelijkmatig kort. Doe dit het liefst vóór je gaat slapen en spuit geen deo op achteraf, dan kan de huid tot rust komen en gaat het niet irriteren. En voíla, nette maar toch mannelijke oksels.

                            Het beste kun je éénmaal per week je oksels trimmen, dan voorkom je dat de haren te lang raken en raakt je huid ook gewend aan je trimsessies. Kijkhier voor eventuele extra tips voor de perfecte scheersessie.

                            Comment


                            • #39
                              Weer wat geleerd, nog nooit van gehoord dat okselhaar afscheren iets is wat mannen doen.

                              Comment


                              • #40
                                Jawel, David Beckham was daar 10 jaar geleden al mee bezig, groepering metrosexuele man.

                                Comment


                                • #41
                                  https://man-man.nl/okselhaar-verzorg...ippen-trimmen/

                                  Okselhaar verzorgen: tips bij het scheren, trimmen en knippen

                                  Het verzorgen van je okselhaar kan nog wel eens wat vragen oproepen, daarom hebben wij een aantal tips over scheren, knippen en trimmen van het haar onder de oksels. Zo kom jij verzorgd voor de dag.

                                  Hoe verzorg je je okselhaar?


                                  Het is voor iedereen persoonlijk hoe zij hun okselhaar willen verzorgen. Maar voor sommigen is het nog even uitvinden hoe ze dit het beste kunnen aanpakken. Daarom een aantal tips over het scheren, knippen en trimmen van je okselhaar.



                                  Hoe moet je je okselhaar scheren?

                                  Er zijn veel mensen die hun oksels scheren, ook mannen doen het. Het belangrijkste voordeel aan het scheren van je oksels is toch wel de hygiëne. Als je je okselhaar behoudt, transpireer je op die plek meer doordat het er warm is. De geur van het zweet blijft ook in het okselhaar hangen.

                                  Je okselhaar scheren raden wij toch niet aan. De huid onder je oksels is heel erg gevoelig en scheren kan zorgen voor vele irritaties. Er kan namelijk in zo’n proces veel mis gaan. Door een slecht scheermes te gebruiken is de kans groot op sneetjes.

                                  Ben jij wel van plan om je oksels helemaal kaal te scheren? Zorg dan dat je altijd wast voordat je scheert en scheer tijdens of net na het douchen. Gebruik een zachte scheercrème zonder chemicaliën en een scherp mes.

                                  Hoe moet je je okselhaar knippen?


                                  Je okselhaar knippen is wel het andere uiterste. Dit is vooral voor mannen die hun okselhaar graag langer willen houden, vooral omdat dit er erg mannelijk uitziet.

                                  Je okselhaar laten staan, daar is niks mis mee. Toch kan het er wel voor zorgen dat nare geurtjes sneller blijven haren. Je okselhaar knippen helpt niet om deze geuren weg te krijgen zoals scheren dat wel doet. Wel is het slim om je okselhaar te knippen wanneer het onder de mouwen van je T-shirt uitkomt. Het is namelijk heel onaantrekkelijk en je wil niet dat mensen jouw okselhaar zien wanneer jij je armen omhoog doet op een feestje.

                                  Hoe je dit doet, hoeven we je niet echt uit te leggen. Pak een schaar en knip het tot een lengte dat het niet meer onder je mouwen uitkomt. Zo simpel als wat.


                                  Hoe moet je je okselhaar trimmen?


                                  Je okselhaar trimmen is een goede keuze en te zien als een middenweg. Je okselhaar wordt niet zo kort als bij het scheren en het blijft niet zo lang als bij het knippen. Trimmen maakt het verzorgd en mannelijk. Het heeft namelijk dezelfde hygiënische voordelen als het scheren van je oksels, maar het zorgt voor een stuk minder irritaties bij veel mensen.

                                  Ook zorgt het trimmen van je okselhaar er voor dat je een stukje mannelijkheid behoudt. Je hebt er namelijk nog wel haren zitten, maar niet zoveel dat je erg veel gaat transpireren en dat nare geurtjes blijven hangen. Wij adviseren dan ook om je okselhaar te trimmen, mocht je voor hygiëne en mannelijkheid willen gaan.

                                  Benieuwd naar meer tips over het onderhoud van je lichaamshaar? Lees dan alle do’s en don’ts bij het scheren van lichaamshaar.

                                  Comment


                                  • #42
                                    Originally posted by Scuderia View Post
                                    Oksels scheren? Dat vind ik best extreem
                                    Ik scheer me al meer dan 15 jaar, zowel bij pik en ballen als oksels en borsthaar. 1 a 2 keer per week. S zomers scheer ik ook vaak mijn benen. Ik voel me er prettig bij. Enkele meesteressen hebben mij een aantal keer geschoren, erg geil gevoel. Ook met een poppersroes erbij.

                                    Comment


                                    • #43
                                      dames uit het vak kijken niet naar macho uiterlijk maar naar geld, respect en hygiene van een klant

                                      Comment


                                      • #44
                                        Ik heb in mijn wandel carrière nog nooit een dame gehoord die een probleem heeft gehad met mijn oksel haar. Heel erg in het begin wel over mijn schaamhaar, wat ik sindsdien trim. Maar nooit over okselhaar, borsthaar of wat anders. Maar ieder z'n ding.

                                        Comment


                                        • #45
                                          dames uit dit vak geven complimenten die gaan niet graag klagen over dingen, ze willen immers je geld, en dus als klant terug

                                          Comment


                                          • #46
                                            Ik ken Meesteressen genoeg die duidelijk aangeven bij het maken van een afspraak dat ze voorkeur hebben voor bepaalde dingen. En ik heb dus zoals ik zei meegemaakt dat een dame het zei Ze communiceerde dat niet als klacht, maar als tip. 'Een dame doet meer met je als je dat netjes scheert'.

                                            Voor mij is oksels scheren in ieder geval een brug te ver. Maar ieder z'n ding.

                                            Comment


                                            • #47
                                              heb wel van dames gehoord dat iets minder dan de helft geen schaamhaar scheert, denk niet dat de meeste dames steeds tegen mannen gaan zeggen he scheer je schaamhaar eens

                                              het is ook geen strijd of iets normaal is of niet, oksel heb ik wel van gehoord, maar is weer een ander verhaal, en ieder zijn voorkeur, en dan is er nog verschil per man wat ie wil en ook per vrouw wat ze wil in eigen prive omgeving of als sekswerker, daarin zal ook nog eens verschil kunnen zitten, bij sekswerk is het werk en die kijken meer praktisch wat ze fijn vinden en in een relatie kan dat weer anders zijn qua mannelijkheid etc.

                                              Comment


                                              • #48
                                                Maar gaat hier om anaal schoon zijn

                                                Comment


                                                • #49
                                                  Excuses, dat we buiten de lijntjes scheren hier

                                                  Comment


                                                  • #50
                                                    anaaldouchekopje met lauw water, en verder beetje je eten in de gaten houden qua wat je eet en hoelang er tussen, dan kan het prima schoon zijn.

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X