Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kinkygirl Jiulia, Antwerpen, Verversrui 13-4

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kinkygirl Jiulia, Antwerpen, Verversrui 13-4

    Naam: Jiulia
    Leeftijd: 27-30
    Uiterlijk: Roemeense
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Slank
    1.70m
    Cupmaat: D
    Siliconen: Ja
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Ja
    Engels sprekend

    Ze verdient mijn inziens een extra recensietopic hier in de SM rubriek want naast haar fantastische sex en erotiek skills is ze ook behoorlijk goed en oon nog ontwikkelend in kinky games en soft SM. Jiulia werkt sowiso overdags plus vaak een avond en wisselt dan van raam in hetzelfde pand. Maar ze valt direct op tussen de andere meiden, want ze is van zichzelf al 1.70m plus hoge hakken en sterke krachtige uitstraling.

    Momenteel heeft ze de kamer beneden de zogenaamde bioscoopkamer met Andreas SM kruis aan de muur, bioscoop klapstoeltjes voor het bed in een nis met grote wandspiegel. ze heeft een seer goede positieve professionele werk attitude met inzet, passie en goed contact zoekende in het spel, en met die prachtige ogen, knappe gezicht en fantastische geile body maakt dat tot een verslavende sessie waarbij ik al meerdere malen heb besloten halverwege de tijd te verlengen.

    Achter het raam zie je geen kinky outfit maar binnen heeft ze o.a. zwarte laklaarzen die ze op verzoek kan aandoen. Verder paar speeltjes, maar ze kan al met haar uitstraling en body en handen, voeten een zeer geil kinky spel spelen en omdat ik wel van erotiek en sex erbij houd, combineert ze dat ook prima. Neuken is met haar een feest, haar blowjob is geweldig, voor de liefhebbers als ze een klik met je heeft en je hygiene goed in orde is, is pzc ook bespreekbaar tegen meerprijs

    Verder fist ze op een geile wijze met goed oogcontact maar ook actief met haar andere hand om bijvoorbeeld je tepels aan te pakken of met haar lippen en tanden. Haar beffen is iets wat ik graag doe en in een langere sessie zelfs 2x, 1x als ze boven op mij zit en mij bijvoorbeeld pijpt of fist in standje 69, of boven op recht zittend terwijl ze met haar vingers mijn tepels bewerkt, of zij liggend voor me terwijl ik eerst even haar naaldhakken op mijn tepels krijg terwijl ik mijzelf af moet trekken en ze mij geil aankijkt terwijl ze zichzelf streelt of haar met haar kutje speelt, waarna ik met mijn tong haar tepels beroer, langzaam naar beneden om haar weer te verwennen.

    En ze heeft ook inmiddels kennisgemaakt om mij anaal te nemen met haar voet wat ze zelf duidelijk zichtbaar erg opwindend vond.

    Haar manier van teasen ik geil en afwisselend qua erotiek tot kinky, maar zeer opwindend. Sterker nog ze behoort voor mij op dit moment tot de absolute top op combi erotiek/kinky gebied samen met Miruna uit Den Haag Hunsestraat 51k5 zie ook https://www.citygirl.nl/node/11799

  • #2
    Ik zie dat er hier ook nog een topic is van deze dame dus bij deze hier nog maar even mijn recensie geplaatst.

    Ik had hier al wat gelezen over Julia maar op de een of andere manier trof ik haar nooit (of, eerlijk is eerlijk, had ik al andere dames op mijn lijstje staan) maar toen ik onlangs een bezoekje had gedaan aan Maya en ik geen keus kon maken omdat een paar van mijn vast dames niet aanwezig danwel bezet waren stond Julia plots vrij voor haar raam.
    Dat kwam prima uit want nu kon ik is uit eigen ervaring ondervinden of de lovende verhalen terecht zijn. Afgesproken voor een half uur dus snel naar binnen en achter haar – prachtige kont – aangelopen naar haar kamer. Je kunt wel zien dat de dame ook furore aan het maken is in het kinky wereldje, de nodige apparatuur en hulpmiddelen zijn aanwezig, ik zak ook nog laarzen staan maar zo waar had ik daar geen zin in, Julia op haar hoge hakken was voor mij al voldoende
    😊.
    Ze vroeg waar mijn interesse lag, of ik wellicht ook wat kinky seks wilde maar dat hoefde voor mij niet perse, op wat spelen met mijn prostaat na ben ik een beetje saai geworden, za de leeftijd wel zijn, seks is voldoende voor me haha.
    Ik kon gaan liggen en Julia ontpopte zich tot een ware vamp waarbij ze lekker over me heen kwam met haar – geweldig lekkere – lichaam, mijn hemel wat werd ik geil van haar.
    Wat kan ik verder zeggen, na een lekkere pijpbeurt (was net of ze zonder condoom begon zo zat ze te teasen maar bijna ongemerkt zat het condoom er toch omheen) vroeg ze of ik haar wilde neuken, nou ja vooruit dan maar en helaas hield ik het maar 1 standje vol want ik kwam na een paar minuten al klaar. Pfoeh, ik heb een aardig lijstje in het SKW maar Julia staat daar nu wel met stip in de hoogste regionen. Zo zie je maar dat dames die druk bezet zijn in de regel kwaliteit leveren, wat een topbezoek.

    Comment


    • #3
      Wat zijn de uren wanneer zij aanwezig is ?

      Comment


      • #4
        In de ochtend begint ze en dan meestal tot ca. 1 a 2 uur s nachts

        Comment


        • #5
          Jiulia doet voor de liefhebbers ook aan wrestling/worstelen, dat vindt ze geweldig leuk om te doen

          Comment


          • #6
            Ik was er maandag .
            Bij binnen komst werden er meteen goed poppers toegediend waardoor ik super wordt .
            pik werd vakkundig afgebonden en
            meteen hard gepijpt .
            Mijn tepels werden ook goed onderhanden genomen , daarna aan het kruis vastgebonden en moest ik haar neuken .toen ze dat genoeg vond het bed op om haar kutje en kontje eens goed te likken ..
            daarna ben ik klaargekomen op haar gezicht en die lekkere tieten …hmmm

            Comment

            Working...
            X