Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Romy, Privehuis Dreamgirls, Oude Stationsweg 43, Bergen op Zoom

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Romy, Privehuis Dreamgirls, Oude Stationsweg 43, Bergen op Zoom

    Naam: Romy
    Leeftijd: 27
    Uiterlijk: Oost-Europees
    Kleur haar: Rood-Blond
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: D
    Siliconen: Ja
    Piercing: Ja
    Tattoo's: Ja


    Het was weer een tijdje geleden dat ik in de buurt van Bergen op Zoom was. Wow wat zijn er veel nieuwe dames daar bij gekomen! En Romy haar foto's spraken mij ZEER aan en ze ziet er in het echt ook zo sexy uit. Mooi slank lijf, lange benen, volle silliconen borsten.. wow!

    Na het wassen ging ze gelijk aan de slag en ik kan oprecht zeggen dat Romy meer mij geneukt heeft dan ik haar haha :-) Ze neemt veel initiatief, heeft veel passie en voerde het tempo enorm op. Soms te heftig, ik wilde niet te vroeg mijn kruit verschieten, en dan ging ze weer wat relaxter. Lekker tongzoenen waardoor de opwinding wel hoog bleef.

    Een nieuwe topper bij Dreamgirls!

  • #2
    Hello Romy! Wow wat een lijf, heerlijke volle tieten en prachtige billen en een mooi gezicht. Echt een knap meisje.

    Het is een lieve meid, misschien zelfs wel een beetje verlegen op het eerste oog... maar met oh zo een geile andere kant wat ik zou merken. Eerst even de hygiene op orde, goed wassen en daarna het bed op. Toen ze haar lingerie-setje uitdeed, pfoe wat een heerlijkheid. Ze warmde mij op door met haar lichaam tegen mij aan te liggen, beetje zoenen met haar hand ging ze naar beneden terwijl ik haar lichaam bevoelde. Haar borsten magnifique, haar billen mooi rond en strak. Zijdezachte huid.

    Over naar het orale gedeelte, waarbij ze al snel over gingen naar standje 69 en ik haar heerlijk frisse kutje befte. Och wat een feestje!

    We hebben vervolgens het uur volgemaakt met vele standjes. Cowgirl, missionaris, doggy, reversed cowgirl. De laatste diepe stoten met haar benen op mijn schouders brachten mij naar een heerlijke ontlading.

    Romy, wow! Met stip de top 5 in van mijn favo dames!

    Comment


    • #3
      Ik kan niet wachten tot ze weer open zijn en ik Romy kan bezoeken. Hopelijk binnen een maand met versoepelingen op komst?

      Comment


      • #4
        Deze dame lijkt op het oog nog al een verlegen dame. Eenmaal op de kamer komt daar verandering in. Na even heerlijk gedoucht en voorspel al begonnen en op bed werd het volle aktie ook, zowel in tongzoenen echt goed met tong en passie en ook haar orale kwaliteiten , waren top, zeker met die grote ondeugend prachtige ogen die je dan aankijken en vol aktie neuken in 2 standjes.

        Comment


        • #5
          Ik had op de website m'n keuze al gemaakt en gelukkig was ze beschikbaar. Romy heeft een prachtig figuur en een lief koppie. Deed me een beetje denken aan een jongere Tatjana Simic. Slank, mooie benen, ronde billen, grote borsten (siliconen) en wat ik zelf erg waardeer, een mooi huidje.
          Of ik 'm eerst even in de wastafel wilde hangen, want ze zou 'm wel ff wassen. Heel netjes. Aangegeven dat ik wel van afwisseling houd en daarna gingen meteen de remmen los. Van heerlijk pijpen naar 69 naar missionaris naar heerlijk beffen naar doggy en uiteindelijk in missionaris met haar benen in de lucht heerlijk afgemaakt. Twee dagen spierpijn van gehad, 't was een goeie workout. Daarna weer netjes gewassen en met een big smile de deur uitgelopen.

          Comment


          • #6
            Wat een prachtig mooie meid is Romy! Ik heb een lekker geil uur met haar beleefd. Haar lekkere borsten over mijn lijf heen, haar lippen om mijn pik wat ze lekker afwisselend deed, pffffff wat een uitzicht om zo een lekkere meid bezig te zien. Daarna verschillende standje gedaan, met haar bovenop was fantastisch maar uiteindelijk in doggy met uitzicht op haar mooie ferme billen ben ik grommend klaargekomen.

            Dank je wel Romy XX

            Comment

            Working...
            X