Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sofia, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sofia, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

    Naam: Sofia
    Leeftijd: 23
    Uiterlijk: Surinaamse
    Kleur haar: Brunette
    Lichaamsbouw: Normaal
    Cupmaat: D
    Siliconen: Onbekend
    Piercing: Ja
    Tattoo's: Ja
    Looks Nederlands/Antiliaanse 23 lentes 1.67m Brunette Bruine ogen D-cup borsten Normaal postuur Wel piercings/tattoos Roken? Ja Talen Nederlands Engels Bij juiste klik & hygiene bespreekbaar Tongzoenen deepthroat pijpen anaal bij Sofia anaal bij klant golden shower bij klant Russisch (tussen de borsten) Laten beffen Lesbisch trio met 2e meisje Trio met 2e ... Read more...

  • #2
    Uitstekende date gehad met deze getinte jongedame. Zij wist mij zeker te vermaken. In de jacuzzi ging Sofia voortvarend van start en wist mij al snel te laten genieten door haar manier van bewegen en aanraken. Sensueel en gepassioneerd bracht ze Yankee naar hogere sferen, zodanig dat het water in de jacuzzi bijna begon te koken. Het is een fijne shone dame die een heerlijke geur bij zich droeg en met haar lippen mijn lichaam afging. Genoten heb ik!

    Comment


    • #3
      Het was weer tijd voor een exotische schone, want veel te lang gelee. En bij House of Dreams was er een nieuwe, Sofia genaamd. Geen afspraak gemaakt, maar ik had gelukkig de mazzel dat ze vrij was. Sofia is een echt beauty poppetje. Alles zag er perfect uit. Nou, ik kan je vertellen, het was ook perfect op de kamer. Een hele geile pijpbeurt (zc) gehad, waarbij ik haar meerdere keren moest tegenhouden, anders had ik mijn kruit te vroeg verschoten. Daarna haar heerlijke roze lipjes om mijn grote vriend heen en het spetterend afgemaakt. In de categorie exotisch is dit weer een mooie aanwinst voor HoD.

      Comment


      • #4
        Heren, ik heb mij meer dan uitstekend vermaakt met deze fraaie jonge twintiger Sofia genaamd. Ondeugende sensuele oogopslag, fraaie grote borsten en een zachte getinte huid. In bad (jacuzzi) was het een prettige rustige kennismaking met de juiste strelingen, gesprekje, en later meer aktie waarbij ik wel wat extra zweetdruppels op een positieve manier op mijn voorhoofd kreeg. Haar tong wisten fijntjes bepaalde plekjes op mijn lichaam te beroeren.

        Op bed zou ons minnespel nog meer aktie en zweetdruppels geven, waarbij ik eventjes naar adem moest happen, maar Sofia is een ware liefhebster en verleidster die ik menig man hier kan aanraden.

        Comment


        • #5
          Aangetrokken door de foto's van haar die nu verschenen zijn op https://www.privehuishod.nl/sofia-2/ en o.a. de recensie van Yankee de ervaren woman liefhebbber en weet vaak wat kwaliteit is, ben ik vandaag zondag met het winterzonnetje eens gaan kijken bij House of Dreams. Zondag is meestal net ff wat relaxter daar en ik kreeg een leuk voorstel rondje en daar zat Sofia dus bij dus ik had geluk maar dat is mijn achternaam ook

          Ik heb haar gekozen en geen moment spijt van gehad. Sofia is een jonge twintiger met Carribean bloed, deels Antilliaans, nu ik zou willen dat ik daar nu in de zon zat, maar Sofia heeft op haar manier mij even doen laten denken dat ik in een heter oord was. Want ze heeft mij heet gemaakt van genot en ik heb mij meer dan uitstekend met haar vermaakt. Tongzoenen, neuken, pijpen, vrijen, allemaal lekker en ik heb het elke minuut warm gehad. Ook met haar grote echte borsten kunnen spelen en genieten. Ja hoor niets mis mee met deze Sofia!

          Comment


          • #6
            Volgens mij is er nog niets geschreven over Sofia en dat wordt de hoogste tijd. Heb haar vorige week ontmoet bij House of Dreams. Mooie licht getinte dame met een goddelijk figuur en hemelse borsten. Een half uur is te kort, les voor de volgende keer. Kon mijn handen gewoon niet van haar afhouden. Supergeil getongzoend waarna ze langzaam afdaalde voor het betere pijpwerk. Op een gegeven moment maar gezegd dat ze moest stoppen want ik kwam al bijna klaar terwijl ik absoluut nog sex wilde. Heb haar lekker achterlangs genomen maar het was veel te kort. Ze had mij zo opgegeild dat ik in no time klaarkwam. Zat een half uur later nog steeds met een tevreden glimlach in de auto.

            Comment


            • #7
              Gezien de positieve recensies ook een date gepland met Sofia. Een erg relaxte meid die je de waan van de dag direct doet vergeten. Ze heeft een lekker lijf met mooie rondingen. Ze wist goed te teasen met als gevolg dat de stemming er al snel goed in zat. Haar orale vaardigheden zijn uitstekend. Heb ook nog diverse standjes met haar doorgenomen waarbij ze behoorlijk lenig bleek. En die heerlijke billen van haar zien bewegen tijdens doggy...top! Dank Sofia voor het prettig samenzijn.

              Comment


              • #8
                Sinds afgelopen donderdag mochten we weer, dus meteen een afspraak gemaakt voor vrijdag met Sofia, Sofia is een erg gezellige dame en een zeer leuke gesprekspartner ze blijft maar kletsen wat ik als zeer plezierig heb ervaren. Gezellig samen in het bad begonnen. waarna we daarna op bed verder zijn gegaan. zoenen, pijpen, beffen en het vervolgens Sofia boven op afgemaakt. Ik heb een zeer gezellig tijd met Sofia gehad en het uur was voor ik het door had alweer voorbij. Als ik een volgend bezoek aan Sofia breng moet dat langer dan een uur zijn. Hygiene bij Sofia is prima in order. Sofia bedankt voor het gezellig uurtje.

                Comment


                • #9
                  Al toerend door de omgeving spontaan bij HoD geparkeerd en op de bonnefooi naar binnen gegaan. Van de drie aanwezige dames sprong Sofia er met kop en schouders bovenuit. Wat een leuke, verschijning! Mooie glimlach, fantastisch lichaam, fijne stem!
                  Keuzestress was er dus geen enkele sprake van.
                  Toen ze het bed in orde maakte enorm genoten van haar rondingen, wat een prachtig uitzicht.
                  Na het wassen op bed gaan liggen en een praatje gemaakt, zachtjes haar huid gestreeld en naar haar mooie lichaam gekeken.
                  Van oraal overgegaan naar cowgirl, en weer terug naar oraal. Helaas kon ik mij toen niet meer inhouden en moet ik dus zeker nog een keer terugkomen om meer standjes te proberen. Iets wat ik overigens heel graag doe. Na afloop even gekletst over van alles.
                  Bij een volgende keer, want die komt als het aan mij ligt, lijkt het me heerlijk om Sofia ook te verwennen. Nu was ik alleen de ontvangende partij.


                  Sofia, mocht je dit lezen, dank voor vandaag. We zien elkaar zeker weer! Je bent fantastisch en bijzonder. Zorg goed voor jezelf en laat de twinkeling in je ogen nooit verdwijnen!


                  Comment


                  • #10
                    Ik snap niet waarom er zo weinig over Sofia geschreven wordt. Echt niet. En tegelijkertijd ben ik er enorm blij mee, want dan is de kans op een date uiteraard groter.

                    Onlangs weer een bezoek aan HOD gebracht. Een heel uur met Sofia geboekt. Iets te vroeg aangekomen moest ik heel even wachten. Wat overigens geen enkel probleem was, want zonnetje en een spa rood is best een prima combinatie.
                    Met de vrolijke Sofia afspraken over extra diensten gemaakt en mij even opgefrist. Is voor iedereen fijn lijkt me zo, dan weet je wat de spelregels en verwachtingen zijn.

                    Ik denk dat het uur wat ik daarna gehad heb echt een van de betere uren ooit is. Meerdere hoogtepunten op meerdere manieren, veel lol, veel gelachen en een heel leuk gesprek over het aanleggen van een strand op je balkon gehad.

                    Goedlachs, attent, waanzinnig leuk in bed en zeker (weer) voor herhaling vatbaar.
                    Zodra ik weer in de buurt ben, ga ik zeker weer op bezoek.

                    DANK Sofia voor een onvergetelijke ervaring! Wat zullen we volgende keer doen?

                    Comment


                    • #11
                      Ik vind het ook opvallend dat er nog maar enkele recensies zijn voor Sofia. Laat een date gehad met haar en wat een ontzettend lieve meid!
                      Naast de goede seks onderscheid Sofia zich bij mij echt met haar humor en leuke gesprekken. Sofia kijkt niet op de klok en is eerder verbaasd als de tijd al voorbij is.
                      Verder heeft ze een fantatisch lijf en is ze niet heel groot (misschien komt dat omdat ik in de 1.90 ben). Sofia ziet mij zeker terug!

                      Comment


                      • #12
                        Ze werkt niet zo veel

                        Comment


                        • #13
                          Sofia is een sexy slanke getinte meid met veel sexenergie en een spannende uitstraling. Ze geilde en teasde me lekker op om daarna al snel met haar tong via mijn tepels af te dalen naar mijn mannelijkheid om die vervolgens goed te gaan pijpen met gevoel en variatie, terwijl ze me ook ondeugend aankeek en ok met haar andere hand mijn borstkas streelde of zachtjes in mijn tepels kneep, zoenend tussendoor en dan op naar het neuk aktie werk, eerst missionaris daarna zij boven op en dat kon ze goed, want veel meiden houden dat niet lang volg, nu Sofia bij mij dat moment wel, dus terwijl ik haar borsten streelde en ook bij haar heupen beetpakte rijdde ze me gewoon klaar. Wat een zaligheid zeg hihi.

                          Comment


                          • #14
                            Ik wilde een afspraak maken met Sofia, maar door drukte was de lijn steeds bezet Ze kwam als eerste langs bij de voorstelronde en ik was gelijk verkocht.
                            Wat een prachtige verschijning. Bloedmooi.
                            ​​​Echr mijn type. Ik hou van exotisch en als ze er dan zo uit zien. Wauw!
                            Zeker apart dat er weinig recensies zijn

                            Het half uurtje vloog voorbij, Helaas geen extra's genomen.. ​​​​​Ze nam de touwtjes gelijk in handen.
                            Eerst pijpen, doggie even bovenop en daarna missionaris

                            Ze kan heel goed pijpen en zo liet ze me,. terwijl ze me aankeek, heerlijk klaar komen.

                            Herhalingsgevaar is zeer groot

                            Comment


                            • #15
                              Totaal 2x naar house of dreams geweest. Sofia was mijn eerste keer laatst. Was toen wat moeilijk vinden omdat HOD een normaal uitziend huis is zonder tekst erop.

                              Bij binnenkomst hartelijk ontvangen, door de smalle entree (met corona regels in achtneming) plaatsgenomen. In de voorstelronde gelijk voor Sofia gegaan en geen spijt van gehad. Wat is sofia lief en wat heeft ze een mega mooi figuur! Ik werd er stil van maar ontdooide snel.ik had een half uur maar was na een kwartier klaar..en dat kwam omdat het zo enorm geil was. Hopelijk kan ik binnenkort wat langer van Sofia genieten als ze er is.

                              Comment


                              • #16
                                Van de week leuk gehad met deze getinte sexy dame. Sofia is goed in bed en deed lekker ongeremd mee. Vond erg geil om met haar lekker te neuken.

                                Comment


                                • #17
                                  Best een tijd geleden, kort voor de lockdown geloof ik, had ik een leuk half uurtje met Sofia. Dat was veel te kort maar ze werkt niet veel en HoD is voor mij niet naast de deur. Paar weken terug afspraak gemaakt, maar helaas: bij aankomst bleek Sofia te hebben afgezegd. Daar kunnen natuurlijk goede redenen voor zijn, maar ik baalde er wel van. Vorige week weer een afspraak gemaakt en nu een half uur voor de afspraak nog op de site gekeken: Sofia stond er nog op. Maar, bij aankomst: de gastvrouw vroeg of ik een afspraak had en bij het horen van Sofia's naam, veranderde haar gezicht in deze smiley:
                                  Sofia had weer afgebeld, een kwartier voor haar werkdag zou beginnen.

                                  Ik ken het verhaal van 'meiden bepalen zelf wanneer ze werken' etc. maar er is ook zoiets als een professionele werkhouding.
                                  Ik ben er wel klaar mee, met die Sofia. Als je haar treft, heb je het leuk met haar. Áls je haar treft.

                                  Comment


                                  • #18
                                    Net geile zondagwip gemaakt met Sofia bij House of Dreams. En dat was lekker, mooie Antiliiaanse meid waarmee het geil sexen is, ik kan niets anders zeggen, dus lekker neuken, pijpen, en ook tongzoenen erbij genomen als extra. Waren best wat meiden beschikbaar, is natuurlijk ook niet leuk zo'n sluitingstijd van 17 uur, maffe regering, alsof dat helpt, nu komen die mannen dichter op elkaar in een korter tijdsbestek.

                                    Comment


                                    • #19
                                      Vandaag Sofia gehad

                                      Erg mooi lichaam, alle rondingen waar je op kunt hopen.

                                      In het begin was mijn indruk dat ze niet een dame van veel woorden was, maar richting het eind van de sessie begon ze toch meer opener te worden.
                                      Handelingen van de dame waren zeker goed!

                                      Er word niet veel geschreven over deze dame, ik denk vooral omdat ze niet veel dagen maakt. Als ze er vaker was, zou ze denk ik snel populair worden en meer reviews krijgen.

                                      Ze heeft geen foto's, maar wees gerust, het is simpelweg slank, jong, mooie rondingen, zomers huidskleurtje.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Zeer sexy getinte cabberian dame die soms 1x per week aanwezig is en soms helemaal niet of 2x zoals deze week zag ik op hun handige online agenda

                                        Ze heeft iets opwindends en ook lief en sterk te tegelijk, een sexy twintiger met verschillende gezichten en dat heeft ook iets spannends. Dus dat maakt het dan extra leuk, dan vind ik wel. Lekker sex geil en intiem dat heb ik nu 2x met haar gehad en dus zeer tevree. Ze gaat me vaker nog zien en voelen

                                        Comment

                                        Working...
                                        X