Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Goddess Lavina, SM Studio Nederland, Amersfoort

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Goddess Lavina, SM Studio Nederland, Amersfoort

    Naam: Goddess Lavina
    Leeftijd: 22
    Lengte: 1.75
    Uiterlijk: Nederlandse
    Kleur haar: Zwart/Rood
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: C
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tatoeages: Nee

    https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-o...5370560-lavina

    Ik had haar advertentie al vaker zien staan en ze was me opgevallen vanwege de foto’s, omdat het een redelijke serie van dezelfde soort is had ik wel het gevoel dat het echt zou zijn.
    van de week stond in haar advertentie dat ze in Amsterdam ontving en dat besloot mij om een afspraak te maken ondanks het feit dat ze ook adverteert met findom en cashmeets.
    Het contact via WhatsApp verliep snel en adequaat en gaf mij wel het vertrouwen dat het hier ging om een professionele domina.
    De afspraak voor dezelfde middag was snel gemaakt, wel vroeg ze om een aanbetaling wat voor mij ook een rode vlag zou betekenen maar ik heb het maar even zo gelaten en via tikkie aanbetaald.
    Ze ontving die dag in een mooi pand vlakbij het centraal station, het was een soort ruime hotelkamer, alles netjes, discreet en schoon.
    Meesteres Lavina had van te voren nog ge-appt om te overleggen wat voor kleding ik leuk zou vinden, dit kwam ook zeer goed over.
    Ze deed zelf de deur open en ik zag een mooie stijlvolle maar jonge dame staan die zeer sympathiek over kwam.
    Op de kamer had ze een zeer uitgebreide verzameling aan atributen uitgestald dit kwam ook zeer overtuigend over.
    Na het intake gesprek zijn we aan de slag gegaan waarbij Lavina direct het initiatief nam en duidelijk de dominant was.
    Ze houdt, ondanks haar jonge leeftijd, van het SM spel in alle vormen, zo had ze mij voor de sessie nog duidelijk gemaakt en dat kon ik voelen op de manier waarop ze mijn ballen afbond en ze direct begon te teasen met een of zo gemeen radarwieltje.
    Ze pakte een handschoen met van die spikes en drukte deze steeds harder en verder in mijn ballen; ik kon niet anders doen dan me overgeven en accepteren dat ze af en toe iets gas terugnam om vervolgens nog harder mijn ballen te martelen.
    Ze vroeg overigens voor de sessie of en hoe ik wilde klaarkomen, ze noemt dat edging waarbij ze gedurende de hele sessie je jongeheer op sterkte weet te houden door er op te spugen en met vakkundig handwerk je steeds tot het punt van klaarkomen te bewegen en dan ….dan krijg je een tik op je pik of een stomp in je ballen.
    Ze geniet duidelijk en overtuigend van het spel waarbij volgens mij veel mogelijk is, het is een prettige dame in de omgang maar af en toe kan ze wat apart reageren, nier hinderlijk maar juist charmant maar zeker niet standaard; kan het niet zo goed omschrijven.
    Al met al liep het spel erg goed en ontspannen en de tijd vloog voorbij, ik mocht kiezen uit een behandeling met de ballbutcher of een kaarsvet finale; het werd het laatste.
    Ze begon, zoals het hoort, eerst met 1 kaars en toen ik verder in de mood was met nog meer kaarsen en bracht mij in een soort subspace waarbij maar een uitweg mogelijk was en dat was via een zinderend orgasme met een grote O van opwinding en ongeloof.
    Nu ik dit zo zit te schrijven krijg ik zin in een vervolg, misschien zit dat er nog wel in vandaag.
    Last edited by Uncle George; 17-02-2022, 11:52.

  • #2
    Hey heren,

    ik ben gisteravond bij Lavina langsgeweest en wat een topper is dit..

    Ben bij vele top meesteressen geweest (jill, lady fatale, vernice, lady kathrina en nog meer)
    maar deze lavina heeft toch iets speciaals dat ze direct in mijn top 3 kom.

    Gezien ik haar beetje hebt uitgedaagd via de app en voor de sessie om mij anaal goed te slopen.
    Dit was niet tegen dovemans oren want ze ging echt tekeer.. fisten, verschillende posities neuken met de strapon en ondertussen melken van me penis.
    Na de hele behandeling kon ik ampers opstaan, maar gelukkig vond Lavina dat ook niet erg omdat ik de laatste klant was voor die avond.
    Eenmaal bijgekomen samen gedoucht, sigaretje gerookt en nagepraat over de sessie.

    echt een topper... ik heb me meesteres gevonden die gespecialiseerd is in het ver gaan met anaal.

    Comment


    • #3
      Wat een geweldige Meesteres is Meesteres Lavina zeg.
      Ik ben bij een aantal verschillende Meesteressen geweest, maar Meesteres Lavina is echt een heel unieke, heel positieve ervaring. Meesteres Lavina is zo zichzelf en heeft echt een top persoonlijkheid en is vanuit zichzelf echt heel erg dominant. Ook leest ze erg goed wat je wel leuk vind en wat niet, geeft ook een erg veilig en vertrouwd gevoel.
      Ze ontvangt op veel verschillende plekken in Nederland, echter denk ik dat ze eerder in SM studio Almere ontvangt dan in SM studio Amersfoort (zoals omschreven in het onderwerp).
      Ze deed de deur open en ik was meteen verbaasd door haar prachtige verschijning, ze is nog mooier dan ik haar had voorgesteld (op basis van haar prachtige fotos) en wow, wat heeft ze een hoop energie. Het begin was helaas wel wat rommelig omdat ze iets kwijt was, ook na helpen zoeken kwam het in het begin regelmatig naar voren, begrijpelijk maar wel jammer. De rest van de sessie was echt geweldig, ze houdt echt goed rekening met je wensen en checkt regelmatig op een erg natuurlijke en fijne manier of de sessie naar wens is. Ze steekt echt heel veel energie in haar sessies en je kan ook echt met haar lachen (maar niet op een negatieve manier die de machtsverhouding verstoort, maar op een positieve manier). Op basis van mijn kinks merk ik dat ze heel goed weet hoe ze er op in moet spelen, ze voelt ook feilloos aan wat je leuk vindt. Echt een geweldige Meesteres, een aanrader.

      Comment


      • #4
        Vorige week vrijdag haar eindelijk kunnen bezoeken. Leuke sexy Nederlandse vrij jonge Meesteres. Had duidelijk plezier in haar spel en heb ook een leuke afwisselende kinky sessie met haar gespeeld. Mijn tepels heb ik in het weekend nog gevoeld haha. En op de sling ben ik goed doorgeneukt met een behoorlijke strap ondildo door Meesteres Lavina😉

        Voor herhaling vatbaar zoals ze dat mooi zeggen!

        Comment


        • #5
          Ook ik heb de deze vrij jonge Meesteres in een Hotel bezocht. Mijn hemel wat een bijzondere ervaring. Afspraak maken nam wat tijd in beslag. Pas na enkele dagen wachten eindelijk bevestiging gekregen. Met opeens de boodschap dat ik een 50 euro aanbetaling per tikkie diende te voldoen. Geen probleem op zich maar zet het gelijk in je ad of geef het gelijk aan in je app chat denk ik dan? Op de dag zelf kreeg ik 2 uur voor aanvang sessie het verzoek of de afspraak een aantal uren verzet kon worden? Ook daar ben ik maar mee akkoord gegaan.


          Uiteindelijk mocht ik op haar kamer komen. In real life is ze nog mooier als op haar foto’s/video’s: Wow! In haar kinky outfit met hoge hakken zag ze er waanzinnig sexy uit!. Ik had haar vooraf 15 verschillende fetisjen / voorkeuren toegestuurd waarvan ik wel zou kunnen genieten en waaruit ze zou kunnen kiezen om uit te voeren. Een mooie basis voor een leuke sessie lijkt mij. Helaas pakte dat anders uit. Aan haar enthousiasme en inzet heeft het niet gelegen. Meer aan de uitvoering. Het sprak mij minder aan. Het ontbrak denk ik aan wederzijdse chemie / klik.


          Aan alles merk je dat ze een getalenteerde Domina is. Ze kan vrij chaotisch overkomen en heeft een specifieke voorkeur voor stevige verbale/fysieke vernedering.. Daar moet je van houden. Ik heb daar zelf minder mee. Al met al was het een sessie voor mij om gauw te vergeten. Het is een uitzonderlijk aantrekkelijke Domina maar ik zal haar daarom niet snel meer bezoeken.

          Comment


          • #6
            Maandag 15 januari weer bij www.smstudio-almere.nl/agenda

            Comment

            Working...
            X