Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Annabel, House of Dreams, Soesterweg 271, Amersfoort

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Annabel, House of Dreams, Soesterweg 271, Amersfoort

    • Nigeriaanse
    • 22 lentes
    • 1.60m
    • Zwart haar
    • Bruine ogen
    • DD-cup Borsten (echt)
    • Volslank
    • Geen piercings/tattoo’s
    • Roken? Nee
    https://www.privehuishod.nl/annabel/

    Vanmiddag een date gehad met deze nieuwe dame bij House of Dreams.
    Geen foto's van haar, dus extra spannend.
    Maar de gastvrouw had haar aan de telefoon prima beschreven. Volslank valt ook wel mee. Ze is eerder stevig dan dik

    Bij het voorstellen viel me gelijk het onschuldige gezichtje op..
    Exotisch is ze zeker en daar hou ik van
    Ze praat geen Nederlands, maar Engels.
    Wat het stiekem nog leuker maakt!

    Na het wassen begonnen we met tongzoenen, Dat was de enige extra die ik genomen had.
    Ze vond het prima om gevingerd te worden.
    Ze begon al snel met pijpen en al snel maakte ik kennis met haar deepthroath skills. Dat doet ze heerlijk en vind het ook prima als je haar er langere tijd op drukt met je hand achter haar hoofd. Als ik voor PZC erbij had gekozen had ik het denk ik niet lang vol gehouden. Vooral omdat ze er zelf zo lekker van geniet!

    Na het geile pijpen kwam ze bovenop me zitten en ik kwam al snel heerlijk klaar.
    Daarna nog even gebabbeld en voldaan naar huis.

    Volgende keer met Annabel wordt het een PZC als extra erbij. Wat heb ik vooral van het pijpen genoten!
    Last edited by Walkinthepark; 13-02-2022, 20:17.

  • #2
    2e afspraak met Annabel gemaakt.
    Nu met PZC en tongzoenen.

    Heerlijk genoten van haar deepthroath skills!
    Wat we nog meer gedaan hebben houden we voor onszelf.

    Het is een hele lieve meid die echt geniet van de date en daardoor ik ook!

    ​​​​​​Thank you Annabel!

    Comment


    • #3
      Zojuist voor het eerst bij Annabel geweest, ze vertelde dat ze er net 2 weken werkten, dus ik werd benieuwd. Na voor haar gekozen te hebben zijn we naar de slaapkamer gegaan. Ze zag dat ik zenuwachtig was maar stelde me vrij snel op m’n gemak door gelijk te beginnen met pijpen. Ze vroeg telkens of ik t fijn vond en of t goed was. Nou ze deed het oprecht fantastisch! Daarna is ze in de cowgirl positie bovenop gaan zitten en kwam ik binnen 5-7 klaar. Aangezien ik voor 30 min had betaald gaf ze me een uitgebreide massage (echt heel erg fijn, ik viel bijna in slaap) en daarna kon ik uitgebreid douchen om alle olie van me af te spoelen.

      Voor herhaling vatbaar!

      Comment


      • #4
        Ben vandaag bij Annabel geweest, een schattige jonge Nigeriaanse dame. Met mooie donkere huid, een flink stel borsten en een heerlijk stel billen. Volgens de website zou ze volslank zijn.
        Maar ik vond haar toch eerder stevig gebouwd, en nauwelijks een ronding te veel. Het zal wel een kwestie van smaak zijn.
        Ze heeft een knap snoetje, een minimum van makeup doet haar goed. met korte krulletjes en lange wimpers ziet ze eruit om te knuffelen.

        Wat we dan ook uitgebreid hebben gedaan. Alle conversatie gebeurde in het engels.
        Ze gaf duidelijk aan dat de klant koning was, dat ik betaald had voor een uur, en waar ik voor betaald had was haar best.

        Eerst kort gezoend. Volle lippen, en een kleine mond. Daarna al gauw begonnen haar te masseren met olie, waar ze duidelijk van lag te genieten. Haar heerlijk betast, zowel aan haar voorkant als aan de achterkant. Zodra ik bij haar welgevormde derriere aanbeland was werd het me toch al gauw te lastig om bij het masseren te blijven, en ben ik haar meer en meer gaan likken.

        Dit werd nog even dunnetjes overgedaan in standje 69, gevolgd door meer van hetzelfde in cowgirl positie, met mij opkijkend naar haar lieve gezichtje en haar dubbel D borsten en mijn tong diep in haar klitje begraven. Ik begon haar langzaam op te winden, ze maakte zelfs kleine geluidjes. Aan de rand van het bed nogmaals gelikt. Haar benen in de lucht, ik op mijn knietjes op de grond, mijn handen knedend met haar borsten. Mijn tong nu overal, van haar onderrug tot aan haar buik en dijen. Ze lag er duidelijk van te genieten, dat viel ook goed te proeven en te horen. Graag had ik haar nog naar een hoogtepunt gelikt. Helaas zat het uurtje er maar al te gauw weer op.

        In ons gesprek bij het aankleden gaf ze zelf toe verbaasd te wezen dat een cliënt haar genot belangrijk vond. Wellicht kan ik dat rechtzetten bij een volgend bezoek...

        Ze was ook verbaasd dat ik tevreden en bevredigd was met ons samenzijn. Wellicht is ze het niet gewend dat er mannen zijn die niet perse gepijpt of geneukt hoeven worden. Begrijp me niet verkeerd, ze is goed op de hoogte van het sekswerker jargon, maar een hoogdravende conversatie in het engels zit er (nog) niet in. Ze heeft een lief gezichtje, een heerlijk lichaam, zij het wat aan de slanke kant vergeleken met de beschrijving op de website. Ze zou nog wel wat meer haar wensen kenbaar mogen maken. Tenslotte mag zij er toch ook van genieten, niet? Ik zal in ieder geval graag nog eens bij haar langs gaan. Al wacht ik wellicht een paar jaartjes tot ze iets meer ervaring heeft. En misschien een ronding meer hier en daar.

        Ik heb heerlijk genoten van je Annabel!

        Comment


        • #5
          Afgelopen weekends een afspraak gemaakt met Annabel na het lezen van de positieve reviews. Ik heb een heerlijk uur met haar genoten. Ik vind haar inderdaad ook niet volslank meer normaal postuur. Lekkere grote borsten en erg zachte huid. We begonnen met wat zoenen waarnaar ik naar beneden afdaalde om haar even lekker te beffen. Hierna heeft ze mij nog even gepijpt en hebben we het nog afgemaakt door in verscillende standjes te neuken. Achteraf hebben we nog even gebabbeld. Ze zal mij nog wel is terug zien.

          Comment


          • #6
            wat is het verschil tussen een volslank en normaal postuur precies?

            Comment


            • #7
              Een normaal gezond persoon heeft meestal ook wel een vetrolletje hier en daar. Dus dat zie ik als 'normaal postuur'

              Volslank denk ik meer aan dik, duidelijk buikje, vollerere benen en billen. Mollig misschien een betere term?

              Maar ik zie dat volslank heel ruim gebruikt wordt. Dames die echt dik zijn worden ook wel als volslank beschreven, omdat het wat aardiger klinkt denk ik?

              Comment


              • #8
                Laatst ook bij hod geweest en lekker uurtje genomen met annabel omdat me favo dame had afgezegd. Lekkere dame; wel een beetje rare borsten wat jammer is maar ze maakt het goed met haar heerlijke pijpkunsten, lekker tongen en ze is lekker makkelijk in de omgang.

                Als ik weer in de buurt ben ga ik zeker langs.

                Comment


                • #9
                  Originally posted by jonyyy View Post
                  Lekkere dame; wel een beetje rare borsten wat jammer is .
                  Wat is er raar aan haar borsten?

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by GijsOne View Post

                    Wat is er raar aan haar borsten?
                    beetje hangerig, maar niet heel storend hoor, dame kan ongelofelijk goed pijpen wat het weer goed maakt lekker deeptroath

                    Comment


                    • #11
                      Zondag voor de eerste keer bij Annabel geweest. In één woord GEWELDIG wat kan zij heerlijk pijpen. Na de voorstelronde kwam zij als laatste langs. Gelijk voor haar gekozen. Op de kamer voor de extra's tongzoenen beffen en pzc gekozen. Nadat ik haar eerst had klaargelikt begon we te vrijen daarbij lekker met mijn lul langs haar natte kutje laten glijden. Toen begon ze me heerlijk te pijpen. Mijn god wat was dat lekker. Daarna overgegaan op 69. Toen ging ze helemaal los en ik kwam heerlijk klaar in haar mond. Later een lekkere massage gekregen. Het was een heerlijk ervaring. Bedankt Annabel.

                      Comment


                      • #12
                        Laatst weer is bij Annabel langsgegaan. Weer een geweldige tijd gehad met haar. Begonnen met haar kutje lekker te likken en vingeren. Vervolgens lekker geneukt in verschillende standjes en achteraf heeft ze mij nog lekker gemasseerd. Ik ga zeker nog is langs.

                        Comment


                        • #13
                          Om mijn exotische honger te stillen een derde date met Annabel gehad.
                          Ditmaal een uur en gebruikmakend van haar pretpakket. Het is echt een top GFE met haar!
                          Van begin tot eind is het genieten!
                          Haar PZC is zo goed dat het beter is dan neuken!

                          Het was weer een fantastische date met deze Nigeriaanse schone die echt weet hoe ze je verwend terwijl ze zelf ook geniet!

                          Comment


                          • #14
                            Afspraak met deze dame is goed bevallen, een leuke mooie meid die zorgt dat je een uitstekende date hebt. Als je van exotische houd helemaal.
                            Mooi slank en lekkere billen om uiteindelijk in doggy van te genieten. Pijpen doet ze heerlijk! Kortom lekkere sex met deze dame.

                            Comment


                            • #15
                              Jerommeke’s afspraak bij HOD ging onverhoopt niet door en dus werden de aanwezige dames voorgesteld. Leuke dames met een vriendelijke lach (geen kwaad woord daarover), maar eentje sprong er boven uit en dat was Annabel. Niet alleen haar vriendelijke lach, maar zeker ook haar uitpuilende decolleté deden Jerommeke besluiten om een uurtje met Annabel naar de kamer te gaan.
                              Na afhandeling van het financiële gedeelte kon Jerommeke eindelijk haar borsten betasten. De enorme omvang beloofde veel goeds. Al snel lagen onze kledingstukken verspreid door de kamer en was het tijd om op te frissen. Jerommeke werd naar de wasbak gedirigeerd terwijl Annabel zich onder de douche opfriste. Alhoewel ik het zelf wel altijd prettig vind als de dame van dienst de wasbeurt voor haar rekening neemt, werd het meer dan goed gemaakt. Want toen Jerommeke zich omdraaide zat Annabel netjes op haar knietjes naast het bed met wijd opengesperde mond op Jerommeke te wachten. Jerommeke hoefde enkel maar naar haar toe te lopen en zijn pik naar binnen te schuiven.
                              De deepthroat skills van Annabel zijn al eerder beschreven en Jerommeke kan dit enkel beamen. Met zachte hand duwde ik haar donkere krullen naar voren zodat mijn pik diep in haar keeltje stak. ’Gak, gak, gak’ waren de enige geluiden die ze nog kon voortbrengen. Mijn vochtige pik kwam weer tevoorschijn en ik liet haar even op adem komen om daarna mijn pik wederom diep in haar keel te steken. Weer ging het van ’gak, gak, gak’ waarna het hele proces zich in een steeds hoger tempo nog vele keren herhaalde.
                              Intussen had Jerommeke een been op de rand van het bed gezet en ik liet mijn scrotum boven haar mond zakken. Annabel begreep de hint en begon mijn ballen lekker met haar tong te bespelen. Jerommeke wilde meer en algauw had Annabel Jerommeke’s balzak met volledige inhoud in haar mond genomen. Mijn ballen draaide overuren en Jerommeke moest oppassen om zijn zaad niet te vroeg te verschieten.
                              Jerommeke vergat natuurlijk niet om Annabel te verwennen. Ik speelde uitgebreid met haar mega kokosnoten. Ik liet mijn handen (Jerommeke had wel twee handen nodig om een borst volledig te omvatten) en tong uitvoerig over die donkere bergen van genot glijden om te eindigen op de top waar zich twee prachtige parels van tepels bevinden. Intussen beet Annabel speels in Jerommeke zijn tepels.
                              Vervolgens draaide Jerommeke Annabel in doggy positie en met uitzicht op haar fraai gevormde billen, spoot Jerommeke het condoom met gemak vol.
                              Annabel spreekt Engels. Voor Jerommeke zeker geen probleem ook omdat Annabel het merendeel van de tijd haar mond gevuld had met Jerommeke’s edele delen.
                              Hmmm, Annabel is een heerlijke tropische verrassing die zeker vaker bezocht zal gaan worden door Jerommeke.☺

                              Comment


                              • #16
                                Heb vorige week het plezier gehad om Annabel te bezoeken in HOD Amersfoort. Ze is een hele lieve dame die alles deed om mijn wensen te vervullen. Zeker niet een volslank maar Normaal in mijn ogen. Heerlijk lichaam om van te genieten. Ze zoent en pijpt fantastisch. Had een prachtige GFE/PSE tijd met haar met tongzoenen en beffen als extras. Ze gaf de indruk dat ze er zelf ook best plezier aan had. Ze gaf me zelfs nog een leuke verassing. De beste ervaring die ik ooit heb gehad en heel zeker voor herhaling vatbaar. BEDANK ANNABEL!

                                Comment


                                • #17
                                  Weer een afspraak met Annabel gehad, het was alweer een tijd geleden
                                  Ze heeft nu blond haar en dat heeft een zeer mooie geile uitstraling in contrast met haar donkere huid. En ze kende me nog van de vorige keren.
                                  Weer gekozen voor haar pakket. Het zijn dure tijden, .maar voor haar PZC skills heb ik het graag over. Ze zoent heerlijk en is erg lief. Echt een GFE.
                                  ​​45 minuten is eigenlijk te kort, volgende keer toch maar weer een uur + pakket doen met haar.
                                  ​haar. Een date met haar is elke euro waard!

                                  Comment


                                  • #18
                                    WAT EEN TOPPER

                                    Gisterenavond naar hod gegaan en Annabel stelde zich voor. Wat is dat een mooie schone dame. Met haar wil ik wel wat leuks gaan doen.
                                    zo gezegd zo gedaan. Op de kamer de extra's besproken. Heerlijk gewassen en toen naast het bed al lekker staan zoenen en voelen ze had er zelf ook goed veel zin in en gaf mij meer ruimte om haar hele lichaam te onderzoeken. Na een tijdje zijn we lekker op bed gaan liggen. Daar ging het knuffelen verder. Mijn jongeheer stond al even in opperste staat van paraatheid en die wist ze ook prima te bespelen. Pijpen doet Annabel vol overgave zelf had ik toen een prachtig uitzicht op haar mooie ronde billen. Hierna weer lekker gezoend en toen verschillende strandjes geneukt.
                                    heerlijk samen klaar gekomen zelf speelde ze onder het neuken met haar clitoris.hmmm wat lekker.
                                    na het gezamenlijke hoogtepunt heerlijk nog op bed liggen uitpuffen en zeer tevreden het huis verlaten.

                                    Annabel supper bedankt Thank you very much.

                                    ook was er gisteren een nieuwe gastvrouw. Het was haar eerste avond. Een erg vriendelijke dame ondanks de stress die ze had ( het was druk) bleef ze vriendelijke en correct. Ook een dikke pluim voor jou.

                                    Comment


                                    • #19
                                      Laatst was ik bij Annabel geweest. Echt wat een top meid. Ze had een mooie uitstraling. Dat sprak me erg aan.
                                      Eenmaal op de kamer gaf ze mee een heerlijke GFE-ervaring. Uit eindelijk samen tot een hoogtepunt gekomen.


                                      Annabel je bent echt super lief en tot een volgende keer

                                      Comment


                                      • #20
                                        Ik ben net met Annabel gegaan , ze heeft namelijk mooie nieuwe foto's op de website en ik ben dus overstag geen. En Ze ontving me vriendelijk, bekende frisdrankje er weer bij op naar de kamer, ditmaal kleine kamer met grote douche, en daar lekker gedoucht waar ze ook lekker met voorspel begon bij mij. Dat was lekker opwinden en weer eens iets anders. Daarna op het bed natuurlijk verder gaan, ik haar met mijn tong lekker verwend en ook lekker laten pijpen om daarna lekker te gaan neuken. Dat best lang volgehouden moet ik zeggen haha, en in 3 standjes maar liefst. Dus geil hoor

                                        Comment


                                        • #21
                                          Op de bonnefooi bij House of Dreams langs gegaan en daarbij voorgesteld aan de dames, en die lekkere volle ronde billen en flinke borsten van Annabel deden wel wat met mijn kleine Pietertje Vond het een lieve meid, lekker knuffelig en dat deed mij overtuigen om het extra pretpakketje erbij te nemen. Knuffelen, zoenen, en met haar zachte handjes mijn pik opwarmend. Hmmm. Ik vertelde haar dat ik gek ben op tieten neuken en daar wist ze wel raad mee. Heerlijk lekker zacht en vind het zo geil om te zien. Pijpen deed ze heel lang, op een manier die wel lekker was maar ook niet gelijk mijn kruit liet verschieten. Lag echt te kreunen en kronkelen van genot.

                                          Daarna weer zoenend en de bekende standjes afgewerkt. De ene nog lekkerder dan de ander. Zij bovenop met die mooie borsten was een plezier, maar die lekkere kont in doggy was wat mij tot een heerlijk orgasme bracht.

                                          Comment


                                          • #22
                                            ik ben voor annabel gegaan. oh god wat is zij mooi en geweldig. voldeed aan al mijn verwachtingen. mooie ronde vormen. mooie kont en grote borsten. in de kamer hebben we de extras besproken en toen gingen we douchen.
                                            we begonnen te kussen en ging ze langzaam naar beneden. ze gaf me de allerbeste pijpbeurt. tederen sex die erna volgde zal ik nooit meer vergeten. ze kwam op me zitten en neukte me zo goed dat ik mijn eigen naam vergat. zeker een aanrader en kom er zeker nog een keer voor terug.

                                            Comment


                                            • #23
                                              Wauw!!! ☺
                                              Vandaag willekeurig naar House of Dreams geweest, het was druk en veel dames kwamen zich voorstellen. Annabel viel me meteen op, super mooi lief gezichtje, sexy haar, mooi figuur en hele ondeugende ogen. ze is echt een Afrikaanse godin.
                                              Het voelde meteen spannend en vertrouwd. Ze was heel lief en begon me meteen hartstochtelijk te kussen. Wat een genot om dat heerlijke strakke sexy lichaam tegen me aan te voelen. Al snel waren alle kleren uit en kon ik haar bewonderen, wat een genot om seks te hebben met zo'n mooi meisje. Na het wassen zijn we naar bed gegaan. Lekker vol zoenen en voelen, en ik kon echt zien dat ze het ook heel geil vond want ze kreunde en voelde zich lekker nat. Daarna heerlijk elkaars lichaam ontdekt met de tong, wat een lekkere tieten met fantastische tepels waar ik uren aan kon likken! Met veel aandacht raakte ze mijn lichaam aan met haar tong en begon zachtjes aan mijn ballen te zuigen, gaf me een lekkere pijpbeurt, terwijl ze me ook ondeugend aankeek. Door alle geilheid was ik veel te vroeg klaar met neuken, maar gelukkig was de tijd nog niet om. Na wat kussen en knuffelen stond mijn jonge heer weer op en mocht ik Annabel weer neuken. Dat schakelde echt zo leuk tussen porno en GFE! Eindelijk kwam een ​​tweede keer met uitzicht op die heerlijke kont van haar..

                                              Ze zei dat ze dit werk erg leuk vindt en dat is te zien, ze is erg ontspannen en je kunt zien dat ze er echt van geniet. Hopelijk kan ik nog lang van haar genieten, want ze ziet me zeker nog eens terug! bedankt Annabel🤗

                                              Comment


                                              • #24
                                                Naar aanleiding van de vorige recensies heb ik een afspraak gemaakt met Annabel.
                                                Gezien ik wat extras er bij wilde kon ik een lekkere drie kwartier genieten van de kunsten van deze lieve vrouw.

                                                na het voorstellen hebben we uitgebreid de tijd genomen in het wassen, wat tevens onderdeel was van het voorspel.
                                                We begonnen met tongzoenen en belanden in bed waar ik haar heerlijke heb mogen beffen.
                                                eenmaal toen de rollen omgedraaid was kon ik genieten van een heerlijke pijpbeurt. (Daar kan ik walk in the park voor zijn recensie). Ik heb een paar keer om een pauze gevraagd anders was ik veel te snel klaar gekomen en dT wilde ik nog niet.
                                                Annabel plaagde mij hier lief en ondeugend mee. Vervolgens in missio klaar gekomen, wat een mooi gezicht om haar zo te zien genieten.
                                                Het was voor ons beide een feestje.
                                                als afsluiting hebben we nog op bed gelegen en elkaar gestreeld. Zo kon ik extra van haar mooie lichaam genieten.

                                                hopelijk tot snel

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Onlangs heb ik weer Annabel bezocht. Nu is ze geblondeerd, en een tijd langer actief in dit beroep.
                                                  Op de site van House of Dreams staat dat Annabel volslank is. Dit kan verwarrend zijn, afhankelijk van je definitie van volslank. Annabel is een dame met mooie vrouwelijke rondingen, zonder vetrollen of iets dergelijks.
                                                  De communicatie verloopt in stroef Engels aangezien dit (in ieder geval bij mij) niet de eerste taal is. De communicatie in de universele taal van de seks is echter een taal die Annabel vloeiend spreekt.
                                                  Haar enthousiasme is fantastisch. Het zoenen is lekker. Het neuken in verschillende al dan niet creatieve standjes is een ervaring op zich, waarbij je alle energie nodig hebt.
                                                  Het pijpen zonder is echter zo mogelijk nog lekkerder dan de rest. Het is duidelijk merkbaar dat Annabel dit leuk vindt om te doen. In meerdere posities wordt deepthroat afgewisseld met het likken van alle facetten van de penis. Uiteraard worden de ballen hierbij niet vergeten. Het meest indrukwekkende is echter de energie die Annabel hierin kan stoppen. Het is niet een likje voor de vorm, maar langdurig vol overtuiging en met tempo doorpijpen.
                                                  Annabel is een aanrader voor iedereen die van enthousiaste seks houdt, maar mocht je je graag een keer energiek laten pijpen, dan is Annabel één van de topdames (die ik ben tegen gekomen).

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X