Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Leah, Almere

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Leah, Almere

    Naam: Leah
    Leeftijd: 37
    Uiterlijk: Aziatisch
    Kleur haar: Donker
    Lichaamsbouw: Gezellig
    Cupmaat: C
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Nee

    https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-o...-leah#overview

    Al weken was ik op zoek naar een goede masseuse. Veel dames bieden het aan, maar vaak als extra service. Maar een goede massage, al dan niet met gewenst hoogtepunt, is een echte professie en ik denk dat maar een handvol dames dit echt beheerst. Bij Leah heb je de jackpot te pakken: 1) ze is een echte masseuse, die je lichaam meer dan uitstekend kan lezen; 2) ze is ook een masseuse met de juiste kwaliteiten voor een heerlijk hoogtepunt en 3) je kunt ook lekker met haar sex hebben. Dus een Alles-in-1 pakket!!! Daarnaast is ze open, spontaan, kun je met haar lachen en een goed gesprek hebben. Verder kun je vooraf en achteraf douchen; is alles schoon en tiptop verzorgd qua hygiƫne. Afspraak via WA liep gemakkelijk en je krijgt duidelijke informatie, zover dat al niet in deze advertentie staat. Kortom: echt lekker om zo te kunnen ontspannen en genieten. Ik ben niet vaak in het midden van het land, maar Leah is een dame waar je graag voor wilt omrijden ;-)

  • #2
    Ik heb morgen een afspraak met Leah. Ze staat al heel lang op mijn bucketlist. Ik kijk er erg naar uit en breng morgen een verslag uit van mijn ervaring.
    Je moet spuiten anders kan je niet komen.

    Comment


    • #3
      Originally posted by Mr mister View Post
      Ik heb morgen een afspraak met Leah. Ze staat al heel lang op mijn bucketlist. Ik kijk er erg naar uit en breng morgen een verslag uit van mijn ervaring.
      en.....wanneer mogen we je ervaring verwachten??

      Comment


      • #4
        2 weken geleden ben ik bij Leah geweest, ik had beloofd dat ik hier meteen de volgende dag verslag over zou uitbrengen, ware het niet dat ik direct voor mijn werk moest reizen. Dus wat later dan het plan was hier alsnog mijn bevindingen van mijn bezoek aan Leah. Ze ontving me vriendelijk op een discrete locatie waar het gratis parkeren was en de afspraak was gemakkelijk gemaakt via whatsapp. Leah is een echt vrolijke Aziatische meid die plezier in haar werk heeft en waar ik het erg gezellig mee heb gehad. De massage was lekker stevig en de sex was geweldig. Heerlijke frisse meid, douchen voor en na de afspraak. Een lichaam met mooie grote borsten en een knap gezicht. Ik hoop haar snel weer te zien!
        Je moet spuiten anders kan je niet komen.

        Comment


        • #5
          Laatst ook bij Leah geweest. Wat een heerlijke dame is dat zeg. Ze is rustig, knap, heeft een erg mooi lichaam en had er erg veel zin in. Pijpen was erg lekker en al vrij snel waren we heerlijk aan het sexen. Als je deze met respect behandeld krijg je er een topdate voor terug. Na de sex nog een stevige maar hele goede massage en ik ging lekker voldaan weer naar huis.

          Comment


          • #6
            Ik had een afspraak met Leah, al een week eerder gemaakt. Had wel haar adres, nog niet het nummer. Wat geappt om afspraken te maken. Een goed gevoel. Op de dag van de afspraak geappt om het nummer te vragen, krijgvik een appje terug, dat ik niet haar type zou zijn en de afspraak gecanceld is. Verder geen uitleg. Als dat de manier is waarmee zij met mensen omgaat, verdient zij niet het respect die zij wel vraagt. Ik had dat wel, omdat ik juist veel respect heb voor vrouwen en zeker voor vrouwen in deze branche. Jammer dat mensen zo met elkaar omgaan.

            Comment

            Working...
            X